Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αγόρασα παπουτσάκια από το άμαζον για την μικρή μου (αυτά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085K39D2/ref=oh_details_o02_s00_i00 ).

Πήρα το 5 (22) μιας και τώρα φοράει 21.Και της ήταν ίσα ίσα, μην πω οριακά!Τελικά τα γκαρβαλιν έχουν στενή γραμμή;Τελικά τα επέστρεψα και το άμαζον μου έκανε refund όχι μόνο την αξία τους αλλά και το ποσό των μεταφορικών της επιστροφής!!!:P

Η garvalin εχει μισα νουμερα.

Το 22 ειναι το 5.5

Γιάυτο σας ηταν ακριβως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Του φοραω garvalin και το νουμερο του τωρα ειναι 20. Στα καινουρια που θα του παρω σε νουμερο 21 θα παραγγειλω το 5, ισως γιαυτο σου επεσαν μικρα.
Η garvalin εχει μισα νουμερα.

Το 22 ειναι το 5.5

Γιάυτο σας ηταν ακριβως.

Garvalin δεν έχω ξαναπάρει, οπότε δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Οπότε τώρα που ξανακοιτάζω τι λέτε να πάρω;Το 6;Μα δεν λέει πως το 5 είναι το 22;

Τα νούμερα στα άγκαθα πως είναι;Τα θέλω να τα φορέσει την άνοιξη κυρίως γιατί για τώρα έχουμε μποτάκια και αθλητικά!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Garvalin δεν έχω ξαναπάρει, οπότε δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Οπότε τώρα που ξανακοιτάζω τι λέτε να πάρω;Το 6;Μα δεν λέει πως το 5 είναι το 22;

Τα νούμερα στα άγκαθα πως είναι;Τα θέλω να τα φορέσει την άνοιξη κυρίως γιατί για τώρα έχουμε μποτάκια και αθλητικά!

garvalin, agatha & biomechanics ειναι της ιδιας εταιριας και εχουν ακριβως την ιδια φορμα.

Εγώ πάλι τα θεωρώ κανονικά, κ πιστεύω πως είναι κανονικά δεν θα πρότεινα σε κανένα να αγοράσει ένα νούμερο πάνω από το κανονικό του εκτός αν το θέλει για 6 μήνες μετά. Δεν είναι στενά απλά ειναι για πόδια λεπτά κ μακριά χωρίς φαρδύ ψηλό κουτεπιέ. Τα χρησιμοποιώ κατά κόρον δυο χρόνια τώρα κ δεν συνάντησα ποτέ θέμα με τα νούμερα.

Για να βάλω μέτρο σύγκρισης πχ τώρα φοράει μπότα ψηλή αγκάθα σε 28αρι κ έχει περιθώριο μπροστά κοντά ένα πόντο περίπου, φοράει κίκερς μπαλαρίνα σε 27αρι κ έχει περιθώριο πάλι ένα πόντο ναι αλλά τα κίκερς είναι τεράστια σε φόρμα κ για αυτό. Στα αθλητικά της Πουμα πάλι 28αρι κ πάει να το γεμίσει, σε όλα 28αρι.... κ για το καλοκαίρι της έχω πάρει το 29αρι που σίγουρα θα το γεμίσει εως τέλη σεπτέμβρη.

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω και με καλαμαρι (παντα ψιλοδιαφωνουμε σε αυτο το θεμα χαχαχα) η Α που ειναι στενοποδαρη ειναι παντα οκ, ο Β με χοντρο κουτουπιε θελει προσοχη πιο γκαρβαλιν θα επιλεξεις γιατι τον στενευει (νομιζω με τζεοξακια καλοκαιρινα ηταν ισα - αλλα ακομα και στην ιδια μαρκα αναλογα με το σχεδιο μπορει να δουμε διαφορα)

λυστε μου μια απορια βρε παιδια..... στο ebay οταν θελω να κανω αγορα 2 αντικειμενων του ιδιου πωλητη πως γινεται?( πχ το ιδιο προιον σε αλλο χρωμα) γιατι με το που επιλεγω αυτο που θελω με παει κατευθειαν ταμειο.:(:(:(:(:(

λυστε μου μια απορια βρε παιδια..... στο ebay οταν θελω να κανω αγορα 2 αντικειμενων του ιδιου πωλητη πως γινεται?( πχ το ιδιο προιον σε αλλο χρωμα) γιατι με το που επιλεγω αυτο που θελω με παει κατευθειαν ταμειο.:(:(:(:(:(

Δεν πληρωνεις στο ταμειο.

