Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Εχει τύχει όμως να μπαίνω στο αμερικάνικο ebay να πληρώνω σε δολλάρια αλλά να μου έρχονται από Κίνα. Αλλο το ebay?Όταν λέει com είναι Αμερική?

Το ΕΒΑΥ έχει άλλη φιλοσοφία από το ΑΜΑΖΟΝ.

Υπάρχει το αμερικάνικο, το αγγλικο, το γαλλικό, το ιταλικό, το γερμανικό, το ισπανικο κοκ.

Κάθε πωλητης αποφασίζει που θα καταχωρήσει το listing του, ανεξάρτητα από την χώρα που βρισκεται.

Π.χ. έχω βάλει καταχώρηση στο αμερικάνικο ΕΒΑΥ, που σημαίνει οτι πληρώθηκα σε δολλάρια. Όταν εκανα καταχώρηση στο αγγλικό, πληρώθηκα σε λίρες (η τράπεζα μετά κάνει την μετατροπή σε ευρώ).

Δεν εχει σχέση η χώρα από την οποία αποστέλλονται τα πράγματα με το ΕΒΑΥ που κοιτάς κάθε φορά.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω πολύ, τώρα για τελωνείο πού με κατατοπίζετε να ψάξω για πληροφορίες?Νομίζω κάποια κοπέλα είχε ανοίξει το θέμα

To θέμα με το τελωνειο είναι εξαιρετικά απλό.

Οτι έρχεται από μη κοινοτική χώρα π.χ. Αμερική ενδέχεται να τελωνιστεί.

Το ασφαλές όριο είναι σχετικό, γενικά κράτα χαμηλά τις παραγγελίες σου, αν αποφασίσεις τελικά να κάνεις.

Κοίτα στο θέμα με τα τζιμπορί για περισσότερες ινφο.

BOftp3.png PzWNp3.png

Εχει τύχει όμως να μπαίνω στο αμερικάνικο ebay να πληρώνω σε δολλάρια αλλά να μου έρχονται από Κίνα. Αλλο το ebay?Όταν λέει com είναι Αμερική?

Και το ebay και το amazon εχουν ακριβως την ιδια φιλοσοφια οσον αφορα στους πωλητες τους.

Σε ολα τα αμαζον μπορεις να βρεις πωλητες απο πολλα μερη του κοσμου.

Φαντασου δηλαδη το ebay & το αμαζον σαν δυο τεραστια mall που "νοικιαζουν" τα μαγαζακια τους διαδικτυακά σε παρα πολυ κοσμο. Η διαφορα ειναι ομως οτι το αμαζον εχει κιάυτο το δικο του μαγαζι μεσα στο mall.

Αν λοιπον αγοραζεις προϊοντα απο πωλητη το ιδιο το amazon, τοτε συνηθως συμφερει το Αγγλικο λογω μεταφορικων.

Συχνα ομως συμφερει περισσοτερο το Γερμανικο κιάς εχει μεταφορικα κυριως σε πιο ακριβα αντικειμενα.

Ριχνε κι'εκει καμια ματια.

Βιαζομαι και γραφω βιαστικα οποτε δεν ξερω αν ειμαι σαφης.

Καλα ψωνια.

Διαφημίσεις

Και το ebay και το amazon εχουν ακριβως την ιδια φιλοσοφια οσον αφορα στους πωλητες τους.

Σε ολα τα αμαζον μπορεις να βρεις πωλητες απο πολλα μερη του κοσμου.

Φαντασου δηλαδη το ebay & το αμαζον σαν δυο τεραστια mall που "νοικιαζουν" τα μαγαζακια τους διαδικτυακά σε παρα πολυ κοσμο. Η διαφορα ειναι ομως οτι το αμαζον εχει κιάυτο το δικο του μαγαζι μεσα στο mall.

Αν λοιπον αγοραζεις προϊοντα απο πωλητη το ιδιο το amazon, τοτε συνηθως συμφερει το Αγγλικο λογω μεταφορικων.

Συχνα ομως συμφερει περισσοτερο το Γερμανικο κιάς εχει μεταφορικα κυριως σε πιο ακριβα αντικειμενα.

Ριχνε κι'εκει καμια ματια.

Βιαζομαι και γραφω βιαστικα οποτε δεν ξερω αν ειμαι σαφης.

