Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια, τι περιθωριο έχω για να αφησω feedback?Εκανα αγορα από ebay, επικοινωνω συνέχεια με τον πωλητη και ενω την 45η μερα πήγα να ανοίξω case το ebay με παρέπεμψε να επικοινωνήσω με τον πωλητή παρόλο που έλεγε ότι είχα προθεσμία μέχρι 10 Γενάρη και την προσπάθεια μου την έκανα τη συγκέκριμένη ημερομηνία.Ο πωλητής μου πιστεύω ότι είναι φερέγγυος γιατί όταν του είπα την 40η ημέρα ότι θα ανοίξω case μου πρότεινε να με αποζημιώσει προκειμένου να το αποφύγω.

Για αυτό λέμε κ ξαναλέμε έχετε περιθώριο αναφοράς τις 45 μέρες....αν περάσουν χάνεται χρήματα κ προϊόν. Οτι κ να λέει ο πωλητής εσεις ανοίγεται στις 45 μέρες αναφορά για να είστε καλυμμένοι, Εντωμεταξύ αν έρθει το προϊόν την κλείνετε. απλά πράγματα.

Δεν ξέρω όμως αν ζητούσαμε να μην σπάνε τις παραγγελίες, πχ. μια παραγγελία με 10 βιβλία μου ήρθε σε 4 αποστολές, άντε να ψάχνω δέματα και να τρέχω καθε μερα στα ταχυδρομεία. Νομίζω ότι αυτό ίσως να γινόταν... δεν ξέρω και πάλι θα γράψω μαιλ να ρωτήσω όταν βρω χρόνο... Αυτήν την περίοδο παραγγέλω βιβλία βασικά και όλα έρχονται σε 3-4 αποστολές, γι' αυτό γίνεται πανικός με μένα

Ούτε αυτό γίνεται.....καθώς δεν έχει μια κεντρική αποθήκη....έχει δεκάδες...μην πω εκατοντάδες κ το χοντρύνω. Το ένα βιβλίο μπορεί να έρθει από γερμανία το άλλο από αγγλία το άλλο από το τσιμπουντί....:rolleyes:

Εχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πιστέυω ότι φταίει η τράπεζα. Προσωπικά θα την καταργήσω της eurobank και βα βγάλω από άλλη τράπεζα.

Είχα αναφέρει κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και είχα πάρει αρκετές απαντήσεις. Δες στη σελίδα 279 από το θέμα #8353 και κάτω. Οι απαντήσεις εμένα με βοήθησαν πολύ.

Επίσης, μετά από ομηρικούς καβγάδες με την eurobank μου είπαν τα εξής:

Οι χρεώσεις από amazon γίνονται σε λίρες. Την ημέρα που εγκρίνεται η αγορά δεσμεύεται από την κάρτα ένα ποσό σε ευρώ, σύμφωνα με την τρεχουσα αντιστοιχία. Την ημέρα που η τράπεζα του amazon πάει να κάνει την ανάληψη συμβαίνουν τα εξής:

To αμαζον αιτείται να αποδεσμευτεί το αρχικό ποσό και να γίνει ανάληψη στο ίδιο ποσό. Η αποδέσμευση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν τη συγκεκριμένη ημέρα δεν υπάρχει η ίδια αντιστοιχία λίρας-ευρώ, γιατί το ποσό που γίνεται προσπάθεια να αποδεσμευθεί δεν είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που είχε δεσμευθεί αρχικά (μπορεί να υπάρχει διαφορά έστω και 1 σεντ), οπότε η κάρτα δεν "ισοσκελίζεται". Ετσι, τα χρήματα μένουν δεσμευμένα γιατί το άμαζον δεν μπορεί να τα αποδεσμεύσει.

Δεν πιστεύω ότι φταιν οι Άγγλοι. Μάλλον είναι θέμα eurobank. Οι Άγγλοι κάθε φορά τα ζητάν σε λίρες. Το θέμα της αντιστοιχίας είναι θέμα της eurobank. Δεν θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη από Αγγλία. Αυτοί πάντα σε λίρες θα τα ζητάν.

Εκεί καταλήξαμε κ εγώ με την γιουρομπανκ την προηγούμενη φορά πως αυτός είναι ο λόγος που αργεί να ηρεμήσει η δεσμευση αποδέσμευση.

