Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας ξανα!

Βρήκα στο www.lightinthebox.com τα μπομπονιερομπιχλιμπιδάκια

που χρειάζομαι για την βάπτιση της μικρούλας μου... Κοστίζουν 60? συν 30? τα μεταφορικά

(όπου κ πάλι με συμφέρει ποοοολυ!)

κ με χρόνο παράδοσης (γράφει!) 6-8 ! ! ! εργάσιμες ημέρες

-για Ελλάδα-

Υπάρχει κατι που πρέπει να γνωρίζω/προσέξω/υποψιαστώ;

Μου φαίνεται πολυ καλό για να ειναι αληθινό!

Κάθε βοήθεια δεκτή γιατι ..πιέζει κ ο χρόνος !

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Το μονο που εχω αγορασει, ειναι φορεμα για μενα και την κουμπαρα μου,ο χρονος παραδοσης ηταν 5 εβδομαδες και σε τοσο ακριβως τα παραλαβαμε.Η ποιοτητα του φορεματος ηταν εξαιρετικη,οπως εχω ξαναπει.Για τα μπιχλιμπιδακια δεν ξερω να σου πω κατι. Με το καλο η βαπτιση!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geonik μου σε ευχαριστώ!

Σε ..διάβασα για τα φορέματα κ για αυτό μου έκανε εντύπωση ο χρόνος παράδοσης των 6-8ημ που δίνουν σε μένα...

(Διαλέγεις απλά το size για τα ρούχα ή δίνεις κ τις διαστάσεις σου για τροποποίηση; )

Μήπως θυμάσαι , σε παρακαλω, τα μεταφορικα που πληρώσες καθώς κ τον τροπο που παρέλαβες;;; Ευχαριστώ κ πάλι!

Geonik μου σε ευχαριστώ!

Σε ..διάβασα για τα φορέματα κ για αυτό μου έκανε εντύπωση ο χρόνος παράδοσης των 6-8ημ που δίνουν σε μένα...

(Διαλέγεις απλά το size για τα ρούχα ή δίνεις κ τις διαστάσεις σου για τροποποίηση; )

Μήπως θυμάσαι , σε παρακαλω, τα μεταφορικα που πληρώσες καθώς κ τον τροπο που παρέλαβες;;; Ευχαριστώ κ πάλι!

Εμεις διαλεξαμε τα νουμερα οπως τα ειχε το δικο τους size chart και πεσαμε μεσα.Αν στειλεις συγκεκριμενες διαστασεις,γιατι πχ εχεις αλλες αναλογιες, εχει επιπλεον χρεωση. Τα μεταφορικα ηταν γυρω στα 30$ και παραλαβαμε με κουριερ....νομιζω ΕΛΤΑ, με πληρη ενημερωση με tracking number.

Tα μπιχλιμπιδια μαλλον ειναι ετοιμοπαραδοτα, ενω τα φορεματα τα ραβουν κατοπιν παραγγελιας ισως, γιαυτο και η διαφορα στο χρονο παραδοσης.

Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια και το ρισκαρα ομολογω γιατι ειχα διαβασει τις απειρες ασχημες κριτικες και ετρεμε το φιλοκαρδι μου αν θα ηταν ολα ΟΚ!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Όπως και στην Ελλάδα παλιότερα υπήρχαν 2 είδη βυσμάτων-διπλό και τριπλό, το τριπλό έχειπλέον καταργηθεί, έτσι και στη Μ. Βρετανία. Σε κάθε περίπτωση όπως και να είναι το βύσμα, βρίσκεται αντάπτορας για τις ελληνικές μπρίζες.

georgiailias το κομμάτι καλωδίου που ενώνεται ο φορτιστής με την μπρίζα φαίνεται τριπλό στη φωτο. Του δικού σου υπολογιστή είμαι βέβαιη πως είναι διπλό. Οπότε αγοράζεις αγγλικο καλώδιο και βύσμα μετατροπής.

