Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Απίστευτο!!!!! Εμενα αγνοειται η τυχη δεματος από αμαζον με ημερομηνία 14/12 και παραγγελιες ebay Kινα 30/11. Το κέντρο διαλογής στη Θεσσαλονίκη είναι τόσο μακρια που πολύ περισσότερο θα στοιχίσει η βενζίνη από τα δέματα.

Στο ταχυδρομείο θα είναι πιθανόν, πάρε τηλέφωνο να τους βάλεις να ελέγξουν, να επιμείνεις, αν μπορείς πήγαινε εσύ... Μπορεί να είναι βέβαια και μπορεί να μην είναι, αλλά μπορείς να εξαντλήσεις τα όρια πρώτα και μετά!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια SOS!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Επαναλαμβάνω! Όσες περιμένετε δέματα καθυστερημένα σηκωθείτε και πηγαίνετε στο ταχυδρομείο, μην ακούσετε δικαιολογίες ότι πρέπει να βρείτε τον ταχυχρόμο στο κέντρο διαλογής. Πήρα μόλις τώρα τηλέφωνο και ζήτησα τον διευθυντή. Ήταν η πρωινή υπάλληλος και με ρώτησε τι ήθελα (μετά κατάλαβα ότι ήταν η πρωινή, όταν εξήγησα το πρόβλημά μου). Μου είπε: αφού κοιτάξαμε το πρωί, δεν υπάρχει άλλο δέμα, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Επέμεινα και της είπα ότι το δέμα δεν μπορεί να μην είναι εκεί, δεν έχω χάσει ποτέ δέμα. Την ρώτησα πως τα τακτοποιούν, αν είναι κατά δρόμο, μου είπε όλα μαζί. Της είπα να ξανακοιτάξει, ότι το κουτί μπορεί να είναι και μεγαλύτερο και ότι είναι εύκολο γιατί γράφει παντού γύρω γύρω ΑΜΑΖΟΝ. Εκνευρίστηκε και τότε της είπα πάλι να μου δώσει τον διευθυντή και να λύσω το θέμα μαζί του. ΤΟΤΕ πήγε να ελέγξει και ως δια μαγείας ΒΡΕΘΗΚΕ ένα δέμα μου!!!! Μάλλον είναι το χαμένο της 19ης Δεκεμβρίου!!! Τα άλλα που περιμένω έχουν ημερομήνία από 10 Γενάρη και μετά. Ελπίζω να είναι το χαμένο!!!

Μην μασάτε γιατί θα μας μασήσουν!!!

a0Nsp3.png

Καλημέρες!Και εμένα μου έχασαν δέμα στα ΕΛΤΑ ενώ πήγα με χαρτάκι 5 φορές να το ψάξω. Το είχαν γράψει στο βιβλίο δεμάτων, είχαν δώσει και αριθμό αλλά δεν μπορούσαν να το βρουν. Θα ξαναπάω άμεσα να το αναζητήσω αλλά και γιατί περιμένω και άλλα δέματα αλλά ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που χαθεί δέμα ενώ έχει φτάσει στα ΕΛΤΑ?Δηλαδή είναι καθαρά ευθύνη των ΕΛΤΑ, αποζημειώνουν-ξέρει κανείς?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λοιπόν, ΕΛΤΑ συνέχεια, πήρα στο κέντρο διαλογής για να δω από περιέργεια αν έχει βγει αυτές τις μέρες ειδοποιητήριο στο όνομά μου, και τελικά είναι πολύ εύκολο να το ελέγξουν, αρκεί να έχει διάθεση ο υπάλληλος. Δεν υπήρχε για μένα κανένα ειδοποιητήριο (που να έχει χαθεί δηλ.), αρά το δέμα που με περιμένει είναι από πιο παλιά!!! Μου είπε ότι δεν χάνονται δέματα και να τον παίρνω αυτόν προσωπικά τηλέφωνο αν περιμένο κάτι και δεν φτάνει να μου λεει αν έχει φτάσει κάτι για μένα!!! (και μόνο που το είπε με χόρτασε και ας μην το κάνει ο άνθρωπος!!!)

