Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Πολύ λυπήθηκα που δεν πρόλαβα το κουκλόσπιτο... Η μικρή μου νομίζω είναι σε ιδανική ηλικία... Τέλος πάντων, ελπίζω μέχρι τον Απρίλιο που γενεθλιάζει να πέσει ξανά...

Κοριτσακι μου βαλτο στο καμελ ωστε να μην το χασεις. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα, το κουκλοσπιτο τέλειο, ήμουνα έτοιμη να το πάρω την Παρασκευή, αλλα σκέφτηκα ότι μέχρι τα 4 που λέτε ότι ειναι η ιδανική ηλικία έχουμε καιρό!!!

Μήπως έχετε πάρει αυτο το σπιτάκι ή κατι αλλο παρόμοιο, το θέλω για το καλοκαίρι!

Επίσης έχουμε κάποιο παρόμοιο site στην θέση του littlewoods, το οποίο πολυ θα μου λείψει!!!

Καλο σας απόγευμα!!!

nJ2dp3.png

Κ που να ήξερες πως η μπεμπούλα μου ειναι λίγο μικρότερη από την δική σου, χαχαχαχα! Κ εγω για ...αργότερα το πήρα!

Φιλιά!!! Ευχαριστώ πολύ!

Σοβαρά μιλάς;:P

Α τώρα θα αρχίσω να το μετανιώνω...:P

Αν και νομίζω πως αν το έπαιρνα έπρεπε να το κρύψω από τον άντρα μου που μου την λέει διαρκώς με τις ... μελλοντικές αγορές που κάνω για την μικρή!!!!!!:P

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που μας σκέφτηκες κ το πόσταρες!!!

Το πήρα κ εγώ για δώρο γενεθλίων της μικρής μου τον Ιούλιο {αν κ μεταξύ μας καίγομαι να της το δώσω τώρα αλλά άσε καλύτερα χε χε } κ είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψει. Εδώ το λατρεψα εγώ με το που είδα το βιντεάκι στο γιουτιουμπ!! Και είχα στεναχωρηθεί που είχα χάσει το σπίτι της μπάρμπι το μεγάλο στις 65λίρες τα χριστούγεννα χε χε κάθε εμπόδιο σε καλό!!!

Τελική τιμή 57ευρώ !!! Ούτε του παπά δεν το λέω πόσο το πήρα χε χε

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!!

:D:D

Να είσαι καλά!!

Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που το πήρατε τόσες κοπέλες και που μπόρεσα κι εγώ μια φορά να σας βοηθήσω!!

Καλά ούτε κι εγώ εύκολα θα κρατιόμουν να το δώσω μέχρι τον Ιούλιο αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο να περιμένεις μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για να απολαύσεις την αντίδραση της μικρής - που από όσο είδα αλλού που πόσταρες την τούρτα της έχει και το ίδιο όνομα με την δική μου!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

FuWlp3.png 2ebBp3.png

evhgiorgos κι εμένα μου τη λέγανε και ο σύζυγος και οι δικοί μου μέχρι που αρχίσαμε να τα βρίσκουμε μπροστά μας! Τώρα πια δεν λένε τίποτε.

Ξέρεις τι είναι να έρχονται γιορτές και να έχεις ξεμπερδέψει με δώρα, οικονομικά? Να αλλάζει η σεζόν και να έχεις παπούτσια ρούχα,μπουφάν κ.τ.λ. αγορασμένα σε πολύ χαμηλές τιμές? Αρκεί να μην το παρακάνεις όπως εμείς π.χ, βρεθήκαμε με 3 μπουφάν για 2 ετών :-)

Διαφημίσεις

Κοριτσια το να κραταμε πραγματα για το μελλον ενεχει και καποιους κινδυνους.

Στο συγκεκριμενο σπιτακι για παραδειγμα, υπηρχε και μια κακη κριτικη απο καποιον που το ανοιξε και ενα κομματι ηταν σπασμενο.

Σκεψου να σου συμβει αυτο ενα χρονο μετα την αγορα. :(

Μπορεις να ζητησεις τα ρεστα μετα?

Τουλαχιστον, οτι κρατατε για το μελλον παντα να το τσεκαρετε καλα.

Εγω το εχω σαν κανονα.

Και δεν αγοραζω ποτε παπουτσια με φωτακια για πολυ αργοτερα, γιατι ακομα και χωρις χρηση μπορει να ξεφορτιστουν οι μπαταριες.

την πατησα προσφατα ετσι.

Κοριτσια λιγο την βοηθεια σας παρακαλω..

