Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

λογικό!! ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση. το kalamaraki εχει τις οδηγιες για το amazon?

Βουαλά και οι οδηγίες για το ΑΜΑΖΟΝ, δια χειρός καλαμαρακίου και δι' επεξεργασίας του Συντονιστή ΛΑ ;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηραμε φέτος ένα και μας είπαν να το πλένουμε με νερό και άσπρο ξύδι. Δεν ξερω αν μπορείς να το πλύνεις μόνη σου, σιγουρα όμως μπορείς να το δώσεις έξω. Άκόμα και τα χειροποιητα πλένονται. Εχω καλό χειροποιητο χαλί στο σαλόνι και το έδωσα κανονικά για πλυσιμο εξω. Απλώς δεν μπορείς να το πλένεις καθε χρόνο και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς καθαριστικά τυπου καρπεξ.

εμεις πηραμε φετος για τον μπεμπη καινουριο, και μας ειπαν ακριβως το ιδιο, οτι το πλενεις με νερο και ασπρο ξυδι, και το εκανα ηδη (!) γιατι οταν το πηραμε ηθελα πριν το στρωσω να ειναι καθαρο και δεν επαθε απολυτως τιποτα :D

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

καλησπερα!!και εγω στο κλαμπ των αγνοουμενων παραγγελιων του αμαζον για 21/12..τους εστειλα μνμ και μου τα εκαναν αντικατασταση..μαλλον κατι τρεχει με το super saver αν ειχατε επιλεξει και εσεις αυτο...η κολλησαν στην γερμανια..(στις λεπτομερειες της παραγγελιας ελεγε οτι εφυγαν με dhl deutch) και μιλησα κ με την εδω dhl και μου ειπαν οτι μπορει να εχουν θεμα στην γερμανια...αναμενω για 08/01...

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

καλησπερα!!και εγω στο κλαμπ των αγνοουμενων παραγγελιων του αμαζον για 21/12..τους εστειλα μνμ και μου τα εκαναν αντικατασταση..μαλλον κατι τρεχει με το super saver αν ειχατε επιλεξει και εσεις αυτο...η κολλησαν στην γερμανια..(στις λεπτομερειες της παραγγελιας ελεγε οτι εφυγαν με dhl deutch) και μιλησα κ με την εδω dhl και μου ειπαν οτι μπορει να εχουν θεμα στην γερμανια...αναμενω για 08/01...

Κοίτα, είναι οι χειρότερες μέρες για να κάνεις παραγγελίες. Αλλά τι να κάνουμε, τότε βάζουν τις προσφορές και τότε χρειαζόμαστε και εμείς πράγματα, ειδικά για δώρα.

Πιστεύω ότι τα περισσότερα θα έρθουν αλλά αργοπορημένα.

Όλες μου οι παραγγελίες από το μπλάκ φράιντει ήρθαν με αργοπορία 7-10 ημερών. Τώρα περιμένω δύο πράγματα, με καταληκτική ημερομηνία υπομονής την 3η Ιανουαρίου. Άντε να δούμε, δεν το πιστεύω ότι θα έρθουν μέχρι τότε, κάτι οι αργιες, κάτι ο χαμός των ημερών, από βδομάδα με βλέπω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά.Παρακαλώ τα φωτα σας...έκανα case σε έναν πωλητή και το paypal μου απαντησε αυτό..

Because your seller has not yet responded, you should consider escalating

to a claim soon to ensure that your case remains eligible for PayPal

review. By escalating to a claim, you are asking PayPal to review the case

and decide the outcome.

We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it

unless you log in to the Resolution Center and escalate it before Jan 4,

2013. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal claim.

Μηπως μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα γιατί αγχώθηκα λίγο.

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά.Παρακαλώ τα φωτα σας...έκανα case σε έναν πωλητή και το paypal μου απαντησε αυτό..

Because your seller has not yet responded, you should consider escalating

to a claim soon to ensure that your case remains eligible for PayPal

review. By escalating to a claim, you are asking PayPal to review the case

and decide the outcome.

