Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Δεν έχω ψωνίσει είναι όμως από όσο ξέρω στην λίστα!Απλά στα περισσότερα μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο στις τιμές!Πάντως στο άμαζον έχει αρκετές προσφορές και μάλιστα σε ποιοτικά παπούτσια!

σε ευχαριστω!

ναι και εγω πιστευω οτι εχει ωραια παπουτσια αλλα λιγο ακριβα..για να μην πω οτι εχει οτι το αμαζον αλλα επι 2 στην τιμη.. :)

το αμαζον οντως εχει αρκετες προσφορες και ωραια παπουτσια(πηρα πριν τις γιορτες τελειες γοβες ;) )αλλα αυτο που ψαχνω τωρα δεν το βρηκα.. :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχ τι ωραιο μποτακι!!!!σε ευχαριστω marimari!!!

να σε ρωτησω,αυτα απο που ερχονται?

μου γραφεις δωρεαν μεταφορικα,για οτι ποσο και εαν αγορασεις?εχεις ψωνισει? :)

Ναι ναι ναι, πολλές φορές! 1 εβδομάδα εχει περίπου παράδοση

κ τα μεταφορικα δεν είναι πάντα δωρεάν.. Τώρα με τις εκπτώσεις όμως ειναι!

Είμαι πολυ ευχαριστημένη από την ποιότητα τους, τα βρίσκω όλα τέλεια!

αχχ τι ωραιο μποτακι!!!!σε ευχαριστω marimari!!!

να σε ρωτησω,αυτα απο που ερχονται?

μου γραφεις δωρεαν μεταφορικα,για οτι ποσο και εαν αγορασεις?εχεις ψωνισει? :)

Το asos που σου πρότεινε η marimari είναι στην Αγγλία.Έχω ψωνίσει πολλές φορές.Είναι φυσικά αξιόπιστο.Εχω κάνει και επιστροφή ρούχου το οποίο μου ξαναστειλαν στο μέγεθος που ήθελα!Τα μεταφορικά δεν ήταν πάντα δωρεάν.Τώρα είναι πάντως!Και δεν φαίνεται να έχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας!Καλή αναζήτηση!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Το asos που σου πρότεινε η marimari είναι στην Αγγλία.Έχω ψωνίσει πολλές φορές.Είναι φυσικά αξιόπιστο.Εχω κάνει και επιστροφή ρούχου το οποίο μου ξαναστειλαν στο μέγεθος που ήθελα!Τα μεταφορικά δεν ήταν πάντα δωρεάν.Τώρα είναι πάντως!Και δεν φαίνεται να έχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας!Καλή αναζήτηση!!:P

Έχεις δίκιο.. Τα μισά ξέχασα! Η μικρότερη παραγγελία μου 20? την προηγούμενη εβδομάδα , ήταν επίσης χωρίς μεταφορικα!

Επιστροφές, αλλαγές, πιστωτικά, όλα τσεκαρισμενα κ από μένα...

Μέχρι πριν δυο χρόνια είχε κ καταπληκτικά παιδικά

αλλά για άγνωστο λόγο τα απέσυρε..

-Κ εγω από το πάρεντς το γνώρισα..!-

σας ευχαριστω πολυ πολυυυυυυυυ και τις δυο σας!!!! :D

το ηξερα σαν σαιτ απλα δεν ειχε τυχει να το ψαξω..

κατι τελευταιο..σε τι νομισμα αγοραζω ευρω ή λιρες ή αυτο το επιλεγω εγω σε οτι θελω..?πως παει..?σαν ποιοτητα ειναι καλα,ετσι?και παλι ευχαριστω!ναστε καλα! :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Επειδή και εγώ αγοράζω πάντα με τις εκπτώσεις για την επόμενη χρονιά να τα βρω μπροστά μου πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά κοιτάω πρώτα τι έχω και μετά ψάχνω τι ακόμα θέλω. Αυτό για να μην αγοράζετε πολλά από τα ίδια.Και ναι έτσι κάνουμε πραγματικά οικονομία και βγαίνουμε κερδισμένοι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα κορίτσια, ψάχνει η κουμπάρα μου για ορθοπεδικά(όχι ανατομικά) παπούτσια γιατί το πιτσιρίκι της έχει πλατυποδία.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι είτε για να δει μέσω ίντερνετ είτε σε κάποιο μαγάζι?