ψαχνω κατι τετοιο,ισως πιο οικονομικο.. :) και οχι απαραιτητα το ιδιο χρωμα!σας ευχαριστω!http://www.spartoo.gr/Ara-CAMOSCIO-GREF-x152497.php

Υ.Γ. εχει ψωνισει καποια απο αυτο το σαιτ?εντυπωσεις? :)

evhgiorgos κι εμένα μου τη λέγανε και ο σύζυγος και οι δικοί μου μέχρι που αρχίσαμε να τα βρίσκουμε μπροστά μας! Τώρα πια δεν λένε τίποτε.

Ξέρεις τι είναι να έρχονται γιορτές και να έχεις ξεμπερδέψει με δώρα, οικονομικά? Να αλλάζει η σεζόν και να έχεις παπούτσια ρούχα,μπουφάν κ.τ.λ. αγορασμένα σε πολύ χαμηλές τιμές? Αρκεί να μην το παρακάνεις όπως εμείς π.χ, βρεθήκαμε με 3 μπουφάν για 2 ετών :-)

Από τότε που γεννήθηκε η μικρή στις εκπτώσεις παίρνω ρούχα της επόμενης σεζόν και πραγματικά το κέρδος είναι τεράστιο..απλά θα ήταν μεγαλύτερο αν δεν έκανα υπερβολές ακόμη κι εκεί!Κι εμείς για του χρόνου έχουμε 3 μπουφάν χοντρά και δυο πιο λεπτά!!Για να μην απαριθμήσω τα υπόλοιπα!:PΑυτό με τα παιχνίδια πάντως δεν το έχω κάνει ακόμη, να τα ψωνίζω νωρίτερα!Η αλήθεια είναι πως πρέπει να αλλάξει λιγάκι η νοοτροπία αλλά ... δεν μπορώ να αντισταθώ!!!!!!:tongue:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

ψαχνω κατι τετοιο,ισως πιο οικονομικο.. :) και οχι απαραιτητα το ιδιο χρωμα!σας ευχαριστω!http://www.spartoo.gr/Ara-CAMOSCIO-GREF-x152497.php

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-TOKYO-Shoe-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?via=rec&iid=2316040&Rf900=1561 ρίξε αν θέλεις μια ματιά σε αυτό με τις 19 λίρες κ γενικότερα στο asos στα shoes boots εχει αρκετά με 70% έκπτωση!

(Δωρεάν μεταφορικά)

Διαφημίσεις

Αχ το ίδιο θέμα έχω και εγώ και στοκάρω τόσο πολύ σε σημείο να μην θυμάμαι πόσα κομμάτια έχω από κάθε είδος τελικά πχ. πόσα μπουφάν! Όταν έρθει η ώρα να βγάλω τα ρούχα για την σεζόν παθαίνω πλάκα! Τελικά κερδίζει κανείς με αυτή την τακτική ή όχι?

Και μιας και λέμε για υπερκαταναλωτισμό...το σάιτ αυτό το ξέρει καμιά?

http://www.kinderland.com.gr/view_cat.php?cat_id=570&cf=466

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν έχω ψωνίσει είναι όμως από όσο ξέρω στην λίστα!Απλά στα περισσότερα μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο στις τιμές!Πάντως στο άμαζον έχει αρκετές προσφορές και μάλιστα σε ποιοτικά παπούτσια!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Αχ το ίδιο θέμα έχω και εγώ και στοκάρω τόσο πολύ σε σημείο να μην θυμάμαι πόσα κομμάτια έχω από κάθε είδος τελικά πχ. πόσα μπουφάν! Όταν έρθει η ώρα να βγάλω τα ρούχα για την σεζόν παθαίνω πλάκα! Τελικά κερδίζει κανείς με αυτή την τακτική ή όχι?

Και μιας και λέμε για υπερκαταναλωτισμό...το σάιτ αυτό το ξέρει καμιά?

http://www.kinderland.com.gr/view_cat.php?cat_id=570&cf=466

Αυτό ακριβώς παθαίνω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!Απλά δεν θυμάμαι τι έχω πάρει με αποτέλεσμα να έχουμε τόσα πολλά που δεν προλαβαίνουμε να βάλουμε!!Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αν κερδίζουμε και η απάντηση είναι μάλλον ευνόητη αλλά πάντα ξανακυλάω!!:?

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Αυτό ακριβώς παθαίνω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!Απλά δεν θυμάμαι τι έχω πάρει με αποτέλεσμα να έχουμε τόσα πολλά που δεν προλαβαίνουμε να βάλουμε!!Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αν κερδίζουμε και η απάντηση είναι μάλλον ευνόητη αλλά πάντα ξανακυλάω!!:?

Ανακουφίστηκα που υπάρχει και άλλη shopping maniac σαν εμένα:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχχ τι ωραιο μποτακι!!!!σε ευχαριστω marimari!!!

να σε ρωτησω,αυτα απο που ερχονται?

μου γραφεις δωρεαν μεταφορικα,για οτι ποσο και εαν αγορασεις?εχεις ψωνισει? :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...