We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it

unless you log in to the Resolution Center and escalate it before Jan 4,

2013. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal claim.

Μηπως μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα γιατί αγχώθηκα λίγο.

Ο πωλητής που σου δημιούργησε πρόβλημα δεν έχει απαντήσει στα μνμτα του πέιπαλ. Προκειμένου να διατηρήσεις τα δικαιώματα σου, το πέιπαλ σου ζητάει να κάνεις escalate, δηλαδή να πας στο Resolution Center και να προχωρήσεις το αίτημα σου ένα βήμα παρακάτω, ζητώντας δηλαδή από το πέιπαλ να αναλάβει εκείνο αποκλειστικά και να αποφασίσει την έκβαση της διαφοράς σας.

BOftp3.png PzWNp3.png

Άλλες δύο παραγγελίες μου από άμαζον αγνοούνται. Πιστεύω πως είναι τα ΕΛΤΑ (που να σας λέω ιστορία και καθυστερηση που μου έκαναν με συστημένο εξπρές), ημερομηνία πιθανής άφιξης είχαν 18/12. Όμως επειδή δεν τα βιάζομαι, δεν τους στέλνω μήνυμα, θεωρώ πως άδικα θα μου τα αντικαταστήσουν, θα φτάσουν στην τελική. Σκεφτείτε πως έχουμε πέσει σε εορταστική περίοδο με 2 αργίες μεσοβδόμαδα κι επιπλέον άδειες υπαλλήλων και ταχυδρόμων. Υπομονή! Ευτυχώς τα δώρα μου τα είχα αγοράσει την περίοδο του ΒF.

Άλλες δύο παραγγελίες μου από άμαζον αγνοούνται. Πιστεύω πως είναι τα ΕΛΤΑ (που να σας λέω ιστορία και καθυστερηση που μου έκαναν με συστημένο εξπρές), ημερομηνία πιθανής άφιξης είχαν 18/12. Όμως επειδή δεν τα βιάζομαι, δεν τους στέλνω μήνυμα, θεωρώ πως άδικα θα μου τα αντικαταστήσουν, θα φτάσουν στην τελική. Σκεφτείτε πως έχουμε πέσει σε εορταστική περίοδο με 2 αργίες μεσοβδόμαδα κι επιπλέον άδειες υπαλλήλων και ταχυδρόμων. Υπομονή! Ευτυχώς τα δώρα μου τα είχα αγοράσει την περίοδο του ΒF.

Μακάρι, κι εγώ περιμένω πάλι με ημερομηνία 19/12 τωρα... Μακάρι, γιατί ήδη μου έβαλαν τα χρήματα για αυτο της 7ης Δεκεμβρίου, αν ξανασυμβεί (και περιμένω και άλλες παραγγελίες) δεν θα μας πιστεύουν στο τέλος ....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, είναι οι χειρότερες μέρες για να κάνεις παραγγελίες. Αλλά τι να κάνουμε, τότε βάζουν τις προσφορές και τότε χρειαζόμαστε και εμείς πράγματα, ειδικά για δώρα.

Πιστεύω ότι τα περισσότερα θα έρθουν αλλά αργοπορημένα.

Όλες μου οι παραγγελίες από το μπλάκ φράιντει ήρθαν με αργοπορία 7-10 ημερών. Τώρα περιμένω δύο πράγματα, με καταληκτική ημερομηνία υπομονής την 3η Ιανουαρίου. Άντε να δούμε, δεν το πιστεύω ότι θα έρθουν μέχρι τότε, κάτι οι αργιες, κάτι ο χαμός των ημερών, από βδομάδα με βλέπω.

Ηρθαν σημερα!!η πρωτη αποστολη!και ενω ηταν μεγαλο πακετο ο ταχυδρομος το εφερε μαζι του για να μην καθυστερησει και αλλο(καλα να ειναι!!!)

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...