Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, γιορτινές ευχές για καλές οικογενειακές και θερμές γιορτές σε όλους μας!

Ερώτηση...πήραμε μια dolce gusto, καψούλες από που προμηθευόμαστε?Είχα την εντύπωση πως έστελνε το άμαζον αλλά πριν λίγο δοκίμασα και δεν τις στέλνει Ελλάδα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ξέρεις κάτι;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρηστικό αλλά από αισθητικής άποψης δεν μου αρέσει..δηλαδή τι;Θα έχεις το παιδί δεμένο με λουρί;Και να σου πω νομίζω πως εξαρτάται από το παιδί.Η δικιά μου δεν μπουσούλησε πολύ, σηκώθηκε γρήγορα και δεν ήθελε ούτε περπατούρα.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Να ρωτήσω κάποια από τις μανούλες, έχει πάρει καμιά σας κάτι τέτοιο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0072DGLDS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE ;Με μπερδεύει το sizing info τι νούμερο να πάρω.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρεις κάτι;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρηστικό αλλά από αισθητικής άποψης δεν μου αρέσει..δηλαδή τι;Θα έχεις το παιδί δεμένο με λουρί;Και να σου πω νομίζω πως εξαρτάται από το παιδί.Η δικιά μου δεν μπουσούλησε πολύ, σηκώθηκε γρήγορα και δεν ήθελε ούτε περπατούρα.

εχω αυχενικο και δεν μπορω να σκυβω και ειπα μηπως ειναι καλή ιδέα. Η περπατουρα δεν θεωρειται ακατάλληλη;

Να ρωτήσω κάποια από τις μανούλες, έχει πάρει καμιά σας κάτι τέτοιο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0072DGLDS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE ;Με μπερδεύει το sizing info τι νούμερο να πάρω.

μαλλον το 5 αλλα τα γραφει πολυ μπερδεμενα...(κι εγω εχω θεμα με το size chart του αμαζον,ουφ!)

δεν κοιτας στο επισημο site μηπως βρεις κατι?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εχω αυχενικο και δεν μπορω να σκυβω και ειπα μηπως ειναι καλή ιδέα. Η περπατουρα δεν θεωρειται ακατάλληλη;

Περπατούρα δεν πήραμε ακριβώς γιατί ο γιατρός μας απέτρεψε.Την δοκιμάσαμε σε φιλικό σπίτι και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ για να την βγάλω!!

Σίγουρα είναι κουραστικό να κρατάς μια μινιατουρίτσα από το χέρι για να περπατάει..εγώ επειδή δεν είμαι και το πρώτο μπόι είχα μικρότερο πρόβλημα!!!!!:PΠάντως εμάς αυτή η φάση δεν κράτησε πολύ αν αυτό σε παρηγορεί!!!!

μαλλον το 5 αλλα τα γραφει πολυ μπερδεμενα...(κι εγω εχω θεμα με το size chart του αμαζον,ουφ!)

δεν κοιτας στο επισημο site μηπως βρεις κατι?

Μπήκα στο επίσημο site και τα νούμερα είναι βάσει ηλικίας, κάτι που δεν είναι στο άμαζον!!Βέβαια επεξηγεί, οπότε κατέληξα στο 7 γιατί το 5αρι το φοβάμαι.Βέβαια υπάρχει περίπτωση να μας είναι τεράστια αλλά μάλλον θα το ρισκάρω.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

εμεις πηραμε τον σταθμο δραστηριοτητων απο τα elc που ΔΕΝ εχει ροδακια και το χρησιμοποιει σαν περπατουρα και αλλωνιζει περα δωθε το σπιτι και δεν κουτουλαει οπου βρει γιατι το κατευθυνει αυτος οπου θελει να παει.

αν δεν θες να παρεις περπατουρα ειναι μια λυση παντως..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

H περπατούρα είναι ακατάλληλη για πολλούς λόγους, ένας από αυτόυς είναι πως μαθαίνει να περπατά σηκωμένο στις μύτες των δακτύλων. Εκείνο το βοηθητικό από τα elc κι αν φαίνεται ακατάλληλο, λόγικά θα σε επιβαρύνει στη μέση καθώς θα πρέπει να σκύβεις για να κρατήσεις μωρό όρθιο, όσο για το αυχενικό κατά τη γνώμη μου θα στο επιδεινώσει. Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που θα χρειάζεται βοήθεια στο περπάτημα. Εμενα έμαθε να σηκώνεται στο πάρκο του μέσα και σε μαξιλάρια καναπέ που είχα βάλει όρθια εδώ κι εκεί.

Διαφημίσεις

.... λόγικά θα σε επιβαρύνει στη μέση καθώς θα πρέπει να σκύβεις για να κρατήσεις μωρό όρθιο, όσο για το αυχενικό κατά τη γνώμη μου θα στο επιδεινώσει. Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που θα χρειάζεται βοήθεια στο περπάτημα. Εμενα έμαθε να σηκώνεται στο πάρκο του μέσα και σε μαξιλάρια καναπέ που είχα βάλει όρθια εδώ κι εκεί.

δεν υποτιθεται οτι για να μπει ενα μωρο σε κατι τετοιο πρεπει να μπορει τουλαχιστον να κρατησει το κεφαλι του και την μεση του μονο του????????????? :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

δικιο εχεις για το παρκο, και μαλλον εισαι απο τις τυχερες μαμαδεσ, γιατι εμενα ο μπεμπης μου δεν καθισε ουτε λεπτο μεσα σε παρκο και παρκοκρεββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

εχω παραγγειλει κατι απο αμαζον,εχει ηδη φυγει αλλα τελικα δεν το θελω...

μπορω να μην παραλαβω???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

εχω παραγγειλει κατι απο αμαζον,εχει ηδη φυγει αλλα τελικα δεν το θελω...

μπορω να μην παραλαβω???

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από όλα σε όλους μας και στα παιδάκια μας!!

Νομίζω πως πρέπει να το παραλάβεις και μετά θα πας στο my orders στο αμαζον και δίπλα στην παραγγελία σου έχει ενεργοποιημένο το κουμπί return items.Από εκεί θα σε καθοδηγήσει πως θα το επιστρέψεις!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...