Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!Θέλω να αντικαταστήσω το βαρύ καρότσι μας με ένα στυλ ομπρέλλα.Αυτό το έχει καμιά μανούλα;Πως σας φαίνεται; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FQJCNK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!Θέλω να αντικαταστήσω το βαρύ καρότσι μας με ένα στυλ ομπρέλλα.Αυτό το έχει καμιά μανούλα;Πως σας φαίνεται; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FQJCNK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ωραιότατο!!!!!Εχει και καλά ριβιούς, εγώ θα το έπαιρνα

Ωραιότατο!!!!!Εχει και καλά ριβιούς, εγώ θα το έπαιρνα

Κι εγώ λόγω των ριβιους στάθηκα και το κοίταξα!!Μάλλον θα το τολμήσω και θα σας πω εντυπώσεις!!Ευχαριστώ πάντως!!

Να πω και κάτι ακόμη: πριν μερικά λεπτά έκανα μια παραγγελία από το feelunique μια μάσκαρα που έκανε 7,50 ευρώ και καθώς έκανα τσεκ αουτ για να πληρώσω που έκανε 5 λίρες έκπτωση και τελικά πλήρωσα 1,43 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oΔεν κατάλαβα τι έκπτωση ήταν αλλά ισχύει για μια μόνο παραγγελία,δοκίμασα να κάνω και δεύτερη και δεν την είχε!Οπότε όποια χρειάζεται κάτι, ας σπεύσει!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

συμπαθητικο ειναι εξαρταται για τι χρηση το θελεις...

δες και αυτα

http://www.amazon.co.uk/Hauck-Turbo-About-Town-Buggy/dp/B0084YLTFE/ref=sr_1_22?s=baby&ie=UTF8&qid=1357508264&sr=1-22

http://www.amazon.co.uk/Tippitoes-Max-Viz-Stroller-Orange/dp/B002L3TSRK/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1357508226&sr=1-5

μηπως ομως να περιμενες τωρα στις εκπτωσεις να ριξεις μια ματια?

τα prenatal κανουν καλες προσφορες....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Κι εγώ λόγω των ριβιους στάθηκα και το κοίταξα!!Μάλλον θα το τολμήσω και θα σας πω εντυπώσεις!!Ευχαριστώ πάντως!!

Να πω και κάτι ακόμη: πριν μερικά λεπτά έκανα μια παραγγελία από το feelunique μια μάσκαρα που έκανε 7,50 ευρώ και καθώς έκανα τσεκ αουτ για να πληρώσω που έκανε 5 λίρες έκπτωση και τελικά πλήρωσα 1,43 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oΔεν κατάλαβα τι έκπτωση ήταν αλλά ισχύει για μια μόνο παραγγελία,δοκίμασα να κάνω και δεύτερη και δεν την είχε!Οπότε όποια χρειάζεται κάτι, ας σπεύσει!!!!:P

Μια χαρα!!!!

Είχες προτείνει το σαιτ σε κάποιο φίλο σου?Η μήπως σε είχε προτείνει κάποιος φίλος σου εσένα?τοτε έχεις 5 ευρώ στην πρώτη παραγγελία;)

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά!

Μου έχουν συμβεί 2-3 περιστατικά με παπούτσια από το αγγλικό αμαζον και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Μια φορά μου ήρθαν πέδιλα όπου το ένα έγραφε μέσα διαφορετικό νούμερο απότι το άλλο (μου τα αντικατέστησαν χωρίς να τα στείλω πίσω) μετά κάτι μπότες είχαν σημάδια απο ξηλωμένο γαζί γιατί το έκαναν σε λάθος σημείο και πάλι μου έστειλαν τα λεφτά μου πισω.Τέλος είχα πάρει πριν από ένα χρόνο κάτι μποτάκια για να τα φορέσει ο γιός μου φέτος το χειμώνα. Τα φοράει από το Σεπτέμβριο και τώρα παρατήρησα ότι το ένα είναι διαφορετικό από το άλλο. Δηλαδή μπροστά το ένα έχει μια λωρίδα δέρμα με τρια γαζιά (χακί-ασπρο-χακί) και το άλλο δεν έχει το άσπρο γαζί. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μου στέλνουν τα λεφτά μου πίσω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός (δεν έχουν και άδικο,έπρεπε να το προσέξω νορίτερα).

