Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Λοιπόν όσον αφορά τις κάρτες τις Εθνικής θα σας πώ το εξήσ. Μέχρι στιγμής όσες περιπτώσεις έχουν προκύψει με κάρτες της και μάλιστα χωρίς να ευθύνεται καθόλου αυτή τις έχει αποζημιώσει. Για παράδειγμα καθηγητής πληροφορικής μάλιστα, έλαβε και απάντησε σε μειλ, (το μέιλ γραμμένο σε ελληνικά απο μεταφραση google) δίνοντας τους κωδικούς της κάρτας με αποτέλεσμα να του πάρουν 2,000. Η εθνική τον αποζημίωσε για λόγους που καταλαβαίνετε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τα μοναδικά σαιτ που αγοράζω χωρίς πευπαλ είναι όλα τα αμαζον κ τα τζαβάρι

Οπουδήποτε αλλού μόνο μέσω πευπαλ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Συμφωνώ και προσθέτω το iherb, Gymboree, crazy8, Marks and Spencer (μέσω ξάδερφου), το οποίο έχει και πέιπαλ αλλά το customer service τους είναι εφάμιλλο του ΑΜΑΖΟΝ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Συμφωνώ και προσθέτω το iherb, Gymboree, crazy8, Marks and Spencer (μέσω ξάδερφου), το οποίο έχει και πέιπαλ αλλά το customer service τους είναι εφάμιλλο του ΑΜΑΖΟΝ.

ναπροσθέσω Mandco, asos, nextdiect...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Σχετικά με το fragnanceX που βρισκεται ΗΠΑ ειμαστε σιγουροι ότι δεν μας πιάνουν στο τελωνείο;; η παραγγελια που θελω να κανω ειναι περίπου 150? και στη σελιδα τους γραφει :

Please note, most orders arrive duty free, however you may be subject to import duties and taxes once a shipment reaches your country. We are not responsible and have no control over these fees.

εχει απιστευτα καλες τιμές κ με το κωδικο R10 δινει επιπλεον 10% εκπτωση

Εννοει οτι δεν τα καταφερε να ολοκληρωσει επιτυχως to proficiency απο το cambridge και πηρε μονο απο το michigan :rolleyes::tongue:

Καλωσηρθες στον υπεροχο κοσμο επικοινωνιας με τους σχιστοματηδες φιλους μας. :confused:

Χα χα χα!!! Πετυχημένο!

Σχετικά με το fragnanceX που βρισκεται ΗΠΑ ειμαστε σιγουροι ότι δεν μας πιάνουν στο τελωνείο;; η παραγγελια που θελω να κανω ειναι περίπου 150? και στη σελιδα τους γραφει :

Please note, most orders arrive duty free, however you may be subject to import duties and taxes once a shipment reaches your country. We are not responsible and have no control over these fees.

Με 150? παραγγελία να είσαι βέβαιη πως θα πληρώσεις import duties and taxes

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Σπασε την παραγγελια σε μικροτερες.

Ο κωδικος του 10% ειναι αχρηστος δυστυχως μιας και δεν δεχεται περισσοτερους απο εναν.

Επομενως χρησιμοποιησε το free69 για 69 δολλαρια και ανω ωστε να εχεις δωρεαν μεταφορικα.

ναπροσθέσω Mandco, asos, nextdiect...

Τα είχα ξεχάσει αυτά σωστά, αλλά κ από μαντκο πάλι με πευπαλ πληρώνω , όπου δηλαδή το έχω σαν επιλογή το προτιμώ πάντα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

δηλαδη αν κανω 2*80 περιπου τη γλιτωνω;

εκτος απο strawberry k cheapsmells υπαρχει κανενα αλλο με παρομοιες τιμες;

δες στην υπογραφή μου έχει τις λίστες με τα καταστήματα ψάξε λίγο

αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα πέσουν τελωνείο....απλά όσο μικρότερης αξίας η παραγγελία τόσο το καλύτερο.

Να επαναθέσω ερώτημα μου για το οποίο δεν βρεθηκε απάντηση; Με paypal αν οι πληρωμές μας γίνονται σε ευρώ υπάρχει μια μικρή χασούρα με τις τιμές συναλλάγματος που χρησιμοποιεί το paypal. Γίνεται να επιλέξω ο λογαριασμός μου στο paypal να είναι σε λίρες (όπως δηλ. κανουμε και στο άμαζον με το συνάλλαγμα) και η μετατροπή να γίνεται από την τραπεζα μου (εθνική) που με συμφέρει; Ή θα υπάρξει καμιά επιπλοκή την οποία δεν γνωρίζω εκ των προτέρων;;; Κι ένα ευρώ να χάνουμε αν μπορεί να γίνει αλλιώς, γιατί να το χάνουμε;

Υ.Γ.