Και τα χρήματα μένουν δεσμευμένα για 25 μέρες εως να τα ζητήσει ο έμπορος αλλίως αποδεσμεύονται την 25η μέρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντιν ηθελα να γραψω αμαζον,... και μονο που σκευτομαι το καλο μου ταχυδρομειο με πιανει κατι ..... ¨))) αλλαξε ο ταχυδρομος μου και απο τοτε δεν ξαναειδα δεμα . ¨)) Ε κατσε ρε κοριτσια να κρεμομαστε απο το φιλοτιμο του καθε ενος για το αν θα παραλαβουμε αυτο που πληρωσαμε και ειναι η δουλεια τους να κανουν? Τοσο καιρο παραγγελνω και αμεσως τσουπ στην πορτα μου, και τωρα που αλλαξε ο ταχυδρομος να παραταω παιδια η να στελνω τους γονεις μου απο εκει να ψαχνουν? Γιατι μεσω τηλ δεν βγαζεις ακρη.

Αν λοιπον τους λεγαμε οσες τελως παντων εχουν προβλημα (οι τυχερες που δεν εχουν ας κανουν οτι νομιζουν) να μη χρησιμοποιουν αυτην την υπηρεσια γιατι δεν ερχονται η αργουν πολυ και να τα στελνουν με κουριερ ιδιωτικα.????? τι λετε?

Κοιτα να δεις καλαμαρακι εγω τα πιο πολλα απο αμαζον τα λαμβανω με κουριερ, και κατι ασχετα μικρα "ερχονται" με τα ελτα.

Λοιπον αν δεν φτανουν τα δεματα η βαζουν σε ταλαιπωρια τους πελατες πρεπει να το γνωριζουν.

Και δεν μου κανουν χαρη και μου τα στελνουν τα πληρωνω, και να εισαι σιγουρη πως αν δεν τους ηταν κερδος δεν θα τα εστελναν.

Επισης και με τα ελτα που τα στελνουν παλι πληρωνουν και εμεις δεν γνωριζουμε τα τιμολογια τους και τι συμφαιρει στις μεγαλες εταιριες ...

Ακομα νομιζω μεγαλυτερη χασουρα εχουν οταν ξαναστελνουν το προιον και φυσικα τα μεταφορικα παρα απλα να τα στελνουν με μια εταιρια εμπιστοσυνης που κανουν την δουλεια τους.

Ιστορικά αναφέρω ότι όταν περνάει η ημερομηνία παραλαβής ενημερώνω το ΑΜΑΖΟΝ, ότι δεν παρέλαβα, για να αρχίσει να μετράει ο χρόνος. Συνήθως κάνω λίγο παραπάνω υπομονή, να έχω χάσει 2-3 φορές πράγματα στα 2,5 χρόνια που ψωνίζω ονλάιν.

Αν θεωρείς ότι με αυτό τον τρόπο, θα λύσεις το πρόβλημά σου, κάντο. Προσωπική μου γνώμη ότι δεν θα βγάλεις πολλά. Αλλά αν θες, κάντο.

Και εγώ στον Πειραιά μένω και από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου έχω να πω τα καλύτερα. Εξαιρετικά εξυπηρετικές οι υπάλληλοι, ο ταχυδρόμος ευγενέστατος και βολικός. Καθυστερήσεις υπάρχουν αλλά προφανώς είναι από τα κεντρικά (για τα οποία δεν μπορώ να εκφραστώ ομοιοτρόπως:?). Αλλά δεν θα το ξεσπάσω στα ΕΛΤΑ συνολικά αυτό.

Υπάρχουν τρόποι καταγγελίας και δράσης. Καλό θα είναι να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων μας (καταγγελία) πριν αρχίσουμε να μεμψοιρούμε (στο ΑΜΑΖΟΝ).

Κανονίστε μόνο να χάσουμε το προνόμιο των 0 μτφ σε παραγγελίες των 25 λιρών και ανω. Όπως έγινε και με τις πολλές κουβέντες στο θέμα των τζιμπορί κτλ.

BOftp3.png PzWNp3.png

toulkas ειναι θεμα τραπεζας....

εγω εχω πειραιως και κανενα προβλημα οπως και πολλες κοπελες απο εδω!

αλλαξε τραπεζα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

......Και εγώ στον Πειραιά μένω και από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου έχω να πω τα καλύτερα. Εξαιρετικά εξυπηρετικές οι υπάλληλοι, ο ταχυδρόμος ευγενέστατος και βολικός. Καθυστερήσεις υπάρχουν αλλά προφανώς είναι από τα κεντρικά (για τα οποία δεν μπορώ να εκφραστώ ομοιοτρόπως:?). Αλλά δεν θα το ξεσπάσω στα ΕΛΤΑ συνολικά αυτό.

.....

