Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

εχω παραγγειλει κατι απο αμαζον,εχει ηδη φυγει αλλα τελικα δεν το θελω...

μπορω να μην παραλαβω???

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από όλα σε όλους μας και στα παιδάκια μας!!

Νομίζω πως πρέπει να το παραλάβεις και μετά θα πας στο my orders στο αμαζον και δίπλα στην παραγγελία σου έχει ενεργοποιημένο το κουμπί return items.Από εκεί θα σε καθοδηγήσει πως θα το επιστρέψεις!

Αν το κάνεις έτσι, θα χρεωθείς με τα μεταφορικά.

Το απλούστερο είναι να μην παραλάβεις και όταν περάσει η ημέρα εκτιμώμενης παραλαβης που σου δίνει το ΑΜΑΖΟΝ, να ζητήσεις να σου επιστραφούν τα χρήματά σου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καπως ετσι είναι με το αμαζον και σου ζητάει να εκτυπωσεις ενα χαρτί που αφορά το είδος που θέλεις να επιστρεψεις το οποίο θα το κολλήσεις έξω από το δεμα επιστροφής και εκείνοι θα σου κάνουν επιστροφή την αξία του αντικειμένου που αγοράσες.Πριν καμμια μήνα επεστρεψα και εγω κατι παπούτσια που μου ήταν μεγάλο μέγεθος.

ναι καπως ετσι είναι με το αμαζον και σου ζητάει να εκτυπωσεις ενα χαρτί που αφορά το είδος που θέλεις να επιστρεψεις το οποίο θα το κολλήσεις έξω από το δεμα επιστροφής και εκείνοι θα σου κάνουν επιστροφή την αξία του αντικειμένου που αγοράσες.Πριν καμμια μήνα επεστρεψα και εγω κατι παπούτσια που μου ήταν μεγάλο μέγεθος.

Μηπως θυμασαι ποσο περιπου σου βγηκαν τα μεταφορικα για ενα ζευγαρι παπουτσια;

Μηπως θυμασαι ποσο περιπου σου βγηκαν τα μεταφορικα για ενα ζευγαρι παπουτσια;

αν θυμάμαι καλα κανα 10ευρώ με συστημένο βεβαια γιατί είχα το φόβο μην χαθεί.βεβαια τα παπουτσια κόστιζαν κανα 37ευρώ οπότε από το να μου μείνουν είπα τουλαχιστον να πάρω την διαφορά.

Διαφημίσεις

καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

εχω παραγγειλει κατι απο αμαζον,εχει ηδη φυγει αλλα τελικα δεν το θελω...

μπορω να μην παραλαβω???

Καλημερα και χρονια πολλα.

Μπορεις να μην παραλαβεις αλλα θεωρω οτι δεν ειναι η πιο σωστη τακτικη.

Προσωπικη αποψη βεβαια. Εσυ θα αποφασισεις.

Το αμαζον εχει ηδη χρεωθει για την αποστολη αυτη και πιθανως το αντικειμενο να μην τους επιστραφει ποτε αλλα καπου να "χαθει".

Εσυ θα κρινεις. Σε περιπτωσεις που οι αλλοι ειναι υπερ το δεον ενταξει μαζι μου προσπαθω κιέγω να το ανταποδιδω. :D

Πριν απο λιγο καιρο ρωτησε το ιδιο πραγμα μια κοπελα για το gymboree και κοντεψαμε να την φαμε.

Χρονια πολλα σε ολους.

Καλημερα και χρονια πολλα.

Μπορεις να μην παραλαβεις αλλα θεωρω οτι δεν ειναι η πιο σωστη τακτικη.

Προσωπικη αποψη βεβαια. Εσυ θα αποφασισεις.

Το αμαζον εχει ηδη χρεωθει για την αποστολη αυτη και πιθανως το αντικειμενο να μην τους επιστραφει ποτε αλλα καπου να "χαθει".

Εσυ θα κρινεις. Σε περιπτωσεις που οι αλλοι ειναι υπερ το δεον ενταξει μαζι μου προσπαθω κιέγω να το ανταποδιδω. :D

Πριν απο λιγο καιρο ρωτησε το ιδιο πραγμα μια κοπελα για το gymboree και κοντεψαμε να την φαμε.

Χρονια πολλα σε ολους.

anna καλημερα!

η αληθεια ειναι πως δεν ειχα σκεφτει καθολου οτι μπορει να χαθει...

γι αυτο ρωτησα και εδω,να παρω γνωμες...

εννοειται πως δεν θα ηθελα να δημιουργησω μια "κακη εικονα" προς τα εξω γιατι αυτο θα ηταν εις βαρος ολων μας...οταν συσσωρευονται περιστατικα εννοειται πως και αυτοι θα επαναξιολογησουν τα πραγματα...

τεσπα...

