Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Γεια σας!!

Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε που μπορω να βρω στολη για Πιτερ Παν για αγορακι 20 μηνων (και 2 χρ να ειναι δεν με πειραζει). Ψαχνω e bay, amazon, και σε ελληνικα σαιτς αλλα μου βγαζει μονο απο 3 ετων και πανω, στην ηλικια του μικρου μου δεν εχει.

Διαφορετικα λεω να τον ντυσω σουπερ μαν :P

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το -10% είναι για πρώτη αγορά νομίζω;)

Αυτό δεν σε σταματάει.....με το γνωστό τρόπο να το επωφεληθείς.... ;)

Καλημέρα!!!

Ζαχαρωνα ένα ρολοι Invicta τοσο καιρο αλλα δεν τολμουσα απο amazon και μπαινω χτες και το ειχε για λίγη ώρα -90%...το πηρα!!!

Αλλα ειχε λιγο αγχος γιατι μέχρι να το αποφασισω έλεγε λεπτά...χα,χα

Με γειεςςςςςςςςςςςςς :D

Γεια σου βρε καλαμάρι με τις φοβερές ιδέες σου !!!!

Σκάω διπλά τώρα γιατί δυστυχώς δεν έχουμε H&M στην Καλαμάτα.....γκρρρρρ

Στην βγάζω αν θες φώτο κ στην δείχνω, μου βάζεις λεφτά στην αγοράζω κ στην στελνω....λέω εγώ αν δεν τα καταφέρεις αλλιώς

Διαφημίσεις

προς kolibigi και ΜΑΡΙΤΑ

αποκριατικη στολη πριγκηπισσα σταρ

http://www.apokriastore.gr/product_info.php?cPath=418_780&products_id=13039

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=25667

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά εγώ ψάχνω την ποπ σταρ δηλαδή μωβ στολή...

νομίζω όμως ότι την έπεισα να ντυθεί ραπουνζέλ ή κάτι παρόμοιο και θα τη γλυτώσουμε την ακατανόμαστα φέτος:D

Γεια σου βρε καλαμάρι με τις φοβερές ιδέες σου !!!!

Σκάω διπλά τώρα γιατί δυστυχώς δεν έχουμε H&M στην Καλαμάτα.....γκρρρρρ

Στην βγάζω αν θες φώτο κ στην δείχνω, μου βάζεις λεφτά στην αγοράζω κ στην στελνω....λέω εγώ αν δεν τα καταφέρεις αλλιώς

Είσαι φοβερή ! Σου στέλνω πμ με το μέηλ μου

προς kolibigi και ΜΑΡΙΤΑ

αποκριατικη στολη πριγκηπισσα σταρ

http://www.apokriastore.gr/product_info.php?cPath=418_780&products_id=13039

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=25667

ΔΕΣΙ ευχαριστώ πολύ. Σαν της Μαρίτας έτσι και η δική μου θέλει τη μωβ στολή της ποπ σταρ. Θα κοιτάξω την εναλλακτική λύση του καλαμαρακίου και παράλληλα θα προσπαθήσω να την πείσω να διαλέξει άλλη.

Αχ που είναι οι ωραίες εποχές που της έπαιρνα ότι ήθελα εγώ !!!

QnL8p2.png

Καλημέρα. Το ρολόι που φοράω είναι invicta και το πήρα από άμαζον. Πολύ όμορφο και γερό ωστόσο σε ρολογά που ρώτησα εδώ μου είπε πως είναι απλά μια πολύ καλή Κινέζικη απομίμηση...

Τι εννοεις απομίμηση?

Δεν είναι αυθεντικό invicta?Αν και το αμαζον εχει μαιμούδες...τι να πώ...

Προσωπικά εμπιστεύομαι το αμαζον στη γνησιότητα των προιοντων του..Μηπως ο ρολογάς το είπε με σκοπιμότητα?

Διαφημίσεις

Το Thermofill το πήρα για μένα, το Aerelle για την κόρη μου.

Προτιμούσα το πρώτο επειδή είναι υποαλλεργικό αλλά και το δεύτερο μια χαρά είναι.

Το Super king είναι το υπέρδιπλο, 220 X 260. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα βρεις έτοιμη παπλωματοθήκη σ' αυτή τη διάσταση, στην Ελλάδα. Έψαξα όλα τα μαγαζιά, μέχρι που αγόρασα ύφασμα του γούστου μου με το μέτρο, την έραψα μόνη μου και μου στοίχισε μόνο 40 ευρώ.