Να πω λίγο, επειδή κι εγώ μένω πειραιά και έχω τρομερά προβλήματα με καθυστερήσεις, όπως ανέφερα και παραπάνω, συν το πρόβλημα με το ότι ο ταχυδρόμος περνάει μόνο μία φορά την εβδομάδα, δεν έχω πρόβλημα με την συμπεριφορά των υπαλλήλων ή την ευγένειά τους. Μια χαρά ευγενικοί και εξυπηρετικοί είναι. Οι καθυστερήσεις όμως είναι γεγονός.

Πιστεύω ότι το πρόβλημα στον Πειραιά είναι στο κεντρικό ταχυδρομείο. Ίσως να υπάρχει πρόβλημα και στο κέντρο διαλογής του Ρουφ, δεν ξέρω. Εμένα πάντως σταθερά όλα έρχονται καθυστερημένα.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κάτι άλλο αν γνωρίζεται. ΥΠάρχουν οι laser και οι άλλοι εκτυπωτές. ΜΟυ είπαν οι οι πρώτοι είναι καλύτεροι γιατί δεν έχουν μελάνι και το τόνερ κοστίζει λιγότερο. ΤΟ θέμα έιναι εκτυπώνουν και φωτογραφίες ή έγχρωμες φωτογραφίες ή μονο ασπρόμαυρα και μονοχρωμα

Αν ξέρετε κάτι σχετικά με το παραπάνω ερώτημα να μου πείτε. Αυτό π.χ. εκτυπωνει φωτογραφίες και πολύχρωμα? http://www.amazon.co.uk/P1102w-8MB-18ppm-LaserJet-Printer/dp/B007UNCMJ2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1358347752&sr=8-3

την εχω συνδεδεμένη με το internet banking την πιστωτική, οπότε αμέσως μόλις κάνω την αγορά μου μπαινω και βλέπω αμέσως την χρεωση. εν συνεχεια οταν μου στελνουν το μειλ ότι εγινε dispached οντως μεσω ιντερνετ ξανασυνδεομαι και οντως γινεται πιστωση του πρωτου ποσου και χρεωση του δευτερου(μπορεί είτε να ειναι λιγο μικρότερο,είτε λίγο μεγαλύτερο). Της εθνικής visa έχω.

και γω ακριβως το ιδιο κανω και ποτε δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα ως τωρα!!!!!!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Αν ξέρετε κάτι σχετικά με το παραπάνω ερώτημα να μου πείτε. Αυτό π.χ. εκτυπωνει φωτογραφίες και πολύχρωμα? http://www.amazon.co.uk/P1102w-8MB-18ppm-LaserJet-Printer/dp/B007UNCMJ2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1358347752&sr=8-3

Μπορείς να τον αναζητήσεις, όπως κάθε τι , στην επίσημη σελίδα του κ να διαβάσεις.

http://www8.hp.com/gr/el/products/printers/product-detail.html?oid=5149432&jumpid=reg_r1002_grel_c-001_title_r0002〈=el&cc=gr

Καλησπερα κοριτσια διαβασα τις τελευταιες σελιδες και τρομοκρατηθηκα μπορω να πω λοιπον εχω δυο θέματα το πρωτο ειναι οτι περιμενω δεμα απο κινα εβαυ απο ημερομηνια αποστολης 1/11/12 πηγα ρωτησα στα ελτα καλλιθεας και επειδη με ξερουν και παραγγελνω συχνα τα κοιταξε δεν ειχε ερθει τιποτα επικοινωνισα με το πωλξτη των ενημερωσα οτι δεν εχει ερθει ακομα το δεμα και του ειπα θα κανω ακομα λιγη υπομονη μεχρι τελος του μηνα και μου ειπε οτι μπορει να κανει επιστροφη χρηματων η αντικατασταση δεν ειναι μεγαλο το ποσο οποτε δεν ανησυχω πολυ θα περιμενω ακομα λιγο.....επισεις εχω δυο δεματα ακομα το ενα απο αγγλια το αλλο ατο κινα παλι....τελικα τι εγινε μετα δεμτα σας απο εβαυ αμαζον ηρθαν ολα η ακομα περιμενετε>???

