Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Παντως σαν καθισμα αυτοκινητου δεν ειναι ασφαλες.

Δεν ξερω κατα ποσο το εχει ψαξει η αδερφη σου!!

γιατι το λες???? ειχες ιδιο και δεν σου αρεσε???

Οπου δηλωσεις το στελνεις.

αντε:P:p:p δεν το ηξερα και της χρεωθηκα μεταφορικα σε αλλα πραγματα που της πηρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτή κυκλοφορεί και στο ebay αλλά μόνο νούμερο 3-5 ετών που στην κόρη μου δεν κάνει. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.

Αν πάρει κάτι άλλο το μάτι σας, ενημερώστε :)

Τί ψάχνουμε ακριβώς; Ρωταω γιατί για άλλο ένα απόγευμα θα ψάχνω στολή για τον γιο μου

Στολή barbie πριγκίπισσα και ποπ σταρ ψάχνω ταμαράκι.

QnL8p2.png

Οχι δεν το εχω,απλα γνωριζω ποια καθισματα ειναι λιγο πολυ ασφαλες.

Τα ανωνυμα δεν εχουν καμμια ασφαλεια,δηλ δεν εχουν ελενχθει.

Καλυτερα να δωσεις λιγα χρηματα παραπανω και να παρεις ενα καλο και ασφαλες καθισμα αυτοκινητου.

Το καροτσακι επισης παιζει ρολο πχ αν ειναι πολυ βαρυ δεν θα μπορει να το μετακινει ευκολα.

Εκει που μενει δεν εχει κανενα μαγαζι να τα τεσταρει και μετα να κανεις εσυ την αγορα απο Ιντερνετ?

Οχι δεν το εχω,απλα γνωριζω ποια καθισματα ειναι λιγο πολυ ασφαλες.

Τα ανωνυμα δεν εχουν καμμια ασφαλεια,δηλ δεν εχουν ελενχθει.

Καλυτερα να δωσεις λιγα χρηματα παραπανω και να παρεις ενα καλο και ασφαλες καθισμα αυτοκινητου.

Το καροτσακι επισης παιζει ρολο πχ αν ειναι πολυ βαρυ δεν θα μπορει να το μετακινει ευκολα.

Εκει που μενει δεν εχει κανενα μαγαζι να τα τεσταρει και μετα να κανεις εσυ την αγορα απο Ιντερνετ?

δυστυχως εχει δυσκολη εγκυμοσνη και ειναι στο κρεβατι δεν μπορει να βγει να ψαξει και μετα δεν εχει τετοια σχεδια εκει και επειδη ειναι μονοπωλιο κει οι τιμες ειναι 10 πλασιες απο αυτες του αμαζον...

Ε τοτε αν εχεις χρονο ψαξτο εσυ γι'αυτην αν σε βολευει,διοτι με τα λεφτα αυτα σιγουρα θα βρεις και καλυτερο.

Μπες να δεις και σε τοπικ με τα καροτσια.

Πχ τα graco ειναι μεν φθηνα,αλλα το καθισμα αυτοκινητου τους ειναι ακομη καλυτερα απο καποια αλλα επωνυμα!!

Διαφημίσεις

Προς EVDO1979 και όποια άλλη ενδιαφέρει.

.

( προσοχή να επιλέξετε μοντέλο all seasons)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFRFKI/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=kitchen

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFT9E8/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=kitchen

επειδη οι προτασεις σου ειναι παντα καλες(τα χριστουγεννα πηραμε το κουκλοσπιτο που εχετε και ειναι οντως τελειο), ποσα τtog πηρες το παπλωμα, γιατι για το all seasonw λεει 13,5 σε μονο και μου φαινεται πολυ χοντρο!ή εχουν τελειωσει τα υπολοιπα!

Η κόρη μου (6χρ.) θέλει να ντυθεί Barbie πριγκίπισσα και ποπ σταρ, τις Απόκριες.

Έχει πάρει το μάτι σας τις σχετικές στολές?

Μία έρευνα που έκανα δεν είδα τίποτα.

Όλες αυτό θέλουν φέτος μου φαίνεται....και εγώ έχω ψάξει αλλά τίποτα...από τη μία δε θέλω να βρω γιατί δε τρελαίνομαι να ντυθεί αυτό το πράγμα από τώρα από την άλλη με λυπάμαι να ακούω τη γκρίνια της αν δε βρω τα μωβ μαλλιά με το φόρεμα....γκρρρ!!!Αν τη πετύχω τη ξανθούλα θα τη ξεμαλλιάσω που ξεμυαλίζει τα κορίτσια μας:D

Καλημέρα

Επειδή κ εγώ Ποπ Σταρ θα την ντύσω, έχω να σας προτείνω μια ιδέα αν δεν βρείτε τις ορίτζιναλ στολές, για να ικανοποιήσετε τα κορίτσια σας

Πήγα στο h&m πήρα ένα φόρεμα πριγκιπικό μακρύ που έχει άσπρα μανικάκια σαν δαντέλα κοντά κέντημα μπροστά με ροζ απαλό το υπόλοιπο, της πήρα κ ένα μικρόφωνο από τζάμπο ροζ με μπαταρίες, στέκα πριγκίπισσας είχαμε ήδη, μπότες μπλε-μωβ είχαμε ήδη. Και θα τις βάψω κ λίγο τα μαλάκια με ροζ χρώμα κ βουαλά έτοιμη η Μπάρμπι Ποπ Στάρ , κόστος 25ευρώ ;)

http://www.amazon.co.uk/Travel-System-Baby-Pushchair-Accessories/dp/B009N1JL34/ref=pd_sim_sbs_by_1

στο αγγλικο βρηκα αυτο δεν ειναι ο αμαζον πωλητης και μαζι μετα μεταφορικα μου βγαινει στα 261 ευρω, κατι αλλο δεν πληρωνω? σωστα?