a0Nsp3.png

Καλημέρες!Και εμένα μου έχασαν δέμα στα ΕΛΤΑ ενώ πήγα με χαρτάκι 5 φορές να το ψάξω. Το είχαν γράψει στο βιβλίο δεμάτων, είχαν δώσει και αριθμό αλλά δεν μπορούσαν να το βρουν. Θα ξαναπάω άμεσα να το αναζητήσω αλλά και γιατί περιμένω και άλλα δέματα αλλά ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που χαθεί δέμα ενώ έχει φτάσει στα ΕΛΤΑ?Δηλαδή είναι καθαρά ευθύνη των ΕΛΤΑ, αποζημειώνουν-ξέρει κανείς?

Πως χαθηκε αφού έχει έρθει το χαρτάκι; Αυτό είναι καθαρά δική τους ευθύνη και φυσικά δεν υπάρχει και δικαιολογία ότι χαθηκε στη μεταφορά κ.λπ. Να το κυνηγήσεις και να μιλήσεις και με ανώτερο. Δεν ξερω αν μπορούν να σε αποζημιώσουν αλλά κανονικά θα έπρεπε αφού είναι δική τους ευθύνη και θεμα εσωτερικής οργάνωσης. Μπορείς καλλιστα να ισχυριστείς ότι το έχει πάριει και καποιος υπάλληλος. Τι αλλο θα ακούσουμε.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Δεν το έβρισκαν πουθενά. Με την πρώτη ειδοποίηση πήγα και μου είπαν πως δεν είχε πάει ακόμη το δέμα στο κατάστημα. Την δεύτερη φορά μου είπαν πως κάπου το έχει βάλει ο υπάλληλος που είναι σε άδεια και έρχεται την Δευτέρα (φανταστείτε με εξυπηρέτησε η καθαρίστρια και εμένα και άλλα 10 άτομα που περίμεναν δέμα, παραμονή Χριστουγέννων). Όταν ξαναπήγε η μαμά μου την Δευτέρα, δεν το έβρισκαν και πάλι και της είπαν να αφήσει το τηλ της και άμα βρεθεί θα την ειδοποιήσουν. Αύριο θα πάω εγώ και αλίμονό τους!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βρε κοριτσια κι εγω περιμενω 2 δεματα..αυτα που εχουν tracking number και ερχονται με dhl εδω στην dhl τα ψαχνω?

εβαλα το νουμερο στο ξενο site οπως διαβασα στις οδηγιες που ειχε το καλαμαρακι αλλα ακρη δεν εβγαλα

δειτε κι αυτο...δεν το εχω ελεγξει..

http://www.designerbabes.com/DesignerBabes/Default.aspx

απλα προσεξτε τις τιμες

Prices are displayed in Swiss Francs (CHF)

Tip: Register and Sign In to display prices in your local currency - over 20 currencies

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

βρε κοριτσια κι εγω περιμενω 2 δεματα..αυτα που εχουν tracking number και ερχονται με dhl εδω στην dhl τα ψαχνω?

εβαλα το νουμερο στο ξενο site οπως διαβασα στις οδηγιες που ειχε το καλαμαρακι αλλα ακρη δεν εβγαλα

δειτε κι αυτο...δεν το εχω ελεγξει..

http://www.designerbabes.com/DesignerBabes/Default.aspx

απλα προσεξτε τις τιμες

Prices are displayed in Swiss Francs (CHF)

Tip: Register and Sign In to display prices in your local currency - over 20 currencies

Εγώ γιατί νομίζω ότι έρχονται με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ;

Edit

Έλεγξα τις πρόσφατες παραγγελίες μου, όσα έγραφαν dhl με αριθμό έφτασαν με ταχυμεταφορές ελτά

a0Nsp3.png

Εγώ γιατί νομίζω ότι έρχονται με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ;

Edit

Έλεγξα τις πρόσφατες παραγγελίες μου, όσα έγραφαν dhl με αριθμό έφτασαν με ταχυμεταφορές ελτά

Για ξαναδοκίμασε

http://www.dhl.de/de/paket/privatkunden.html

Εμένα φαίνεται κανονικά ότι έρχεται ένα εκ των πολλών...

