Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Μπορείτε να μου προτείνετε τσάντα μωρού για την βόλτα του από amazon;

Είχατε αγοράσει μερικές κοπέλες αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τα ποστ.

Ευχαριστώ.

Εγώ είχα αγοράσει μια μαύρη Lassig για να ταιριάζει με το μαύρο Maclaren καρότσι μας.

Μπορείς να τις βρεις εδώ στην Ελλάδα στο mariaevita.gr και στο amazon

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρώτησω και κάτι: ψάχνω θήκη για το samsung galaxy ace.Από που προτείνετε;Αμαζον ή εμπαυ;

Για το δικό μου είχα πάρει 2 από το ΕΒΑΥ, μια χαρά ήταν, με το στυλό τους την διαφάνειά τους, σετ. Από ΑΜΑΖΟΝ δεν είχα δεί, στο ΕΒΑΥ έχει τρελή ποικιλία. Να μην σας πω πόσο τις είχα δεί σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ....

2η μπαταρία όμως που πήρα την πήρα από ΑΜΑΖΟΝ, για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

Γιατί να συνέβη άραγε αυτό; Να είναι λέτε τα Χριστούγεννα και θα εμφανιστούν τα πράγματα σε λίγο καιρό; Εμένα πρώτη φορά δεν έφτασε κάτι που περίμενα από τις 5 Δεκέμβρη, έφτασαν αυτά που ήταν για 20 Δεκέμβρη και περιμένω ακόμα αυτά που ήταν για 19.

Να έκαναν μαζική επίθεση στα ταχυδρομεία στα δέματα του άμαζον; Δεν φαντάζομαι. Μήπως και από Αγγλία γίνεται χαμός λόγω Χριστουγέννων, πέρυσι τέτοια περίοδο δεν είχα παραγγελιές. Καμιά άλλη κοπέλα θυμάται για πέρυσι;

Και εγώ παρατηρησα ότι φέτος οι παραλαβές από ΑΜΑΖΟΝ από το μπλακ φράιντει και μετά είναι όλες αργοπορημένες.

Λογικά δεν θα φταίει το ΑΜΑΖΟΝ, πιστεύω ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται δυστυχώς στα δικά μας ΕΛΤΑ, έχει φύγει κόσμος, η δουλειά τους έχει αυξηθεί κτλ.

Γενικά πάντως, ένας χαμός από το μπλακ φράιντει μέχρι τα Χριστούγεννα είναι συνηθισμένος.

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Ναι! Έγινα και εγώ fun του Tassimo! Πριν 2 εβδομάδες αγορασα μηχανή. Έχω ήδη κάνει την παραγγελία μου από το site το ελληνικό με την έκπτωση των 20?. Θέλω να ρωτήσω τις fun του είδους αν έχουν βρει κάποιον πωλητή του amazon ή ebay που προτιμούν για αγορές ή άλλο site του εξωτερικού που αγοράζουν. Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σας.

Ευχαριστώ.

καλημερα και χρονιαπολλα εγω ειχα παρει μιαgraco αυτην καταπληκτικη

Καλησπέρα σας.

Ευχαριστώ.

καλημερα

καταπληκτικες ειναι οι pacapod αλλα δεν ξερω που τις βρισκεις....

http://www.pacapod.com/

δες και αυτες

http://www.amazon.co.uk/Babymoov-Baby-Natural-Changing-Bag/dp/B005M0ITP6/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1356770743&sr=8-21

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

δεν με νοαιζει να ναι μαιμουδες. Το θεμα ειναι οτι ερχονται κανονικα; ή στα βουταει κανενα τελωνειο και τρέχεις;

Άλλωστε αν δειτε στα σχολια, μόνο Ελληνες και Κυπριοι ψωνιζουν!

To σαιτ έχει έχει αγγλικό domain name, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κατάστημα βρίσκεται στην Κίνα. Πιο πιθανό μου φαίνεται κάποιος κινέζος να έκανε επίτηδες τη την ηλεκτρονική του διεύθυνση για να φαίνεται πιο αξιόπιστος. Κατά τα άλλα, αν δεν σε ενοχλούν οι μαιμούδες νομίζω ότι στη λαική τις έχουν φτηνότερα.

Γιατί να συνέβη άραγε αυτό; Να είναι λέτε τα Χριστούγεννα και θα εμφανιστούν τα πράγματα σε λίγο καιρό; Εμένα πρώτη φορά δεν έφτασε κάτι που περίμενα από τις 5 Δεκέμβρη, έφτασαν αυτά που ήταν για 20 Δεκέμβρη και περιμένω ακόμα αυτά που ήταν για 19.

Να έκαναν μαζική επίθεση στα ταχυδρομεία στα δέματα του άμαζον; Δεν φαντάζομαι. Μήπως και από Αγγλία γίνεται χαμός λόγω Χριστουγέννων, πέρυσι τέτοια περίοδο δεν είχα παραγγελιές. Καμιά άλλη κοπέλα θυμάται για πέρυσι;

Δεν με ενοχλεί και τόσο αν θα είναι καθυστερήσεις. Μου φαίνεται όμως ότι πολλά δέματα χάθηκαν κάπου στο δρόμο και το θέμα μου είναι ότι εκτός από το αμαζον περιμένω πράγματα από ebay- Κίνα και iherb.

Δεν με ενοχλεί και τόσο αν θα είναι καθυστερήσεις. Μου φαίνεται όμως ότι πολλά δέματα χάθηκαν κάπου στο δρόμο και το θέμα μου είναι ότι εκτός από το αμαζον περιμένω πράγματα από ebay- Κίνα και iherb.