Οτι κ να αποφασίσεις να κάνεις φρόντισε τα εξής

1} αν πάρεις από άμαζον φρόντισε να είναι πωλητής το αμαζον για να είσαι 100% σίγουρη για αυτό που θα παραλάβεις ή οτιδήποτε αν συμβεί για την εξυπηρέτηση. Δεν θα σε συμβούλευα να δώσεις τόσα λεφτά σε ξένο πωλητή.

2} Στη λίστα με τα καρότσια κτλ εχει κ άλλα αξιόλογα φερέγγυα σαιτ , ότι κ άν διαλέξεις φρόντισε να πληρώσεις μέσω πευπαλ σε αυτά για να εχεις το κεφάλι σου σίγουρο πως αν κάτι παει στραβά μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Από εκεί κ περα το να πάρεις από τρίτο πωλητή κ όχι από το αμαζον ή να αγοράσεις όχι με πληρωμή μεσω πευπαλ είναι ένα μεγάλο ρίσκο...

Καλησπέρα κορίτσια. Δεν σας παρακολουθώ πολύ τελευταία και δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλά επειδή με επείγει μήπως ξέρει καμιά μανούλα πότε και αν θα βάλει εκπτώσεις το nextdirect.com?

Στον κατάλαγο που ήρθε σπίτι μου προχθές έχει νομίζω ένα κωδικό για -10%

γιατι γινεται αυτο???? δεν πρεπει να σταλει στην διευθυνση κατοχου καρτας??? εγω ετσι το ηξερα..οσο για το noname καροτσι δεν θελει να ειναι μαρκαας αρκει να εχει καθισμα αυτοκινητου και πορτ μπεμπε επειδη κανει πολυ κρυο χιονιζει...και να ειναι οικονομικο σχετικα

Οπου θες εσύ το στέλνεις απλά δηλώνεις την διεύθυνση. Δεν κολλάει σε αυτά το αμαζον.

Καλημέρα!!!

Ζαχαρωνα ένα ρολοι Invicta τοσο καιρο αλλα δεν τολμουσα απο amazon και μπαινω χτες και το ειχε για λίγη ώρα -90%...το πηρα!!!

Αλλα ειχε λιγο αγχος γιατι μέχρι να το αποφασισω έλεγε λεπτά...χα,χα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ζαχαρωνα ένα ρολοι Invicta τοσο καιρο αλλα δεν τολμουσα απο amazon και μπαινω χτες και το ειχε για λίγη ώρα -90%...το πηρα!!!

Αλλα ειχε λιγο αγχος γιατι μέχρι να το αποφασισω έλεγε λεπτά...χα,χα

Καλημέρα. Το ρολόι που φοράω είναι invicta και το πήρα από άμαζον. Πολύ όμορφο και γερό ωστόσο σε ρολογά που ρώτησα εδώ μου είπε πως είναι απλά μια πολύ καλή Κινέζικη απομίμηση...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

επειδη οι προτασεις σου ειναι παντα καλες(τα χριστουγεννα πηραμε το κουκλοσπιτο που εχετε και ειναι οντως τελειο), ποσα τtog πηρες το παπλωμα, γιατι για το all seasonw λεει 13,5 σε μονο και μου φαινεται πολυ χοντρο!ή εχουν τελειωσει τα υπολοιπα!

Κατ' αρχάς μεγειά το κουκλόσπιτό σας και εύχομαι ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού !

Το πάπλωμα all seasons αποτελείται από 2 παπλώματα 9 και 4,5 tog αντίστοιχα.

Οπότε ανάλογα το κρύο και την εποχή κάνεις το συνδυασμό που θέλεις.

Εμείς έχουμε μεζονέτα, φέτος δεν έχω ανοίξει καθόλου θέρμανση στα υπνοδωμάτια και με το 13,5 tog έχουμε χορτάσει ζέστη.

Μπαίνοντας η άνοιξη θα βγάλω το 4,5 και θα σκεπαζόμαστε με το 9 και λίγο πριν πιάσουν οι ζέστες (όπως και το φθινόπωρο) θα χρησιμοποιώ το 4,5.

Γιαυτό ξαναλέω προσέξτε να επιλέξετε το all seasons και όχι το σκέτο 13,5

QnL8p2.png

Καλημέρα

Επειδή κ εγώ Ποπ Σταρ θα την ντύσω, έχω να σας προτείνω μια ιδέα αν δεν βρείτε τις ορίτζιναλ στολές, για να ικανοποιήσετε τα κορίτσια σας

Πήγα στο h&m πήρα ένα φόρεμα πριγκιπικό μακρύ που έχει άσπρα μανικάκια σαν δαντέλα κοντά κέντημα μπροστά με ροζ απαλό το υπόλοιπο, της πήρα κ ένα μικρόφωνο από τζάμπο ροζ με μπαταρίες, στέκα πριγκίπισσας είχαμε ήδη, μπότες μπλε-μωβ είχαμε ήδη. Και θα τις βάψω κ λίγο τα μαλάκια με ροζ χρώμα κ βουαλά έτοιμη η Μπάρμπι Ποπ Στάρ , κόστος 25ευρώ ;)

Γεια σου βρε καλαμάρι με τις φοβερές ιδέες σου !!!!

Σκάω διπλά τώρα γιατί δυστυχώς δεν έχουμε H&M στην Καλαμάτα.....γκρρρρρ

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...