Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Επειδή οικονομικά και σε καλή κατάσταση μάλλον δεν θα βρεις, θα σου πρότεινα να φτιάξεις μόνη σου χάρτινα. /θα τα κάνεις και όπως θέλεις. Δεν είναι εύκολο (πολύ) να τσαλαπατηθούν και φυσικά μετά πετάγονται χωρίς να σκέφτεσατα χρήματά σου στον κάλαθο.

Άλλη μία πρόταση είναι να χρησιμοποιήσεις το υλικό που φτιάχνουν τα τσουβάλια και σύρμα, να τα στολίσεις με υφασμάτινη κορδέλα σε διάφορα σχέδια.

Σ'ευχαριστώ πάντως για την ιδέα γιατί κι εγώ άρχισα να σκέφτομαι τι και πως για το καλοκαίρι.

Όσο για τα μπισκότα και τα υπόλοιπα, θα τα γράψω στις ιντερνετικές γλυκές αγορές να τα βλέπουμε όλες χωρίς να ψαχνόμαστε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φφφφ, τα σκέφτηκα τα χάρτινα αλλά αποκλείεται νομίζω να αντέξουν το βάρος από τα (τουλάχιστον) 4 γλυκά συν την μπομπονιέρα! Ασε που δεν "το'χω" κ αυτό της χειροτεχνίας..... Σε ευχαριστώ όμως παααρα πολυ!

Αν τυχόν ανακάλυψω κατι θα ενημερώσω κ εσένα όμως... Με το καλό η βάπτιση σας!

Πάλι ψάχνω τα πακέτα μου εγώ!!! Αυτή τη φορά είναι με tracking number μεγάλο πακέτο που δεν το βγάζει η αναζήτηση στην dhl, από τη σελίδα του άμαζον μου το έδειχνε εδώ και δύο εβδομάδες ακόμα στη Γερμανία, έστειλα μαιλ, το βρήκαν, είπαν ότι έγινε αποτυχημένη απόπειρα παράδοσης στις 25 (αποκλείεται είμαστε με γρίπη από τις 24 με τα παιδιά συνέχεια στο σπίτι), και μου έδωσαν τηλ. επικοινωνίας με dhl hellas. Ερωτηση, αυτό είναι άλλο πράγμα από τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ; Γιατί μεχρι τώρα όλα έρχονταν με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ... Γιατί είδα τώρα το μήνυμα και πρέπει να περιμένω μεχρι τη Δευτέρα για να επικοινωνήσω μαζί τους.Δεν αφήνουν κάποια ειδοποίηση αν υποτίθεται δεν μας βρουν;;;;;
To tracking number το βαζεις εδω http://www.dhl.de/en.html και δεν το βλεπεις?

Ειναι κουριερ καμια σχεση με ελτα ταχυμεταφορες. Και αφηνουν μια ειδοποιηση μεγαλο σχετικα χαρτι που επικοινωνεις μαζι τους για να συννενοηθεις για την παραλαβη αφου δεν σε βρηκαν την πρωτη φορα. Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα απο dhl και επειδη δεν με βρηκαν εγινε αυτο που σου γραφω...

Τις τελευταίες 20 μέρες 2 δέματα μου απο αμαζον με tracking number που τα έβλεπα στο site ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ να ειναι στο αεροδρόμιο και στο αμαζον να ειναι στην Γερμανία γύρισαν στο αμαζον γιατι λέει δεν τα παρέλαβα,δεν έλειψα καθόλου απο το σπίτι για 2 εβδομάδες (και τα δικά μου παιδιά με γρίπη ενα ενα).Στο αμαζον ακομη δείχνει οτι ειναι Γερμανία ενω εχει γινει επιστροφή των χρημάτων :rolleyes:.Πιστεύω οτι δεν εγινε προσπάθεια για παράδοση!! Γενικα τους τελευταίους μήνες τα εχω πάρει πολύ αγρια με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΆ και για δέματα που ερχονται απο το αμαζον και απο αλλα site:evil:

Οταν βάζω το tracking number εδω http://www.dhl.de/en.html δείχνει οτι ειναι στην Γερμανία!!!

Περίεργο πάντως μου το βγάζει και στις ταχυμεταφορές ελτά το δεμα μου.... Μεχρι τώρα πάντως με ταχυμεταφορές ερχονταν όλα, θα τους παρω τηλ. κάτι μου λεει ότι αυτοί θα το φερουν και πάλι. Μηπως η dhl εδω συνεργάζεται με ταχυμεταφορές ελτα;

(Ασχετο, μα τι παλιογρίπη ήταν αυτή; Κόλλησα κι εγώ και δεν λεει να μας περάσει!!!!)

