Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ειναι μεγαλο ρισκο...δεν εχεις κανενα γνωστο σε τελωνειο να ρωτησεις?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι μεγαλο ρισκο...δεν εχεις κανενα γνωστο σε τελωνειο να ρωτησεις?

οχι δυστυχώς,....... βασιζομουν τοσο καιρο στα λεγομενα της ξαδερφης μου...δηλ οτι τελικο ποσο βγαζει ειναι με το τελωνειο μεσα...αν ειναι ετσι καλυτερα να μαζευω λεφτα και να οαρω απο εδω την καλη, γιατι αν ειναι να πληρωνω και τελωνειο τα μισα απο αυτα τοτε βαζω αλλα λιγα και αγοραζω απο ελλαδα με 2 χρονια εγγυηση και οχι 1 και με ελληνικες οδηγιες,,,,,απογοητευτικα τωρα:cry::cry::cry: καλα που δεν εβαλα τα χρηματα στην προπληρωμενη....

Δεν είχες ποτέ πρόβλημα ασφάλειας με visa που δεν είναι προπληρωμένη?

Και εγώ κανονική visa χρησιμοποιώ στο αμαζον τα τελευταία 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Με εκνεύριζε που καθε φορά που ήθελα να φοτρίσω την προπληρωμένη με χρέωνε οπότε πληρώνω με μια visa με μικρό όριο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Το αμαζόν γράφει ότι τα υπολογίζει και τα προ-πληρώνεις. Εγώ θα έστελνα μήνυμα στο αμαζόν με ακριβώς τη θέλεις να αγοράσεις και αν σου δίνουν 100% εγγυήσει ότι δεν θα πληρώσεις τίποτα παρά πάνω εδώ. Και αν σε περιπτώσει σου ζητήσουν αλλα χρήματα εδώ, τη γίνεται.

Το αμαζόν γράφει ότι τα υπολογίζει και τα προ-πληρώνεις. Εγώ θα έστελνα μήνυμα στο αμαζόν με ακριβώς τη θέλεις να αγοράσεις και αν σου δίνουν 100% εγγυήσει ότι δεν θα πληρώσεις τίποτα παρά πάνω εδώ. Και αν σε περιπτώσει σου ζητήσουν αλλα χρήματα εδώ, τη γίνεται.

πραγματικα τωρα το σκεφτομαι,,,οσοι ειχατε παραγγειλει στο παρελθον μεγαλο δεμα ανω των 300 ευρω πληρωσατε κατι και εδω στο τελωνειο???υπαρχει καποιος εδω που ειχε κανει τοσο μεγαλη αγορα ????

Διαφημίσεις

Και εγώ κανονική visa χρησιμοποιώ στο αμαζον τα τελευταία 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Με εκνεύριζε που καθε φορά που ήθελα να φοτρίσω την προπληρωμένη με χρέωνε οπότε πληρώνω με μια visa με μικρό όριο.

me too :D

Δεν είχες ποτέ πρόβλημα ασφάλειας με visa που δεν είναι προπληρωμένη?

μπορεις να πας στην τραπεζα να ζητησεις να σου κατεβασουν το οριο της πιστωτικης (γινεται 1000%, μου το εχει κανει η κουμπαρα μου και στις δυο μου πιστωτικες στην εθνικη)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

φίλη που παρήγγειλε ρολόι από το αμερικάνικο άμαζον, της χρέωσε κατά το chech out και τα έξοδα του τελωνείου και παρέλαβα κανονικά.

Αν θυμάμαι καλάήταν γύρω στα 300? συνολικά.

Θεωρητικά, εφόσον εισπράττουν αυτοί για λογαριασμό του ελληνικού κράτους τα έξοδα για τ ην "εισαγωγή", δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Ε, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

για την κοπελα που θελει να παρει ραπτομηχανη..βρηκα αυτο το σαιτ ισως να ειναι ενδιαφερον..δεν το ξερω και δεν εχω αγορασει ποτε απλα στο εβαλα για να δεις και τις τιμες.. :)

http://www.raptomixanes.gr/index.php?route=product/category&path=59_68

me too :D

μπορεις να πας στην τραπεζα να ζητησεις να σου κατεβασουν το οριο της πιστωτικης (γινεται 1000%, μου το εχει κανει η κουμπαρα μου και στις δυο μου πιστωτικες στην εθνικη)

Κι εγώ το έκανα και δεν σε εξασφαλίζει, δεν θυμάμαι για ποιον λόγο, θα σκεφτώ και θα σας πω, θυμάμαι ότι αγόρασα εισιτήρια που ξεπερνούσαν το χιλιάρικο και μου τα πέρασαν αλλά δεν θυμάμαι βρε παιδιά, μου έβαλαν πρόστιμο στο υπερβάλλον ποσό;πάνε δύο χρόνια δεν μπορώ να θυμηθώ, αν πατε να το κάνετε πάντως ρωτήστε σχετικά. Αν δηλ. ορίσετε όριο 1000 ευρώ και αγοράσετε για 1400 τι γίνεται; Εγώ έχω της εθνικής, μπορεί να το κάνει μόν η εθνική. Συγγνώμη αν σας μπερδεύω αλλά τέτοια ώρα δεν μπορώ να θυμηθώ το ακριβές πρόβλημα...

