Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

όχι μαρί κελύ δεν σχολασα κενό εχω σήμερα δίνουμε βαθμούς κ κανείς γονιός δεν πάει πότε στον εικαστικό χα χα

Ποτηράκι παγούρι γνώμη μου πάρε ένα της sigg πολύ καλά λίγο τσουχτερό στην τιμή πχ από 10 έως 15ευρώ αλλά αξίζει. Ψαξτο στο αμάζον η στο εμπευ. Τώρα αν είναι το πρώτο σας παγούρι μπορείς να πάρεις κ από τζάμπο τα μαμ ή τα νούμπι επίσης καλά κ νομίζω αν θυμάμαι από το παλιό το δικό μας μια από τις δύο μάσκες είναι κ bpa free ! Κ το κόστος πολύ χαμηλότερο φυσικά. Δήμητραμπ μου το κατάλαβα να ρωτήσω κ τις άλλες μην το κάνουμε για αύριο κατά τις 6 στο γνωστό παιδοτόπο! Μαρίτακι μου πολύ χαίρομαι που σας βόλεψε κ της αρέσει, από το να καθόταν στο ντουλάπι. Όσο για τα λεφτά... Ας γελάσω χα χα έγω τα περισσότερα που ξοδεύω είναι από τις πωλήσεις που κάνω κ τις χορηγίες σε λεφτά χε χε λίγα βάζω από την τσέπη μου. Κ επειδή κ για μένα γιοκ οι αγορές-βλέπε χαζμπαντ ψάχνει για δουλειά γκρ-μάλλον κ εμένα εκτός κλίκας με βλέπω χα χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα! Σας βρήκα! Είμαι μπανιαρισμένη δίπλα και δεν μπορώ να γράψω. Απλά θέλω να δηλώσω συμπαράσταση στην συναγωνίστρια Kalamaraki (ακόμα το ban? χεχε) και να δώσω τα φιλιά μου στην Access.

Λοιπόν εγώ πήρα αυτό για δώρο, ήρθε σε μια βδομάδα και είναι πολύ καλή κατασκευή, αφού σκέφτομαι να πάρω και για'μένα;)

σματς σμουτς........πολύ καλό το δωράκι !!!

καλά με τον γαλατά γέλασα τρελά :lol::lol: αφού σας έχω πει άμα βλέπετε τέτοια θέματα σφυράτε μην χάνω το γλέντι

:lol::lol:

κάτι έχω υπόψη μου για εκπαιδευτικό ποτηράκι που ψάχνεις θα το βρώ μετά όμως και θα το βάλω, σε λίγο έρχεται η μικρή θα το ψάξω μόλις την κοιμίσω

αυτό με τις κλίκες και το ότι δεν τολμάει να ρωτήσει κάποιος γιατί θα πέσουν να τον φάνε ρε γμτ δεν το μπορώ , με στεναχωρεί και με εξοργίζει ταυτόχρονα, γιατί προσωπικά ποτέ δεν έχω αρνηθεί να βοηθήσω απαντήσω σε κάτι, ακόμα και σε πμ όσο "χαζή" μου φαίνεται η ερώτηση αν ο άλλος δείχνει ότι το έψαξε το θέμα ή αν η ερώτηση δεν έχει συζητηθεί πολύ

τώρα αν θεωρούν κλίκα 5-15 άτομα που έχουν μία καλλίτερη σχέση επειδή έτυχε να συναντηθούν είτε στην πραγματική ζωή είτε μέσα από κάποια πόστ μετά από τόσα χρόνια στο φόρουμ ε..τι να πω

τες πάντων να πω και εγώ τον πόνο μου που τόσες μέρες το σκέφτομαι αλλά δεν έχω τον χρόνο να το γράψω φτιάχνοντας την στολή της Ε. για τον σταθμό (θα ντυθούμε χιονούλες) :-D:grin:

τα παπά που αγόρασα από το άμαζον στο μπλακ φραιντει και τα τζιμποράκια μου αγνοείτο η τύχη τους τόσο που φοβήθηκα ότι επιστρέψαν πίσω ευτυχώς σήμερα ήρθαν και τα 2 χαρτάκια και χωρίς τέλη εκτελωνισμού τα τζιμπορί άντε να δούμε :D

