Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

παρέλαβα χθες από ένα "φίλο" κινεζούλη, ένα καφέ δερμάτινο κορδόνι 10m.

Πολύ ωραίο, δε λέω ΑΛΛΑ σκυλοβρωμάει μούχλα!!!! Έφτιαξα ένα βραχιόλι για να το δοκιμάσω και βρωμάει πολύ!!!! Δε νομίζω πως μπορώ να δώσω βραχιόλι με τέτοια μυρωδιά.. Για να ξεμυρίσει το δέρμα μάλλον χλωμό ε;

Και.. πως του γράφω στα αγγλικά ότι το κορδόνι που μου έστειλε μυρίζει ΠΟΛΥ μούχλα; Δεν έχω ιδέα.. καμιά βοήθεια κορίτσια;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα παρελαβα επιτελους το δεμα απο κινεζουλι που ειχα παραγγειλει 1/11/12 2.5μηνες ερχοταν:shock::shock::shock::shock:

και κατι τελευταιο καροτσι απο που συμφερει καλυτερα απο αγγλια η αμερικη αμαζον να παραγγειλω??? γενναει η αδερφουλα μου σε λιγο!!!

παρέλαβα χθες από ένα "φίλο" κινεζούλη, ένα καφέ δερμάτινο κορδόνι 10m.

Πολύ ωραίο, δε λέω ΑΛΛΑ σκυλοβρωμάει μούχλα!!!! Έφτιαξα ένα βραχιόλι για να το δοκιμάσω και βρωμάει πολύ!!!! Δε νομίζω πως μπορώ να δώσω βραχιόλι με τέτοια μυρωδιά.. Για να ξεμυρίσει το δέρμα μάλλον χλωμό ε;

Και.. πως του γράφω στα αγγλικά ότι το κορδόνι που μου έστειλε μυρίζει ΠΟΛΥ μούχλα; Δεν έχω ιδέα.. καμιά βοήθεια κορίτσια;

Αφησε το εξω καμια βδομαδα να αεριστεί...κι αν ειναι θα ξεμυρίσει......

Αφησε το εξω καμια βδομαδα να αεριστεί...κι αν ειναι θα ξεμυρίσει......

λες; το άφησα μερικές ώρες κ τίποτα δεν έγινε.

θα το δοκιμάσω και περισσότερο αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι γιατί αφού είναι δέρμα, είναι ζωντανός οργανισμός κ δε φεύγει η μούχλα. Είναι σαν τα δερμάτινα παλτό μας.

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Σημερα παρελαβα επιτελους το δεμα απο κινεζουλι που ειχα παραγγειλει 1/11/12 2.5μηνες ερχοταν:shock::shock::shock::shock:

και κατι τελευταιο καροτσι απο που συμφερει καλυτερα απο αγγλια η αμερικη αμαζον να παραγγειλω??? γενναει η αδερφουλα μου σε λιγο!!!

Εγω θα σου ελεγα Αγγλια για τον γνωστο λογο...τελωνειο!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι διαφωνώ για το κρεβάτι.... και γιατί να μη το έχεις για μια ζωή; Βρες ένα μαραγκό, δείξτου το σχέδιο που θες και φαντάζομαι θα στο φτιάξει σε μια λογική τιμή.

Εμείς φτιάξαμε το κρεβάτι που θέλαμε (ονειρικό κατά τη κόρη μου) με 350 ευρώ+210 το στρώμα σύνολο 560 και θα το έχουμε για χρόνια.

Αλλά μπορείς να βρεις και πιο φτηνό σχέδιο, εμάς πήγε τόσο γιατί το θέλαμε ψηλό με σκάλα για να έχει χώρο να παίζει.

Και το πιο σημαντικό από όλα είναι το στρώμα, εκεί μη τσιγκουνευτείς καθόλου, απλά πάρε το καλύτερο που μπορείς.

Και μετά είναι και τα cilek που μου αρέσανε τα σχέδια αλλά δεν είναι ξύλινα, είναι μελαμίνες (όπως και στο νεοσέτο) απλά τα χρώματα δεν αλλάζουν....και μη νομίζεις ότι ήταν πιο φτηνά από μασίφ ξύλο που αγοράσαμε εμείς από τον παραγωγό;)

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ικεα ηταν η πρωτη μας ιδεα αλλα θα ηθελα κατι να αντεξει στο χρονο. σημαντικο + στο ικεα ειναι η τιμη.

Θα συμφωνησω ομως με τη ΜΑΡΙΤΑ. Θελω κατι να αντεξει. αυριο μεθαυριο το δινουμε και σε κουμπαρο κτλ ... με το μαραγκο θα μπορεσω να το κανω οπως θελω και να φτιαχτει για το δωματιο. Ισως ομως δεν ειναι η οικονομικοτεηρ λυση

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με μια αγορα που έκανα απο το γερμανικό φαρμακείο apo-rot, αυτό που αγόρασα ήταν γάλα για το μωρό.

Παρέλαβα χθες εγώ από ups και σήμερα άνοιξα τα κιβώτια με το γάλα και διαπίστωσα ότι 3 από τα κουτιά ήτα ζουληγμένα και είχαν ανοίξει (χύθηκε και λίγη σκόνη στο χαρτοκιβώτιο). Τι με συμβουλεύεται να κάνω, να απευθυνθώ στο φαρμακείο, στη μεταφορική. Έχω ξαναγοράσει από εκεί και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Βοηθητε με στον τρόπο που πρέπει νατο χειριστώ είναι κρίμα να χάσω 40 ευρώ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Να επικοινωνήσεις μαζί τους και θα στα αντικαταστήσουν αυτοί.Εμένα είχαν χυθεί κρέμες και μου έστειλα καινούριες με δική τους χρέωση τα μεταφορικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγω θα σου ελεγα Αγγλια για τον γνωστο λογο...τελωνειο!