Οκ κορίτσια! Το βρήκα στις ταχυμεταφορές http://www.elta-courier.gr/search.asp. Πήρα και τηλέφωνο στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και το έχουν αυτοί, στις 25 που λεει το άμαζον και το dhl ότι το έφεραν σπίτι δεν το έφεραν!!!!!!!! Καμία απόπειρα δεν έγινε να το παραδώσουν, είχαμε απεργίες είπαν στο τηλέφωνο και το φερνουν σήμερα!!!!!! Να κάνω παράπονα στην DHL; Ή στο άμαζον να τα κάνουν αυτοί; Δηλ. δεν φτάνει που θα κάνουμε τον γύρο των ταχυδρομείων θα παίρνουμε και στα κουριερς να τα ψάχνουμε;;;; Τι να πούμε και τι να μην πουμε..... Τα παντα καταρρέουν... Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Τελικά παραδίδει και η dhl χωριστά από τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ; Εγώ πάντως τα με αριθμό δεματα από άμαζον τα παραλαμβάνω πάντα με ταχυμεταφορές ΕΛΤα. Μεχρι τώρα πάντως δεν καθυστερούσαν ποτέ και πάντοτε με έβρισκαν σπίτι στις αναμενόμενες ημερομηνίες.
Μου εχει συμβει πολλες φορες να γραφει η dhl οτι εκαναν παραδοση αλλα ελειπα και το δεμα δεν ειχε φτασει καν στα ΕΛΤΑ :evil:
Μήπως το γράφουν πάντα από μόνοι τους για την ημερομηνία παραδοσης στις ταχυμεταφορές; Εμένα στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι 25 που γράφει η dhl ότι το έφεραν σπίτι, ήταν η ημερομηνία που πήγε στο υποκατάστημα της περιοχής μου.... Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι παίζει και θα τα παρακολουθώ.... (και αυτά)

Νομιζω οτι η Deutsche post DHL ειναι τα Γερμανικα ταχυδρομεια (αντιστοιχο με τα ΕΛΤΑ τα δικα μας), αρα σωστα σας ερχεται μεσω ΕΛΤΑ-->και λογικα ισως καθυστερει:)

Αν ενα δεμα σταλει με DHL, παραδιδεται και με DHL.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας... Χρειάζομαι 100 περίπου καλαθάκια

(ψαθινα, συρμάτινα, τσόχινα, υφασματινα κτλ)

για να βάλω μέσα 3-4 γλυκά (συσκευασμένα) που θα φτιάξω για την βάπτιση της μπέμπας μου κ να προσφερθούν μαζί την μπομπονιέρα στην εκκλησία ..

Η πιο οικονομική λύση θα ήταν μια τσαντούλα αλλα επειδη θα ..τσαλαπατηθούν

την απορρίπτω κ ψάχνω κατι σαν καλαθάκι..

Έχετε ιδέα που θα μπορούσα να βρω; Από που να παραγγείλω;

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

(Επειδη πρόκειται για ιντερνετική αγορά

για αυτό έβαλα εδω το θέμα..)

Ρίξε μια ματια σε αυτά και επικοινωνησε με την κοπέλα να της πεις τι διαστασεις περιπου θελεις και να δεις ποσο θα στο χρεωσει.

Αν της πεις οτι θελεις ποσοτητα σιγουρα θα σου κανει αλλη τιμη αλλα σιγουρα οχι στα 0,60?.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!μου αρεσει πολυ η ολη διαδικασια της προετοιμασιας του γαμου ή βαπτισης!και στα δυο τα εφτιαξα ολα μονη μου και μου αρεσει πολυ να τα ψαχνω!ευχομαι να βρεις το πιο τελειο και ευχομαι με το καλο η βαπτιση σας,να σας ζησει!!!!!!! :)

ασχετο.. :) αλλα μπορει καπου να σε βοηθησει..δεν ξερω εαν εκει που μενεις εχετε μαγαζια 1euro shop..ειχα αγορασει (πολυ οικονομικα μου βγηκαν,γιατι ηθελα αρκετα..)για την βαπτιση μας ντενεκεδακια στα χρωματα που ηθελα τα ειχα διακοσμησει εγω με το θεμα μας και ειχα βαλει μεσα ζαχαρωτα,καραμελες,γλυφιτζουρια και διαφορα μικρο δωρακια για τα μικρα παιδακια!!!καλη επιτυχια!!!

marimari κατι τετοιο ειχα παρει εγω αλλα απο τα 1euro shop http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=6845 :)

εαν θελεις δες και αυτα ειναι ομορφα και γραφει σκετα κουβαδακια 0,65λεπτα!!! http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=6840 :)

Διαφημίσεις

εχει αγορασει καποια κοπελα απο αυτο το μαγαζι να μου πει εντυπωσεις?ευχαριστω πολυ! :)

http://koketa.gr/

Το καταστημα εχει φορολογικη εδρα στη Βουλγαρια, οποτε απο τη στιγμη που δεν εχει πειπαλ, θα σου προτεινα ν παραγγειλεις να επιλεξεις αντικαταβολη.

Αγόρασα παπουτσάκια από το άμαζον για την μικρή μου (αυτά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085K39D2/ref=oh_details_o02_s00_i00 ).

Πήρα το 5 (22) μιας και τώρα φοράει 21.Και της ήταν ίσα ίσα, μην πω οριακά!Τελικά τα γκαρβαλιν έχουν στενή γραμμή;Τελικά τα επέστρεψα και το άμαζον μου έκανε refund όχι μόνο την αξία τους αλλά και το ποσό των μεταφορικών της επιστροφής!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Αγόρασα παπουτσάκια από το άμαζον για την μικρή μου (αυτά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085K39D2/ref=oh_details_o02_s00_i00 ).

Πήρα το 5 (22) μιας και τώρα φοράει 21.Και της ήταν ίσα ίσα, μην πω οριακά!Τελικά τα γκαρβαλιν έχουν στενή γραμμή;Τελικά τα επέστρεψα και το άμαζον μου έκανε refund όχι μόνο την αξία τους αλλά και το ποσό των μεταφορικών της επιστροφής!!!:P

Του φοραω garvalin και το νουμερο του τωρα ειναι 20. Στα καινουρια που θα του παρω σε νουμερο 21 θα παραγγειλω το 5, ισως γιαυτο σου επεσαν μικρα.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...