μαριμαρι από Αμερική εγώ δεν θα έπαιρνα. Καλύτερα εδώ και να είσαι σίγουρη τι πληρώνεις, παρά από εκεί και να ψάχνεσαι. Γιατί θα είναι άδικο να πάρεις ψιλοπράγματα και να σου τα χρεώσουν σε κανα τελωνείο για χρυσάφι.

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά επειδη είμαι πολύ άσχετη! μπορείτε να μου το εξηγησετε

αυτό με το τελωνείο; Κάποιες φορές συμβαίνει μόνο; Κ τι/πως πληρώνεις;

Εξαρτάται από κατι;

Χίλια ευχατιστώ!!!!

Το κουκλόσπιτο έπεσε πολύ http://www.amazon.co.uk/Kidkraft-Savannah-Dollhouse-Furniture-65023/dp/B001G8J78Q/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1360245646&sr=8-3

Το έχω στο καλάθι μου και το χαζεύω γιατί είμαστε ακόμη πολύ μικρές για τέτοια!!!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Το μονο που εχω αγορασει, ειναι φορεμα για μενα και την κουμπαρα μου,ο χρονος παραδοσης ηταν 5 εβδομαδες και σε τοσο ακριβως τα παραλαβαμε.Η ποιοτητα του φορεματος ηταν εξαιρετικη,οπως εχω ξαναπει.Για τα μπιχλιμπιδακια δεν ξερω να σου πω κατι. Με το καλο η βαπτιση!!!

Κοπελα και εγω ψαχνω για την βαφτιση της κορουλας μου .... καμιά ιδεα? Στο σαιτ αυτο τι καλο εχεις δει ?

Οτι αλλη προταση δεκτη!!!!

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

Για καταπληκτικά φορέματα κ ακόμη καταπληκτικότερες τιμές!!!

μπορείς να κοιτάξεις στο asos!

Έχω πάρει ποοοοολλες φορές (εχει κ δωρεάν μεταφορικά τώρα!)

και στην περίπτωση που δεν σου κανει/αρέσει

το επιστρέφεις και υπάρχει η δυνατότητα να σου επιστρέψουν

κ τα χρήματα... Έχω την αίσθηση πως εχει κ free returns αλλά δεν θυμάμαι με σιγουριά!

1 εβδομάδα παράδοση κ σε κάθε φόρεμα/ρούχο, εκτός από size αναγράφονται και οι διαστάσεις του μοντέλου που το δειγματίζει!

Προχθές παρήγγειλα ξανά για μένα κ την κουμπάρα μου

για την βαπτιση της μπέμπας μου...

Το κουκλόσπιτο έπεσε πολύ http://www.amazon.co.uk/Kidkraft-Savannah-Dollhouse-Furniture-65023/dp/B001G8J78Q/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1360245646&sr=8-3

Το έχω στο καλάθι μου και το χαζεύω γιατί είμαστε ακόμη πολύ μικρές για τέτοια!!!!!!:P

Επειδή η τιμή είναι ξεφτίλα, εγώ θα πρότεινα να το πάρεις από τώρα ;)

QnL8p2.png

yπαρχει κάποιος κωδικός η κουπόνι η εγγραφή newletter για οποιαδήποτε έκπτωση για παιχνίδια απο amazon ?

απ οσο ξερω οχι...

το αμαζον κατα καιρους ανεβοκατεβαζει τις τιμες σε ολα τα προιοντα (παντα με πωλητη το αμαζον για να μην πληρωσεις μεταφορικα)

αν κατι δεν το βιαζεσαι περιμενεις και μολις πεσει αρκετα το παιρνεις...;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Επειδή η τιμή είναι ξεφτίλα, εγώ θα πρότεινα να το πάρεις από τώρα ;)

εδω ειμαι ετοιμη να το παρω εγω για το κοριτσι που μπορει να κανω....:D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...