Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ψάξε στο ταχυδρομείο, εμένα με μάθανε που πήγα τρεις φορές την προηγούμενη εβδομάδα και θα με βρίσουν δυστυχώς αν ξαναπάω αμέσως!

ΚΑΛΑ......μετα απο καμια 10ρια τηλεφωνα το βρηκα!!!!!Ειναι στο ταχυδρομειο απο τις 9/1 και με περιμενει.....!!!!

Αυτα λεει επειδη δεν ειναι συστημενα, μονοι μας πρεπει να τα αναζητουμε και να τα παραλαμβανουμε!

Τελικα υπηρχε ενας αριθμος αποστολης που τον εβαλα στο γερμανικο dhl και ετσι μπορεσα και βρηκα ακρη.Μετα πηρα στο 800118200 ΕΛΤΑ και με τον 2ο αριθμο αποστολης που βρηκα στην dhl βρηκα που ακριβως βρισκοταν το δεμα!

Τελικα δεν φταιει το αμαζον......

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

26/11/2012 ebay ειχα παραγγειλει κατι ψιλοπραγματα και εφτασαν σημερα, σε λιγες μερες θα εκλειναν 2 μηνες. Αυτα τα μικροπραγματα ειναι σχεδον αδυνατον να τα βρεις στο ταχυδρομειο.

Παρήγγειλα κάτι ζώνες απο ioffer πολύ γρηγορη παράδοση και καλή συσκευασία.Τις έχει και φτηνα, αν σκεφτείς πως η κουμπάρα μου τις πήρε από Βουλγαρία προπερσι και έδωσε και 60 ευρωπουλα
εχει paypal?

με ενδιαφερει κ εμενα αλλα φοβαμαι μηπως ειναι χαλι!

Μωρέ, και φθηνές είναι και paypal έχει αλλά αν είναι τελείως μάπα, ποιος κάθεται να τσακώνεται με τον Κινέζο..

Πέρσι, θυμάμαι ότι διάβαζα εδώ μέσα για κάποιες κοπέλες που είχαν αγοράσει από το ioffer.. εμφανιστείτε καλέ!!!!! Θέλουμε τα φώτα σας!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

εντιτ

Κοριτσια μηπως να μαζευτουμε ολες οσες ψωνιζουμε απο amazon.co.uk και να τους πουμε τι ταλαιπωρια τραβαμε με τα ελτα? να σταματησουν να στελνουν με αυτη την απαισια δημοσια υπηρεσια.

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Θα διαφωνησω παντελως

Δεν ειναι ολα τα Ελτα ετσι

Σημερα παρελαβα δεμα απο αγγλια σε διαστημα 7 ημερων (Κατ Αμαρουσιου)

Σημερα παρελαβε κοπελλια που της εστειλα εχτες δεμα απο Κατ Ηλιουπολης

Συγκεκριμενα ολα τα τελευταια δεματα μου πανε σφεντονα στο κατοχο τους

Δυο φορες μου εχουν καθυστερησειδεματα απο αγγλια απο Μαρουσι, καποιο βρεθηκε 2 μηνες μετα....αλλα ειναι 1-2 στα τοσα

Παμε παρακατω......μεσω ποιου να σου στειλουνε?

Διαφημίσεις

Κοριτσια μηπως να μαζευτουμε ολες οσες ψωνιζουμε απο ebay.co.uk και να τους πουμε τι ταλεπωρια τραβαμε με τα ελτα? να σταματησουν να στελνουν με ατην την απαισια δημοσια ελληνικη υπηρεσια.

συμφωνώ με την από πάνω μου και εγώ έχω τσαντιστεί πολλές φορές με τα ελτά δεν σημαίνει όμως ότι βάζουμε τους πάντες και τα πάντα σε ένα τσουβάλι στο κάτω κάτω της γραφής (και αυτό το ξέρω εκ των έσω) δεν φταίνε τα ελτα για το ότι είναι υποστελεχωμένα...... τες πάντων ....