To zarahome έχει παπλωματοθήκες σε αυτή τη διάσταση. Ακόμα και αν δεν έχετε εκεί που μένετε μπορείτε να παραγγείλετε από το www.zarahome.com τα στέλνουν με κούριερ (κάνουν περίπου 10 μέρες να έρθουν) και αν οι αγορές είναι πάνω από 200ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Τώρα έχουν και εκπτώσεις! Όσες φορές έχω ψωνίσει από εκεί έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη!

jxhyp3.png

Τι εννοεις απομίμηση?

Δεν είναι αυθεντικό invicta?Αν και το αμαζον εχει μαιμούδες...τι να πώ...

Προσωπικά εμπιστεύομαι το αμαζον στη γνησιότητα των προιοντων του..Μηπως ο ρολογάς το είπε με σκοπιμότητα?

Τον ρώτησα αν είναι Αμερικάνικο και μου είπε πως κατασκευάζεται στην Κίνα και είναι καλή απομίμηση των γνήσιων. Αν είχε κάποια σκοπιμότητα δεν το ξέρω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τον ρώτησα αν είναι Αμερικάνικο και μου είπε πως κατασκευάζεται στην Κίνα και είναι καλή απομίμηση των γνήσιων. Αν είχε κάποια σκοπιμότητα δεν το ξέρω.[/quote

Το οτι κατασκευάζεται στην Κίνα δε σημαίνει ότι δεν ειναι αυθεντικό, πολλες εταιρίες έχουν εργοστάσια και στην Κίνα και στην Ταυβαν και στην Κορέα...Τα συγκεκριμενα ρολόγια δεν τα ξερω προσωπικά..αλλά κοιταξα λίγο στο άμαζον και οι αρχικές τους μπορεί να είναι και 500 λίρες ανάλογα με το μοντέλο...

Φαντάζεσαι τι θα είχε γίνει αν το αμαζον πουλούσε μαιμούδες κ μαλιστα σ αυτές τις τιμές?Δε μιλάμε για το μαγαζάκι του κυρ Μπάμπη , η ίδια η εταιρεια δε θα επέτρεπε στο αμαζον να πουλήσει μη γνήσια. Αλλο το εμπαυ και το ιοφερ ας πουμε ή ακόμα και οι πωλητές του αμαζον...

Εκτός και αν παίζει καμια "πατέντα" τύπου Hunter που 2 διαφορετικές εταιριες παράγουν το ίδιο προιόν με την 'ιδια ονομασία....

Εγώ πάντως είμαι "καχύποπτη" με τους Ελληνες "εμπόρους" !!Αφού δε το πήρες απο αυτόν δεν είναι γνήσιο :/

Κοριτσια έχτες ηρθαν 2 παραγγελιες απο το amazon κατι ρουχαλάκια απο το stock για τον μικρο και καθαριστικά για το χαλι. Παραγγειλα απο το amazon τα tepe και τα έχει πιο φθηνα απο εδώ περιπου στα 2 ευρώ το πακέτο.

http://www.amazon.co.uk/Blue-TePe-Interdental-Brushes-Packets/dp/B002IKGELO/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1359096184&sr=8-11

Οσο για τα invicta επειδη το έχω ψαξει και εδώ http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=518&osCsid=rsgbekf68uj6usdk51v62cp6i4

Δεν ειναι το ιδιο σχεδιο με αυτο που πήρα αλλα τα πιο οικονομικά σχέδια έχουν έδω με την έκπτωση στα 200 ευρώ περιπου ( και απο έγκυρο site)

Πολύ καλό για δώρο ειναι και αυτο για αγοράκια και σε πολύ καλή τιμή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00665TK68/ref=s9_dnav_bw_g21_ir03b1_a?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-7&pf_rd_r=044H4N0T5Q71T1N3WNHN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=361732407&pf_rd_i=350613011

Εδώ ειναι πολυ ακριβά!

καλημερα

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

τελικα κατεληξα στο bimbomarket..

Θυμαται καμια απο περσυ αν θα ριξει κι αλλο τις τιμες? εγω νομιζω πως ναι...αυτη την στιγμη διαφημιζει ενα 15% αλλα ελεγα μηπως περιμενα αν ειναι να το παει 20%-30% αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην χασω και το 15%

ειναι για την κουμπαρα μου,μην την παρω και στο λαιμο μου...

ευχαριστω!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...