Για αγορές από Αγγλία φυσικά!

a0Nsp3.png

Δύο φορές μου έχει συμβεί να τοποθετήσω παραγγελία και να την ακυρώσω αμέσως στο άμαζον και η Κύπρου να δεσμεύσει το ποσό απ την προπληρωμένη μου. Ναι, μέσα σε 5 λεπτά. Οι του άμαζον ορκίζονταν ότι δεν δεσμεύουν χρήματα, μόνο τα τραβάνε όταν κάνουν την αποστολή. Οι της τράπεζας πάλι ορκίζονταν πως βλέπουν χρέωση απ το αμαζον. Ότι δηλαδή το άμαζον έχει κάνει δέσμευση χρημάτων. Πρέπει μου έλεγαν, να ζητήσουν με φαξ οι Άγγλοι ακύρωση συναλλαγής! Λίαν επιεικώς απαράδεκτοι και μαζί τους τα έχω γιατί πρώτον φταίνε εκείνοι και δεύτερον δική τους πελάτισσα είμαι και όφειλαν να με εξυπηρετήσουν. Αντ αυτού, κράτησαν τα χρήματά μου δεσμευμένα επί 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημέρες... Γιατί λέει, έτσι είναι το σύστημά τους! Έκτοτε, τριπλοτσεκάρω τις παραγγελίες μου πριν τις ολοκληρώσω

Και σε μένα έτσι ακριβώς έχει συμβεί με prepaid της Κύπρου. Το άμαζον μου απάντησε ότι έτσι τσεκάρει ότι η κάρτα λειτουργεί κανονικά χρεώνοντας ένα μικρό ποσό και όχι ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας. Όταν τους εξήγησα ότι η τράπεζα δεσμεύει τα λεφτά για 15 εργάσιμες αμέσως μου ζήτησαν το φαξ της τράπεζας για να στείλουν την ακύρωση. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί!

Διαφημίσεις

Να επαναθέσω ερώτημα μου για το οποίο δεν βρεθηκε απάντηση; Με paypal αν οι πληρωμές μας γίνονται σε ευρώ υπάρχει μια μικρή χασούρα με τις τιμές συναλλάγματος που χρησιμοποιεί το paypal. Γίνεται να επιλέξω ο λογαριασμός μου στο paypal να είναι σε λίρες (όπως δηλ. κανουμε και στο άμαζον με το συνάλλαγμα) και η μετατροπή να γίνεται από την τραπεζα μου (εθνική) που με συμφέρει; Ή θα υπάρξει καμιά επιπλοκή την οποία δεν γνωρίζω εκ των προτέρων;;; Κι ένα ευρώ να χάνουμε αν μπορεί να γίνει αλλιώς, γιατί να το χάνουμε;

Υ.Γ.

Στις προτιμήσεις του λογαριασμού σου μήπως έχει καμία ρύθμιση για το νόμισμα;

Υ.Γ.

Mπες στο λογαριασμό σου στο paypal και με το που μπαίνεις υπάρχει μια επιλογή currency converter. Εκεί μπορείς να επιλέξεις η πληρωμή να γίνεται σε λίρες.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Mπες στο λογαριασμό σου στο paypal και με το που μπαίνεις υπάρχει μια επιλογή currency converter. Εκεί μπορείς να επιλέξεις η πληρωμή να γίνεται σε λίρες.

Ευχαριστω πολύ, κάτι τετοιο σκεφτομουν! Δεν υπάρχει κάποια επιπλοκή/χρεωση αν το κάνω αυτο φανταζομαι, ε; Αυτό εχετε κι εσείς;

a0Nsp3.png

Ευχαριστω πολύ, κάτι τετοιο σκεφτομουν! Δεν υπάρχει κάποια επιπλοκή/χρεωση αν το κάνω αυτο φανταζομαι, ε; Αυτό εχετε κι εσείς;

εξαρταται απο την καρτα.

Κιέγω επελεξα ευρω γιατι η τραπεζα μου προσεξα οτι χρεωνει παραπανω απο το αμαζον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...