Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Επόμμμμμμ (=λοιπόν) που λέει και η κόρη μου.

εγώ είμαι πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ Πόντια τελικά. Βρήκα ένα ωραιότατο εκπαιδευτικό ποτηράκι, έκανα ένα bid 0,01 λίρα πιο πάνω και ω του θαύματος το κέρδισα! Καταχάρηκα η καημένη... και βλέπω εκ των υστέρων ότι η μανταμίτσα έστελνε μόνο UK! χαχαχα δεν είμαι ντιπ βλαμένη? της στέλνω mail και μου λέει "ναι οκ ποντιάκι μου θα στο στείλω, αλλά κοστίζει 6,5 λίρες το postage". "Μα καλέ κυρία τι λέτε, το ποτηράκι κάνει 1,04 λίρες, ντεν με συμφερει καρντιά μου". "Άμα θες, άμα δε θες θα σου αφήσω negative feedback" λέει η κυριούλα.... Τι να κάνω κι εγώ, το πλήρωσα και δεν το λέω ούτε του παπά ούτε του αρχιεπισκόπου.

Τα παραπάνω δεν τα έγραψα για να με κράξεις καλαμάρι, το ξέρω, την πάτησα ωσάν παρθένα. Τα γράφω για να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ και να έχετε τα ματάκια σας ανοιχτά σε αυτά τα απλά πραγματάκια που όμως κοστίζουν λεφτά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επόμμμμμμ (=λοιπόν) που λέει και η κόρη μου.

εγώ είμαι πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ Πόντια τελικά. Βρήκα ένα ωραιότατο εκπαιδευτικό ποτηράκι, έκανα ένα bid 0,01 λίρα πιο πάνω και ω του θαύματος το κέρδισα! Καταχάρηκα η καημένη... και βλέπω εκ των υστέρων ότι η μανταμίτσα έστελνε μόνο UK! χαχαχα δεν είμαι ντιπ βλαμένη? της στέλνω mail και μου λέει "ναι οκ ποντιάκι μου θα στο στείλω, αλλά κοστίζει 6,5 λίρες το postage". "Μα καλέ κυρία τι λέτε, το ποτηράκι κάνει 1,04 λίρες, ντεν με συμφερει καρντιά μου". "Άμα θες, άμα δε θες θα σου αφήσω negative feedback" λέει η κυριούλα.... Τι να κάνω κι εγώ, το πλήρωσα και δεν το λέω ούτε του παπά ούτε του αρχιεπισκόπου.

Τα παραπάνω δεν τα έγραψα για να με κράξεις καλαμάρι, το ξέρω, την πάτησα ωσάν παρθένα. Τα γράφω για να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ και να έχετε τα ματάκια σας ανοιχτά σε αυτά τα απλά πραγματάκια που όμως κοστίζουν λεφτά.

Ο πωλητης δεν μπορει να σου αφησει αρνητικο φινταμπακ αλλα μαλλον δεν το ξερει ουτε αυτη. Ζητησε την ευγενικα να ακυρωσει την αγορα γιατι ειναι πιο ευκολο να αφησεις εσυ αρνητικο φιντμπακ. Εκτος αν την πεις οτι για πακετακια τετοιου τυπου σε χρεωνουν περιπου 2.5 με 3 λιρες και δεχτει.

Και εννοειται κανονας επικοινωνουμε για μεταφορικα πριν μπινταρουμε αν δεν στελνουν Ελλαδα:)

q1kup2.pngza5op2.png

Ο πωλητης δεν μπορει να σου αφησει αρνητικο φινταμπακ αλλα μαλλον δεν το ξερει ουτε αυτη. Ζητησε την ευγενικα να ακυρωσει την αγορα γιατι ειναι πιο ευκολο να αφησεις εσυ αρνητικο φιντμπακ. Εκτος αν την πεις οτι για πακετακια τετοιου τυπου σε χρεωνουν περιπου 2.5 με 3 λιρες και δεχτει.

Και εννοειται κανονας επικοινωνουμε για μεταφορικα πριν μπινταρουμε αν δεν στελνουν Ελλαδα:)

αλήθεια? να σου πω εγώ δεν ήξερα πως δεν αφήνουν feedback οι πωλητές αλλά όταν το είπε μου φάνηκε λογικό. Δεν πειράζει πάντως αφού έπαθα έμαθα τώρα πια!

αλήθεια? να σου πω εγώ δεν ήξερα πως δεν αφήνουν feedback οι πωλητές αλλά όταν το είπε μου φάνηκε λογικό. Δεν πειράζει πάντως αφού έπαθα έμαθα τώρα πια!

