Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το javari ειναι του amazon. Δεν υπάρχουν πωλητές ούτε μεταφορικά και οτι βλεπεις μεσα στο site τους το στελνουν Ελλαδα. Το ίδιο ισχύει για όλα τα javari.

Δεν τα στελνει ολα.

Τα εχω ξαναδοκιμασει και μου αρεσαν παρα πολυ

Σημερα επεσε και η τιμη τους.

Επισης λαβετε υποψιν οτι το καθε πακετο εχει 80 μωρομαντηλα.

http://www.amazon.co.uk/Little-Bundles-Fragrance-Wipes-12-960/dp/B008VO7UJ6/ref=cm_cr_pr_product_top

Καλησπέρα!

Μήπως υπάρχουν οδηγίες, για το πως κάνουμε τις αγορές μας από Alibaba;

Δεν μπόρεσα να καταλάβω, οπότε είναι ευπρόσδεκτη κάθε πληροφορία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αρα annagrig το συγκεκριμενο δεν το στελνει Ελλαδα?η πλακα ειναι οτι 2-3που μου αρεσουν το γραφουν αυτο..

συγνωμη αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το javari και δεν το ξερω..ευχαριστω πολυ και παλι! :)

Διαφημίσεις

αρα annagrig το συγκεκριμενο δεν το στελνει Ελλαδα?η πλακα ειναι οτι 2-3που μου αρεσουν το γραφουν αυτο..

συγνωμη αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το javari και δεν το ξερω..ευχαριστω πολυ και παλι! :)

βάλε μας ένα link από ένα ζευγάρι που λέει ότι δεν στέλνει για να δούμε..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

http://www.amazon.co.uk/Little-Bundles-Fragrance-Wipes-12-960/dp/B008VO7UJ6/ref=cm_cr_pr_product_top

και μενα μου αρεσαν πολυ!

Ξαναπηγαν στις 10 λιρες. :(

Λοιπον, δεν ειχα δοκιμασει να παω παρακατω αλλα τελικα το στελνει. Εφτασα την παραγγελια μεχρι τελους και το στελνει κιάς γραφει το αντιθετο.

Προχωρας κανονικα λοιπον :D

Online φαρμακειο

Απο τις καλυτερες τιμες που εχω βρει στα προιοντα που χρησιμοποιω.

Εκανα παραγγελια χτες το μεσημερι, πριν απο λιγο ηρθαν στην Καβαλα.

Και με δωρο ενα φανταστικο body lotion (αν παραγγειλει κανεις, να παρει το purple orchid. Ξετρελαθηκαν ολες :tongue: ). Δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη. Μακρινη ημερομηνια ληξης. Χωρις δειγματακια ομως.

http://www.healingpowerpharmacy.gr/

Διαφημίσεις

παρακολούθηση αποστολής από Γερμανία με dhl.

Βλέπω το πρωί, φτάσαν Ελλάδα άντε λέω θα έρθουν με ελτά κούριερ, πόρτα-πόρτα κάτι τέτοιο. Ψάχνω εκεί, τίποτε, ψάχνω στη dhl Ελλάδας τίποτε και τελικά ήταν όπως το έγραφαν. Κατευθείαν στο φορτηγό!

"Wed, 30.01.2013 03:09 h Greece The shipment has arrived in the destination country

Wed, 30.01.2013 10:40 h Greece The shipment has been loaded onto the delivery vehicle"

:-) :-) :-)

Οι 2 τελευταιες μου παραγγελιες ήρθαν με dhl και τα μωρομάντηλα ?

Και το ρολοι?

Χτες πηγα στο κοσμηματοπωλειο, που πηγαινα χρονια για να μου μικρυνει το μπρασελέ απο το ρολοι invicta και σχεδον δεν πίστευε για την τιμή που το πήρα

Οι 2 τελευταιες μου παραγγελιες ήρθαν με dhl και τα μωρομάντηλα ?

Και το ρολοι?

Χτες πηγα στο κοσμηματοπωλειο, που πηγαινα χρονια για να μου μικρυνει το μπρασελέ απο το ρολοι invicta και σχεδον δεν πίστευε για την τιμή που το πήρα

τα είδα κι εγώ μόλις στο amazon κ βλέπω ότι έχουν πολύ καλή τιμή αλλά δε τη ξέρω αυτή τη μάρκα. είναι καλά ρολόγια; Τι σου είπε ο κοσμηματοπώλης;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

μου ειπε ότι ειναι καλά απλά το θέμα ειναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με την αντιπροσωπεια!!!

Τι να σου πω θα δειξει οτι ειναι γνωστά ειναι τα έχω ξαναδει στην Γλυφάδα και τα έχει και το www.oroloi.gr.

Πόλυ ωραιες θήκες έχει βάλει το amazon για τα κοσμήματα και σε πολύ καλές τιμές.

Καλησπέρα!

Μήπως υπάρχουν οδηγίες, για το πως κάνουμε τις αγορές μας από Alibaba;

Δεν μπόρεσα να καταλάβω, οπότε είναι ευπρόσδεκτη κάθε πληροφορία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κορίτσια, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...