a0Nsp3.png

Κι εγώ το έκανα και δεν σε εξασφαλίζει, δεν θυμάμαι για ποιον λόγο, θα σκεφτώ και θα σας πω, θυμάμαι ότι αγόρασα εισιτήρια που ξεπερνούσαν το χιλιάρικο και μου τα πέρασαν αλλά δεν θυμάμαι βρε παιδιά, μου έβαλαν πρόστιμο στο υπερβάλλον ποσό;πάνε δύο χρόνια δεν μπορώ να θυμηθώ, αν πατε να το κάνετε πάντως ρωτήστε σχετικά. Αν δηλ. ορίσετε όριο 1000 ευρώ και αγοράσετε για 1400 τι γίνεται; Εγώ έχω της εθνικής, μπορεί να το κάνει μόν η εθνική. Συγγνώμη αν σας μπερδεύω αλλά τέτοια ώρα δεν μπορώ να θυμηθώ το ακριβές πρόβλημα...

Υποτίθεται υπάρχει όριο και αν το ξεπεράσεις δεν σου εγκρίνετε η αγορά. Περισσότερο για θέμα υποκλοπής φαντάζομαι το πρότειναν. Τώρα αν γίνετε η αγορά πέρα του ορίου όπως σου έτυχε δεν ξέρω δεν το δοκίμασα να ξεπεράσω το όριο.

Εγω ψωνίζω και με πιστωτική κανονική όταν δε έχω χρόνο να περάσω από τράπεζα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Όπως και στην προπληρωμένη της Πειραιώς δεν μου έτυχε ποτέ να μου δεσμεύσουν το πόσο.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Και εγω με πιστωτική κάνω αγορες στο αμαζον και για τα υπόλοιπα την εχω συνδέσει σε paypal.δεν είχα ποτέ πρόβλημα.το αμαζον χρεώνει όταν στα στέλνει.τοχω τσεκάρει γιατί πάντα την επόμενη εργάσιμη που έγιναν dispatched χρεώνονται και στην κάρτα μου.όταν μια φορά παρήγγειλα πάνω απο το εναπομειναν όριο της κάρτας μου στειλε μεηλ οτι εχω πρόβλημα με την καρτα.στην αρχη δεν μπορούσα να κατάλαβω τι εννοουν(μπορούσαν να πουν οτι δεν επαρκεί το όριο μου!)αλλα όταν το κατάλαβα πηγα και κατέθεσα στην κάρτα μου τα υπόλοιπα χρήματα και έγιναν dispatched τα πραματα.απο θέμα ασφαλειας το αμαζον είναι πολυ φερεγγυο.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Και εγω με πιστωτική κάνω αγορες στο αμαζον και για τα υπόλοιπα την εχω συνδέσει σε paypal.δεν είχα ποτέ πρόβλημα.το αμαζον χρεώνει όταν στα στέλνει.τοχω τσεκάρει γιατί πάντα την επόμενη εργάσιμη που έγιναν dispatched χρεώνονται και στην κάρτα μου.όταν μια φορά παρήγγειλα πάνω απο το εναπομειναν όριο της κάρτας μου στειλε μεηλ οτι εχω πρόβλημα με την καρτα.στην αρχη δεν μπορούσα να κατάλαβω τι εννοουν(μπορούσαν να πουν οτι δεν επαρκεί το όριο μου!)αλλα όταν το κατάλαβα πηγα και κατέθεσα στην κάρτα μου τα υπόλοιπα χρήματα και έγιναν dispatched τα πραματα.απο θέμα ασφαλειας το αμαζον είναι πολυ φερεγγυο.

Καλημερα σας!

afrodite33 το καταστημα που γινετε η συναλλαγή δε μπορεί να ξέρει την αιτία που δεν περνάει η πιστωτική. Απλα δε εγκρινετε και σε ενημερωνει. Μπορει ο λογοι να ειναι διάφοροι. Να σε εχουν μπλοκαρει απο την τραπεζα, να εχει ληξει η καρτα, να εχεις ξεπερασει το οριο... Το ιδιο θα συνεβαινε και σε φυσικό καταστημα.

Συμφωνω για το θεμα ασφαλειας του αμαζον.

Οταν λεω οτι χρησιμοποιω την πιστωτικη μου δεν εννοω οτι ψωνιζω απο οπουδηποτε στο νετ. Σιγουρα απο παυπαλ και αμαζον ομως;)

q1kup2.pngza5op2.png

για την κοπελα που θελει να παρει ραπτομηχανη..βρηκα αυτο το σαιτ ισως να ειναι ενδιαφερον..δεν το ξερω και δεν εχω αγορασει ποτε απλα στο εβαλα για να δεις και τις τιμες.. :)

http://www.raptomixanes.gr/index.php?route=product/category&path=59_68

δυστυχως στην ελλαδα αυτες που εχουν στην αμερικη 80 δολλαρια εδω εχουν 200-300 πολυ μεγαλη διαφορα..τα εχω ψαξει αρκετο καιρο και ειμαι αναμεσα σε μια απο ελλαδα αλλα δεν κανουν δοσεις (μονο με πιστωτικη) και αυτη της αμερικης...

Να κάνω μία ερώτηση λίγο χαζή, να μου πείτε την γνώμη σας όσες ξέρετε. Τα πιο ζεστά παπλώματα είναι τα πουπουλένια ή αυτά που είναι 100%βαμβακερά και από μέσα και από έξω? Εγώ κλείνω προς το πουπουλένιο αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς, θέλω να είναι ζεστό και βαρύ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...