Καλα ψωνια.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις τιμές ορισμένων προϊόντων από Άμαζον σε Άμαζον. Πολλές φορές συμφέρει να μην αγοράσεις από το Αγγλικό και ας πληρώσεις μεταφορικά. Εγώ πχ πριν λίγες μέρες παρήγγειλα κάποια (μικρά σε μέγεθος) παιχνίδια από το Γαλλικό Άμαζον και πλήρωσα μεταφορικά μόνο 4ευρώ - μιά χαρα κατά τη γνώμη μου;) Πλέον πριν παραγγείλω κάτι το ψάχνω σε όλα (Αγγλικό, Γερμανικό, Γαλλικό, Ιταλικό, Ισπανικό) και αγοράζω από αυτό που βγαίνει φτηνότερο

jxhyp3.png

Να σας ρωτήσω κάτι, για ποσό 80 ευρώ λέτε να πληρώσω τελωνείο?Θέλει ο αντρας μου μια μάσκα του σκι και στο αμερικάνικο αμαζον την έχει μισή τιμή σε σχέση με τα άλλα.Να το τολμήσω?Και κάτι ακόμα gumboree τι σημαίνει?

Να σας ρωτήσω κάτι, για ποσό 80 ευρώ λέτε να πληρώσω τελωνείο?Θέλει ο αντρας μου μια μάσκα του σκι και στο αμερικάνικο αμαζον την έχει μισή τιμή σε σχέση με τα άλλα.Να το τολμήσω?Και κάτι ακόμα gumboree τι σημαίνει?

αν το βαλεις στο καλαθι σου και συνεχισεις κανονικα την παραγγελια μεχρι τελους η' λιγο πριν πατησεις confirm στην πληρωμη, σου βγαζει εκτος απο τα μεταφορικα και το ποσο των φορων που πιθανολογει το αμαζον οτι θα πληρωσεις..

αν τελικα ομως δεν τα πληρωσεις στο τελωνειο, εννοω αν τελικα στο περασουν χωρις να σου βαλουν δασμους το αμαζον σου κανει refund το ποσο αυτο.

απο προσωπικη εμπειρια παντως με τους φορους θα σου βγει το ιδιο ποσο περιπου με οπουδηποτε αλλου το βρισκεις!!!

καλα ψωνια ;)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

http://www.ioffer.com/i/new-5803-bailey-button-women-boots-size-5-6-7-8-9-10-530527098

με "τρώει" το χέρι μου.... τι να κάνω? έχει παραγγείλει καμία από σας από το ioffer?

Ο συγκεκριμένος έχει κ σχόλιο από Έλληνα που λέει ότι είναι τέλειες..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

http://www.ioffer.com/i/new-5803-bailey-button-women-boots-size-5-6-7-8-9-10-530527098

με "τρώει" το χέρι μου.... τι να κάνω? έχει παραγγείλει καμία από σας από το ioffer?

Παρήγγειλα κάτι ζώνες απο ioffer πολύ γρηγορη παράδοση και καλή συσκευασία.Τις έχει και φτηνα, αν σκεφτείς πως η κουμπάρα μου τις πήρε από Βουλγαρία προπερσι και έδωσε και 60 ευρωπουλα

εχει paypal?

με ενδιαφερει κ εμενα αλλα φοβαμαι μηπως ειναι χαλι!

-

Τα νεύρα μου, πάλι δεν έφτασε δέμα κανονικά, αυτήν τη δουλειά θα κάνω τώρα, θα γυρνάω στα ταχυδρομεία σαν την άδικη κατάρα;;;

Μια απο τα ιδια......περιμενω απο Γερμανικο αμαζον τα γαλατα του μικρου με πιθανη ημερομηνια παραδοσης 3/1 και ακομα τιποτα.Σημερα το πρωι μου εφερε ο ταχυδρομος το δεματακι με τα παπουτσια απο javari.de, ηταν ομως η δευτερη αποστολη που μου εκαναν αφου ειχε προηγηθει email που τους περιεγραψα την καθυηστερηση.

Τι κανω τωρα?????Στελνω μηνυμα και στο Αμαζον???Το ασχημο ειναι οτι ξεμεινα απο γαλα......:oops:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Μια απο τα ιδια......περιμενω απο Γερμανικο αμαζον τα γαλατα του μικρου με πιθανη ημερομηνια παραδοσης 3/1 και ακομα τιποτα.Σημερα το πρωι μου εφερε ο ταχυδρομος το δεματακι με τα παπουτσια απο javari.de, ηταν ομως η δευτερη αποστολη που μου εκαναν αφου ειχε προηγηθει email που τους περιεγραψα την καθυηστερηση.

Τι κανω τωρα?????Στελνω μηνυμα και στο Αμαζον???Το ασχημο ειναι οτι ξεμεινα απο γαλα......:oops:

Ψάξε στο ταχυδρομείο, εμένα με μάθανε που πήγα τρεις φορές την προηγούμενη εβδομάδα και θα με βρίσουν δυστυχώς αν ξαναπάω αμέσως!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...