Παντως εγω θα σου ελεγα να της το πεις με μειλ για να μην περναει και για χαζους η Αγγλιδα. Μπορει να την πεις οτι θα αναφερεις και τα ακριβα μεταφορικα στο φιντμπακ. Μπορει να μην πει τιποτα αλλα μπορει να σου κανει και ριφαουντ τα μισα μεταφορικα( που ειναι και το σωστο)Εσυ δεν εχεις να χασεις τιποτα αλλο ετσι και αλλιως.

q1kup2.pngza5op2.png

Εμ είδες κοπελιά? Σε ψάρωσεεεεεεεεεεεε

Δεν μπορούν να δώσουν αρνητικό. Απλά δε δίνουν καθόλου

Εσύ δε, μπορείς.

Τεσπα δεν ξέρω. Για να είμεθα ειλικρινείς δικό σου λάθος ήταν και τα λάθη ως γνωστόν πλερώνονται 1,2,3 λίρες παραπάνω :P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Είπαμε την πάτησα σαν παρθένα.

Δε μου λες ravT, σκέφτομαι να παραπονεθώ. Πού να ποστάρω το ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ? εγώ όταν πρωτογράφτηκα στο φόρουμ με λέγαν Afroxylanthi, μετά έγινα Bikikini αλλά στην υπογραφή είχα και το προηγούμενο Nick. Τώρα που με λένε Kitso δεν θέλω να με λέτε Βούλα που είναι το όνομά μου στην πραγματικότητα, συνεννοηθήκαμε? Άντε μη σας καταραστώ, έρχονται και άγιες μέρες. :lol::lol::lol::lol:

Δε μου λες ravT, σκέφτομαι να παραπονεθώ. Πού να ποστάρω το ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ? εγώ όταν πρωτογράφτηκα στο φόρουμ με λέγαν Afroxylanthi, μετά έγινα Bikikini αλλά στην υπογραφή είχα και το προηγούμενο Nick. Τώρα που με λένε Kitso δεν θέλω να με λέτε Βούλα που είναι το όνομά μου στην πραγματικότητα, συνεννοηθήκαμε? Άντε μη σας καταραστώ, έρχονται και άγιες μέρες. :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: γιατί ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ άσε τα παράπονα αφού δεν ρώταγες ας πρόσεχες :lol::lol: Βουλα ε............. Βούλα :cool:

Υ.Γ κάνε αυτό που σου λέει η dimitrab. δεν έχεις να χάσεις τίποτα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Εγώ πάλι θα παραπονεθώ δημόσια επειδή με στεναχωρούν μέλη όταν νευριάζω και λέω αλήθειες σε άλλα μέλη.

Και επειδή είμαι και ιχθυες είμαι πολύ ευαισθητούλα και όταν βρίσκομαι υπο συναισθηματικό πόνο, υποφέρω από αυπνίες.

YqE6p2.png

IqItp3.png

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:tongue:

α να χαθείς!

Κάνε αυτό που σε λέει η δήμητραμπ!

καταρχήν παρακαλω να μην με λετε με το ονομα μου αλλα με το nick μου....

και δευτερον πειτε μου αν εχω ελπιδα να παρω τα χρηματα μου πισω:

η πεθερα μου ηθελε να παραγγειλουμε ρουχα και γι αυτην μεσω νετ, καθισαμε ενα βραδυ και αισιως μετα απο 5 ωρες αποφασισε τι ηθελε, παραγγειλαμε απο yours clothing προχτες ηρθαν τα ρουχα 3 μπλουζες και ενα εσωρουχο αφου λοιπον αυτοματως!!! εκοψε τα καρτελακια τα δοκιμασε και δεν της αρεσε τιποτα και μου λεει να τα στειλεις πισω!!!

τι να κανω να τα στειλω? σκεφτομαι για να γλιτωσω τις γκρινιες να τους πω οτι τα εστειλα και να τους δωσω τα λεφτα οτι εγινε refund αλλα να μην τα στειλω.

τα καρτελακια τα εχω αλλα κομμενα.

ααα και για να καταλαβετε τι περασα πριν δυο εβδομαδες ηθελε σεντονια για την κορη της τους δειχνω στο εβαυ μερικα ενθουσιαζεται τα παραγγελνουμε και μετα απο δυο μερες μου λεει βρηκα και αγορασα αλλα απο ενα μαγαζι δεντα θελω, αποτελεσμα εστειλα mail σε αυτον στο εβαυ αλλα δεν μου ακυρωσε την παραγγελια και εγινε unpaid item εκει ηταν πολλα τα λεφτα 200 ευρω ε δεν μπορουσα να τα βαλω απο την τσεπη μου.

(200 ευρω γιατι ηθελε να επωφεληθει τα μεταφορικά και βαλαμε μεσα της παναγιας τα ματια).

