Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, σε περίπτωση που πληρώσεις με paypal και δεν σου στείλουν το προιον σου επιστρέφεται το ποσό από το paypal ή τα κλέμε τα ευρώ μας?Εννοείται ότι έχω κάνει και το κέις που μου είπατε. ευχαριστω εκ των προτέρων.Ο πωλητής μου από το ιoffer δεν έχει πλέον καμία ενεργή καταχωρηση, βρωμάει η δουλειά ,εεε?Το θέμα είναι όμως ότι είναι on line πολλες φορες αλλά δεν μου απαντα

Κορίτσια, σε περίπτωση που πληρώσεις με paypal και δεν σου στείλουν το προιον σου επιστρέφεται το ποσό από το paypal ή τα κλέμε τα ευρώ μας?Εννοείται ότι έχω κάνει και το κέις που μου είπατε. ευχαριστω εκ των προτέρων.Ο πωλητής μου από το ιoffer δεν έχει πλέον καμία ενεργή καταχωρηση, βρωμάει η δουλειά ,εεε?Το θέμα είναι όμως ότι είναι on line πολλες φορες αλλά δεν μου απαντα

Τα χρήματά σου δεν θα τα χάσεις εφόσον έχεις ανοίξει case. Όσες φορές μου έχει τύχει προβληματάκι με τις συναλλαγές μου έχω δικαιωθεί. Το μόνο αρνητικό σ'όλη την υπόθεση είναι ότι περιμένεις πολύ καιρό για τη πίστωση στο λογαριασμό σου. Μου έχει τύχει και ενάμιση μήνα!!! ;)

n3oUp2.png

Τα χρήματά σου δεν θα τα χάσεις εφόσον έχεις ανοίξει case. Όσες φορές μου έχει τύχει προβληματάκι με τις συναλλαγές μου έχω δικαιωθεί. Το μόνο αρνητικό σ'όλη την υπόθεση είναι ότι περιμένεις πολύ καιρό για τη πίστωση στο λογαριασμό σου. Μου έχει τύχει και ενάμιση μήνα!!! ;)

Σ ευχαριστω πολύ, λίγο το κακό να περιμένω

Ροζ και μπλε

Χριστούγεννα έρχονται. Με τέτοια τιμή δεν είναι κακές για δωράκι..

Σωστό αυτό, δεν ξέρω πως είναι σε μέγεθος, αν και τα έχουμε πει νομίζω πολλές φορές εδώ μέσα, λέτε να είναι κατάλληλο για μεγαλύτερο παιδάκι 6 ετών δηλαδή ή είναι για μικρότερα;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Σωστό αυτό, δεν ξέρω πως είναι σε μέγεθος, αν και τα έχουμε πει νομίζω πολλές φορές εδώ μέσα, λέτε να είναι κατάλληλο για μεγαλύτερο παιδάκι 6 ετών δηλαδή ή είναι για μικρότερα;

κοριτσια ειναι για λιγα πραγματα ...χωρανε μικρα σε μεγεθος παιχνιδια και βιβλια...γιατι να μην κανει για 6 ετων παιδακι...νομιζω ειναι μια χαρα...βασικα ειναι fun βαλιτσες...

αφηστε που με το περιεργο σχημα τους δεν τις βολευεις και ευκολα (πχ...στο πορτπαγκαζ)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ιδια ακριβως περιπτωση,ioffer...κι εμενα ο πωλητης μου δεν ειχε καμμια ενεργη καταχωρηση αλλα τα πηρα τα χρηματα μου μολις ανοιξα κεις.....καλη επιτυχια!!!

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

κορίτσια οι trunki, απ'οσο ξέρω είναι έως 6 χρονων! Μετά δε χωράνε τα παιδιά να καθίσουν πάνω! το γράφει κ στη περιγραφή! πάντως είναι super η βαλίτσα!!!! Δεν τη αλλάζουμε με τίποτα!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Οπότε, ψάχνουμε για άλλο δωράκι! Δεν θέλω για τα Χριστούγεννα, αλλά για αρχές Φλεβάρη, είναι για αγοράκι 6 ετών, αν πετύχετε κάτι οικονομικό και εντυπωσιακό (του είχα πάρει φωτογραφική όταν είχαν 23 λίρες πχ.) σφυρίξτε!

a0Nsp3.png

και την πηρα 23 λιρες στην black Friday και το θεωρησα επιτυχια

Κάποια στιγμή λίγο πριν από το black friday είχα εκφράσει την άποψη πως μετά από την μαυρο-εβδομάδα βάζει ακόμη καλύτερες προσφορές.

Μέχρι στιγμής, ό,τι έχω βάλει στο ukcamelcamel για να παρακολουθώ με έχει πέσει αρκετά.

Οπότε μάλλον θα μείνω με αυτή την εντύπωση πως μετά από black friday ακολουθούν και άλλες (ίσως καλύτερες) προσφορές.

Καλή μας μέρα.

Κορίτσια καλημέρα. αυτό το ξέρει καμία? έχει timberland σε πολυ χαμηλές τιμές και ένα ζευγάρι ανδρικό που προχωρησα χωρις παραγγελία μου το λέει 7.73 μεταφορικά για ελλάδα. ο αντρούλη μου με έχει φάει και θελει οποσδηποτε να του παρω . τι λέτε οι ΄'εμπειρες?

http://www.uktimberlandsale.co.uk/index.php?main_page=checkout_shipping

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...