Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Λές έ?

Εχω μιλήσει με καμιά δεκαρία υπαλλήλους της τράπεζας. Το αρνούνται κατηγορηματικά, μέχρι που σήμερα πέτυχα έναν που φαινόταν να το κατείχε το άθλημα. Το θέμα είναι λέει πως αυτός όταν του συμβαίνει αυτό (γιατί και καλά είχε συμβεί και σε αυτόν) μιλάει με τον πωλητή και το λύνει ο πωλητής το θέμα. Λέει.

Επίσης μου είπε πως το μόνο ίσως μειονέκτημα είναι πως η eurobank έχει 30 ημέρες δεσμευση απο το συστημα ενώ οι άλλες 5-6 ημ.

Κάτι γίνεται με την αλλαγή της ισοτιμίας πιστεύω εγώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας και καλή χρονιά.

Λοιπόν ακούστε θέμα.

Amazon kai eurobank μου έχουν σπάσει στα νεύρα. Εχω στο λογαριασμό της προπληρωμένησ 234 ευρώ εκ των οποιων τα 189 είναι δεσμευμένα, και το καλύτερο ενώ το άμαζον έχει δεσμεύσει το ποσό για ασφάλεια (την στιγμή της παραγγελίας) μου στέλνει μην οτι δεν μπορεί να με χρεώσει για να στείλει τα πράγματα.

Προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα αλλα το άμαζον μου λέει οτι φταίει η τράπεζα και το ανάποδο. Πιο πολύ τα έχω πάρει με τους εγγλέζους οι οποιοι ούτε καταλαβαίνουν και έχουν και την υπεροψία. Τους το λέω και η απάντηση είναι δεν σας έχουμε χρεώσει δύο φορές. Οκ αλλα μου τα έχεις δεσμεύσει ρε φίλε.

Απάντηση¨"Αν μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο" Θα σου έλεγα τώρα μου ήρθε να της πώ.

Επίσης να πώ οτι υπάρχει δέσμευση σε ημέρα που δεν έχω κάνει καμία παραγγελία. Δεν ξέρουμε απο ποιόν είναι η απάντηση της eurobank. Είναι δυνατόν να μην ξέρω ποιος μου κρατάει κλειστά για 30 ημ 60 ευρώ?

Τέλος η τελευταία παραγγελία είναι περίπου 130 ευρώ. Μου στέλνουν μην οτι είναι dispatched αλλα μετα οτι έχουν πρόβλημα με την κάρτα μου (κοινώς είναι δεσμευμένα και δεν μπορούν να τραβήζουν) Και νομίζω ότι τελικά απλά μπερδεύτηκαν και δεν πήραν τα λεφτά αλλα έστειλαν τα πράγματα.

Σορρυ για το χαμό όπως τα γράφω.

Αλλα ποιά λύση βλέπετε?

Δηλαδή εγώ κάθε φορά για να πάνε όλα καλά θα πρέπει να βάζω στην κάρτα το διπλάσιο ποσό και να τα κρατάω δεσμευμένα για κανα μήνα?

Για την ασφάλειά μου όπως είπε ο υπαλληλος. Για την ασφάλειά μου δηλαδή κρατάνε καβάτζα τα λεφτά ένα μήνα.

Εχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πιστέυω ότι φταίει η τράπεζα. Προσωπικά θα την καταργήσω της eurobank και βα βγάλω από άλλη τράπεζα.

Είχα αναφέρει κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και είχα πάρει αρκετές απαντήσεις. Δες στη σελίδα 279 από το θέμα #8353 και κάτω. Οι απαντήσεις εμένα με βοήθησαν πολύ.

Επίσης, μετά από ομηρικούς καβγάδες με την eurobank μου είπαν τα εξής:

Οι χρεώσεις από amazon γίνονται σε λίρες. Την ημέρα που εγκρίνεται η αγορά δεσμεύεται από την κάρτα ένα ποσό σε ευρώ, σύμφωνα με την τρεχουσα αντιστοιχία. Την ημέρα που η τράπεζα του amazon πάει να κάνει την ανάληψη συμβαίνουν τα εξής:

To αμαζον αιτείται να αποδεσμευτεί το αρχικό ποσό και να γίνει ανάληψη στο ίδιο ποσό. Η αποδέσμευση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν τη συγκεκριμένη ημέρα δεν υπάρχει η ίδια αντιστοιχία λίρας-ευρώ, γιατί το ποσό που γίνεται προσπάθεια να αποδεσμευθεί δεν είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που είχε δεσμευθεί αρχικά (μπορεί να υπάρχει διαφορά έστω και 1 σεντ), οπότε η κάρτα δεν "ισοσκελίζεται". Ετσι, τα χρήματα μένουν δεσμευμένα γιατί το άμαζον δεν μπορεί να τα αποδεσμεύσει.

