Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα.

εκανα μια αγορα απο αμερικανικό εβαυ.οταν παω να πληρώσω με βγαζει στη σελιδα του πειπαλ κ το ποσο τηςς πληρωμής ειναι μεταφρασμένο σε ευρο.ομως το διχνει 5ε περισσότερο απο τo xe currency converter.

δηλαδη η αγορα ειναι 182.46$ που εγω το βρισκω 139,1ε.

το παυπαλ στο στεκαουτ μ ζηταει 144.5ε.

το πειπαλ στη σελίδα πο κανεισ το τσεκαουτ στο εμπει εχει 2 επιλογές--

- Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.

Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.

Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.

μπορω καπως να γλιτώσω το 5ερο?

δεν προχοραω στην πληρωμή μηπως καποια ξερει να με φωτίσει!

--koritsia τελικα προχώρησα στην πληρωμη αλλάζοντας την επιλογή απο την 1η στη δευτερη (Bill me in the currency listed on the seller's invoice)

κ απο την τράπεζα κρατήθηκε 140,76ε.

το αναφέρω σε περίπτωση που ενδιαφέρει καποιον..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη χρονια!

νομιζω κι εγω οτι τα 68 εκ. αντιστοιχει οντως στους 6 μηνες, οποτε λογικα δεν ειναι λαθος, απλα ισως να εχει μεγαλη φορμα αν σου φαινεται πιο μεγαλη απο το κανονικο..

Μπήκα μολις στο site του mothercare που εχουν σχετικά μεγάλη φόρμα και όνως λενε ότι για έξι μηνών είναι μεχρι 68 εκατοστά. Αυτό το φορμακι παντως δεν εχει απλώς μεγάλη φόρμα. Ειναι πραγματικά τεράστιο. Πιστεύω ότι είναι πιο μεγάλο και από του mothercare. Μαλλον θα το στείλω πίσω αν με συμφέρει γιατί εγώ το ηθελα για τώρα που η μικρή είναι σχεδόν τριών μηνων. Αυτό θα της κανει στην καλύτερη το καλοκαίρι. Αφου το είδε η μαμα μου και λεει για του χρόνου το πήρες;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Κοριτσια help!

Προσπαθουσα να παραγγειλω πραγματα απο φαρμακειο μεσω paypal.Μολις ολοκληρωνα την συναλλαγη μου εβγαζε μνμ σφαλμα πληρωμης.Τελικα μιλησα μαζι τους και μου τα εστειλαν αντικαταβολη.Εισα ομως οτι εχει δεσμευτει και στην καρτα μου το ποσο.Μπηκα στο λογαριασμο του paypal και δεν φαινεται τπτ.Τι να κανω;

Αυτο το ποσο πως μπορω να το αποδεσμευσω απο την καρτα μου;

Καλημέρα κορίτσια, εδω και μια ώρα βάζω πραγματάκια στο καλάθι μου από το sportsdirect και με βάζει μεταφορικά 15 λίρες, τόσο είναι?Τραγικό αν για λογαριασμό 70-80 ευρώ ζητάν τοσα μεταφορικά.

Καλημέρα κορίτσια, εδω και μια ώρα βάζω πραγματάκια στο καλάθι μου από το sportsdirect και με βάζει μεταφορικά 15 λίρες, τόσο είναι?Τραγικό αν για λογαριασμό 70-80 ευρώ ζητάν τοσα μεταφορικά.

τοσο...στο 20 ευρω βγαινει

Διαφημίσεις

όταν κάνω αναζήτηση το δεμα μου από amazon βγαζει

We're sorry. We are unable to retrieve tracking information for this shipment at this time.

χθες εφυγε από αγγλία, τι μπορεί να συμβαίνει; εχω χρονο παραδοσης την τεταρτη.

Καλησπέρα, μην ανησυχείς έμενα όποτε μου το βγάζει αυτό είναι επειδή το έχουν στείλει με το πόρτα-πόρτα των Ελτα και δεν έχει tracking information. Πάντα έρχονται τα δέματα πάντως.

jxhyp3.png

Παιδιά, όλο εμένα ρωτάνε κι εγώ ρωτάω ΕΣΑΣ!!! Φίλη θέλει να παραγγείλει άρωμα, νομίζω εδώ έχει αναφερθεί το http://www.fragrancex.com/ ή άλλο είναι αυτό που χρησιμοποιούν πολλές κοπέλες; Επεδή προσπερνάω τα του τελωνείου μου έχουν διαφύγει... Αυτό είναι απο αμερική και μπορεί να πληρώσει τελωνείο, το ποσό είναι 55 ευρώ +μεταφορικά. Τελωνείο πληρώνει από ένα ποσό και πάνω ή για όλα τα ποσά είναι να μην σου τύχει απλώς; Ευχαριστω πολύ! Υπάρχει άλλο σαιτ για αρώματα;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Παιδιά, όλο εμένα ρωτάνε κι εγώ ρωτάω ΕΣΑΣ!!! Φίλη θέλει να παραγγείλει άρωμα, νομίζω εδώ έχει αναφερθεί το http://www.fragrancex.com/ ή άλλο είναι αυτό που χρησιμοποιούν πολλές κοπέλες; Επεδή προσπερνάω τα του τελωνείου μου έχουν διαφύγει... Αυτό είναι απο αμερική και μπορεί να πληρώσει τελωνείο, το ποσό είναι 55 ευρώ +μεταφορικά. Τελωνείο πληρώνει από ένα ποσό και πάνω ή για όλα τα ποσά είναι να μην σου τύχει απλώς; Ευχαριστω πολύ! Υπάρχει άλλο σαιτ για αρώματα;

εγω παρηγγειλα απο το chepsmells.com, και εμεινα πολυ ευχαριστημενη παντως. μου ηρθε πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενα και η τιμη ηταν η μιση απο οτι το παιρνω εδω....

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Το φραουλονέτ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Λυστε μου μια απορια...οταν ψωνιζουμε μεσω paypal η συναλλαγη αυτη που φαινεται;

Μπαινω στο λογαριασμο του paypal και δεν βλεπω καμια προσφατη συναλλαγη.

Οποια μπορει ας βοηθησει γιατι κατι συμβαινει με το λογαριασμο μου!!!!

Λυστε μου μια απορια...οταν ψωνιζουμε μεσω paypal η συναλλαγη αυτη που φαινεται;

Μπαινω στο λογαριασμο του paypal και δεν βλεπω καμια προσφατη συναλλαγη.

Οποια μπορει ας βοηθησει γιατι κατι συμβαινει με το λογαριασμο μου!!!!

Τέτοια ώρα ,τέτοια λόγια ...

My recent activity - Last 7 days (Dec 29, 2012-Jan 5, 2013)

και από κάτω πάς στις λεπτομέρειες και βλέπεις επακριβώς την συναλλαγή.

Σπανιοτατα βρισκω καλυτερες τιμες σε αλλα site.

Απο το συγκεκεριμενο δεν θα εχει θεμα με τελωνειο.

Αν δε θελει ομως να περιμενει, σε καλες τιμες επιλεγω cheapsmells.co.uk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...