Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

mariab είναι θέμα της τράπεζάς σου. Και άλλο μέλος είχε ίδια προπληρωμένη με σένα και αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα. Τι να σου πω τώρα, στην θέση σου θα άλλαζα κάρτα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρια, με τις αμερικανικες αγορες συμβαινει πολυ συχνα εως παντα μπορω να πω

ο λογος ειναι η διαφορα ισοτιμιας, δηλ, την ημερα που σου κραταει το ποσο για 100 δολλαρια πχ ειναι η ισοτιμια 0,78. Οταν ερθει μετα απο 2 μερες στη τραπεζα η εντολη πληρωμης ειναι η ισοτιμια 0,782!

απο εκει και περα τι θα συμβει μαλλον ειναι θεμα ΚΑΙ τραπεζας (για μενα μονο αυτηνης ειναι το θεμα γιατι ο αμερικανος λεει 100 δολλαρια και ποσως ενδιαφερεται για την ισοτιμια)

ετσι λοιπον παρακολουθω, βλεπω οτι δεν εχουν ελευθερωθει ακομα παροτι εχουν παραλληλα κρατηθει

ΚΑΙ παιρνω πολυ απλα την ΚΥΠΡΟΥ

το βλεπουν και το αποδεσμευουν σε ΠΕΝΤΕ λεπτα!

αν ομως πεσεις αλλου....περιμενεις την αυτοματη αποδεσμευση που ειναι νομιζω 20 μερες

(μου εχει τυχει αυτο απο λαλακια της βονταφον)

εκει μαλλον γεμιζεις αρκετα τη καρτα σου!!!!!

παντως δε θα τα χασεις

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. θα αλλάξω τράπεζα. Απ' ότι κατάλαβα προτείνεται Πειραιώς ή Κύπρου, σωστά?

Το ξέρω ότι δεν χάνω τα λεφτά μου, αλλά δεν μπορώ να φορτίζω συνέχεια επί 2.

Και πάλι ευχαριστώ.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. θα αλλάξω τράπεζα. Απ' ότι κατάλαβα προτείνεται Πειραιώς ή Κύπρου, σωστά?

Το ξέρω ότι δεν χάνω τα λεφτά μου, αλλά δεν μπορώ να φορτίζω συνέχεια επί 2.

Και πάλι ευχαριστώ.

Λογικο αυτό που λέει η Γατούλα, πάντως ενημερωτικά εγώ με την Πειραιώς δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα στα 2 χρόνια που την έχω πρόβλημα διπλής χρέωσης ούτε έχει χρειαστεί ποτέ να πάρω τηλέφωνα.

BOftp3.png PzWNp3.png

mariab δεν είναι πρόβλημα της κάρτας σου αλλά του εμπόρου...έχω την ίδια κάρτα και μου το έχει κάνει και το άμαζον και το τζαβάρι αλλά και το τζιμπόρι (πρώτη φορά το τζιμπόρι μου το έκανε), είναι σφάλμα του υπαλλήλου βασικά που δεν χρεώνει το ποσό που έχει δεσμεύσει αλλά κάνει εκ νέου χρέωση.

Ενώ έχω ψωνίσει πολλά άλλα πράγματα από αλλού και δεν έχει τύχει η διπλά-ας πούμε- χρέωση.

Το πότε αποδεσμεύει η τράπεζα το ποσό αυτό είναι θέμα της κάθε τράπεζας-φαντάζομαι....

Διαφημίσεις

Η Βαλίτσα για τα βαπτιστικά; Σε καμία περίπτωση. Μην το συζητάς. Πετσέτες, λαδόπανα, κεριά, ρούχα, παπούτσια...πού να χωρέσουν βρε όλα αυτά;

Από εδώ έχει ψωνίσει καμία; http://www.fancydress.com/

Πάντως λογικά είναι αξιόπιστο αφού έχει πευπαλ.Λέτε η ποιότητα να μην λέει;Έχει τσιμπημένα μεταφορικά από όσο είδα.Η κατηγορία disney μάλλον πάντως δεν είναι της εταιρείας ντισνευ αλλά το θέμα, ε;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την προπληρωμένη της Eurobank και κάθε που μιλάω με την τράπεζα μου λέει απλά το ποσό που έχει δεσμευτεί, χωρίς καν να μπορούν να μου πουν από ποιον έχει δεσμευτεί. Με το τζιμπορί συμβαίνει πάντα αν δεν κάνω λάθος και είναι πολύ σπαστικό γιατί πρέπει να περιμένεις αρκετές μέρες να αποδεσμευτεί το ποσό!

Τώρα που είπα τζιμπορί...πήρε κάπου το μάτι μου ό,τι χρεωνόμαστε Τελωνείο πλέον????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εγώ έχω πάρει πολλά παπούτσια από άμαζον, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα, μάλλον έτυχε.

Να ξαναπώ τον πόνο μου γιατί με τρώει; Ακόμα δεν παρέλαβα από άμαζον από 19 Δεκέμβρη. Έχω σκάσει γιατί ακολουθούν και άλλα δέματα, θα με πιστεψουν αν χαθούν όλα;;;;;; Και θέλω και να ξαναπαραγγείλω και τώρα φοβάμαι. Πως την πατήσαμε έτσι!

Παραγγελία μου από γερμανικό amazon με dhl+ελτα της 17/12/2012 ακόμα δεν έχει φτάσει.

Από ότι βλέπω στο tracking ξεκόλλησε μετά από πολλέεες μέρες και επιτέλους από χτες είναι Θεσσαλονίκη. Άντε να δούμε πότε θα κατηφορίσει να τελειώνουμε!

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε.... στα ταχυδρομεία!!!!!