το ebay.co.uk αν δεν το έχεις καταλάβει αποτελείται από διαφορετικούς πωλητές αν δεν θέλεις να σου έρχονται τα πράγματα με τα ΕΛΤΑ τότε έχεις το δικαίωμα να ρωτήσεις τον πωλητή αν θέλει (και πόσο κοστίζει) για να στο στείλει με κουριερ ;) έτσι δεν θα χρησιμοποιείς την απαίσια δημόσια Ελληνική υπηρεσία :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Μωρέ, και φθηνές είναι και paypal έχει αλλά αν είναι τελείως μάπα, ποιος κάθεται να τσακώνεται με τον Κινέζο..

Πέρσι, θυμάμαι ότι διάβαζα εδώ μέσα για κάποιες κοπέλες που είχαν αγοράσει από το ioffer.. εμφανιστείτε καλέ!!!!! Θέλουμε τα φώτα σας!!!

αχ αν τελικα τις παρει καποια απο τις δυο σας πειτε μου και μενα αν αξιζουν τα λεφτα τους τελικα γιατι το σκεφτομαι και γω! :D

(παντως περυσι πηρα κατι μποξερακια ck απο το ioffer για τον αντρα μου και τα ιδια για τον νονο μας και βγηκαν τελεια!!!)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Κοριτσια μηπως να μαζευτουμε ολες οσες ψωνιζουμε απο ebay.co.uk και να τους πουμε τι ταλεπωρια τραβαμε με τα ελτα? να σταματησουν να στελνουν με ατην την απαισια δημοσια ελληνικη υπηρεσια.

Ε όχι και απαίσια. Είναι καθαρά θέμα υποκαταστήματος, ήτοι υπαλλήλων του συγκεκριμένου υποκαταστήματος. Εγώ πχ λατρεύω τον ταχυδρόμο μας, που ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη προσπαθεί ο δολιος ακόμα και τα συστημένα μικρά δέματα να μου τα φέρνει σπίτι για να μην με ταλαιπωρεί. Προσωπικά δεν έχω παράπονα. Όποτε έχει χρειαστεί εξυπηρετήθηκα άμεσα. Λάθη γίνονται και καθυστερήσεις υπάρχουν, αλλά αυτά είναι ανθρώπινα άλλωστε. Μη νομίζεις οτι οι ξένες υπηρεσίες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών είναι άψογες...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μια απο τα ιδια......περιμενω απο Γερμανικο αμαζον τα γαλατα του μικρου με πιθανη ημερομηνια παραδοσης 3/1 και ακομα τιποτα.Σημερα το πρωι μου εφερε ο ταχυδρομος το δεματακι με τα παπουτσια απο javari.de, ηταν ομως η δευτερη αποστολη που μου εκαναν αφου ειχε προηγηθει email που τους περιεγραψα την καθυηστερηση.

Τι κανω τωρα?????Στελνω μηνυμα και στο Αμαζον???Το ασχημο ειναι οτι ξεμεινα απο γαλα......:oops:

Από το γερμανικό άμαζον έπαιρνα πάντα τα γάλατα της κόρης μου όταν πίναμε σκόνη και πάντα ερχόταν με κούριερ και φυσικά tracking number.Συνήθως έκαναν καμιά εβδομάδα να έρθουν το πολύ!

Και να συμπληρώσω κι εγώ πως το ταχυδρομείο της πόλης μου (Αλεξ/πολη) είναι άψογο στην εξυπηρέτηση,όπως και ο ταχυδρόμος μας!Δεν έχω κανένα μα κανένα παράπονο εδώ και 2 χρόνια που ψωνίζω από ιντερνετ!Για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Μηπως μπερδευεις το ebay με το amazon?

Πως θελεις δηλαδη να στελνουν; Με κουριερ; :confused:

Στα τοσα χρονια που εχω παρε-δωσε 1-2 φορες εχω χασει κατι.

Αποφευγω το υποκαταστημα λογω κοσμου αλλα δεν εχω να τους προσαψω κατι αρνητικο.

Στα πολυ λιγοτερα χρονια που εζησα στην Αγγλια, ειχα τα ιδια και μαλλον περισσοτερα παραπονα. Καλα ειμαστε πιστευω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τι περιθωριο έχω για να αφησω feedback?Εκανα αγορα από ebay, επικοινωνω συνέχεια με τον πωλητη και ενω την 45η μερα πήγα να ανοίξω case το ebay με παρέπεμψε να επικοινωνήσω με τον πωλητή παρόλο που έλεγε ότι είχα προθεσμία μέχρι 10 Γενάρη και την προσπάθεια μου την έκανα τη συγκέκριμένη ημερομηνία.Ο πωλητής μου πιστεύω ότι είναι φερέγγυος γιατί όταν του είπα την 40η ημέρα ότι θα ανοίξω case μου πρότεινε να με αποζημιώσει προκειμένου να το αποφύγω.