Καλημέρα.Επειδή και εγώ αγοράζω πάντα με τις εκπτώσεις για την επόμενη χρονιά να τα βρω μπροστά μου πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά κοιτάω πρώτα τι έχω και μετά ψάχνω τι ακόμα θέλω. Αυτό για να μην αγοράζετε πολλά από τα ίδια.Και ναι έτσι κάνουμε πραγματικά οικονομία και βγαίνουμε κερδισμένοι.

Χε χε οργάνωση !!

Εγώ εχω ένα μικρό βιβλίο κ γράφω οπότε αγοράζω κάτι τι είναι κ μικρή περιγραφή

Πχ

Ρούχα σεπτ 13- μάιος 14 χειμωνιατικα

μπουφάν 1 άσπρο 1 καφέ εμπριμε + 1 παλτό μωβ

μπλουζάκια 3 εμπριμε 3 μονόχρωμο κόκκινο μπλε μωβ κτλ

Και όποτε κάτι μου γυαλίζει συμβουλευομαι το τεφτερι μου :wink:

Εννοείτε πως κάποιες φορές υπερβαλω όπως με υα καλοκαιρινα φουστανια :-)

Ναι ναι και εγώ έχω τεφτέρι αλλά αν δεν τα δω δεν το ευχαριστιέμαι χαχαχα.

και θέλω να τα βλέπω για να κάνω συνδυασμούς κτλ να παίρνω σχετικά και να μην παρασύρομαι εύκολα (λέμε τώρα)...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κι εγώ σαν το καλαμάρι. Γράψε γράψε και δεν παρασύρομαι. Για να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να παρασυρθώ. Νο money no υπερβολές... Θυμάται καμία πότε βάζουν πολύ καλές εκπτώσεις στα χειμερινά παπούτσια τα sites; Καλά, με το littlewoods έχω σκάσει...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Να ρωτήσω κάτι τις πιο παλίες για το αμαζον κ τζαβάρι.

Έκανα παραγελία από τζαβάρι το Σάββατο βράδυ και η κάρτα μου δεν είχε λεφτά. Κλασικά μου έστειλαν το μειλ ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα σας. Σήμερα πρωί πρωί πήγα και έβαλα λεφτά τα οποία φαίνονται και στο σύστημα της τραπεζας οτι περάστηκαν. Εντομεταξύ μου έχουν στείλει και δεύτερο μέιλ... Υπάρχει περίπτωση να μου ακυρώσουν την παραγγελία; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάποια πολιτική που να λέει πχ ότι στα 3 μειλ ή σε 3 μέρες ακυρώνω την παραγγελία;

Ευχαριστώ!

Καλημέρα!

Να ρωτήσω κάτι τις πιο παλίες για το αμαζον κ τζαβάρι.

Έκανα παραγελία από τζαβάρι το Σάββατο βράδυ και η κάρτα μου δεν είχε λεφτά. Κλασικά μου έστειλαν το μειλ ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα σας. Σήμερα πρωί πρωί πήγα και έβαλα λεφτά τα οποία φαίνονται και στο σύστημα της τραπεζας οτι περάστηκαν. Εντομεταξύ μου έχουν στείλει και δεύτερο μέιλ... Υπάρχει περίπτωση να μου ακυρώσουν την παραγγελία; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάποια πολιτική που να λέει πχ ότι στα 3 μειλ ή σε 3 μέρες ακυρώνω την παραγγελία;

Ευχαριστώ!

Θα ακυρώσουν την παραγγελία αν δεν πάρουν λεφτά σε 5 εργάσιμες μέρες

Όπως κ στο αμαζον ίδια πολιτική ίδια εταιρεία.

Λόγικα αύριο θα στα τραβήξουν :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...