Σήμερα πήγα αποφασισμένη για όλα στο ταχυδρομείο. Η κυρία δεν ήθελε να δει αν έχω δεμα αφού δεν είχα ειδοποιητήριο. Αφού επέμεινα (ευγενικά αλλά αποφασιστικά γιατί θα βλέπω τη μούρη της κάθε φορά που έχω πρόβλημα με τα δέματα) βρέθηκαν δύο δέματα για μένα για τα οποία είχε εξαφανιστεί το ειδοποιητήριο. Μετά πήγα στο κέντρο διανομής και βρήκα άλλα δύο που όμως είχαν φθάσει χθες και δεν είχε βγει το ειδοποιητήριο. Το ένα ηταν ανοιγμένο και ξανακλεισμένο. Δεν νομίζω ότι το έκανε ο ταχυδρόμος μας, με ξέρει τόσο καιρό με το άμαζον και μάλιστα του είχα πει όταν έψαχνα τα δέματα στο παρελθόν ότι περιμένω πάρα πολλά βιβλία.

Αποτέλεσμα; Το βιβλίο της 7ης Δεκεμβρίου που μου το πλήρωσαν ως χαμένο βρέθηκε, αλλά αγνοείται ακόμα η παραγγελία για 19 Δεκεμβρίου. Παραδόξως δύο που παράγγειλα παραμονή πρωτοχρονιάς είχαν ηδη φθάσει. Δηλ. από τα παλιά περιμένω τώρα αυτό της 19ης Δεκεμβρίου. Δεν γράφω στο άμαζον ότι το έλαβα ακόμα να το ξαναπληρώσω γιατί αν δεν έρθει αυτό της 19ης μπορεί να μην τους το πω με μια χασούρα στη διαφορά κάπου 7 λίρες. ΑΛΛΑ άδικα φοβάμαι ότι αν μαζικά χάνονται δεματα ξαφνικά θα έχουμε πρόβλημα πολιτικής της εταιρείας;;;;

Βγείτε στα ταχυδρομεία λοιπόν, πρώτα εκεί που παραλαμβάνετε και μετά αν έχετε ακόμα απώλειες στους ταχυδρόμους (κέντρο διανομής).

Το τελευταίο βήμα (θα περιμένω ακόμα λίγο ίσως) είναι να βάλουμε τον ταχυδρόμο να ελέγξει τις λίστες του αν παραλήφθηκε το δέμα από αυτόν ή όχι, αλλά με 10 δέματα αυτήν την περίοδο τί άκρη θα βγάλω;;;;

Μην αρκεστείτε στο τηλέφωνο, να πάτε να επιμείνετε να ελέγξουν!

Καλημέρα!

Υ.Γ. Μία εξήγηση είναι οι άδειες, όντως τα γράμματα πάνω στο χαμένο δέμα δεν ήταν του ταχυδρόμου μας αλλά αυτού που τον αντικατέστησε στην άδεια... Και μου έχει ξανατύχει στην καλοκαιρινή άδεια του ταχυδρόμου...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Παραγγελία μου από γερμανικό amazon με dhl+ελτα της 17/12/2012 ακόμα δεν έχει φτάσει.

Από ότι βλέπω στο tracking ξεκόλλησε μετά από πολλέεες μέρες και επιτέλους από χτες είναι Θεσσαλονίκη. Άντε να δούμε πότε θα κατηφορίσει να τελειώνουμε!

Αν έχει αριθό έρχεται πόρτα πόρτα, έτσι δεν είναι; Οπότε να χαθεί αποκλείεται! Αλιμονο στους κοινούς θνητούς του βραδυταχυδρομείου!!!!

a0Nsp3.png

Όντως υπάρχουν καθυστερήσεις, εγώ χτες έλαβα 3 ειδοποιήσεις μία για δύο δέματα με παραλαβή στις 4/1, μία για ένα δέμα με παραλαβή στις 7/1 και άλλη μία για παραλαβή στις 8/1. Προφανώς λείπανε πολλοί υπάλληλοι σε άδεια και μαζεύτηκαν τα δέματα. Περιμένω άλλα τρία οπότε υπομονή..

jxhyp3.png

Αν έχει αριθό έρχεται πόρτα πόρτα, έτσι δεν είναι; Οπότε να χαθεί αποκλείεται! Αλιμονο στους κοινούς θνητούς του βραδυταχυδρομείου!!!!

Αγνοείται για 17 Δεκέμβρη παραλαβή δέματος ,σε επικοινωνία που είχαμε με τοπικό κατάστημα ήταν να πάω από εκεί .Χωρίς track information φυσικά . Ρίσκο οι παραγγελίες τέτοιες μέρες τελικά ή απλά ....???

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε.... στα ταχυδρομεία!!!!!

Αποτέλεσμα; Το βιβλίο της 7ης Δεκεμβρίου που μου το πλήρωσαν ως χαμένο βρέθηκε, αλλά αγνοείται ακόμα η παραγγελία για 19 Δεκεμβρίου. Παραδόξως δύο που παράγγειλα παραμονή πρωτοχρονιάς είχαν ηδη φθάσει.

Βγείτε στα ταχυδρομεία λοιπόν, πρώτα εκεί που παραλαμβάνετε και μετά αν έχετε ακόμα απώλειες στους ταχυδρόμους (κέντρο διανομής).

Απίστευτο!!!!! Εμενα αγνοειται η τυχη δεματος από αμαζον με ημερομηνία 14/12 και παραγγελιες ebay Kινα 30/11. Το κέντρο διαλογής στη Θεσσαλονίκη είναι τόσο μακρια που πολύ περισσότερο θα στοιχίσει η βενζίνη από τα δέματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...