Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Να κάνω μία ερώτηση λίγο χαζή, να μου πείτε την γνώμη σας όσες ξέρετε. Τα πιο ζεστά παπλώματα είναι τα πουπουλένια ή αυτά που είναι 100%βαμβακερά και από μέσα και από έξω? Εγώ κλείνω προς το πουπουλένιο αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς, θέλω να είναι ζεστό και βαρύ!!

θεωρούνται τα ποιο ζεστά αλλά κατηγορούνται επίσης κ για αλλεργίες λόγω του ζωικού φτερού κ ίσως κάποιες εταιρείες να μην αποστειρώνουν τόσο καλά κ διεξοδικά το υλικό τους κ είναι λίγο βαριά σαν παπλώματα.

Από την άλλη υπάρχουν πολύ καλά σε ποιότητα κ ζεστά πολύ υποαλλεργικά συνθετικά, οχι βάτα, με πολύ μικρότερο κόστος κ όχι βαριά να μη μπορείς να γυρίσεις πλευρό.

Εγώ επειδή έχω αλλεργικό άσθμα δεν μπορώ τα πουπουλένια, ή οτιδήποτε έχει μέσα του ζωική προέλευση, με πιάνει βήχας, πχ μάλλινα χαλιά κτλ

Εχω πάρει πριν τρια ή δυο χρόνια ένα πάπλωμα από το Επαυλις με τις εκπτώσεις υποαλλεργικό, ελαφρύ κ πολύ ζεστό, σημείωση μένω θεσσ κ το σπίτι το βράδυ έχει 18-19 βαθμούς εσωτερική. Πήγαινε αν θες κ χάζεψέ τα να τα δεις είναι πολύ ωραία κ ποιοτικά. Τιμή δεν μπορώ να σου πω γιατί το επαυλις το είχε φίλη μου κ μου το άφησε πάρα πολύ χαμηλά. Αλλά νομίζω κυμαίνονται στα 150-170ευρώ ή κ λιγότερα.

Edit

Της Κεντια πήρα αυτό νομίζω

http://www.kentia.gr/products.asp?seriesID=546&subcategoryID=56&catID=12&selected=1&templatePath=includes%2FdisplayMainImage%2Easp&pnl=0&lid=

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να κάνω μία ερώτηση λίγο χαζή, να μου πείτε την γνώμη σας όσες ξέρετε. Τα πιο ζεστά παπλώματα είναι τα πουπουλένια ή αυτά που είναι 100%βαμβακερά και από μέσα και από έξω? Εγώ κλείνω προς το πουπουλένιο αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς, θέλω να είναι ζεστό και βαρύ!!

Οπως επισης το πλυσιμο των πουπουλενιων τουλαχιστον για εμενα ειναι αποτυχια. Μου βγαζει κατι σαν λεκεδες αφου στεγνωσει...

q1kup2.pngza5op2.png

ναι ε?μπράβο βρε κορίτσια να μου ανοίξετε τα μάτια, γιατί και εγώ στην αρχή έκλεινα προς 100%βαμβακερό το εσωτερικό του, αλλά είχα ακούσει και για τα πουπουλένια(δεν γνώριζα τι μειονεκτήματα μπορεί να έχουν) και γενικά ψάχνω ό,τι πιο ζεστό γιατί στην πολυκατοικία μας δεν βάζουμε πετρέλαιο θέρμανσης και κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με 3μανίκια ο καθένας και σκεπαζόμαστε με 3κουβέρτες:D!

Κορίτσια τα φωτα σας!

αγορασα από το εβαυ 12 ζευγαρια παουτσια για μπάρμπι, τα οποια πηρα χθες. όμως τα δυο από αυτα ηταν μικρα και δεν χωραγαν στην μπάρμπι.

