Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Προφανώς έχω χάσει επεισόδια και δυστυχως μαζί και την παραγγελία gymboree (Nα δω τί θα πω αύριο στην βαφτιστήρα του άντρα μου και τα αδέλφια της που θα έρθουν για φαγητό και για παραλαβή δώρων...)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημερούδια παρέλαβα επιτέλους και εγώ από τζιμπορί τα ρουχαλάκια άψογα και ότι τα χρειαζόμουν την Κυριακή για δωράκια :lol::lol: βέβαια πρέπει να την έκανα την βλακεία σε ένα αγορίστικο πλεκτό μπλουζάκι που πήρα για δωράκι με το νούμερο, 2Τ μικρό μου φαίνεται θα δείξει :-(:sad:

παρέλαβα και παπουτσάκια σκεκερς για μένα από το αμαζον (εδέησε) το 38 που πήρα μου φαίνεται λίγο μεγάλο ουφφφφφφφ δεν μου κάθονται φέτος τα παπούτσια:-(:-(

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

παρέλαβα και παπουτσάκια σκεκερς για μένα από το αμαζον (εδέησε) το 38 που πήρα μου φαίνεται λίγο μεγάλο ουφφφφφφφ δεν μου κάθονται φέτος τα παπούτσια:-(:-(

καλά άμα δε σου κάνουν βάλε καμιά φωτό να τα δούμε ;)

καλά άμα δε σου κάνουν βάλε καμιά φωτό να τα δούμε ;)

χαχαχαχα αι μαρί αθλητικά είναι..........

λές ?? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004H4NA20 πόσο τα είχαμε πάρει τότε ρε Γάτα 20 λίρες ??

τες πάντων θα τα ξαναδώ το βράδυ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω μου φαίνονται λίγο μπόλικα, μου αρέσει που η Γατούλα ανησυχούσε για το νούμερο και εγώ ήμουν η σίγουρη :lol::lol::lol:

και εμενα λιγο μεγαλα ειναι αλλα ανεκτα

σου βγαινουν τελειως αξες????

age! ψιτ παντου το ιδιο ονομα να εχουμε!

ναι μωρέ βαριέμαι τώρα να στέλνω μειλ, λές να μπερδευτεί κανείς και να νομίζει ότι είμαι άλλη ?? :lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

χαχαχαχα αι μαρί αθλητικά είναι..........

λές ?? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004H4NA20 πόσο τα είχαμε πάρει τότε ρε Γάτα 20 λίρες ??

τες πάντων θα τα ξαναδώ το βράδυ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω μου φαίνονται λίγο μπόλικα, μου αρέσει που η Γατούλα ανησυχούσε για το νούμερο και εγώ ήμουν η σίγουρη :lol::lol::lol:

ναι μωρέ βαριέμαι τώρα να στέλνω μειλ, λές να μπερδευτεί κανείς και να νομίζει ότι είμαι άλλη ?? :lol::lol:

Εμενα το χαζμπαντ μου με ειπε...οτι πρέπει να φοράω τα αθλητικά μου με 100% βαμβακερή κάλτσα , που είναι ολιγον κουμούτσες χοντρές, για να μη μυρίζουν κ οτι θα μου είναι οκ το νουμερο μετά.

Τα δοκίμασα με τις δικές του αθλητικές καλτσες κ οντως είχε δίκιο.

Εγώ δεν έχω αθλητικές κάλτσες....αρα θα αγοράσω κ απο αυτές.

Διαφημίσεις

Ε δεν μπορείς να το μεταθέσεις? Βρε παιδιά, δώρα για συγκεκριμένη στιγμή δεν παίρνουμε από Αμερικές και Κίνες... Παίζει να ρθουν και σε 40 μέρες...

Δυστυχώς όχι. Αναγκαστικά θα πρέπει να βρούμε χρόνο κι εμείς κι αυτοί να ξαναβρεθούμε πριν την πρωτοχρονια πλέον.

Συνήθως αυτό κάνω. Παραγγέλνω πολύ νωρίτερα. Έλα όμως που η black friday και οι αναμενόμενες εκπτώσεις στα gymboree άρχισαν 23/11...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...