Κι εμενα το βιβλίο απο τις 5 δεκεμβρη το θεωρησαν χαμενο από το αμαζον και το πλήρωσαν, γιατι δεν ειχαν άλλο. Το ήθελα όμως κι ελπίζω κάποια στιγμη να φτασει και να μην χαθει και τίποτα αλλο που περιμένω!!!!

Αλλη φορα αν δεν ειναι ανάγκη δεν θα ξαναπαραγγέίλω Δεκέμβριο...

a0Nsp3.png

Καλησπέρα σας.

Ευχαριστώ.

Εμείς έχουμε αυτήν http://www.mummyandlittleme.co.uk/pacapod-changing-bags-2557-0/pacapod-almora-changing-bag-in-sand-3324-0.html . Είναι λιγάκι τσιμπημένη βέβαια η τιμή της αλλά πραγματικά είναι κορυφαία τσάντα!!Και την πήρα από το mummyandlittleme.co.uk

Για το δικό μου είχα πάρει 2 από το ΕΒΑΥ, μια χαρά ήταν, με το στυλό τους την διαφάνειά τους, σετ. Από ΑΜΑΖΟΝ δεν είχα δεί, στο ΕΒΑΥ έχει τρελή ποικιλία. Να μην σας πω πόσο τις είχα δεί σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ....

2η μπαταρία όμως που πήρα την πήρα από ΑΜΑΖΟΝ, για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

Κοίταξα χθες στο ΕΒΑΥ αλλά φοβάμαι μήπως είναι μαϊμούδες και δεν χωράει το τηλ.Όντως σε κατάστημα είναι εξωφρενικές οι τιμές!!:mad:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπερα! Έχει παράγγειλε κανείς από tesco ανδρικα ρούχα? είδα πως έχει κάτι πολύ φθηνά κοστούμια κ πουκάμισα και μάλιστα κάποια πουκάμισα έχουν εύκολο σιδερωμα. θα αξίζουν λέτε?επίσης έχει κανείς να προτείνει κάποιο κατάστημα με πολύ φθηνά κοστούμια?τέλος ψάχνω παιδικό χαλί αλλά όχι πολύ λεπτό όπως οι μοκετες.κατι σαν τα χαλια της disney που ειναι hand tufted θέλω. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις! Πήρα φορά!

Καλησπέρα σας.

Ευχαριστώ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00303FDZ6/ref=oh_details_o01_s00_i00

Καλημέρα κορίτσια! Ναι! Έγινα και εγώ fun του Tassimo! Πριν 2 εβδομάδες αγορασα μηχανή. Έχω ήδη κάνει την παραγγελία μου από το site το ελληνικό με την έκπτωση των 20?. Θέλω να ρωτήσω τις fun του είδους αν έχουν βρει κάποιον πωλητή του amazon ή ebay που προτιμούν για αγορές ή άλλο site του εξωτερικού που αγοράζουν. Ευχαριστώ πολύ!

Από το γνωστό ελληνικό site και στα στέλνουν από Ολλανία (?? δεν παίρνω και όρκο) με ΤΝΤ courier.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και χρονιαπολλα εγω ειχα παρει μιαgraco αυτην καταπληκτικη

Και εγω την ίδια πήρα σε μαύρη,άσορτι με το καρότσι μας.νομιζω γύρω στις 20 λιρες(πανε και 2 χρονια κοντά).καταπληκτικη με αλλαξιερα μέσα που διπλωνει και θηκη για μωραντηλα να μην στεγνωνουν και πλαινες θήκες με ισοθερμική φοδρα για θερμό,γιαούρτια κ.α.

Πολυ καλή για την τιμή της.κατι άλλες περ περεγκο απο φίλες μου που είδα,είχαν την μισή χωριτηκοτητα.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Καλησπερα! Έχει παράγγειλε κανείς από tesco ανδρικα ρούχα? είδα πως έχει κάτι πολύ φθηνά κοστούμια κ πουκάμισα και μάλιστα κάποια πουκάμισα έχουν εύκολο σιδερωμα. θα αξίζουν λέτε?επίσης έχει κανείς να προτείνει κάποιο κατάστημα με πολύ φθηνά κοστούμια?τέλος ψάχνω παιδικό χαλί αλλά όχι πολύ λεπτό όπως οι μοκετες.κατι σαν τα χαλια της disney που ειναι hand tufted θέλω. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις! Πήρα φορά!

εμεις εχουμε παρει απο εδω και μας το εφεραν σπιτι με courier.μειναμε πολυ ευχαριστημενοι

http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=30&Itemid=64〈=el

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εμεις εχουμε παρει απο εδω και μας το εφεραν σπιτι με courier.μειναμε πολυ ευχαριστημενοι

http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=30&Itemid=64〈=el

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μήπως γνωρίζεις κ αν στην περίοδο των εκπτώσεων κάνουν επιπλέον προσφορές στο συγκεκριμένο κατάστημα? Τα χάλια της disney μου αρέσουν πολύ αλλά φοβάμαι να τόλμησω γιατί μου είπαν πως δεν πλένονται επειδή είναι χειροποίητα. Έχει πάρει καμία από εσάς και τα πλένει χωρίς πρόβλημα?

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μήπως γνωρίζεις κ αν στην περίοδο των εκπτώσεων κάνουν επιπλέον προσφορές στο συγκεκριμένο κατάστημα? Τα χάλια της disney μου αρέσουν πολύ αλλά φοβάμαι να τόλμησω γιατί μου είπαν πως δεν πλένονται επειδή είναι χειροποίητα. Έχει πάρει καμία από εσάς και τα πλένει χωρίς πρόβλημα?

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα χαλιά ΝΤΙΣΝΕΥ, ωστόσο επιβεβαιώνω ότι κατά τον Φλεβάρη βάζει εκπτώσεις, πέρσυ πήρα έτσι το σάγκυ μου.;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...