Οποτε πριν στείλω Feedback,εστειλα μυνημα στον πωλητη

<<dear sir. yersteday I received barbie dolls but 2 pairs were small enough and don't fit to barbie.In the foto below i make 2 circles to indicate these 2 pairs of shoes>>

και μου απάντησε

<<oh dear

i sm so sorry for that issue

ok

when you pay for it

you can leave a note on ebay

then i can send them to you together to you

is that ok?>>

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;;;==> when you pay for it, you can leave a note on ebay,then i can send them to you together to you;;;;;;;;

...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;;;==> when you pay for it, you can leave a note on ebay,then i can send them to you together to you;;;;;;;;

Εννοει οτι δεν τα καταφερε να ολοκληρωσει επιτυχως to proficiency απο το cambridge και πηρε μονο απο το michigan :rolleyes::tongue:

Καλωσηρθες στον υπεροχο κοσμο επικοινωνιας με τους σχιστοματηδες φιλους μας. :confused:

Διαφημίσεις

Οπως επησις το πλυσιμο των πουπουλενιων τουλαχιστον για εμενα ειναι αποτυχια. Μου βγαζει κατι σαν λεκεδες αφου στεγνωσει...

Αει γεια σου!!!

Και νομιζα οτι κατι δεν κανω σωστα! :?

Εννοει οτι δεν τα καταφερε να ολοκληρωσει επιτυχως to proficiency απο το cambridge και πηρε μονο απο το michigan :rolleyes::tongue:

Καλωσηρθες στον υπεροχο κοσμο επικοινωνιας με τους σχιστοματηδες φιλους μας. :confused:

χι χι χι! εγω πάντως έχω Lower!ωραια συννενοηση θα κάνουμε!!!!!!!

Αν δεν έχεις αλλεργιες τα πουπουλένια είναι απίθανα, όμως τα καλά πουπουλένια είναι πανάκριβα. Ενα καλό πουπουλένιο πάπλωμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι βαρύ, είναι πανάλαφρο και ζεστο. Για να είναι καλό ένα πάπλωμα προσέχουμε να έχει πούπουλα και όχι φτερά ή τελος πάντων η αναλογία φτερών να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη. Επίσης είναι σημαντικό το ύφασμα του παπλώματος να είναι πολύ πυκνό ώστε να μην φεύγουν τα φτερα/πούπουλα από μέσα.

Ποια κοπέλα είχε ρωτήσει για το κέντρο διανομής; Ψάχνω το ποστ και δεν μπορώ να το εντοπίσω! Το κέντρο διανομής είναι οι ταχυδρόμοι, μέχρι πριν από λίγο καιρό στην Αργυρούπολη συστεγάζονταν με το ταχυδρομείο τώρα είναι σε άλλο κτήριο, ανάλογα με το ταχυδρομείο φαντάζομαι. Αυτοί παραλαμβάνουν τα δέματα και μοιράζουν τα ειδοποιητήρια και μετά τα δίνουν στο ταχυδρομείο για να παμε να τα παραλάβουμε. Το ταχυδρομείο του γκισε αποστασιοποιείται από τους ταχυδρόμους σε θέματα ευθυνών

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

ναι ε?μπράβο βρε κορίτσια να μου ανοίξετε τα μάτια, γιατί και εγώ στην αρχή έκλεινα προς 100%βαμβακερό το εσωτερικό του, αλλά είχα ακούσει και για τα πουπουλένια(δεν γνώριζα τι μειονεκτήματα μπορεί να έχουν) και γενικά ψάχνω ό,τι πιο ζεστό γιατί στην πολυκατοικία μας δεν βάζουμε πετρέλαιο θέρμανσης και κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με 3μανίκια ο καθένας και σκεπαζόμαστε με 3κουβέρτες:D!

Ωραία παπλώματα έχει και στο ΙΚΕΑ. Εμας μας είχαν κανει ένα πουπουλενιο δώρο στο γάμο αλλα ήταν τοσο ζεστό που το πήγαμε στο εξοχικό. Οπότε μετά δεν θελαμε να δωσουμε παρα πολα χρήματα. Πηραμε από τα ΙΚΕΑ ένα διπλο. Στα ΙΚΕΑ υπάρχουν κατηγορίες αναλογα με το πόσο ζεστό θελεις να είναι. Αρζίζουν απο το 1 και φτανουν ως το 5 νομίζω. Εμείς πήραμε ένα που είναι 1 και 3. Οπότε αν τα ενώσεις γίνεται 4. Με το 3 ήμαστε μια χαρα. Το σπίτι το βράδυ έχει 18,5 βαθμούς μέσα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

agtog

τα ελτα ταχυδρομικη πως τα λενε απο αργυρουπολη πηγαν αγ δημητριο!