Η τιβι ήρθε αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα ψηφιακά κανάλια δεν πιάνουν καλά τα περισσότερα ή αν την κλείσω χάνει την ρύθμιση και το μανιουαλ είναι για κλάματα

Υ.Γ όση ώρα έγραφα μου ήρθε και η καρτούλα μου από δίπλα :lol::lol: να τις χιλιάσω:lol::lol:

edit Κέλυ η κόρη σου είναι μια κούκλα (και αυτό μέρες τώρα είναι που θέλω να στο πω αλλά δεν προλαβαίνει η έρμη μάνα) φεύγω τώρα ήρθε το αστροπελέκι μου

KbLyp3.png 4AByp3.png

τι έγινε καλαμάρι, σχολάσαμε? κατακουράστηκες σήμερα χαχαχχαχαχα

λοιπόν έχω βγάλει τα ματάκια μου το ebay ψάχνοντας για εκπαιδευτικό ποτηράκι για χυμό, νερό κτλ. Δεν έχω βρει κάτι που να μου αρέσει ούτε θέλω όμως πλαστικούρες αλλά όχι και να το πλερώ χρυσό.... έχετε καμιά πρόταση? κάτι που να το πήρατε και να ήταν καλό, να άρεσε στο παιδί, να μην χύνονται τα υγρά (δεν το λέω σαν σεξουαλικό υποννούμενο, κυριολεκτώ) αλλά να μην ήταν πανάκριβο. Εεεε???

και μη μου πείτε να δω την λίστα γιατί ΤΗΝ ΕΙΔΑ

λοιπόν εγώ έχω πάρει αυτό http://www.amazon.co.uk/Sigg-Hello-Rainbow-Aluminium-Bottle/dp/B00314FEDA/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1323957946&sr=1-1 είναι σαν πιπίλα το στόμιο του οπότε, αν το παιδί πίνει από καλαμάκι και τα μπουκάλια νερού με στόμιο πιπίλας είσαι μια χαρά δεν στάζει :D:D

αν θές κάτι σε εκπαιδευτικό ποτήρι όπως γράφεις δές αυτό

http://www.amazon.co.uk/Thermos-Foogo-Insulated-Stainless-Handle/dp/B001KC0638/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1323957793&sr=1-1 σου βάζω το λινκ του αμαζον για να διαβάσεις κριτικές δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει όμως το θυμάμαι ότι το είχαν πάρει κάποια μέλη νομίζω στο θέμα με τα βιολογικά

αν αποφασίσεις να το πάρεις θα το πάρεις μάλλον από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/THERMOS-FOOGO-INSULATED-TRAINING-BEAKER-SIPPY-CUP-/300575099481?pt=UK_Baby_BabyFeedingUtensils_EH&var=&hash=item8bb3d913ee είναι νομίζω η φθηνότερη τιμή που βρήκα (καλά ρίξε και εσύ μια ματιά :lol::lol:)

KbLyp3.png 4AByp3.png

αρχειο πηγε το αλλο!!!

με παιζεται στη κλικα σας ετσι???????

και ναι βρεθηκε κατι πιο φτηνο στην Ελλαδα!

Lalaloopsy της δεχομαι και για δωρακια χεχεχεχεχε

ο αντμιν θα ψαχνει χρωμα καρτας σημερα χαχαχχαχχα

Διαφημίσεις

Μάλλον γι αυτό δεν την έφαγα ακόμα...

Σήμερα...

αχαχαχαχαχαχαχαχ

Γάτα εσύ είσαι γνωστή κλικαδόρισα

Τίποτα μουσαμάδες ον λαιν έχετε δει? Γιατί με τόσα γλυκά που φτιάχνω αν κάνω ντου και τα σαβουριάσω, μόνο σε τέτοιους θα μπαίνω

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μη σε νοιάζει τη βρήκα τη λύση. Θα δώσω στην έγκυο γειτόνισσα γιατί πολύ κομμένη τη βλέπω

Στην πεθερά μου να σκάσει απ το φαι

και στη συνυφάδα μου που δε βάζει γραμμάριο και ας τα φάει όλα...

