Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το κουκλόσπιτο έπεσε πολύ http://www.amazon.co.uk/Kidkraft-Savannah-Dollhouse-Furniture-65023/dp/B001G8J78Q/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1360245646&sr=8-3

Το έχω στο καλάθι μου και το χαζεύω γιατί είμαστε ακόμη πολύ μικρές για τέτοια!!!!!!:P

Χαίρομαι πολύ αν σε βοήθησα όπως με έχουν βοηθήσει τοοοοσες και τόσες φορές τα κορίτσια εδώ!!:P

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που μας σκέφτηκες κ το πόσταρες!!!

Το πήρα κ εγώ για δώρο γενεθλίων της μικρής μου τον Ιούλιο {αν κ μεταξύ μας καίγομαι να της το δώσω τώρα αλλά άσε καλύτερα χε χε } κ είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψει. Εδώ το λατρεψα εγώ με το που είδα το βιντεάκι στο γιουτιουμπ!! Και είχα στεναχωρηθεί που είχα χάσει το σπίτι της μπάρμπι το μεγάλο στις 65λίρες τα χριστούγεννα χε χε κάθε εμπόδιο σε καλό!!!

Τελική τιμή 57ευρώ !!! Ούτε του παπά δεν το λέω πόσο το πήρα χε χε

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!!

:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το κουκλόσπιτο το θέλω για την βαφτιστήρα μου αλλά το βλέπω στις 118 λίρες, κάνω κάτι λάθος??Σπέρες!!

Ήταν προχθές για μισή ώρα μόνο περίπου στις 47 λίρες....μετά πήγε στις 75....χτες στις 90 κάτι κ σήμερα 110λίρες..:(

Καλησπέρα κορίτσια..Για άλλη μια φορά χρειάζομαι τα φώτα σας!!!!

Σε λίγο καιρό είναι τα γενέθλια του γιού μου..Μήπως έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να πάω για δωράκι στα παιδάκια στο προνήπιο για να ξεφύγω απο το μολύβι και την γόμα αλλά να είναι και πολύ οικονομικά γιατί θέλω πάνω απο 30?Ξέρω ζητάω πολλά αλλά οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Ήταν προχθές για μισή ώρα μόνο περίπου στις 47 λίρες....μετά πήγε στις 75....χτες στις 90 κάτι κ σήμερα 110λίρες..:(

Για το Πάσχα το θέλω οπότε όποιος το ξαναδεί σε καλή τιμή ας σφυρίξει πλιζ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σε λίγο καιρό είναι τα γενέθλια του γιού μου..Μήπως έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να πάω για δωράκι στα παιδάκια στο προνήπιο για να ξεφύγω απο το μολύβι και την γόμα αλλά να είναι και πολύ οικονομικά γιατί θέλω πάνω απο 30?Ξέρω ζητάω πολλά αλλά οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη!!!

καλησπερα,

για αγορακια εχω να σου προτεινω αυτα...

http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=140801&option=com_virtuemart&Itemid=89

http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=171858&option=com_virtuemart&Itemid=89

http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=188403&option=com_virtuemart&Itemid=89

http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=105178&option=com_virtuemart&Itemid=89

για κοριτσακια δυστυχως δεν το κατεχω το αθλημα...;)

ισως υπαρχει κατι αντιστοιχο..

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Για το Πάσχα το θέλω οπότε όποιος το ξαναδεί σε καλή τιμή ας σφυρίξει πλιζ!!!

Βάλτο στο καλάθι σου να υπάρχει και θα βλέπεις και μόνη σου τις διακυμάνσεις στην τιμή.

QnL8p2.png

Εδώ έχει διάφορα μπιχλιμπίδια σε πολύ καλές τιμές

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/stolidia/xylina-paixnidia.html

jxhyp3.png

προς pasxalitsa v

να σε ρωτησω,τα βιβλιαρακια αυτα που εβαλες ειναι δραστηριοτητων?τα εχεις παρει?για τι ηλικια ειναι?καλα ειναι?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!σε ευχαριστω! :)

Διαφημίσεις

προς pasxalitsa v

να σε ρωτησω,τα βιβλιαρακια αυτα που εβαλες ειναι δραστηριοτητων?τα εχεις παρει?για τι ηλικια ειναι?καλα ειναι?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!σε ευχαριστω! :)

ενα εχω...

ειναι για 4+ και εχει μεσα διαφορα..πχ ενωσε τελειες,βρες τις ιδιες εικονες κτλ

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ΔΕΣΙ αν είναι να πας κέντρο Αθήνας στην Πολιτεία, πέρασε από πλατεία Κοτζιά όπου μέχρι τις 13/2 έχει μπαζάρ βιβλίου. Κι εκεί μπορεί να βρεις βιβλία δραστηριοτήτων σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πολύ λυπήθηκα που δεν πρόλαβα το κουκλόσπιτο... Η μικρή μου νομίζω είναι σε ιδανική ηλικία... Τέλος πάντων, ελπίζω μέχρι τον Απρίλιο που γενεθλιάζει να πέσει ξανά...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μία άλλη ιδέα είναι να τυπώσεις ζωγραφίες απο το Internet και μπογιές και να κάνεις όμορφα δωράκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...