Δεν πιστεύω ότι φταιν οι Άγγλοι. Μάλλον είναι θέμα eurobank. Οι Άγγλοι κάθε φορά τα ζητάν σε λίρες. Το θέμα της αντιστοιχίας είναι θέμα της eurobank. Δεν θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη από Αγγλία. Αυτοί πάντα σε λίρες θα τα ζητάν.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Λές έ?

Εχω μιλήσει με καμιά δεκαρία υπαλλήλους της τράπεζας. Το αρνούνται κατηγορηματικά, μέχρι που σήμερα πέτυχα έναν που φαινόταν να το κατείχε το άθλημα. Το θέμα είναι λέει πως αυτός όταν του συμβαίνει αυτό (γιατί και καλά είχε συμβεί και σε αυτόν) μιλάει με τον πωλητή και το λύνει ο πωλητής το θέμα. Λέει.

Επίσης μου είπε πως το μόνο ίσως μειονέκτημα είναι πως η eurobank έχει 30 ημέρες δεσμευση απο το συστημα ενώ οι άλλες 5-6 ημ.

Κάτι γίνεται με την αλλαγή της ισοτιμίας πιστεύω εγώ

Εγώ νομίζω ότι το Άμαζον δεν δεσμεύει τα λεφτά αλλά σε χρεώνει όταν είναι έτοιμο να στείλει την παραγγελία. Εγώ πάντως με προπληρωμένη της Κύπρου δεν είχα ποτέ θέμα.

jxhyp3.png

πάντως εμένα το αμαζον που πληρώνω με πιστωτική κανει το εξής. οταν κανω την παραγγελία μου την ίδια μέρα μου χρεωνει το ποσο αμέσως, όταν η παραγγελία γίνει dispached(πχ μετά από δυο μερες), μου επιστρεφει(πιστώνει) το ποσο που με χρεωσε στην καρτα και μου την ξαναχρεώνει με την ισοτιμία της λίρας την ημέρα που γίνεται dispached και ποτέ δεν είχα κανενα πρόβλημα.

Κάπου εκεί καταλήγω και εγώ. εν τω μεταξύ μου την σπάει που κανείς δεν σου λέει την αλήθεια. Και μου τη σπάει που δεν θεωρούν και σπουδαίο πράγμα να μου κρατάνε ένα μήνα τα λεφτά μου δεσμευμένα. Σκέφτομαι ένα ερώτημα σε καποια υπηρεσία καταναλωτών άν έχετε καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη.

Εχω ήδη βγάλει Κύπρου.

Οσον αφορα τις καθυστερήσεις σε εμάς εδώ το ταχυδρομείο χίλιες φορές πιο εξυπηρετικό και ενταξει απο την γενική ταχυδρομική πχ. Τώρα στις γιορτές πάντως δεμα απο 19.12 ήρθε στις 11.01.

Τέλος άλλο θέμα με το άμαζον. Μου στέλνουν ένα παιχνίδι που λείπουν κάτι βίδες. Τους το λέω μου λένε οκ στέλνουν μην οτι θα μου στείλουν άλλο και να κρατήσω το παλιο και να το δώσω άμα θέλω σε φιλανθρωπία. Μετά απο λίγες μέρες μου στέλνουν μην υπενθυμισης επιστροφής του παλιού γιατί θα με χρεώσουν. Και αυτό το γράφω για να προσέχετε να μην σβήνετε αμέσως τα μην που σας στέλνουν σχετικά με παραγγελίες γιατί διαφορετικά δεν θα είχα αποδείξεις για το τί μου είχαν πεί.

Διαφημίσεις

Εγώ νομίζω ότι το Άμαζον δεν δεσμεύει τα λεφτά αλλά σε χρεώνει όταν είναι έτοιμο να στείλει την παραγγελία. Εγώ πάντως με προπληρωμένη της Κύπρου δεν είχα ποτέ θέμα.

Και όμως το άμαζον έρχεται σε επικοινωνία με την τράπεζα για να δέι αν είναι οκ τα χρήματα για την παραγγελία και τότε γίνεται η δέσμευση και χρεώνει τελικά όταν γίνεται η αποστολή.

πάντως εμένα το αμαζον που πληρώνω με πιστωτική κανει το εξής. οταν κανω την παραγγελία μου την ίδια μέρα μου χρεωνει το ποσο αμέσως, όταν η παραγγελία γίνει dispached(πχ μετά από δυο μερες), μου επιστρεφει(πιστώνει) το ποσο που με χρεωσε στην καρτα και μου την ξαναχρεώνει με την ισοτιμία της λίρας την ημέρα που γίνεται dispached και ποτέ δεν είχα κανενα πρόβλημα.

