Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

garvalin, agatha & biomechanics ειναι της ιδιας εταιριας και εχουν ακριβως την ιδια φορμα.
μισα δε θα τα ελεγα, λιγο πιο μικρα και στενα ναι
Εγώ πάλι τα θεωρώ κανονικά, κ πιστεύω πως είναι κανονικά δεν θα πρότεινα σε κανένα να αγοράσει ένα νούμερο πάνω από το κανονικό του εκτός αν το θέλει για 6 μήνες μετά. Δεν είναι στενά απλά ειναι για πόδια λεπτά κ μακριά χωρίς φαρδύ ψηλό κουτεπιέ. Τα χρησιμοποιώ κατά κόρον δυο χρόνια τώρα κ δεν συνάντησα ποτέ θέμα με τα νούμερα.

Για να βάλω μέτρο σύγκρισης πχ τώρα φοράει μπότα ψηλή αγκάθα σε 28αρι κ έχει περιθώριο μπροστά κοντά ένα πόντο περίπου, φοράει κίκερς μπαλαρίνα σε 27αρι κ έχει περιθώριο πάλι ένα πόντο ναι αλλά τα κίκερς είναι τεράστια σε φόρμα κ για αυτό. Στα αθλητικά της Πουμα πάλι 28αρι κ πάει να το γεμίσει, σε όλα 28αρι.... κ για το καλοκαίρι της έχω πάρει το 29αρι που σίγουρα θα το γεμίσει εως τέλη σεπτέμβρη.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Η αλήθεια είναι πως από νετ έχω πάρει μόνο δυο φορές παπούτσια της μικρής (το ένα ήταν αθλητικό που δεν με ζόρισε στο νούμερο).Σκέφτομαι να την πάω εδώ σε φυσικό μαγαζί να δοκιμάσει agatha που έχει στο στυλ που έχω βρει κανα δυο και να καταλήξω έτσι σε νούμερο για να μην κάνω πάλι επιστροφές!!Δυστυχώς εδώ έχει -30% με αρχική τα 65 ευρώ οπότε δεν το σκέφτομαι καν να τα πάρω, αφήστε που δεν έχει χρωματιστά παρά μόνο μαύρα και μπλε.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Η αλήθεια είναι πως από νετ έχω πάρει μόνο δυο φορές παπούτσια της μικρής (το ένα ήταν αθλητικό που δεν με ζόρισε στο νούμερο).Σκέφτομαι να την πάω εδώ σε φυσικό μαγαζί να δοκιμάσει agatha που έχει στο στυλ που έχω βρει κανα δυο και να καταλήξω έτσι σε νούμερο για να μην κάνω πάλι επιστροφές!!Δυστυχώς εδώ έχει -30% με αρχική τα 65 ευρώ οπότε δεν το σκέφτομαι καν να τα πάρω, αφήστε που δεν έχει χρωματιστά παρά μόνο μαύρα και μπλε.

Παίρνω τις συγκεκριμένες μάρκες εδώ και 5 χρόνια, δεν έχουν σταθερό μεγεθολόγιο. Έχω παρατηρήσει τα κουτιά, γράφουν το ίδιο νούμερο άλλοτε ως ολόκληρο και άλλοτε ως μισό, προφανώς είναι θέμα φόρμας και πάτου.

Τι θα έλεγες να κάνεις λίγη κατασκοπεία ?:idea:΄

Προσπάθησε στο φυσικό μαγαζί να δείς το αγγλικό νούμερο πάνω στο κουτί του παπουτσιού που θα της κάνει, το έχω κάνει μερικές φορές, ειδικά όταν είναι πάνω στην αλλαγή νούμερου, άχρηστα πάντως δεν μας έχουν πάει ποτέ ;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Δεν ξέρω αν η τιμή του είναι καλή αλλά το έχει σις 65 λίρες

Barbie's California Dream House

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052J5F4U/ref=s9_al_bw_g21_ir05?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-6&pf_rd_r=11D1Z37PE9RC2FHR3DGC&pf_rd_t=101&pf_rd_p=374012947&pf_rd_i=350613011

Διαφημίσεις

http://www.lowaboots.com/catalog/ShowBoot.cfm?StockNum=2104754538&Category=6&Type=M

Ψάχνω τα συγκεκριμένα παπούτσια σε 42,5 νούμερο και τιμή μέχρι 170 ευρώ.

