Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ παρήγγειλα από javari.fr με με ημερομηνία παράδοσης 21/12 και ακόμη τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι λόγω των γιορτών καθυστερούν οι παραδόσεις.θα περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα και μετά θα επικοινωνήσω μαζί τους

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κι εμένα αγνοείται βιβλίο από άμαζον με εκτιμώμενη παράδοση 7 Δεκεμβρίου. Έχω παραλάβει πράγματα που τα έχω παραγγείλει αργότερα. Σήμερα έφτασε και κάτι άλλο. Μάλλον οι γιορτές είναι, αλλά είναι δυνατόν να φτάσουν πράγματα που έχουμε παραγγείλει αργότερα; Να τα εξαφανίζει κάποιος μέσα στις γιορτές ακριβώς λόγω εορτών; Μα και ποιον να ενδιαφέρει ένα φιλολογικό βιβλίο στα αγγλικά; Τρέχα γύρευε... Ο ταχυδρόμος πάντως δεν ξέρει τίποτα... Αλλή φορά δεν θα ξανπαραγγείλω τόσα πολλά κοντά στις γιορτές, περιμένω αλλες 3 παραγγελίες, οι δύο με τρομερή καθυστέρηση, συν αυτό το βιβλίο που μου το πλήρωσαν από το άμαζον, αλλά αναρωτιέμαι ακόμα τι να έγινε!

Α! Και μια φίλη ρωτάει αυτό που ρωτάει και η alexdan, για το τέσκο δηλ. κάνει γενικές εκπτώσεις και σε φορμάκια κτλ.;

Ευχαριστώ πολύ!

a0Nsp3.png

Αν θυμάμαι καλά υπήρχε κάποια κοπέλα που ενδιαφερόταν για GEOX 26αρι.

Για δείτε:

1, 2, 3, 4, 5

Κα υπάρχουν τα ίδια σχεδον σε καλυτερες νομιζω τιμες στο Javari.de

Για πειτε μου εσεις οι πιο εμπειρες: ο γιος μου ειναι 2 ετων και 3μηνων και φοραει 24 νουμερο παπουτσι σε Geox και Primigi, και 25 σε Puma/Nike. Να τολμήσω να του πάρω παπουτσακια για του χρόνου; Και τι νουμερο λέτε;

Και μην ξεχνιομαστε, όποια ξερει για εκπτωσεις σε Next, Tesco που ρωταω πιο πανω, ας πει!

kGUSp3.png aMgOp3.png

Για πειτε μου εσεις οι πιο εμπειρες: ο γιος μου ειναι 2 ετων και 3μηνων και φοραει 24 νουμερο παπουτσι σε Geox και Primigi, και 25 σε Puma/Nike. Να τολμήσω να του πάρω παπουτσακια για του χρόνου; Και τι νουμερο λέτε;

γεια!

κι εμενα ειναι 2+7 μηνων και φοραει 24...προσωπικα δεν θα το ρισκαρα...

περσυ του ειχα παρει καποια geox για φετος και τελικα δεν τα φορεσε ουτε 1 φορα γιατι πηδηξε νουμερο...ακομα μεγαλωνει το ποδι τους και μιλας για μια σεζον μετα...αν μου ελεγες για καλοκαιρινα ισως σου ηταν πιο ευκολο να πετυχεις το νουμερο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Τα περισσότερα ναι, με καθυστέρηση 7-10 ημερών.

Δύο παραλαβές περιμένω που ευελπιστώ ότι λόγω τρέλας των ημερών καθυστερούν.

Στείλε μνμ στο ΑΜΑΖΟΝ ότι δεν παρέλαβες. Θα γίνει το γνωστό, θα σου πουν να περιμένεις 1 εβδομάδα και μετά αν ακόμα δεν έχεις παραλάβει, είτε θα στο ξαναστείλουν είτε θα σου επιστρέψουν τα χρήματά σου.

Μωρε δεν φοβαμαι μη χαθουνε...μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα.

Απλα ξενερωσα γιατι ηταν δωρα Χριστουγεννων και οπως παει με βλεπω να τα δινω των Φωτων!

Ralph Lauren με 19,90 και μάλιστα όλα τα χρωματα και μεγέθη;

δεν με νοαιζει να ναι μαιμουδες. Το θεμα ειναι οτι ερχονται κανονικα; ή στα βουταει κανενα τελωνειο και τρέχεις;

Άλλωστε αν δειτε στα σχολια, μόνο Ελληνες και Κυπριοι ψωνιζουν!

Διαφημίσεις

Αν το κάνεις έτσι, θα χρεωθείς με τα μεταφορικά.

Το απλούστερο είναι να μην παραλάβεις και όταν περάσει η ημέρα εκτιμώμενης παραλαβης που σου δίνει το ΑΜΑΖΟΝ, να ζητήσεις να σου επιστραφούν τα χρήματά σου.

Πάντως στην αδερφή μου έκαναν refund και τα μεταφορικά όταν χρειάστηκε να κάνει επιστροφή.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Πάντως στην αδερφή μου έκαναν refund και τα μεταφορικά όταν χρειάστηκε να κάνει επιστροφή.

Κι εμένα μου κατέβαλαν ένα μέρος από τα μεταφορικά σε επιστροφή, δεν θυμάμαι όμως πόσες λίρες.]

Εdit πλήρωσε ταχυδρομικά 10,90 ευρώ και μου έδωσαν 2,60 λίρες. Είναι κι αυτό κάτι.

a0Nsp3.png

Μια από τα ίδια. Είχα παραγγείλει αρχές Δεκ. και το αμαζον εσπασε την παραγγελία στα δύο. Η μία έπρεπε να φτάσει 14/12 και η δεύτερη 18/12 . Αυτή για τις 14/12 εξαφανίστηκε, επικοινώνησα μαζί τους και ελπίζω τον Γεναρη να τα έχω στα χέρια μου. Τελικά πρώτη φορά συμβαίνει τόσες ποπλλές παραγγελίες από το αμαζον να έχουν εξαφανιστεί.

Γιατί να συνέβη άραγε αυτό; Να είναι λέτε τα Χριστούγεννα και θα εμφανιστούν τα πράγματα σε λίγο καιρό; Εμένα πρώτη φορά δεν έφτασε κάτι που περίμενα από τις 5 Δεκέμβρη, έφτασαν αυτά που ήταν για 20 Δεκέμβρη και περιμένω ακόμα αυτά που ήταν για 19.

Να έκαναν μαζική επίθεση στα ταχυδρομεία στα δέματα του άμαζον; Δεν φαντάζομαι. Μήπως και από Αγγλία γίνεται χαμός λόγω Χριστουγέννων, πέρυσι τέτοια περίοδο δεν είχα παραγγελιές. Καμιά άλλη κοπέλα θυμάται για πέρυσι;

a0Nsp3.png

Καλησπέρα σας.

Μπορείτε να μου προτείνετε τσάντα μωρού για την βόλτα του από amazon;

Είχατε αγοράσει μερικές κοπέλες αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τα ποστ.

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...