Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα

καταπληκτικες ειναι οι pacapod αλλα δεν ξερω που τις βρισκεις....

http://www.pacapod.com/

δες και αυτες

http://www.amazon.co.uk/Babymoov-Baby-Natural-Changing-Bag/dp/B005M0ITP6/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1356770743&sr=8-21

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αγόρασα μια σαν την παραπάνω από Ελληνικό κατάστημα σε καλύτερη τιμά από του αμαζον!

Σε ευχαριστώ πασχαλίτσα.

Καλή χρονιά να έχουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!Καλή χρονιά, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να είμα΄στε όλοι υγιείς και ευτυχείς.

Ειδικά για μας εδώ, τσουβάλι να έχουμε τα Ευρώ να κάνουμε πολλές και επιτυχείς ιντερνετικές αγορές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά σε όλες σας.

Να σας ρωτήσω όσες περιμένατε από javari με ημερομηνία παράδοσης 21/12 παρέλαβε καμία σας;

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Παρελαβα εγω χθες απο javari.de ενω ειχα ημερομηνία παράδοσης 21/12.

Καλησπέρα και καλη χρονια σε όλες!

Ψάχνω να αγοράσω παιδικο κάθισμα που μπαίνει σε ποδήλατο ενηλίκων για να κάθεται ο μικρός.

εχετε καμιά ιδέα που να κοιτάξω - έχει πάρει καποια μαμά και ειναι ευχαριστημένη;;;

καλημερα.

εκανα μια αγορα απο αμερικανικό εβαυ.οταν παω να πληρώσω με βγαζει στη σελιδα του πειπαλ κ το ποσο τηςς πληρωμής ειναι μεταφρασμένο σε ευρο.ομως το διχνει 5ε περισσότερο απο τo xe currency converter.

δηλαδη η αγορα ειναι 182.46$ που εγω το βρισκω 139,1ε.

το παυπαλ στο στεκαουτ μ ζηταει 144.5ε.

το πειπαλ στη σελίδα πο κανεισ το τσεκαουτ στο εμπει εχει 2 επιλογές--

- Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.

Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.

Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.

μπορω καπως να γλιτώσω το 5ερο?

δεν προχοραω στην πληρωμή μηπως καποια ξερει να με φωτίσει!

Ψάχνω να αγοράσω παιδικο κάθισμα που μπαίνει σε ποδήλατο ενηλίκων για να κάθεται ο μικρός.

εχετε καμιά ιδέα που να κοιτάξω - έχει πάρει καποια μαμά και ειναι ευχαριστημένη;;;

Τι ηλικία είναι το παιδάκι σας;εμεις είχαμε πάρει για τον μεγάλο και μας χάρισαν και για την μπουμπού μας άλλο ένα και μετακινούμαστε πλέον μόνο με ποδήλατα.

Εχουμε τέτοιου στυλ αλλα δεν ξερω ποιο ακριβώς..

Να πω και τα καλύτερα (για άλλη μια φορά) για το kidzshooz.

Παρήγγειλα στις 27/12 2 ζευγάρια (αυτό και αυτό -βεβαια ήθελα αυτό αλλά εγώ έκανα λάθος) και ήρθαν σήμερα το πρωί!

Μου φαίνεται απίστευτο γιατί όλοι στέλνουν με τον ίδιο τρόπο (επιλέγω την οικονομική αποστολή) και αναλόγως το ιντερνετικό μαγαζί κάνουν και άλλο χρόνο παράδοσης.

Τελος πάντων.

Καλή χρονιά σε όλους μας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή χρονια!

Σημερα ήρθε η πρώτη παραγγελια της χρονιας. Είναι μια φορμα εξόδου για τη μικρή. Εχω λοιπόν το εξης θεμα. Ενω παρήγγειλα για 3-6 μηνών και η συσκευασία γραφει 3-6 μηνών 66-70 εκ. η φόρμα είναι πολύ μεγαλη και μεσα γραφει 6 μηνών 68 εκατοστά. Υπάρχει περιτωση να εννούν ότι είναι μέχρι εξι μηνών ή έχουν κανει λάθος και είναι για 6-9; Πραγματικά εχω μπερδευτεί γιατί και τα εκατοστα είναι λάθος. Να στείλω μην στο άμαζον και να περιμένω να δω τι θα μου πουν;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Σημερα ήρθε η πρώτη παραγγελια της χρονιας. Είναι μια φορμα εξόδου για τη μικρή. Εχω λοιπόν το εξης θεμα. Ενω παρήγγειλα για 3-6 μηνών και η συσκευασία γραφει 3-6 μηνών 66-70 εκ. η φόρμα είναι πολύ μεγαλη και μεσα γραφει 6 μηνών 68 εκατοστά. Υπάρχει περιτωση να εννούν ότι είναι μέχρι εξι μηνών ή έχουν κανει λάθος και είναι για 6-9; Πραγματικά εχω μπερδευτεί γιατί και τα εκατοστα είναι λάθος. Να στείλω μην στο άμαζον και να περιμένω να δω τι θα μου πουν;

Καλή χρονιά! Δεν καταλαβαίνω που εννοείς οτι είναι το λάθος! 3-6 μηνών μέχρι 70 εκατοστά, τί δεν έπρεπε να είναι έτσι; Εμένα μου φαίνεται σωστό, τι δεν καταλαβαίνω; Γιατί να είναι μέχρι 9 μηνών, συνήθως τα 6 μηνών είναι μέχρι 70 εκατοστά ή όχι;

a0Nsp3.png

καλη χρονια....

νομιζω καπου ειδα στις αγγελιες να πουλαει μια κοπελα...για ριξε μια ματια...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλη χρονια!

νομιζω κι εγω οτι τα 68 εκ. αντιστοιχει οντως στους 6 μηνες, οποτε λογικα δεν ειναι λαθος, απλα ισως να εχει μεγαλη φορμα αν σου φαινεται πιο μεγαλη απο το κανονικο..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...