Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Αναγκαστικά λόγω οικονομικής στενότητας. Ούτε καν τραπέζι δεν θα κάνουμε...

Ξέρω πως το γλυφιντζούρι παραπέμπει αποκλειστικά σε βάφτιση αλλά δεν μπορώ να συνδυάσω θεματικά 2 μυστήρια σε 1. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι κάτι σε "θάλασσα" αλλά ήθελα μωρέ για το παιδί κάτι πιο παιχνιδιάρικο κι όχι κάτι τόσο συνηθισμένο όπως κοχύλια, αστερίες κλπ. Τα γλυφιτζούρια ή και καραμέλες είναι ο,τι πιο ουδέτερο έχω σκεφτεί.

Άσε όλο αυτό σκέφτομαι και δεν ξέρω τί να κάνω...Τα γλυφιτζούρια νομίζω πως είναι οικονομική επιλογή για προσκλητήριο και κουβαδάκια με καραμέλες και κουφέτα για μπομπονιέρες. Θα δω κιόλας. Μπορεί να βρεθεί καμιά καλύτερη ιδέα.

Άτιμη κρίση...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα! Σας βρήκα! Είμαι μπανιαρισμένη δίπλα και δεν μπορώ να γράψω. Απλά θέλω να δηλώσω συμπαράσταση στην συναγωνίστρια Kalamaraki (ακόμα το ban? χεχε) και να δώσω τα φιλιά μου στην Access.

Λοιπόν εγώ πήρα αυτό για δώρο, ήρθε σε μια βδομάδα και είναι πολύ καλή κατασκευή, αφού σκέφτομαι να πάρω και για'μένα;)

Τσα! Σας βρήκα! Είμαι μπανιαρισμένη δίπλα και δεν μπορώ να γράψω. Απλά θέλω να δηλώσω συμπαράσταση στην συναγωνίστρια Kalamaraki (ακόμα το ban? χεχε) και να δώσω τα φιλιά μου στην Access.

Λοιπόν εγώ πήρα αυτό για δώρο, ήρθε σε μια βδομάδα και είναι πολύ καλή κατασκευή, αφού σκέφτομαι να πάρω και για'μένα;)

Μολις γύρισα απο τον παιδικό της μικρής κ έχω μισή ωρίτσα πριν φύγω για τη δουλειά μου, εσύ γιατί εισαι μπαν διπλα καλε?

Και εγώ ηθελα να πάρω από αυτά τα χαζευα αλλά αργησα για χριστούγεννα κ τωρα αν τα πάρω θα ερθουν μετά την πρωτοχρονιά κ δε λεει....

Για πες εντυπώσεις?

Εντιτ

Οσο για το μπαν....κάτσε να ξυπνήσει ο αντμιν....να δει το χάλι που έκανα χτες κ θα δεις....

Και τούτα εδώ, που αν και έλεγε το καλαμάρι πως έχουν μεγαλη φόρμα εγώ την αγνόησα και πήρα το μεγαλύτερο νούμερο και το πόδι της μικρής κολυμπάει. Αλλά είναι τέλεια!!!!!!!! Θα της χωράνε κατά το Πάσχα όπως υπολογίζω.

Διαφημίσεις

Εγώ θα ξαναπαραγγείλω σήμερα από το κολιεδάκι, ρε 'σύ ήρθε σε 7 μέρες το πρώτο. Βέβαια εντάξει είναι και γιορτές τώρα και μπορεί να έρθει στις Απόκριες με τα $@%@Ελτα μας.

Anyway, ban είμαι για θέματα αναλόγου ποιότητος με τον ΓΑΛΑΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ χαχχαχαχαχ

Και τούτα εδώ, που αν και έλεγε το καλαμάρι πως έχουν μεγαλη φόρμα εγώ την αγνόησα και πήρα το μεγαλύτερο νούμερο και το πόδι της μικρής κολυμπάει. Αλλά είναι τέλεια!!!!!!!! Θα της χωράνε κατά το Πάσχα όπως υπολογίζω.
Εγώ θα ξαναπαραγγείλω σήμερα από το κολιεδάκι, ρε 'σύ ήρθε σε 7 μέρες το πρώτο. Βέβαια εντάξει είναι και γιορτές τώρα και μπορεί να έρθει στις Απόκριες με τα $@%@Ελτα μας.

Anyway, ban είμαι για θέματα αναλόγου ποιότητος με τον ΓΑΛΑΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ χαχχαχαχαχ

Και για το Πάσχα θα της είναι κουτί κ ον τοπικ με τα λελούδια τους χαχαχαχα

Μα ναι...πως είχα ξεχάσει τον γαλατά χαχαχα

Ακόμα το μπαν....για πόσο καιρό είναι κανα μήνα? χαχαχα

Τα λεω για να τα ακουω να συνιθίζω

Ανοίγει θέμα αυτό το (λατρεμένο) άθλιο υποκείμενο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=106734 και αφού το κλείδωσαν εμείς σαν καλές φιλενάδες είπαμε να της συμπαρασταθούμε http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=106753. Απορώ γιατί μας κλείδωσαν, για καλό το κάναμε :lol::lol::lol:

Με το νέο έτος θα ξαναμπούμε, για ένα μήνα στο μπάνιο.

Διαφημίσεις

ravT δεν ήπιες καφέ πριν γράψεις το ποστ δίπλα ε? χαχαχχαχα αυτό σκεφτόμουν όταν το διάβασα, έριξες πολλά γκάζια!:P

χααχχααχχααχαχαχαχχα

προσεχε θα την ακούσεις κ εσύ τώρα

χαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...