Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εξαρταται απο την καρτα.

Κιέγω επελεξα ευρω γιατι η τραπεζα μου προσεξα οτι χρεωνει παραπανω απο το αμαζον.

Εγώ αναφέρομαι στο paypal. Στο amazon έχω επιλέξει λίρες

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φίλη, μετά από δικές μου οδηγίες επέλεξε να πληρώσει σε λίρες στο άμαζον και της ήρθε χρέωση από την κάρτα της eurobank 1,5 ευρώ ανα συναλλαγή. Εκείνη είχε κάνει μια παραγγελία, το άμαζον όμως την έσπασε σε 3 αποστολές και η Eurobank την χρέωσε 4,5 ευρώ!!!! Αισθάνθηκα μεγάλες τύψεις όταν μου το είπε, γιατί εγώ επεμενα ότι την συμφερει σε λίρες (όπως με συμφερει εμένα με την καρτα της εθνικής!). Αλλη φορά δεν ξαναμιλάω...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Ασ πούμε ότι θα πάρω μηχανή γραψίματος singer από γερμανικό αμαζόν με εγγύηση δύο έτη. Αν μου χαλάσει μπορώ να το παω εδώ στην εταιρία και να ισχύει η εγγύηση 'η γενικά πως γίνεται;

Καλημέρα!

Ψάχνω μπουφανάκι του μεγάλου για του χρόνου (5-6χρ.) αλλά δεν έχω βρει κάτι στα γνωστά μας σάιτ.

Μια επιλογή ίσως να είναι και αυτή αν δεν βρω κάτι άλλο

Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας, βάλτε ένα λινκ σας παρακαλώ.

Σήμερα θα κάνω και μια γύρα στα μαγαζιά μας εδώ μήπως και πετύχω κάτι...

καλημέρα, να ρωτήσω και κάτι ακόμη σχετικά με τα παπλώματα που είχα ρωτήσει κάποιες σελίδες νωρίτερα, συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική, αλλά έχω δει τόσα πολλά και έχω μπερδευτεί. Το πιο πιθανό είναι ότι απορρίπτω το πουπουλένιο, αυτό που θέλω να ρωτήσω τι διαφορά έχουν(στην γέμισή τους πάντα) τα 100%βαμβακερά σε σύγκριση με αυτά που έχουν βάτα σιλικόνης ή microfibre ή βαμβακοσατέν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

για παράδειγμα αυτά, τι θα διαλέγατε εσεις, δεν με ενδιαφερει το σχέδιο ενδεικτικά τα εχω βάλει πιο πολύ για τα χαρακτηριστικά τους.

http://www.ourhome.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=736

http://www.ourhome.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=6239

http://pennie.gr/Y%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%92%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%92%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BD-%CE%A0%CE%AC%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-115-nanda-%CE%A5%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=126007630

http://www.homee.gr/el/%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1/nef-nef-%CF%80%CE%AC%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-wool

http://www.homee.gr/el/%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1/kentia-%CF%80%CE%AC%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF

κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη

καλημερα

evdo μαλλον καποιο απο τα τελευταια θα διαλεγα αλλα γιατι δεν πας σε ενα φυσικο μαγαζι να ρωτησεις και να σου λυσουν ολες τις αποριες...

θα προτεινα epavlis που τουλαχιστον παλιοτερα ηταν πολυ σωστα ενημερωμενοι ολοι οι πωλητες...

καποια στιγμη ειχα βαλει ενα λινκ με ειδη σπιτιου,αν το βρω θα στο ποσταρω...

smaco νομιζω αν πας σε ενα μεγαλο zara με ποικιλια θα βρεις ωραια μπουφαν και σε καλη τιμη...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με μια αγορα που έκανα απο το γερμανικό φαρμακείο apo-rot, αυτό που αγόρασα ήταν γάλα για το μωρό.

Παρέλαβα χθες εγώ από ups και σήμερα άνοιξα τα κιβώτια με το γάλα και διαπίστωσα ότι 3 από τα κουτιά ήτα ζουληγμένα και είχαν ανοίξει (χύθηκε και λίγη σκόνη στο χαρτοκιβώτιο). Τι με συμβουλεύεται να κάνω, να απευθυνθώ στο φαρμακείο, στη μεταφορική. Έχω ξαναγοράσει από εκεί και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Βοηθητε με στον τρόπο που πρέπει νατο χειριστώ είναι κρίμα να χάσω 40 ευρώ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ψάχνω μπουφανάκι του μεγάλου για του χρόνου (5-6χρ.) αλλά δεν έχω βρει κάτι στα γνωστά μας σάιτ.