Κάπως έτσι, το τραπέζι μου θα αδειάσει χωρίς να γελάσει μαζί μου η ζυγαριά

3 καρτες κοπελιά... Πρεσβυωπία ε? Αστα βραστα

αχαχαχαχαχα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν εγώ έχω πάρει αυτό http://www.amazon.co.uk/Sigg-Hello-Rainbow-Aluminium-Bottle/dp/B00314FEDA/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1323957946&sr=1-1 είναι σαν πιπίλα το στόμιο του οπότε, αν το παιδί πίνει από καλαμάκι και τα μπουκάλια νερού με στόμιο πιπίλας είσαι μια χαρά δεν στάζει :D:D

αν θές κάτι σε εκπαιδευτικό ποτήρι όπως γράφεις δές αυτό

http://www.amazon.co.uk/Thermos-Foogo-Insulated-Stainless-Handle/dp/B001KC0638/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1323957793&sr=1-1 σου βάζω το λινκ του αμαζον για να διαβάσεις κριτικές δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει όμως το θυμάμαι ότι το είχαν πάρει κάποια μέλη νομίζω στο θέμα με τα βιολογικά

αν αποφασίσεις να το πάρεις θα το πάρεις μάλλον από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/THERMOS-FOOGO-INSULATED-TRAINING-BEAKER-SIPPY-CUP-/300575099481?pt=UK_Baby_BabyFeedingUtensils_EH&var=&hash=item8bb3d913ee είναι νομίζω η φθηνότερη τιμή που βρήκα (καλά ρίξε και εσύ μια ματιά :lol::lol:)

να'σαι καλά κοπελιά που κάθισες και το έψαξες αλλά δεν ξέρω... μου φαίνονται ακριβά. Άμα είχα εγώ 12 λίρες + μεταφορικά τώρα θα έδιωχνα τον 2ο (σύζυγο) και θα έπαιρνα τον 3ο με παπά και με κουμπάρο τι να λέμε τώρα χαχαχαχα

Θα κάνω μια γύρα στα φτηνοΤζάμπο και αν απελπιστώ θα πάρω κάτι σαν το πρώτο που έβαλες από τον αμαζόνιο

αξες, μελανια, ποια αλλη?

το καλαμάρι μαρι :lol::lol:

Μάλλον γι αυτό δεν την έφαγα ακόμα...

Σήμερα...

αχαχαχαχαχαχαχαχ

Γάτα εσύ είσαι γνωστή κλικαδόρισα

Τίποτα μουσαμάδες ον λαιν έχετε δει? Γιατί με τόσα γλυκά που φτιάχνω αν κάνω ντου και τα σαβουριάσω, μόνο σε τέτοιους θα μπαίνω

θέλω και εγώ ντελιβερι καλό μου :-D:grin:

να'σαι καλά κοπελιά που κάθισες και το έψαξες αλλά δεν ξέρω... μου φαίνονται ακριβά. Άμα είχα εγώ 12 λίρες + μεταφορικά τώρα θα έδιωχνα τον 2ο (σύζυγο) και θα έπαιρνα τον 3ο με παπά και με κουμπάρο τι να λέμε τώρα χαχαχαχα

Θα κάνω μια γύρα στα φτηνοΤζάμπο και αν απελπιστώ θα πάρω κάτι σαν το πρώτο που έβαλες από τον αμαζόνιο

κοίτα πλαστικά θα βρείς και στο τζαμπο σίγουρα

για μεταλλικά σε καλλίτερη τιμή χλωμό το κόβω μπορείς πάντως να παρακολουθείς μήπως πέσεις πάνω σε καμιά δημοπρασία στο ebay και τα πάρεις φθηνότερα

απλά το sigg κανει και για μεγαλύτερη ηλικία και δεν θα χρειαστείς να πάρεις άλλο για τουλάχιστον 4-5 χρόνια ακόμα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Κοριτσια, εχει παρει καμια σας κατι απο αμαζον και να ζητησει να ειναι gift wrapped? Μεινατε ευχαριστημενες? Αξίζει? :rolleyes:

Ευχαριστώ!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...