Επιλεγεις και το αλλο αντικειμενο, και στο τελος οταν πας να πληρωσεις τοτε ή θα εχει αυτοματο τροπο υπολογισμου των πολλαπλων αγορων ή θα χρειαστει να ζητησεις απο τον πωλητη να σου στειλει ο ιδος το ποσο που εχετε συμφωνησει.

Διαφημίσεις

Σωστά το κάνει.

Δεν θα κάνεις pay now, θα γυρίσεις και θα αγοράσεις και το δεύτερο αντικείμενο.

Στο ΜΥΕΒΑΥ σου τότε, στα purchases θα δείχνει απλήρωτα δύο αντικείμενα του ίδιου πωλητή. Θα πας δεξιά στο more actions και θα επιλέξεις request total, για να σου στείλει ένα τιμολόγιο, πιθανότατα με μειωμένα μεταφορικά, και για τα δύο αντικείμενα που αγόρασες.

BOftp3.png PzWNp3.png

Δεν πληρωνεις στο ταμειο.

Επιλεγεις και το αλλο αντικειμενο, και στο τελος οταν πας να πληρωσεις τοτε ή θα εχει αυτοματο τροπο υπολογισμου των πολλαπλων αγορων ή θα χρειαστει να ζητησεις απο τον πωλητη να σου στειλει ο ιδος το ποσο που εχετε συμφωνησει.

αφού δεν υπάρχει καλάθι και η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι pay ακομα και οταν το πάτησε δεν μου εχει κουμπί για να συνεχίσω τις αγορές μου! Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ γιατι τα γράφω λιγο μπακαλιστικα!:tongue:

αφού δεν υπάρχει καλάθι και η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι pay ακομα και οταν το πάτησε δεν μου εχει κουμπί για να συνεχίσω τις αγορές μου! Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ γιατι τα γράφω λιγο μπακαλιστικα!:tongue:

διάβασε τι σου γράφει η chatzico δεν υπάρχει καλάθι στις αγορές σου πας επιλέγεις ένα από τα αντικείμενα και ζητάς total

KbLyp3.png 4AByp3.png

Φφφφ, τα σκέφτηκα τα χάρτινα αλλά αποκλείεται νομίζω να αντέξουν το βάρος από τα (τουλάχιστον) 4 γλυκά συν την μπομπονιέρα! Ασε που δεν "το'χω" κ αυτό της χειροτεχνίας..... Σε ευχαριστώ όμως παααρα πολυ!

Αν τυχόν ανακάλυψω κατι θα ενημερώσω κ εσένα όμως... Με το καλό η βάπτιση σας!

Αν και ούτε και εγώ τα πάω καλά με τις χειροτεχνίες πέρυσι το Πάσχα έψαχνα καλαθάκια για το κόκκινο αυγουλακι συν κάποιες άλλες λιχουδιές για ανίψια και βαφτιστήρα και έπεσα μέσω κάποιου είδους blog σε αυτό http://www.bhg.com/holidays/easter/eggs/easter-baskets-and-bags/#page=6 το οποίο βγήκε τέλειο με χαρτονακι και κρατούσε μια χαρά. Δοκίμασε το με πολύχρωμο χαρτόνι. Πραγματικά βγαίνει υπέροχο.

Σωστά το κάνει.

Δεν θα κάνεις pay now, θα γυρίσεις και θα αγοράσεις και το δεύτερο αντικείμενο.

Στο ΜΥΕΒΑΥ σου τότε, στα purchases θα δείχνει απλήρωτα δύο αντικείμενα του ίδιου πωλητή. Θα πας δεξιά στο more actions και θα επιλέξεις request total, για να σου στείλει ένα τιμολόγιο, πιθανότατα με μειωμένα μεταφορικά, και για τα δύο αντικείμενα που αγόρασες.

αχ μωρέ τώρα το είδα αυτό το μήνυμα. Γράφω και από το παλιόκινητό ο και τα μισα τα χάνω!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ελπίζω να την βρω την άκρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...