Θα συμφωνήσω με την tzo. Δες, ωστόσο, και σε άλλα site πέρα από amazon.

Πχ itsababy.co.uk και http://www.pramworld.co.uk/

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Προς EVDO1979 και όποια άλλη ενδιαφέρει.

Έχω δοκιμάσει παπλώματα και παπλώματα αλλά σαν κι αυτά κανένα.

Ζεστά, πανάλαφρα, σε πολύ καλή τιμή και πλένονται πλυντήριο.

Αποτελούνται από 2 κομμάτια που ενώνεις ή όχι, ανάλογα με τη θερμοκρασία.

Έχεις δηλαδή ένα λεπτό, ένα μέτριο και ένα χοντρό πάπλωμα μαζί.

Έτσι χρησιμοποιούνται σχεδόν 9 μήνες το χρόνο, ειδικά σε κρύες περιοχές.

Έχω πάρει ένα για μένα και ένα για την κόρη μου το καλοκαίρι που είχαν φτάσει να έχουν 80% έκπτωση στο Άμαζον.

( προσοχή να επιλέξετε μοντέλο all seasons)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFRFKI/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=kitchen

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFT9E8/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=kitchen

QnL8p2.png

Η κόρη μου (6χρ.) θέλει να ντυθεί Barbie πριγκίπισσα και ποπ σταρ, τις Απόκριες.

Έχει πάρει το μάτι σας τις σχετικές στολές?

Μία έρευνα που έκανα δεν είδα τίποτα.

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Η κόρη μου (6χρ.) θέλει να ντυθεί Barbie πριγκίπισσα και ποπ σταρ, τις Απόκριες.

Έχει πάρει το μάτι σας τις σχετικές στολές?

Μία έρευνα που έκανα δεν είδα τίποτα.

Όλες αυτό θέλουν φέτος μου φαίνεται....και εγώ έχω ψάξει αλλά τίποτα...από τη μία δε θέλω να βρω γιατί δε τρελαίνομαι να ντυθεί αυτό το πράγμα από τώρα από την άλλη με λυπάμαι να ακούω τη γκρίνια της αν δε βρω τα μωβ μαλλιά με το φόρεμα....γκρρρ!!!Αν τη πετύχω τη ξανθούλα θα τη ξεμαλλιάσω που ξεμυαλίζει τα κορίτσια μας:D

Προς EVDO1979 και όποια άλλη ενδιαφέρει.

Έχω δοκιμάσει παπλώματα και παπλώματα αλλά σαν κι αυτά κανένα.

Ζεστά, πανάλαφρα, σε πολύ καλή τιμή και πλένονται πλυντήριο.

Αποτελούνται από 2 κομμάτια που ενώνεις ή όχι, ανάλογα με τη θερμοκρασία.

Έχεις δηλαδή ένα λεπτό, ένα μέτριο και ένα χοντρό πάπλωμα μαζί.

Έτσι χρησιμοποιούνται σχεδόν 9 μήνες το χρόνο, ειδικά σε κρύες περιοχές.

Έχω πάρει ένα για μένα και ένα για την κόρη μου το καλοκαίρι που είχαν φτάσει να έχουν 80% έκπτωση στο Άμαζον.

( προσοχή να επιλέξετε μοντέλο all seasons)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFRFKI/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=kitchen

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFT9E8/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=kitchen

έχουν πάρα πολυ καλές κριτικές και τα δύο πραγματικά, φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα, εσύ ποιο από τα δύο είχες επιλέξει ή και τα δύο.το King size είναι το υπέρδιπλο?

κι εγώ λίγο που κοίταξα μόνο αυτη βρήκα http://www.amazon.co.uk/Barbie-Princess-Interchangeable-Popstar-Dress-Up/dp/B009KOAROG/ref=sr_1_8?s=kids&ie=UTF8&qid=1358944688&sr=1-8 Αλλά δεν μου φαίνεται για μωβ Πιο πολύ σε αυτην την κουκλα μου φέρνει http://www.amazon.co.uk/Barbie-Princess-Popstar-Brunette-Keira/dp/B006O6ED5M/ref=sr_1_9?s=kids&ie=UTF8&qid=1358944753&sr=1-9

Μάλιστα την στολή την είχα δει στιγμιαια και στο ebay σε ξεφτυλα τιμή (8 λίρες) αλλά μετά εξαφανίστηκε. Εμένα πάντως μου άρεσε η στολή της barbie μοδας!!!

επειδη δεν ξερω που να το γραψω, το γραφω εδω μιας που εχει να κανει με ιστοσελιδα..

εχει καταλαβει καμμια μαμα τι ακριβως γινεται πλεον με τους ποντους της λιμπερο?????????

γιατι αν καταλαβα καλα θα διαλεξουν αυτοι δωρα και 8α τα στειλουν χυμα..

(εχω 5.800 ποντους και νιωθω χαζη πραγματικα αυτη την στιγμη...)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Θα συμφωνήσω με την tzo. Δες, ωστόσο, και σε άλλα site πέρα από amazon.

Πχ itsababy.co.uk και http://www.pramworld.co.uk/

http://www.amazon.co.uk/Travel-System-Baby-Pushchair-Accessories/dp/B009N1JL34/ref=pd_sim_sbs_by_1

στο αγγλικο βρηκα αυτο δεν ειναι ο αμαζον πωλητης και μαζι μετα μεταφορικα μου βγαινει στα 261 ευρω, κατι αλλο δεν πληρωνω? σωστα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...