Αν ξέρετε κάποια σαιτ με ειδή κυνηγίου και ορειβασίας θα με ενδιέφεραν. Ευχαριστώ.

http://www.lowaboots.com/catalog/ShowBoot.cfm?StockNum=2104754538&Category=6&Type=M

Ψάχνω τα συγκεκριμένα παπούτσια σε 42,5 νούμερο και τιμή μέχρι 170 ευρώ.

Αν ξέρετε κάποια σαιτ με ειδή κυνηγίου και ορειβασίας θα με ενδιέφεραν. Ευχαριστώ.

Αν δεις τη λίστα θα βρεις το σαιτ www.wiggle.co.uk

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Η κουμπάρα μου ψάχνει και δεν μου διευκρίνισε τι ακριβώς θέλει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Παίρνω τις συγκεκριμένες μάρκες εδώ και 5 χρόνια, δεν έχουν σταθερό μεγεθολόγιο. Έχω παρατηρήσει τα κουτιά, γράφουν το ίδιο νούμερο άλλοτε ως ολόκληρο και άλλοτε ως μισό, προφανώς είναι θέμα φόρμας και πάτου.

Τι θα έλεγες να κάνεις λίγη κατασκοπεία ?:idea:΄

Προσπάθησε στο φυσικό μαγαζί να δείς το αγγλικό νούμερο πάνω στο κουτί του παπουτσιού που θα της κάνει, το έχω κάνει μερικές φορές, ειδικά όταν είναι πάνω στην αλλαγή νούμερου, άχρηστα πάντως δεν μας έχουν πάει ποτέ ;)

Καλά αυτό δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ!!!!!!!!!:P

Θα την πάω σίγουρα να δοκιμάσει και θα παρατηρήσω σίγουρα το κουτί!!!!!Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα!!:P Αλήθεια από που προτείνετε την αγορά;Το άμαζον δεν έχει φοβερή ποικιλία!Αλλά δεν με φοβίζει η επιστροφή σε περίπτωση που και πάλι πάρω λάθος νούμερο!:?

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Καλά αυτό δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ!!!!!!!!!:P

Θα την πάω σίγουρα να δοκιμάσει και θα παρατηρήσω σίγουρα το κουτί!!!!!Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα!!:P Αλήθεια από που προτείνετε την αγορά;Το άμαζον δεν έχει φοβερή ποικιλία!Αλλά δεν με φοβίζει η επιστροφή σε περίπτωση που και πάλι πάρω λάθος νούμερο!:?

Εύη θα κοιτάς στο γαλλικό κ στο γερμανικό τζαβαρι που ρίχνει πολύ τις τιμές σε περίοδο εκπτώσεων πχ τα καλοκαιρινα της αγκαθα τα πήρα αύγουστο στα 19ευρώ το ζευγάρι :wink:

www.javari.fr & www.javari.de

καλησπέρα! μήπως καποια κοριτσομάνα έχει να προτείνει καποιο site με ωραία φορεματάκια; Ψαχνω για βαπτιστικό φορεματακι και για φορεμα πριν από τη βαφτιση.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Καλησπέρα.

Να σας ρωτήσω κάτι?

Κάνω παραγγελία στο sportsdirect. Πάω να πληρώσω μέσω paypal αλλα λόγω προβλημάτων με την προπληρωμένη αλλάζω και την κάρτα στο σύστημα του paypal. Κάνω και πιστοποίηση όλα καλά. Πάω να πληρώσω και ενώ δείχνει να δέχεται την πληρωμή το paypal αμέσως το sportdirect μου βγάζει μήνυμα πρόβλημα με την πληρωμή σας ξαναπροσπαθήστε. Το πέιπαλ απο την αλλη μην στο χοτμαιλ οτι μέχρι στιγμής όλα καλά.

Ξέρετε τίποτα? Εσείς πώς πληρώνατε στο sportsdirect

Ευχαριστώ

καλησπέρα! μήπως καποια κοριτσομάνα έχει να προτείνει καποιο site με ωραία φορεματάκια; Ψαχνω για βαπτιστικό φορεματακι και για φορεμα πριν από τη βαφτιση.

BONNIE JEAN & RARE EDITIONS από το ΕΒΑΥ, εγγύηση !!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...