Εσάς σας έχουν τύχει ανάλογα περιστάτικά; Μήπως τελικά το αμαζον αγοράζει από τα εργοστάσια παπούτσια που δεν είναι πρώτης ποιότητας και ίσως μερικά να έχουν μικροπροβληματάκια; Ή σε μένα τυχαίνουν;

συμπαθητικο ειναι εξαρταται για τι χρηση το θελεις...

δες και αυτα

http://www.amazon.co.uk/Hauck-Turbo-About-Town-Buggy/dp/B0084YLTFE/ref=sr_1_22?s=baby&ie=UTF8&qid=1357508264&sr=1-22

http://www.amazon.co.uk/Tippitoes-Max-Viz-Stroller-Orange/dp/B002L3TSRK/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1357508226&sr=1-5

μηπως ομως να περιμενες τωρα στις εκπτωσεις να ριξεις μια ματια?

τα prenatal κανουν καλες προσφορες....

Βασικά να αντικαταστήσω το βαρύ μας καρότσι θέλω (bebe confort loola) που μου έχει κόψει την μέση βάλε βγάλε από το αυτοκίνητο.Έριξα μια ματιά στα πρεναταλ προχθές που πήγα για κάτι θηλές.Ζαχαρώνω το μακλαρεν αλλά δεν θέλω από την άλλη να δώσω και πολλά λεφτά!!Θα περιμένω λιγάκι ακόμη και βλέπω!Ευχαριστώ πάντως!

Μια χαρα!!!!

Είχες προτείνει το σαιτ σε κάποιο φίλο σου?Η μήπως σε είχε προτείνει κάποιος φίλος σου εσένα?τοτε έχεις 5 ευρώ στην πρώτη παραγγελία;)

Δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάτι τέτοιο.Στην αδερφή μου πρέπει να το είχα προτείνει αλλά πάει καιρός!Ποιος ξέρει;;;;;Όντως μια χαρά, μάσκαρα με 1,50 ευρώ!!!!:shock:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλή χρονιά!

Μου έχουν συμβεί 2-3 περιστατικά με παπούτσια από το αγγλικό αμαζον και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Μια φορά μου ήρθαν πέδιλα όπου το ένα έγραφε μέσα διαφορετικό νούμερο απότι το άλλο (μου τα αντικατέστησαν χωρίς να τα στείλω πίσω) μετά κάτι μπότες είχαν σημάδια απο ξηλωμένο γαζί γιατί το έκαναν σε λάθος σημείο και πάλι μου έστειλαν τα λεφτά μου πισω.Τέλος είχα πάρει πριν από ένα χρόνο κάτι μποτάκια για να τα φορέσει ο γιός μου φέτος το χειμώνα. Τα φοράει από το Σεπτέμβριο και τώρα παρατήρησα ότι το ένα είναι διαφορετικό από το άλλο. Δηλαδή μπροστά το ένα έχει μια λωρίδα δέρμα με τρια γαζιά (χακί-ασπρο-χακί) και το άλλο δεν έχει το άσπρο γαζί. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μου στέλνουν τα λεφτά μου πίσω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός (δεν έχουν και άδικο,έπρεπε να το προσέξω νορίτερα).

Εσάς σας έχουν τύχει ανάλογα περιστάτικά; Μήπως τελικά το αμαζον αγοράζει από τα εργοστάσια παπούτσια που δεν είναι πρώτης ποιότητας και ίσως μερικά να έχουν μικροπροβληματάκια; Ή σε μένα τυχαίνουν;

Έχω πάρει άπειρα παπούτσια από το άμαζον και ήταν ΟΛΑ άψογα.Βέβαια να πω πως όλα ήταν γνωστών εταιρειών.Δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό ρόλο!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Το θέμα είναι ότι και εγώ επιλέγω μάρκες που γνωρίζω για να ξέρω και τη φόρμα τους στα νούμερα. Τα πέδιλα με τα διαφορετικά νούμερα ήταν Umi και τα τελευταία μποτάκια με το γαζί ήταν Garvalin.

Κι εγώ έχω πάρει πολλά παπούτσια από άμαζον, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα, μάλλον έτυχε.

