Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

τελικα κατεληξα στο bimbomarket..

Θυμαται καμια απο περσυ αν θα ριξει κι αλλο τις τιμες? εγω νομιζω πως ναι...αυτη την στιγμη διαφημιζει ενα 15% αλλα ελεγα μηπως περιμενα αν ειναι να το παει 20%-30% αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην χασω και το 15%

ειναι για την κουμπαρα μου,μην την παρω και στο λαιμο μου...

ευχαριστω!

Δες και αυτό http://babystoreisernia.it/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα invicta από ότι διάβασα σε κριτική του άμαζον, είναι ρολόγια των οποίων οι εταιρείες κατασκευής έχουν κλείσει και έχουν αγοράσει εκείνοι τα δικαιλωματα. Μην μένετε στην τιμή αλλά στο κατα πόσο αντιστοιχεί η τιμή στο προϊόν. Κι ο άντρας μου πήρε στο Black Friday ένα invicta το οποίο υποτίθεται είχε τεράστια έκπτωση, το πρώτο ρολόι έφτασε και ή ήταν ελλαττωματικό ή η μπαταρία του είχε θέμα (βέβαια ο δείκτης των δευτερολέπτων μέχρι και την όπισθεν έβαζε). Το δεύτερο ήρθε μια χαρά. Πολύ όμορφο ρολόι, φαίνεται ακριβό στην πραγματικότητα είναι τύπου tommy hilfiger(αυτό έχουμε με αυτό το συγκρίναμε) και φυσικά δεν άξιζε παραπάνω από τα χρήματα που δώσαμε κι όχι τις 500 λίρες που έλεγε πως αξίζει. Ευχαριστημένος ο σύζυγος,άξιζε τα λεφτά του αυτό μετράει στην τελική. Δεν αισθανθήκαμε πως μας έγδυσαν.

Όσο για τη χώρα κατασκευής, δεν είδα πουθενά να γράφει Κίνα, αντιθέτων όλο για Αμερική έβλεπα, όπως και να έχει όμως σχεδόν τα πάντα στην Κίνα δεν κατασκευάζονται πλέον? Υπό το όνομα και το κύρος μεγάλων εταιρειών.

Καλημέρα σε όλους!

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω προϊόντα της Welleda βρεφικά όπως και τα σαμπουάν τριχόπτωσης Anaphase της DUCRAY και frezyderm από ηλεκτρονικά μαγαζιά?

CzPhp2.png

Καλημέρα σε όλους!

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω προϊόντα της Welleda βρεφικά όπως και τα σαμπουάν τριχόπτωσης Anaphase της DUCRAY και frezyderm από ηλεκτρονικά μαγαζιά?

welleda αν θυμαμαι καλα εχει φθηνα στο aporot.de

τα αλλα μαλλον σε ελληνικα site θα τα βρεις...δες την λιστα με τα on line φαρμακεια εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31340

καλημερα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους!

Από τότε που γέννησα παίρνω τα welleda από το iherb.Συνήθως κάνω μια παραγγελία μόνο σαμπουάν ή και κρέμες συγκάμματος της ίδιας εταιρείας που είναι πολύ καλή!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπερα!κοριτσια εχει ψωνισει καποια απο αυτο το σαιτ?και μια ισως..λιγο χαζη ερωτηση..η τιμη 12ευρω ειναι για το ενα σεντονι?ετσι οπως το γραφει το τεμ δεν ειναι λιγο μπερδεμα..δηλαδη την μαξιλαροθηκη αλλα 12ευρω?ευχαριστω!

http://www.vshome.gr/products-all.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1379&category_id=12

Καλησπερα!κοριτσια εχει ψωνισει καποια απο αυτο το σαιτ?και μια ισως..λιγο χαζη ερωτηση..η τιμη 12ευρω ειναι για το ενα σεντονι?ετσι οπως το γραφει το τεμ δεν ειναι λιγο μπερδεμα..δηλαδη την μαξιλαροθηκη αλλα 12ευρω?ευχαριστω!