ειναι παντελως αισχος πλεον

ο παλιοςμεχρι κινητο με ενημερωνε οτι ηρθε και λειπω τι να κανει και του ελεγα που να το αφησει ο ανθρωπος

οι αλλοι με αναγκασαν να παω σαββατο να παραλαβω

για μένα το καλλίτερο πάπλωμα από θέμα ζέστης είναι αυτό με μαλλί μερίνο έχει όμως κάποια βασικά μειονεκτήματα όταν βραχεί γίνεται θεόβαρο το πλένω βέβαια σε 7κιλο πλυντήριο δεν το στύβω όμως και όσον αφορά τις αλλεργίες ισχύει ότι και για το πουπουλένιο όμως από θέμα ζέστης είναι άπαιχτο

τώρα βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο και τα παπλώματα με συνθετικό υλικό μέσα είναι μια χαρά και από θέμα ζέστης και από θέμα ποιότητας πχ αυτά του ΙΚΕΑ που μπορείς να προσθέσεις και έξτρα πάπλωμα από πάνω για να το κάνεις ποιο ζεστό σε ποιο εξειδικευμένες εταιρίες μάλιστα, υπάρχουν και παπλώματα αν θέλεις με διαφορετικά tog για την κάθε πλευρά σε περίπτωση που αυτοί που κοιμούνται μαζί δεν συμφωνούν για το θέμα ζέστης :tongue::tongue::tongue:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Ποια κοπέλα είχε ρωτήσει για το κέντρο διανομής; Ψάχνω το ποστ και δεν μπορώ να το εντοπίσω! Το κέντρο διανομής είναι οι ταχυδρόμοι, μέχρι πριν από λίγο καιρό στην Αργυρούπολη συστεγάζονταν με το ταχυδρομείο τώρα είναι σε άλλο κτήριο, ανάλογα με το ταχυδρομείο φαντάζομαι. Αυτοί παραλαμβάνουν τα δέματα και μοιράζουν τα ειδοποιητήρια και μετά τα δίνουν στο ταχυδρομείο για να παμε να τα παραλάβουμε. Το ταχυδρομείο του γκισε αποστασιοποιείται από τους ταχυδρόμους σε θέματα ευθυνών

εγω εγω,,,λες να ειναι θεμα ταχυδρομου??παντως εμεις τον ιδιο εχουμε εδ και πολυ καιρο και ειναι πρωτη φορα που δεν παραλαμβανω δεμα βεβαια σκεφτομαι και το αλλο εμας τα γραμματοκιβωτια ειναι εξω απο την πορτα και σκεφτομαι αν ειχε ερθει το δεμα σε μεγαλο φακελο καμια φορα το φερνουν σαν απλο δεμα χωρις να χρειαστει να πηγαινω και να το παραλαμβανω η ιδια στα ελτα ,σκεφτομαι μηπως το εχει παρει καποιος και εφυγε κανενας πλασιε.....

ΕΛΕΝΑ ειδα αυτη την ραπτομηχανη στο φυλλαδιο του λιντ..

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_28632.htm

δυστυχως δεν κενταει θελω μια που να κενταει....

φίλη που παρήγγειλε ρολόι από το αμερικάνικο άμαζον, της χρέωσε κατά το chech out και τα έξοδα του τελωνείου και παρέλαβα κανονικά.

Αν θυμάμαι καλάήταν γύρω στα 300? συνολικά.

Θεωρητικά, εφόσον εισπράττουν αυτοί για λογαριασμό του ελληνικού κράτους τα έξοδα για τ ην "εισαγωγή", δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Ε, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

ξερω και εγω,,,,,,, τι να κανω???

καλαμαρακι ως ειδικος που εισαι καμια συμβουλη???

Πάντως η μη σωστή χρήση της αγγλικής γλώσσας δεν είναι γονιδιακό πρόβλημα.

Και γώ ένα παλιοlower πρίν απο χρόνια και όποιος αγγλόφωνος βρεθεί στον δρόμο μου αναστενάζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...