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Διαφημίσεις

Ρε maria1976, γκλούπ λέμε :shock::shock::shock:

Μα τα κάνουν αυτά ? Και όχι μια αλλά δύο φορές ............

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ..............

Και εσείς δουλεύτε σήμερις κυρία μου ? Μι του ..... Ας προσέχαμε:tongue::tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Ρε maria1976, γκλούπ λέμε :shock::shock::shock:

Μα τα κάνουν αυτά ? Και όχι μια αλλά δύο φορές ............

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ..............

Και εσείς δουλεύτε σήμερις κυρία μου ? Μι του ..... Ας προσέχαμε:tongue::tongue:

Ας προσεχαμε δεν θα πει τιποτα!!!!

τι να πω δεν το περιμενα ειπα ενταξει την πρωτη φορα δεν ειχαν καταλαβει τους το εξηγησα αλλα ενταξει τωρα εμαθα!!!!

ειπα να μην ειμαι προκατελλειμενη με την πεθερουλα αλλα τελικα...

και της ελεγα μετρηθητε το μηκος ειναι τοσο μηπως ειναι μακρυ οχι αυτη τιποτα....

και ηθελε να αλλαξει μεχρι και το εσωρουχο, βεβαια της ειπα οτι καταλαβαινετε οτι τα εσωρουχα δεν αλλαζονται...

χτες ηθελε κατι παλι να δει αλλα ευτυχως ειχε ερθει και η μεγαλη της εγγονα και της λεω δεν προλαβαινω κανονιστε τα με την μικρη τα ξερει καλυτερα απο εμενα.Βεβαια την ξερει και καλυτερα απο εμενα και ουτε ασχοληθηκε!!!!:-)

wtPtp3.png

hb9ip2.png

καταρχήν παρακαλω να μην με λετε με το ονομα μου αλλα με το nick μου....

και δευτερον πειτε μου αν εχω ελπιδα να παρω τα χρηματα μου πισω:

η πεθερα μου ηθελε να παραγγειλουμε ρουχα και γι αυτην μεσω νετ, καθισαμε ενα βραδυ και αισιως μετα απο 5 ωρες αποφασισε τι ηθελε, παραγγειλαμε απο yours clothing προχτες ηρθαν τα ρουχα 3 μπλουζες και ενα εσωρουχο αφου λοιπον αυτοματως!!! εκοψε τα καρτελακια τα δοκιμασε και δεν της αρεσε τιποτα και μου λεει να τα στειλεις πισω!!!

τι να κανω να τα στειλω? σκεφτομαι για να γλιτωσω τις γκρινιες να τους πω οτι τα εστειλα και να τους δωσω τα λεφτα οτι εγινε refund αλλα να μην τα στειλω.

τα καρτελακια τα εχω αλλα κομμενα.

Μαρία :lol::lol::lol: χλωμό το βλέπω έως αδύνατο χωρίς τα ταμπελάκια :-(

θα μπορούσες τουλάχιστον να βάλεις τις μπλούζες αγγελία στο παρεντς μπας και δεν βγείς εντελώς ζημιωμένη

από εδώ και πέρα ξέρεις ....πεθερά και υπολογιστής ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

KbLyp3.png 4AByp3.png

κοριτσια επιστρεφω με νεοτερα!!!!

πηγα να παρω τις μπλουζες για να τις στειλω και μου τις φερνει σε μια κρεμαστρα.

- τα καρτελακια λεω να τα βαλω εστω κομμενα πανω ?

- αα τα πεταξα

:confused: -μα πως θα τα επιστρεψω τωρα?

χαμογελο πεθερου διπλα καταλαβαινω οτι κατι συμβαινει,

κοιταω καλυτερα τις μπλουζες τις βλεπω κοντες .....

-τις τακτοποιησα ,λεει η πεθερα μου , ειναι μια χαρα.:D

τελικα τις πηγε σε μοδιστρα εδωσε 10 ευρω και τις εφτιαξε.

Οποτε τσαμπα αγχωθηκα!!!!! τα κανονισε η πεθερουλα μαλλον βοηθησε το εγκεφαλικο που παραλιγο να χτυπησω οταν μου ειπε να τις στειλω πισω αλλα παντως ολα καλα

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Kαλά Μαράκι, unpalevable η πεθερά σου ..........

Κόντυνε τις μπλούζες, δεν το είχα φανταστεί ποτέ, να το κάνω δηλαδή.....

Τέσπα, με γειά τα σεντόνια !!!!!!!!!!!!!

Δεν παντρεύεται κανείς, να γλυτώσεις και το δώρο δηλαδή ?

Αλλιώς, κράτα τα για προίκα στα παιδιά:tongue::tongue::tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...