http://www.vshome.gr/products-all.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1379&category_id=12

¨

Καλησπέρα. Λογικά τιμή τεμαχίου συμπεριλαμβάνεται το πανωσέντονο, κατωσέντονο και η μαξιλαροθήκη, διαφορετικά θα σου έδινε επιλογή τι από όλα θέλεις να αγοράσεις. Πολύ καλή τιμή ακόμη και για απομίμηση των disney.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αχ σε ευχαριστω για την απαντηση σου.και εμενα μου φανηκε ωραιο για μικυ και οταν ειδα την τιμη μου εκανε εντυπωση..δηλαδη το σετ 12ευρω λες?γιατι τοτε γραφει σε παρενθεση τεμαχιο??ωραιο δεν ειναι?αλλα απο ποιοτητα?κανεις δεν ξερει...

Τον ρώτησα αν είναι Αμερικάνικο και μου είπε πως κατασκευάζεται στην Κίνα και είναι καλή απομίμηση των γνήσιων. Αν είχε κάποια σκοπιμότητα δεν το ξέρω.[/quote

Το οτι κατασκευάζεται στην Κίνα δε σημαίνει ότι δεν ειναι αυθεντικό, πολλες εταιρίες έχουν εργοστάσια και στην Κίνα και στην Ταυβαν και στην Κορέα...Τα συγκεκριμενα ρολόγια δεν τα ξερω προσωπικά..αλλά κοιταξα λίγο στο άμαζον και οι αρχικές τους μπορεί να είναι και 500 λίρες ανάλογα με το μοντέλο...

Φαντάζεσαι τι θα είχε γίνει αν το αμαζον πουλούσε μαιμούδες κ μαλιστα σ αυτές τις τιμές?Δε μιλάμε για το μαγαζάκι του κυρ Μπάμπη , η ίδια η εταιρεια δε θα επέτρεπε στο αμαζον να πουλήσει μη γνήσια. Αλλο το εμπαυ και το ιοφερ ας πουμε ή ακόμα και οι πωλητές του αμαζον...

Εκτός και αν παίζει καμια "πατέντα" τύπου Hunter που 2 διαφορετικές εταιριες παράγουν το ίδιο προιόν με την 'ιδια ονομασία....

Εγώ πάντως είμαι "καχύποπτη" με τους Ελληνες "εμπόρους" !!Αφού δε το πήρες απο αυτόν δεν είναι γνήσιο :/

Απλά τι μου απάντησε ο ρολογάς μετέφερα, όχι πως τον πίστεψα κιόλας.

Αυτό εδώ είναι το δικό μου

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007P3DHVY/ref=oh_details_o01_s00_i00

Στοίχιζε αν θυμάμαι καλά περίπου 150 λίρες και το πήρα περίπου 40. Αρκετά καλή τιμή και σαν ρολόι είναι πολύ κοντά στα γούστα μου και πολύ στοιβαρό. Βαρύ ρολόι, δεν φαίνεται ψεύτικο. Από την ημέρα που το πήρα δεν έχει βγει από το χέρι μου, με βόλεψε πολύ και καθόλου δεν με νοιάζει αν είναι γνήσιο ή όχι! Εξάλλου δεν το πήρα και σε εξωφρενική τιμή.

Συμφωνώ απόλυτα με το μήνυμα της tsioubal παραπάνω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κοπέλες!

Οι έμπειρες μήπως μπορούν να μου πουν αν αυτή είναι καλή τιμή για τα σεντόνια;

Σεντονάκια κούνιας που πήρα στοίχιζαν περίπου 23 Ευρώ, οπότε νορμάλ βρίσκω την τιμή τους. Ωστόσο έχω παρατηρήσει ό,τι τα σεντόνια nef nef είναι άλλα πιο χοντρά και άλλα πιο λεπτά. Τα πιο λεπτά είναι και πιο φθηνά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...