Να ξαναπώ τον πόνο μου γιατί με τρώει; Ακόμα δεν παρέλαβα από άμαζον από 19 Δεκέμβρη. Έχω σκάσει γιατί ακολουθούν και άλλα δέματα, θα με πιστεψουν αν χαθούν όλα;;;;;; Και θέλω και να ξαναπαραγγείλω και τώρα φοβάμαι. Πως την πατήσαμε έτσι!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Πετυχα αυτό το σετ trunki (τελικά δεν πήρα τα χριστούγεννα που αναφέρθηκε από μια κοπέλα άλλη προσφορά). Αλλά τώρα το σκέφτομαι μήπως κάνει για τα βαπτιστικά, οι γνώμες στο parents διιστανται, αλλοι λενε ναι άλλοι λένε ότι δεν χωράνε, την έχει χρησιμοποιήσει καμία για κουτί βάπτισης τελικά;

σε ροζ http://www.amazon.co.uk/Trunki-Trixie-Loaded-Limited-Edition/dp/B009ECA9S8/ref=pd_sim_by_1

και σε σιελ: http://www.amazon.co.uk/Trunki-Terrance-Loaded-Limited-Edition/dp/B009ECA9SS/ref=sr_1_10?s=baby&ie=UTF8&qid=1357493208&sr=1-10

Η Βαλίτσα για τα βαπτιστικά; Σε καμία περίπτωση. Μην το συζητάς. Πετσέτες, λαδόπανα, κεριά, ρούχα, παπούτσια...πού να χωρέσουν βρε όλα αυτά;

Από εδώ έχει ψωνίσει καμία; http://www.fancydress.com/

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλησπέρα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς ακριβώς δουλεύουν οι προπληρωμένες? Έχω μία της eurobank και για έκτη φορά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα:

Κάνω μία αγορά, ο έμπορος "δεσμεύει" το ποσό στην κάρτα, αλλά όταν πάει να μου στείλει τα πράγματα, αντί να "τραβήξει" το δεσμευμένο ποσό, "τραβάει" από την αρχή όλο το ποσό από την κάρτα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει δεσμευμένο και το ποσό που δεσμεύτηκε στην αρχή. Το ποσό αυτό σύμφωνα με τη eurobank μπορεί να στείλει ο έμπορος εντολή για να το αποδεσμευσει, αλλιώς αποδεσμεύεται αυτόματα μετά από 31 ημέρες. Δεν έχω μπορέσει να συνεννοηθώ για το πρόβλημα σε κανέναν έμπορο, οπότε κάθε φορά πρέπει να περιμένω 1 μήνα με τα χρήματα δεσμευμένα.

(Βγάζετε άκρη ή τα έχω γράψει μπερδεμένα?)

Να πω ότι δεν μιλάω για άσχετους πωλητές, γιατί το έχω πάθει με το amazon, το gumboree και 2-3 άλλους που θεωρώ εξίσου φερέγκυους. Τι λέτε, φταιν όντως οι πωλητές ή είναι θέμα της τράπεζας?

snp1p3.png

dNJRp3.png

Αν κατάλαβα καλά ότι ποσό και να πληρώσεις εσύ δεσμευεται όλο το ποσό που έχεις στην κάρτα?Εχεις δηλ 50,00 κάνεις αγορά 10,00 αλλά δεσμευονται για 1 μήνα και τα 50,00 αν ο έμπορος δεν τα τραβήξει?

Εγώ έχω προπληρωμένη της Κύπρου και δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο.Δεσμέυεται το ποσό που πληρώνω.Οι προπληρωμένες είναι σαν ¨πορτοφόλι" Τόσα έχεις τόσα ξοδευεις άμμεσα σαν να έδινες μετρητά σε φυσικό κατάστημα.Μάλλον της τράπεζας θέμα μου μυρίζει.

Όχι, δεν δεσμεύει το σύνολο του υπόλοιπου μου. Έστω ότι έχω 50 ευρώ στην προπληρωμένη και αγοράζω κάτι που κάνει 10 ευρώ. Δεσμεύονται 10 και εκταμιεύονται άλλα 10. Έτσι έχω πλέον στην κάρτα 30 διαθέσιμα. Μετά από 1 μήνα αποδεσμεύονται και τα άλλα 10, οπότε έχω πλέον 40, οπως θα έπρεπε εξ΄αρχής, αλλά με ένα μήνα καθυστέρηση.

Καμία δεν είχε ποτέ ανάλογο πρόβλημα?

snp1p3.png

dNJRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...