Μια επιλογή ίσως να είναι και αυτή αν δεν βρω κάτι άλλο

Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας, βάλτε ένα λινκ σας παρακαλώ.

Σήμερα θα κάνω και μια γύρα στα μαγαζιά μας εδώ μήπως και πετύχω κάτι...

Το λινκ βγαζει βαλβιδες εξαερωσης καλοριφερ :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με μια αγορα που έκανα απο το γερμανικό φαρμακείο apo-rot, αυτό που αγόρασα ήταν γάλα για το μωρό.

Παρέλαβα χθες εγώ από ups και σήμερα άνοιξα τα κιβώτια με το γάλα και διαπίστωσα ότι 3 από τα κουτιά ήτα ζουληγμένα και είχαν ανοίξει (χύθηκε και λίγη σκόνη στο χαρτοκιβώτιο). Τι με συμβουλεύεται να κάνω, να απευθυνθώ στο φαρμακείο, στη μεταφορική. Έχω ξαναγοράσει από εκεί και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Βοηθητε με στον τρόπο που πρέπει νατο χειριστώ είναι κρίμα να χάσω 40 ευρώ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Θα έλεγα να μιλήσεις με το ΑΠΟΡΟΤ, να τους αναφέρεις το πρόβλημα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Αχ,λάθος λινκ έβαλα (εννοείται).

Αυτό ήταν το υποψήφιο μπουφανάκι αλλά τελικά βρήκα στα m&s ένα με 19?.Απλό,ζεστό και κόκκινο για να το βάλει και η μικρή (γιατί τα αγορίστικα που έβρισκα ήταν όλα μπλε)

pasxalitsa,αν είχαμε εδώ zara ή h&m δεν θα το κουβέντιαζα.

Και σε μένα έτσι ακριβώς έχει συμβεί με prepaid της Κύπρου. Το άμαζον μου απάντησε ότι έτσι τσεκάρει ότι η κάρτα λειτουργεί κανονικά χρεώνοντας ένα μικρό ποσό και όχι ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας. Όταν τους εξήγησα ότι η τράπεζα δεσμεύει τα λεφτά για 15 εργάσιμες αμέσως μου ζήτησαν το φαξ της τράπεζας για να στείλουν την ακύρωση. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί!

και εγώ έχω προπληρωμένη Κύπρου αλλά αν δω ότι μου έχουν δεσμεύσει λεφτά(στο συστημα τους το γράφουν ώς συναλλαγές σε εκρεμότητα) τα οποία τα χρειάζομαι τους στέλνω μέιλ.

Μου έχει συμβει 2 φορές:

τη μια μου αποδέσμευσε τα λεφτά σε λίγη ώρα και αργότερα πήραν τηλέφωνο για να ενημερώσουν(και θέλουν να μιλήσουν απαραίτητα με τον ιδιοκτήτη της κάρτας)

τη δεύτερη φορά τηλεφώνηναν και ήθελαν να μιλήσουν με τον άνδρα μου οποσδήποτε (σε αυτον είναι η κάρτα) και είχε πολύ πλάκα η συνομιλία μας γιατί εγώ της είπα ότι δεν χρειάζεται να μιλήσει μαζί μου απλά να αποδεσμεύσει τα λεφτά .Το έκανε σχεδον αυτόματα, λες και είχε το χέρι της πάνω στο κουμπί. Αργότερα μίλησε φυσικά και με τον άνδρα μου!!

Δεν μου είπαν τίποτα πάντως για 15 ημέρες.

Anastasia προφανώς αναφέρεσαι σε λάθος του συστήματός τους και όχι σε αυτό που συζητάμε παραπάνω. Πολλές φορές έχει τύχει να υπάρχουν δήθεν συναλλαγές σε εκκρεμότητα. Τότε στέλνω email ζητώντας τους να ενημερώσουν σωστά το i-card. Σπάνια με παίρνουν πίσω για επιβεβαίωση. Συνήθως απλά το διορθώνουν. Προφανώς λοιπόν μιλάς για τέτοια λάθη και όχι για δέσμευση χρημάτων που όντως συμβαίνει με το αμαζον και όντως τα αποδεσμεύει η Κύπρου σε 15 μερες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...