Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να το επαναφέρω άλλη μία φορά το θεματάκι, μήπως γνωρίζουν κάποιες κοπέλες

"καλημέρα κορίτσια, ψάχνει η κουμπάρα μου για ορθοπεδικά(όχι ανατομικά) παπούτσια γιατί το πιτσιρίκι της έχει πλατυποδία.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι είτε για να δει μέσω ίντερνετ είτε σε κάποιο μαγάζι?"

Καλημερα. Το θεμα πλατυποδια χωραει μεγαλη κουβεντα. Καταρχην τι πλατυποδια έχει ? αν το εχει δει ορθοπεδικος και της το εχει πει θα της εχει πει επισης να κανει πελματογραφημα, να φτιαξει ειδικους πατους που θα τους βαλει μεσα σε οποιοδηποτε παιδικο παπουτσι χωρις να εχει προβλημα. Αν ειναι κατι ελαφρυ, τοτε δεν χρειαζεται ιδιαιτερη αντιμετωπιση, ολα τα παπουτσακια που μιλαμε στο site ειναι ορθοπεδικα (geox,μουγιερ,agatha,primigi,kickers,aster και πολλα πολλα αλλα). Προσοχη παπουτσια φοραμε μονο εξω ενω στο σπιτι παντα με καλτσακια ή καλτοπαντοφλακια και ΟΧΙ παντοφλες οποιουδηποτε ειδους ακομα και ανατομικες,Το καλοκαιρι ενοειται ξυπολυτα. Αυτες ειναι οι συμβουλες του ορθοπεδικου που πηγα την μικρη μου. Ελπιζω να σου φανηκαν χρησιμες.

και τα δικα μας

πρωτα απο ολα θελουμε διαγνωση απο ορθοπεδικο (εγω τον πηγα στον Φιλιοπουλο Παιδων Πεντελης)

πηγα και την μικρη που ενω ο "μαστορας" μου ειπε οτι εχει ιδιο θεμα με Β και στην ιδια εκταση, ο φιλιοπουλος ειπε απλα καλο παπουτσι και ελα ξανα σε 2 χρονια

στον Β τωρα, εχει αλλα πρπει να ξερουμε τι ακριβως θεμα εχει, τι ειδος

τεσπα, εμεις καταλαηξαμε σε ορθοπεδικους πατους και οχι παπουτσι

φτιαξαμε πατους, τον ξαναειδε 3-4 φορες και τον ιουνη ξανα και λογικα θα εχουμε και νεους πατους

αν η μαμα βλεπει θεμα στα ποδια του ποδιου, παμε για καλο παπουτσι αλλα σιγουρα και στον ειδικο

με τους ορθοπεδικους πατους λοιπον εμεις θελουμε οσο το δυνατον περισσοτερο να ειναι με αυτους, η δυνατον και ολη μερα αλλα φυσικα δε το δεχεται

ξυπολητος, τωρα ο γιατρος θεωρει εξω στα χαλικια στη παραλια (οτι καλυτερο) αλλα αντε καντο χαχχαχχαχα

τεσπα.........εμεις μαλλον εχουμε χρονια μπροστα μας για να στρωσουμε

καλημέρα κορίτσια, ψάχνει η κουμπάρα μου για ορθοπεδικά(όχι ανατομικά) παπούτσια γιατί το πιτσιρίκι της έχει πλατυποδία.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι είτε για να δει μέσω ίντερνετ είτε σε κάποιο μαγάζι?

Οι up to date παιδορθοπαιδικοι δεν συστηνουν πια ορθοπαιδικα παπουτσια ή πατους σε περιπτωση πλατυποδιας.

Αυτα οφειλονται σε ελλειψη ενημερωσης ή σε τερτιπια οικονομικα (πελματογραφηματα, καλουπια, εξειδικευμενα κατασηματα ορθοπαιδικων κλπ)

Ο Πιστευος που ηταν ο μεγαλυτερος παιδορθοπαιδικος που περασε ποτε στα Ελληνικα δεδομενα, συνηστουσε απλα ενα καλο παπουτσι και αυτο που ειπε η γατουλα (πολυ περπατημα στην αμμο ή σε ψιλο χαλικι)

Μιλαμε βεβαια για απλες περιπτωσεις πλατυποδιας και οχι συνδυαστικες μορφες και αλλων προβληματων.

