Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ναι βρε δεν είναι με όλα γιατί καμία δεν στέλνει ένα πμ στον συντονιστή ΛΑ να τον ενημερώσει για νέες προσθήκες....οπότε κ χάνονται!

εγω ξερω παντως πως οταν την κρατουσες εσυ την λιστα το κυνηγαγες και την ενημερωνες....

τωρα μαλλον πρεπει ο καθενας να φτιαξει δικια του....:rolleyes:

ψαχνω ενα μαγαζι που ειχα ψωνισει ,ειχα στειλει pm αλλα δεν το βρισκω...:confused:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Θα ηθελα τη βοηεθια σας στην αγορα ενος παιδικου κρεβατιου. Να προτιμησω την ελληνιικη αγορα η' να ψαξω σε ebay και amazon. Εχετε υποψη κατι σε online καταστημα. Ενδιαφερμαι για κατι οικονομικο..ευχαριστω!

Γεια σας!

Θα ηθελα τη βοηεθια σας στην αγορα ενος παιδικου κρεβατιου. Να προτιμησω την ελληνιικη αγορα η' να ψαξω σε ebay και amazon. Εχετε υποψη κατι σε online καταστημα. Ενδιαφερμαι για κατι οικονομικο..ευχαριστω!

εγω θα σου πρότεινα να κοιτάξεις εδω. Από το ebay σίγουρα δεν συμφέρει λόγω μεταφορικων. Το amazon δεν ξερω αν στελνει.

Αν θελεις κατι φθηνό υπάρχουν και τα ΙΚΕΑ που έχουν ωραία παιδικά κρεβατακια.

Εμείς του μικρού είχαμε παρει από τη Νεοσετ, αλλα δυστυχώς έκλεισε. Τωτα όμως που είναι εκπτωσεις όλο και καποια καλή προσφορά θα υπάρχει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Θα σου πρότεινα στο ΙΚΕΑ με 39ε μια χαρά κούνια είναι, αρκεί να την βρεις διότι εξαφανίζεται.Κάνε πρώτα ένα τηλέφωνο ή μέσω ίντερνετ ενημερώσου για το στοκ τους μην τρέχεις άδικα μέχρι εκεί. Επίσης μία άλλη εναλλακτική είναι από το φόρουμ, μεταχειρισμένο δηλαδή, εξάλλου δεν είναι κάτι που θα κρατήσεις για μια ζωή!

http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=159

έντιτ

τώρα είδα πως αναφέρεται σε κρεβάτι κι όχι κούνια. ΙΚΕΑ προτείνω και πάλι, δεν θα είναι κρεβάτι για μια ζωή και δεν αξίζει να το χρυσοπληρώσει κανείς.

Εγώ πάλι διαφωνώ για το κρεβάτι.... και γιατί να μη το έχεις για μια ζωή; Βρες ένα μαραγκό, δείξτου το σχέδιο που θες και φαντάζομαι θα στο φτιάξει σε μια λογική τιμή.

Εμείς φτιάξαμε το κρεβάτι που θέλαμε (ονειρικό κατά τη κόρη μου) με 350 ευρώ+210 το στρώμα σύνολο 560 και θα το έχουμε για χρόνια.

Αλλά μπορείς να βρεις και πιο φτηνό σχέδιο, εμάς πήγε τόσο γιατί το θέλαμε ψηλό με σκάλα για να έχει χώρο να παίζει.

Και το πιο σημαντικό από όλα είναι το στρώμα, εκεί μη τσιγκουνευτείς καθόλου, απλά πάρε το καλύτερο που μπορείς.

Και μετά είναι και τα cilek που μου αρέσανε τα σχέδια αλλά δεν είναι ξύλινα, είναι μελαμίνες (όπως και στο νεοσέτο) απλά τα χρώματα δεν αλλάζουν....και μη νομίζεις ότι ήταν πιο φτηνά από μασίφ ξύλο που αγοράσαμε εμείς από τον παραγωγό;)

Διαφημίσεις

εγω ξερω παντως πως οταν την κρατουσες εσυ την λιστα το κυνηγαγες και την ενημερωνες....

τωρα μαλλον πρεπει ο καθενας να φτιαξει δικια του....:rolleyes:

ψαχνω ενα μαγαζι που ειχα ψωνισει ,ειχα στειλει pm αλλα δεν το βρισκω...:confused:

Μπορώ αν συμφωνούν κ οι υπόλοιποι να την αναλάβω εδώ κ να την ανανεωνω οπότε μου στέλνουν προσθήκες κ να την διατηρήσουμε χωρισμένη ανά είδος κ ποστ για μη βαραίνει το φόρουμ

Μπορώ αν συμφωνούν κ οι υπόλοιποι να την αναλάβω εδώ κ να την ανανεωνω οπότε μου στέλνουν προσθήκες κ να την διατηρήσουμε χωρισμένη ανά είδος κ ποστ για μη βαραίνει το φόρουμ

Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με αυτό που αναφέρεις και θα μας βοηθήσεις πάρα πολύ.

Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με αυτό που αναφέρεις και θα μας βοηθήσεις πάρα πολύ.
κι εγώ συμφωνώ. με τη λίστα

born organized είναι η καλαμαρού:rolleyes: (πρόκα:tongue:)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εννοείται ΝΑΙ !!!!!!!!!!!

Αρκεί να μην έχει αντίρρηση ο Συντονιστής ΛΑ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Θα σου πρότεινα στο ΙΚΕΑ με 39ε μια χαρά κούνια είναι, αρκεί να την βρεις διότι εξαφανίζεται.Κάνε πρώτα ένα τηλέφωνο ή μέσω ίντερνετ ενημερώσου για το στοκ τους μην τρέχεις άδικα μέχρι εκεί. Επίσης μία άλλη εναλλακτική είναι από το φόρουμ, μεταχειρισμένο δηλαδή, εξάλλου δεν είναι κάτι που θα κρατήσεις για μια ζωή!

http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=159

έντιτ

τώρα είδα πως αναφέρεται σε κρεβάτι κι όχι κούνια. ΙΚΕΑ προτείνω και πάλι, δεν θα είναι κρεβάτι για μια ζωή και δεν αξίζει να το χρυσοπληρώσει κανείς.

Εμείς πήραμε αυτή εδώ http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36 κόστος 320ε με δωρεάν τοποθέτηση και στρώμα .Στο εξάμηνο κατεβάσαμε τις τάβλες που έχει μέσα κάνα 10πόντο και έγινε σταθερό κρεβάτι(από κούνια).Έχει μέλλον ακόμη ...Και κάτι που δεν λένε ,δεν θέλει και πολύ κούνημα μπρος πίσω ή πέρα δώθε για καθάρισμα γιατί χάνει την αλφαδιά και δεν ανοίγουν τα συρτάρια μετά !!!

ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια, σκεφτόμουν να το παραγγείλω από το ίντερνετ, αλλά από ότι καταλαβαίνω είναι πιο καλά από κοντά. Για το βαμβακοσατέν πραγματικά δεν εχω ιδέα πως είναι σαν ύφασμα, οπότε θα παω στα μαγαζιά, ειδικά τώρα που έχει και εκπτώσεις, είναι που είναι ακριβά τα καλά παπλώματα τουλάχιστον κάτι να γλιτώσω.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Μιάς και θα βγείς στην βόλτα δες για βαμβακοσατέν σεντόνια DOWNTOWN ,απλά άπαιχτα-ασυναγώνιστα !!!

κι εγώ συμφωνώ! no problem!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...