Αυτό το έχεις δεί σε κίνηση της κάρτας σου?

Και με ποια κάρτα κάνεις τις αγορές σου?

Αυτό το έχεις δεί σε κίνηση της κάρτας σου?

Και με ποια κάρτα κάνεις τις αγορές σου?

την εχω συνδεδεμένη με το internet banking την πιστωτική, οπότε αμέσως μόλις κάνω την αγορά μου μπαινω και βλέπω αμέσως την χρεωση. εν συνεχεια οταν μου στελνουν το μειλ ότι εγινε dispached οντως μεσω ιντερνετ ξανασυνδεομαι και οντως γινεται πιστωση του πρωτου ποσου και χρεωση του δευτερου(μπορεί είτε να ειναι λιγο μικρότερο,είτε λίγο μεγαλύτερο). Της εθνικής visa έχω.

Δεν είχες ποτέ πρόβλημα ασφάλειας με visa που δεν είναι προπληρωμένη?

μόνο στο άμαζον την χρησιμοποιώ και πάντα με seller τον αμαζον, οπότε όχι ποτέ, αλλά την έχω συνδέσει και με paypal εδώ και κάνα διμηνο αν θυμάμαι καλά.

Γιατί είχες εσύ?

Διαφημίσεις

Λάθος το έγραψα και φάνηκα αρνητική. Οχι, απλά αυτό σκεφτόμουν μήπως χρησιμοποιώ την πιστωτική και να μην πληρώνω και φόρτωση της κάρτας και βλακείες αν μπορώ να κάνω έτσι με ασφάλεια τις συναλλαγές.

Οποιος έχει άποψη επι του θέματος δεκτή.

Λάθος το έγραψα και φάνηκα αρνητική. Οχι, απλά αυτό σκεφτόμουν μήπως χρησιμοποιώ την πιστωτική και να μην πληρώνω και φόρτωση της κάρτας και βλακείες αν μπορώ να κάνω έτσι με ασφάλεια τις συναλλαγές.

Οποιος έχει άποψη επι του θέματος δεκτή.

Πάντως εγώ με seller το αμαζον ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είχα κανένα προβλημα.Σίγουρα βεβαια θα σε βοηθούσε και μια αλλη άποψη. ακόμα και κατι παπούτσια που τα επεστρεψα λογω λάθους μεγέθους, όντως οπως αναφερουν στο πρώτο 10μερο-15μερο μου ειχαν επιστραφεί τα χρήματα στην κάρτα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κάτι άλλο αν γνωρίζεται. ΥΠάρχουν οι laser και οι άλλοι εκτυπωτές. ΜΟυ είπαν οι οι πρώτοι είναι καλύτεροι γιατί δεν έχουν μελάνι και το τόνερ κοστίζει λιγότερο. ΤΟ θέμα έιναι εκτυπώνουν και φωτογραφίες ή έγχρωμες φωτογραφίες ή μονο ασπρόμαυρα και μονοχρωμα

Επιμενω οτι ειναι θεμα τραπεζας.

Εχω κανει ενα σωρο φορες αγορα χωρις να εχω υπολοιπο στην καρτα.

Η παραγγελια προχωραει κανονικα και οταν ειναι ετοιμη να σταλει τοτε με ειδοποιει το αμαζον και βαζω λεφτα.

Επομενως βασει λογικης, καταληγω οτι ειναι θεμα τραπεζας.

Δύο φορές μου έχει συμβεί να τοποθετήσω παραγγελία και να την ακυρώσω αμέσως στο άμαζον και η Κύπρου να δεσμεύσει το ποσό απ την προπληρωμένη μου. Ναι, μέσα σε 5 λεπτά. Οι του άμαζον ορκίζονταν ότι δεν δεσμεύουν χρήματα, μόνο τα τραβάνε όταν κάνουν την αποστολή. Οι της τράπεζας πάλι ορκίζονταν πως βλέπουν χρέωση απ το αμαζον. Ότι δηλαδή το άμαζον έχει κάνει δέσμευση χρημάτων. Πρέπει μου έλεγαν, να ζητήσουν με φαξ οι Άγγλοι ακύρωση συναλλαγής! Λίαν επιεικώς απαράδεκτοι και μαζί τους τα έχω γιατί πρώτον φταίνε εκείνοι και δεύτερον δική τους πελάτισσα είμαι και όφειλαν να με εξυπηρετήσουν. Αντ αυτού, κράτησαν τα χρήματά μου δεσμευμένα επί 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημέρες... Γιατί λέει, έτσι είναι το σύστημά τους! Έκτοτε, τριπλοτσεκάρω τις παραγγελίες μου πριν τις ολοκληρώσω

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...