Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Θυμάμαι πως κάποια στιγμή κάποια κορίτσια πήραν αυτό το μπουφάν http://www.ebay.co.uk/itm/New-Lady-Women-Thicken-Warm-Winter-Coat-Hood-Parka-Overcoat-Long-Jacket-Outwear-/140898326644?pt=US_CSA_WC_Outerwear&var=&hash=item20ce31d874

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι ζεστό ή είναι "ψεύτικο"? Από τη φωτογραφία φαίνεται σούπερ και σε συνδιασμό με την τιμή απλά δεν υπάρχει...

ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!

Το μπουφάν το ζαχάρωνα κι εγώ πρόσφατα από άλλον πωλητή και ενώ οι περισσότεροι πωλητές το έχουν μίνιμουμ 32 λίρες, εκείνος το είχε 15. Ευτυχώς που βγήκε out of stock πριν προλάβω... Ο πωλητής είχε 700 feedback, πάνω από 99,5%. Και επειδή παρακολούθησα να δω αν θα το ξαναβάλει, είδα ότι μέσα σε λίγες μέρες το feedback του έπεσε στα 60%!!! Όταν μπήκα να διαβάσω, όλα τα Negative ήταν από το μπουφάν που δεν παρέλαβαν ποτέ.

Λοιπόν, εσύ βλέπεις τώρα ένα feedback άριστο, σκέφτεσαι, ο τύπος έχει και 900 πωλήσεις άρα είναι αξιόπιστος, αυτός πασάρει το μπουφάν, πρόσεξε ότι έχει πουλήσει μέσα σε 2 μέρες 262 κομμάτια!!! Βάλε κέρδος με το νου σου.. Έψαξα όλο του το feedback, κανείς δε γράφει για το μπουφάν, απλά γιατί το αγόρασαν πάρα πολύ πρόσφατα και θα το περιμένουν για κανα μήνα σίγουρα...

Θεωρώ κατά 99% ότι η εν λόγω πώληση είναι μούφα και σε ένα μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις τα negative feedback.

Αν πάλι δεν σε έπεισα και το τολμήσεις, αν παραλάβεις, πες μου να πάρω κι εγώ :cool:

όση ώρα έγραφα το μήνυμα, τα 262 sold έγιναν 266. Φαντάσου άλλες 28 μέρες που θα τρέχει (χωρίς παράλληλα να έχει negative γιατί όλοι θα περιμένουν) πόσα θα γράψει πωλήσεις. Πάει για γερή μπάζα ο τύπος...

Εκτός αν περιμένεις αρκετές μέρες και έρθουν θετικά feedback που να αφορούν το μπουφάν και διαψευστώ..

Επεξεργάστηκαν by maanton
Edit: επιπλέον πληροφόρηση

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν παραγγειλω απο το αμαζον της αμερικης παιχνιδι (για την ακριβεια αυτο http://www.amazon.com/Fisher-Little-People-Learning-Playset/dp/B00106CGP0/ref=sr_1_42?ie=UTF8&qid=1355869805&sr=8-42&keywords=little+people) ποσες πιθανοτητες εχω να μην περασει τελωνειο??????????????????

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!

Το μπουφάν το ζαχάρωνα κι εγώ πρόσφατα από άλλον πωλητή και ενώ οι περισσότεροι πωλητές το έχουν μίνιμουμ 32 λίρες, εκείνος το είχε 15. Ευτυχώς που βγήκε out of stock πριν προλάβω... Ο πωλητής είχε 700 feedback, πάνω από 99,5%. Και επειδή παρακολούθησα να δω αν θα το ξαναβάλει, είδα ότι μέσα σε λίγες μέρες το feedback του έπεσε στα 60%!!! Όταν μπήκα να διαβάσω, όλα τα Negative ήταν από το μπουφάν που δεν παρέλαβαν ποτέ.

Λοιπόν, εσύ βλέπεις τώρα ένα feedback άριστο, σκέφτεσαι, ο τύπος έχει και 900 πωλήσεις άρα είναι αξιόπιστος, αυτός πασάρει το μπουφάν, πρόσεξε ότι έχει πουλήσει μέσα σε 2 μέρες 262 κομμάτια!!! Βάλε κέρδος με το νου σου.. Έψαξα όλο του το feedback, κανείς δε γράφει για το μπουφάν, απλά γιατί το αγόρασαν πάρα πολύ πρόσφατα και θα το περιμένουν για κανα μήνα σίγουρα...

Θεωρώ κατά 99% ότι η εν λόγω πώληση είναι μούφα και σε ένα μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις τα negative feedback.