Το αλλο θεμα ειναι οτι αυτες τις μερες θα παραγγειλω απο αμαζον αμερικης τελικα την ραπτομηχανη που θελω τοσο καιρο και το ποσο ειναι αρκετα μεγαλο μιλαμε για 500 ευρω αλλα ακουσα κατι για δεσμευσεις χρηματων τηα ευρομπανκ και τωρα το ακεφτομαι παλι τι επιλογες εχω αν γινει η δεσμευση και θα εχω θεμα οπως εσεις πριν??δηλ τι θα πρεπει να κανω??? το αλλο θεμα επειδη ειναι μεγαλο το ποσο και το δεμα λετε να μου ερθει με ελτα???? οσες φορες παντως εχω παρει πανες και μωρομαντιλα ηρθαν παντα με κουριερ και το τελευταιο δεμα πριν τις γιορτες ηρθε με καθυστερηση 4 ημερων ειχα παρει τοτε ελτα κεντρικα και μου ειπαν οτι εχουμε μεγαλο θεμα ειναι μονη της εκει η καιμενη (αργυρουπολη) και οτι θα μου ερθει σε λιγες μερες αλλα τοτε δεν ηταν μεγαλο το ποσο και δεν ανησυχουσα...επισεις με την επιστροφη μερους του ποσου τι ειναι αυτο ????αν αργησει το δεμα σου ενημερωνεις το αμαζον αμερικης και σου στελνουν ενα μερος των μεταφορικων πισω?????καταλαβα καλα????

εντιτ το κεντρο διανομης ελτα τι ειναι??? κεντρικα ??? και που βρισκονται???

ΕΛΕΝΑ, αποφάσισες να πάρεις ραπτομηχανή αξίας 500 ευρώ από το αμερικάνικο ΑΜΑΖΟΝ ?

Με συγχωρείς κιόλας, ανησυχείς για την πιθανότητα δέσμευσης των χρημάτων σου για ένα χρονικό διάστημα ? Την απόλυτη σιγουριά ότι θα τελωνιστεί η παραγγελία σου και θα κληθεις να πληρώσεις έναν σκασμό λεφτά την έχεις αναλογιστεί ?

Αν ναι, αγνόησε το πόστ μου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

ΕΛΕΝΑ, αποφάσισες να πάρεις ραπτομηχανή αξίας 500 ευρώ από το αμερικάνικο ΑΜΑΖΟΝ ?

Με συγχωρείς κιόλας, ανησυχείς για την πιθανότητα δέσμευσης των χρημάτων σου για ένα χρονικό διάστημα ? Την απόλυτη σιγουριά ότι θα τελωνιστεί η παραγγελία σου και θα κληθεις να πληρώσεις έναν σκασμό λεφτά την έχεις αναλογιστεί ?

Αν ναι, αγνόησε το πόστ μου.

η τιμη που μου εβγαλε το αμαζον απ οσο ξερω ειναι μαζι μετα μεταφορικα και τελωνειο εγω ετσι το ξερω κανω λαθος??? τουλαχιστον ετσι μου ειπαν η ραπτομηχανη κανει απο μονη της 309 δολλαρια τα τελικο ποσο που μου βγηκε ειναι κοντα στα 400 ευρω και μαζι μα κατι αλλες αγορες που θελω να κανω ειναι συνολο 500 ευρω... δηλαδη δεν εχει τελωνειο μεσα????:|

εντιτ να τιι μου βγαζει

μονο η ραπτομηχανη

Enabled. (Learn More)

Items: EUR 241,38

Shipping & Handling: EUR 56,58

Total before tax: EUR 297,96

Estimated tax to be collected: EUR 0,00

Import Fees Deposit EUR 76,96

Order Total: EUR 374,92

βαρυ ογκωδες και 300+................ ο θεος βοηθος.........

δηλαδη το τελικο ποσο που μου το εβγαλε δεν ειναι το τελικο ποσο που θα πληρωσω??? θα πληρωσω κ στην ελλαδα???αχ μην μου λετε τετοια με βλεπω παλι χωρις ραπτομηχανη ειχα βρει μια αλλη απο εδω και ημουν ετοιμη να την παρω με δοσεις (πολυ μεγαλο ποσο 1300 ευρω) θα τις εκανα για ενα χρονο και θα την πληρωνα σιγα σιγα τελικα ομως απο εκει που θελω να την παρω δεν φερνει αυτες τοτε πια η τελευταια λυση ηταν αυτη,ειναι η μονη φθηνη ραπτομηχανη που κενταει γιατι δεν μπορω να δωσω ντουκου 1200 ευρω ετσι κατεληξα σε αυτη που εχει μια ξαδερφη μου και επειδη δεν ειναι και στα ελληνικα οδηγιες ολοι μου λεγανε αφου εχει την ιδια να παρω και εγω τετοια να μου μαθει 2-3 πραγματα που δεν θα ξερω.και γενικα θα ανταλλασουμε εμπειρες.... την δικια της τη πηρε απο αμαζον αμερικης αλλα μου ειπε οτι βγει τελικο ποσο μονο αυτο πληρωνω τιποτα αλλο....εκανε λαθος????:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...