Διαφημίσεις

Δεν το έβρισκαν πουθενά. Με την πρώτη ειδοποίηση πήγα και μου είπαν πως δεν είχε πάει ακόμη το δέμα στο κατάστημα. Την δεύτερη φορά μου είπαν πως κάπου το έχει βάλει ο υπάλληλος που είναι σε άδεια και έρχεται την Δευτέρα (φανταστείτε με εξυπηρέτησε η καθαρίστρια και εμένα και άλλα 10 άτομα που περίμεναν δέμα, παραμονή Χριστουγέννων). Όταν ξαναπήγε η μαμά μου την Δευτέρα, δεν το έβρισκαν και πάλι και της είπαν να αφήσει το τηλ της και άμα βρεθεί θα την ειδοποιήσουν. Αύριο θα πάω εγώ και αλίμονό τους!!!

ξαναπηγαινε... και εννοειται να τους βρισεις ευγενικα ;)

εμενα ετσι με ειχανε για ΤΡΙΑ δεματα μαζεμενα που και καλα τα δυο δεν τα βρισκανε, ειχα τα χαρτακια και εγινε το ελα να δεις!!!!!!!! μεχρι που πηρα τηλ. στο κεντρο διανομης και τους πηρε και τους σηκωσε:tongue::tongue::tongue::tongue:

βαριοταν ο μην τον χαρακτηρισω να ψαξει, και επειδη με ειχε γραψει με το επιθετο του αντρα μου :evil:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω αυτό το κουτί για barbie?με πωλητή το αμαζον δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Barbie Zipbin Dream House

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004VYYA2K/ref=ox_sc_sfl_title_5

βιαζεσαι πολυ ?

λογικα μετα απο λιγο καιρο τα ξαναβαζει....

εγω παντως δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο...

εμενα τελικα η μια παραγγελια "εχασε τον δρομο" και επειδη δεν υπαρχει πια με πωλητη το αμαζον για αντικατασταση θα μου το πιστωσουν...

στα ελτα που πηρα μου ειπαν πως δεν εφτασε ποτε αυτο το δεμα ελλαδα...

στο αμαζον μου ειπαν πως γυρισε πισω σαν undeliverable αλλα δεν ξερουν τον λογο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρα σας!

Επειδή ειμαι πρώταρα στο εμπαυ για πείτε μου.πηγα να αγοράσω κατι είχε free delivery αλλα αφου εβγαλε commit to buy ειδα μετα έβγαλε πολλα μεταφορικα και δεν το θέλω.πως το ακυρώνω;γιατί τώρα το βγάζει sold αλλα unpaid.

Επισης πως καταλαβαίνω αν στέλνει Ελλάδα και με ποσά μεταφορικα;στο refine δεν έχει κατηγορία να το κλικαρεις;

Έχουμε πουθενά οδηγιες για eBay uk

Ευχαριστω

40N6p3.png

Vvc2p2.png

βιαζεσαι πολυ ?

λογικα μετα απο λιγο καιρο τα ξαναβαζει....

εγω παντως δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο...

εμενα τελικα η μια παραγγελια "εχασε τον δρομο" και επειδη δεν υπαρχει πια με πωλητη το αμαζον για αντικατασταση θα μου το πιστωσουν...

στα ελτα που πηρα μου ειπαν πως δεν εφτασε ποτε αυτο το δεμα ελλαδα...

στο αμαζον μου ειπαν πως γυρισε πισω σαν undeliverable αλλα δεν ξερουν τον λογο...

δεν είναι ότι βιάζομαι (αν και έχουν αρχίσει να μας πνίγουν αυτές οι barbie και θα ήθελα κάπου να τις "μαντρώσω"), αλλά ήδη από αρχές Δεκεμβρίου το ψάχνω και περιμένω και εγώ να το ξαναβάλει με πωλητή το αμαζον αλλά δεν βλεπω φως, γι αυτό έλεγα μήπως θα μπορουσα να το βρω κάπου άλλου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...