Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

χαχαχχαχαχχα έχω δίκιο, ravT πιες έναν καφέ, κάνε μια γιόγκα επειγόντως!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2246831&postcount=4

ρε μη συγχίζεστε

χαχαχαχα

φεύγω κακούργεςςςςςςςςςςς

θα χάσω το πρωτο δυωρο μου γμτττττ

φιλιααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καφέ πίνω ρε σεις αλλά περιμένω και τον πούτιν σήμερα... Ρε αφού άνοιξε νέο θέμα στο Θεό που πιστεύετε δηλαδή... Και κάθε μέρα ρωτάει "κανείς?" Γιουχουυυυυυυυυυυ

Ελενάκι μου καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μπες στο φεις να σε δωωωωωωωωωωωωωωωω

(Αμα ακους συνέχεια "αστερακι μου λαμποοοοοοοοοοοοο"

έτσι μιλάς!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καφέ πίνω ρε σεις αλλά περιμένω και τον πούτιν σήμερα... Ρε αφού άνοιξε νέο θέμα στο Θεό που πιστεύετε δηλαδή... Και κάθε μέρα ρωτάει "κανείς?" Γιουχουυυυυυυυυυυ

έτσι μιλάς!

φευγω μαναρι στη πόρτα ειμαι στειλε μυνημα στο φεις αν θες

έτσι μιλάς!

εμείς έχουμε το νέο χιτ της σεζόν από τις έξι και μισή: το Μομόη τηβέα τουκιά μπαμμμμμμμμμμμμ (στου Μανώλη την ταβέρνα έπεσε μια τουφεκιά, μπαμ).

Σε νιώθω. Κουράγιο!

Α όχι οκ εγώ το απολαμβάνω! Τα λέει και φωναχτά, μπερδεμένα... Χαμός γίνεται! "Μου παν έλα να πάμε να δεις Χιστος γεννήθηκε στην ακη της σκηνής" αχαχαχχαχαχαα

Για να είμαι και λίγο στο θέμα το javari.fr μου έκανε επιστροφή χρημάτων για το missing pair of shoes αλλά το κακό είναι ότι δεν υπάρχει πια το πατούμενο... Γκρρρρρρρρ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ήταν άδικο όσα είπαν κανά δύο ειδικά για την κλίκα.Εγώ μπορεί να μη ρωτάω δίπλα ή να μη γράφω πολύ αλλά διαβάζω και με έχετε βοηθήσει να αγοράσω πάρα πολλά πράγματα.Κρίμα να λέγονται τέτοια επειδή κάποια βαρέθηκε να γράψει.

Και χάτζι αν διαβάσεις από το mytoys.de όπως σου είπα παρήγγειλα Σάββατο έφυγαν δευτέρα και σήμερα είδα στο track ότι ήρθαν στο αεροδρόμιο οπότε μάλλον αύριο θα τα παραλάβω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τι έχασα πάλι ρε γ@#%το;;;;Καλά όταν λείπω γίνονται τα ωραία;;;Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να μη γράφουμε εδώ...ούτε καρτούλες ούτε τίποτα!!

Κορίτσια με θέλετε και μένα στη ''κλίκα'';;;;;;

τι έγινε καλαμάρι, σχολάσαμε? κατακουράστηκες σήμερα χαχαχχαχαχα

λοιπόν έχω βγάλει τα ματάκια μου το ebay ψάχνοντας για εκπαιδευτικό ποτηράκι για χυμό, νερό κτλ. Δεν έχω βρει κάτι που να μου αρέσει ούτε θέλω όμως πλαστικούρες αλλά όχι και να το πλερώ χρυσό.... έχετε καμιά πρόταση? κάτι που να το πήρατε και να ήταν καλό, να άρεσε στο παιδί, να μην χύνονται τα υγρά (δεν το λέω σαν σεξουαλικό υποννούμενο, κυριολεκτώ) αλλά να μην ήταν πανάκριβο. Εεεε???

και μη μου πείτε να δω την λίστα γιατί ΤΗΝ ΕΙΔΑ

Διαφημίσεις

όχι δεν σε θέλουμε μαρίτακι! Πριτσ

Χαχαχα!!!Καλά....δε σου έχω πει....η κόρη μου δε τη βγάζει τη φούστα από πάνω της!!!Χτες της πήρα και μία δεύτερη από το νεξτ γιατί γίνεται πανικός όταν είναι στο πλυντήριο!!!!

Παρεπιμπτόντως τη πήρα καλή τιμούλα ...19 ευρώ...μια χαρά μου φάνηκε!!

Μαρίτα ξέρεις ε... Εσύ αγόρασες τη μια φούστα της Αρτεμούλας και εγώ την άλλη!αχααχαχχαχα

Και δε σε θέλουμε στην κλίκα. Τι σόι κλίκα θα ήμασταν άλλωστε αν ήμασταν ανοιχτές σε προσθήκες?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αντε ρε..αλήθεια;τζην πήρατε και εσείς; Τι ωραία είναι που γυρνάνε τα ρούχα μεταξύ μας!!!

Θα φτιαξω δική μου κλίκα να μάθετε!!!Τι δηλαδή;επειδή εμεινα άνεργη και δε έχω λεφτά για αγορές θα με πετάξετε έξω ε;;;Φτου σας!!!

Ξερετε ποιο τραγουδακι ταιριαζει στην περιπτωση αυτη?

" Στο τελος θα μας πουνε και μ@λ@κ$ς"

Χωρις παρεξηγηση....

Καλαμαρακι το ειχα δει το μνμ διπλα αλλα αυτες τις μερες δεν μπορουσα με τιποτα. Αν κανονισεις τιποτα στειλε μου μνμ να βρεθουμε , νομιζω οτι ειμαστε καλυτερα απο υγεια...:)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...