Ακριβως τα ιδια ακουσα και απο τους γιατρους στην Αμερικη πριν 1,5 χρονο που πηγα για το ιδιο θεμα.

Bonjour :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Μήπως ξέρετε κάποιο site που μπορώ να βρω πάντα για κούνια σε οικονομική τιμούλα? Ευχαριστώ!!!

Πριν λίγο καιρό πήρα αυτήν http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0037ECH3Y/ref=oh_details_o03_s00_i00

Βέβαια πολύ πολύ οικονομική δεν την λες αλλά είναι ονειρεμένη.Η φωτό την αδικεί.Η ποιότητα της φανταστική και το μέγεθος πολύ καλό αφού είναι αρκετά ψηλή και καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του κρεβατιού!Αν είναι στα πλαίσια των χρημάτων που διαθέτεις τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ! Σε σχέση με τις τιμές που παίζουν εδώ είναι τέλεια!

Ναι έχεις δίκιο.Αφού η πρώτη που πήρα από φυσικό μαγαζί όταν ήμουν ακόμη έγκυος κόστισε 60 ευρώ και ήταν ντισνευ.Αυτήν που σου έβαλε πάντως η Δεσι πιο κάτω με την minnie την είχα δει κι εγώ και στο άμαζον και στο εμπαυ.Είναι πολύ όμορφη αλλά με προβλημάτισε που είναι σχετικά λεπτή και δεν θα παρέχει και τόση προστασία, ενώ αυτή που έχω τώρα είναι αρκετά ενισχυμένη!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για την πλατυποδία, εγώ θα την ενημερώσω, τώρα από εκεί και πέρα ας κρίνει εκείνη τι θα κάνει, θα μπορούσε πάντα να πάρει και μια δεύτερη γνώμη.

Να ρωτήσω κάτι...

Πηγα να παραγγειλω για την μητέρα μου άρωμα κ μου βγάλε στο τσιπσμελ κ σε ένα άλλο ότι δεν αποστέλλονται λόγω περιορισμών στο αεροπλάνο.... Πότε έγινε αυτό??? Εχω καιρό να αγοράσω κ δεν το πήρα χαμπάρι

Δυστχυως πηγα κιέγω να παραγγειλω απο προχτες και μου βγαζει το ιδιο.

Τελικα παρηγγειλα απο Fragrancex απλα θα περιμενω.

Αυτο το μηνυμα το εβγαζε μονο στα spray. Τωρα το βγαζει και στα αρωματα. :|

κοριτσια να σας ρωτησω-αν ξέρετε!

παραγγειλα από ε-μπαυ αγγλικο μια μπλούζα και την στιγμή που πηγα να την πληρώσω μέσω παυπαλ ειδα οτι τσεκαρίστηκε λάθος νουμερο.

Οπότε δεν την πλήρωσα και έστειλα μυνημα στον πωλητη ''οτι έγινε λάθος νουμερο και ότι θέλω άλλο νουμερο''.

Και μου απάντησε ''ακυρωσε την αγορά και ξανααγόρασε στο στωτο νουμερο'' .

Και αυτο ακριβώς έκανα.

Ωστώσο, ειδα ότι ο πωλητης άνοιξε case στο ε-μπαυ '' Case type: Cancel transaction''with the following reason: The buyer did not want item.

Και αναγκάστικα να το αποδεχτώ αν και δεν εξηγουσε ο πωλητης γιατί δεν το ηθελα.

Β'εβαια έγραψα και εγω στην συνεχεια τον λόγο ωστε να υπάρχει σε κοινή θεά.

Αυτό (δημιουργία case) με επηρεάζεια αρνητικά εμένα;;;;ή ειναι τυπικη΄διαδικασία;;

Ρωτάω για να δω τι feedback να του κάνω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...