ΚΑΛΑ......μετα απο καμια 10ρια τηλεφωνα το βρηκα!!!!!Ειναι στο ταχυδρομειο απο τις 9/1 και με περιμενει.....!!!!

Αυτα λεει επειδη δεν ειναι συστημενα, μονοι μας πρεπει να τα αναζητουμε και να τα παραλαμβανουμε!

Τελικα υπηρχε ενας αριθμος αποστολης που τον εβαλα στο γερμανικο dhl και ετσι μπορεσα και βρηκα ακρη.Μετα πηρα στο 800118200 ΕΛΤΑ και με τον 2ο αριθμο αποστολης που βρηκα στην dhl βρηκα που ακριβως βρισκοταν το δεμα!

Τελικα δεν φταιει το αμαζον......

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα αναζητούμε μόνοι μας, έρχεται κανονικά ειδοποιητήριο στο σπίτι φυσικά. Το πρόβλημα δεν είναι ποτέ του άμαζον νομίζω, και πριν ζητήσουμε αντικατάσταση πρέπει να τα ψάξουμε στο ταχυδρομείο, γιατί είναι εδώ και περιμένουν, όπως λες. Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρχε αυτήν την περίοδο με τα ειδοποιητήρια, τα χάνουν; Δεν μπορώ να καταλάβω, κι εγώ είμαι σίγουρη πάλι ότι έχει έρθει το δέμα μου αλλά θα περιμένω και το επόμενο να πάω και για τα δύο, γιατί ήδη τσακώθηκα με τον διευθυντή του ταχυδρομείου.... το ταχυδρομείο με το δίκιο του το καταλογίζει στο κέντρο διανομής, αλλά το μόνο μου παράπονο από το ταχυδρομειό της Αργυρούπολης είναι ότι οι υπάλληλοι δεν θέλουν να ψάχνουν για τα δέματα χωρίς ειδοποιητήριο. Ήδη έχω καβγαδίσει εκεί μεσα, γιατί παρόλο που δεν θέλουν να ψάχνουν γιατί αν το κάνουν όλοι τι θα γίνει, είμαστε κι εμείς πελάτες δεν μπορούν να μας κάνουν μπαλάκι περα δώθε, είναι απλά ανθρώπινο να μας βοηθήσουν. Δεν συμβαίνει σε όλα τα ταχυδρομεία αυτό, αλλά εδώ στην Αργυρουπολη είναι η γραμμή που ακολουθούν. Όπως μου είπε και ο ταχυδρόμος: 'γιατί να χαθεί το δέμα;" μπορεί και να χάνονται δηλ. αλλά πιο εύκολο είναι να παραπέσει το ειδοποιητήριο!

a0Nsp3.png

Εντιν ηθελα να γραψω αμαζον,... και μονο που σκευτομαι το καλο μου ταχυδρομειο με πιανει κατι ..... ¨))) αλλαξε ο ταχυδρομος μου και απο τοτε δεν ξαναειδα δεμα . ¨)) Ε κατσε ρε κοριτσια να κρεμομαστε απο το φιλοτιμο του καθε ενος για το αν θα παραλαβουμε αυτο που πληρωσαμε και ειναι η δουλεια τους να κανουν? Τοσο καιρο παραγγελνω και αμεσως τσουπ στην πορτα μου, και τωρα που αλλαξε ο ταχυδρομος να παραταω παιδια η να στελνω τους γονεις μου απο εκει να ψαχνουν? Γιατι μεσω τηλ δεν βγαζεις ακρη.

Αν λοιπον τους λεγαμε οσες τελως παντων εχουν προβλημα (οι τυχερες που δεν εχουν ας κανουν οτι νομιζουν) να μη χρησιμοποιουν αυτην την υπηρεσια γιατι δεν ερχονται η αργουν πολυ και να τα στελνουν με κουριερ ιδιωτικα.????? τι λετε?

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...