το περιμενω σημερα οποτε θα παραλαβω και αν με συμφερει θα το στειλω πισω..αλλιως η θα το πουλησω (αν τα καταφερω) η θα το φαω;)

καλη χρονια να εχουμε!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

Παρηγειλα ενα ζευγαρι παπουτσια απο javari.de με ημερομηνια παραδοσης 21/12, ακομα ομως δεν εχω παραλαβει.....εχει κανεις παρομοια εμπειρια?!Με τι να τα περιμενω με κουριερ ή ταχυδρομειο?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

Παρηγειλα ενα ζευγαρι παπουτσια απο javari.de με ημερομηνια παραδοσης 21/12, ακομα ομως δεν εχω παραλαβει.....εχει κανεις παρομοια εμπειρια?!Με τι να τα περιμενω με κουριερ ή ταχυδρομειο?

Και εγω παρηγγειλα 3 ζευγαρια με με ημερομηνια παραδοσης 21/12 και ακομη τιποτα. Θελω να πιστευω οτι λογω των γιορτων καθυστερουν οι παραδοσεις. Την προηγουμενη φορα που παρηγγειλα ειχαν παλι καθυστερηση και αν θυμαμαι καλα παρελαβα απο currier.

Chatzico εσυ ειχες παρει δωρα Χριστουγεννων απο αμαζον;Παρελαβες;

Την πατησα κοριτσια!Πηρα δωρα για το μικρο,για ανιψια κτλ και δεν εχω παραλαβει ακομα.Ειχα estimated delivery στις 24 αλλα ετσι οπως παει θα ερθουν "του χρονου".

Διαφημίσεις

Chatzico εσυ ειχες παρει δωρα Χριστουγεννων απο αμαζον;Παρελαβες;

Την πατησα κοριτσια!Πηρα δωρα για το μικρο,για ανιψια κτλ και δεν εχω παραλαβει ακομα.Ειχα estimated delivery στις 24 αλλα ετσι οπως παει θα ερθουν "του χρονου".

Τα περισσότερα ναι, με καθυστέρηση 7-10 ημερών.

Δύο παραλαβές περιμένω που ευελπιστώ ότι λόγω τρέλας των ημερών καθυστερούν.

Στείλε μνμ στο ΑΜΑΖΟΝ ότι δεν παρέλαβες. Θα γίνει το γνωστό, θα σου πουν να περιμένεις 1 εβδομάδα και μετά αν ακόμα δεν έχεις παραλάβει, είτε θα στο ξαναστείλουν είτε θα σου επιστρέψουν τα χρήματά σου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Εγώ πάντως που είχα παραγγείλει είδη και σκεύη ζαχαροπλαστικής για τις γιορτές απ το αμαζον, δεν ήρθαν ποτέ με estimate delivery 5/12. Επικοινώνησα μετά από μια εβδομάδα, αφού είμαι παλιά καραβάνα, και με ρώτησαν τι θέλω. Επέλεξα αντικατάσταση αφού τα χρειαζόμουν. Σήμερα παρέλαβα το 1ο μέρος και αύριο θα πάω για το 2ο. Η πρώτη παραγγελία ή αγνοείται ή κάποιος τη χαίρεται.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εγώ πάντως που είχα παραγγείλει είδη και σκεύη ζαχαροπλαστικής για τις γιορτές απ το αμαζον, δεν ήρθαν ποτέ με estimate delivery 5/12. Επικοινώνησα μετά από μια εβδομάδα, αφού είμαι παλιά καραβάνα, και με ρώτησαν τι θέλω. Επέλεξα αντικατάσταση αφού τα χρειαζόμουν. Σήμερα παρέλαβα το 1ο μέρος και αύριο θα πάω για το 2ο. Η πρώτη παραγγελία ή αγνοείται ή κάποιος τη χαίρεται.

Μια από τα ίδια. Είχα παραγγείλει αρχές Δεκ. και το αμαζον εσπασε την παραγγελία στα δύο. Η μία έπρεπε να φτάσει 14/12 και η δεύτερη 18/12 . Αυτή για τις 14/12 εξαφανίστηκε, επικοινώνησα μαζί τους και ελπίζω τον Γεναρη να τα έχω στα χέρια μου. Τελικά πρώτη φορά συμβαίνει τόσες ποπλλές παραγγελίες από το αμαζον να έχουν εξαφανιστεί.

κι εμενα κατι εχει χαθει (οχι απο αμαζον) αλλα περιμενω κι εγω δεματα....

ελπιζω να φτασει και το χαμενο εστω και καθυστερημενα...

ευτυχως ειναι γνωστος ο ταχυδρομος αλλα μου φαινεται καποιος μακρυχερης πρεπει να υπαρχει στο ταχυδρομειο...:evil:

βρηκα τυχαια αυτο αν ενδιαφερεται καμια

http://www.achica.com/children-nursery?WT.srch=1&gclid=CKWrmfTVurQCFUFb3godQ2oASA

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Πότε έχει εκπτώσεις στο nextdirect.com;

Επίσης το clothingattesco.com και το littlewoodseurope.com βλέπω ότι έχουν βάλει κάποια κομμάτια σε έκπτωση, δεν τα βάζουν όλα; Πχ. φορμακια για μωρά ή πυτζαμάκια;;

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...