Αν πάλι δεν σε έπεισα και το τολμήσεις, αν παραλάβεις, πες μου να πάρω κι εγώ :cool:

όση ώρα έγραφα το μήνυμα, τα 262 sold έγιναν 266. Φαντάσου άλλες 28 μέρες που θα τρέχει (χωρίς παράλληλα να έχει negative γιατί όλοι θα περιμένουν) πόσα θα γράψει πωλήσεις. Πάει για γερή μπάζα ο τύπος...

Εκτός αν περιμένεις αρκετές μέρες και έρθουν θετικά feedback που να αφορούν το μπουφάν και διαψευστώ..

Με έπεισες και με το παραπάνω μάλιστα!!!!!

Και εγώ το θεώρησα ευκαιρία γιατί ξέρω πως πολλοί το έχουν κοντά στις 25 λίρες συν μεταφορικά. Πού να πάει το μυαλό μου μέχρι εκεί...

Ευχαριστώ :D

VmC1p2.png

Αντί να παιδευεσαι πήγαινε στο τζάμπο έχει μια αγγλική μάρκα εξαιρετική την εχω δύο χρόνια κ είναι αριστη. Νομίζω 30ευρώ η πόρτα κ οι επεκτασεις από 10 έως 18-20ευρώ. Για μένα είναι αριστη επιλογή κ παντελώς ίδια σε πάχος μετάλλου με του μοδερκερ

Διαφημίσεις

Αντί να παιδευεσαι πήγαινε στο τζάμπο έχει μια αγγλική μάρκα εξαιρετική την εχω δύο χρόνια κ είναι αριστη. Νομίζω 30ευρώ η πόρτα κ οι επεκτασεις από 10 έως 18-20ευρώ. Για μένα είναι αριστη επιλογή κ παντελώς ίδια σε πάχος μετάλλου με του μοδερκερ

Με αυτές τις επεκτάσεις μπορώ να κάνω σχήμα Γ ή Π; Αν είναι να πάω τζαμπο.

Θυμάμαι πως κάποια στιγμή κάποια κορίτσια πήραν αυτό το μπουφάν http://www.ebay.co.uk/itm/New-Lady-Women-Thicken-Warm-Winter-Coat-Hood-Parka-Overcoat-Long-Jacket-Outwear-/140898326644?pt=US_CSA_WC_Outerwear&var=&hash=item20ce31d874

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι ζεστό ή είναι "ψεύτικο"? Από τη φωτογραφία φαίνεται σούπερ και σε συνδιασμό με την τιμή απλά δεν υπάρχει...

κι εγω θυμάμαι πως κάποιες κοπέλες το είχαν αγοράσει πέρσι.. αλλά νομίζω πως πως τους είχε βγει καλό κ μόνο στο νούμερο είχαν θέμα.. οτι ηταν στενο.

Ας μας πουν όσες το πήραν για σίγουρα!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλημέρα! Για να μην παιδεύεσαι άδικα, τα συγκεκριμένα πορτάκια δεν τα στέλνουν Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά. Είχα δοκιμάσει κι εγώ το καλοκαίρι να πάρω και απορούσα που δεν γινόταν, είχα ανταλλάξει αρκετά εμαιλ με αντιπρόσωπο του Αμαζον και το είχε ψάξει το θέμα. Δεν έρχονται όλα τα αντικείμενα στη χώρα μας ανέξοδα, στο συγκεκριμένο ατυχήσαμε και οι δύο.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα! Για να μην παιδεύεσαι άδικα, τα συγκεκριμένα πορτάκια δεν τα στέλνουν Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά. Είχα δοκιμάσει κι εγώ το καλοκαίρι να πάρω και απορούσα που δεν γινόταν, είχα ανταλλάξει αρκετά εμαιλ με αντιπρόσωπο του Αμαζον και το είχε ψάξει το θέμα. Δεν έρχονται όλα τα αντικείμενα στη χώρα μας ανέξοδα, στο συγκεκριμένο ατυχήσαμε και οι δύο.

Ok! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! :D

zouzounel δεν μου ανοιγει το λινκ!

Ok!το βρηκα!Γιατι το προτεινεις μονο για αναποδο καθισματακι;

Ακομα και στο αναποδο, υπο προϋποθέσεις... Σε περιπτωση αναγκης για άμεση εκκένωση, δυσκολεύει πολύ. Εδώ οι κανονισμοί επιβαλουν στους κατασκευαστές σύστημα quick release για τις ζωνες στα παιδικά καθισματακια, εμείς πάμε μόνοι μας να δυσκολεύουμε τη ζωή μας?

Τωρα για τα καθισματακια που κοιταζουν μπροστά, τίθεται θεμα σοβαρής κακωσης σε περιπτωση ατυχήματος, ειδικά αν ειναι τοποτεθημένο πολύ ψηλά στο λαιμό ή πολύ χαμηλά στην κοιλιά. Δες και ενα σχετικό βιντεο:

Εισαι σίγουρη οτι τεντώνεις αρκετά τη ζώνη? Οχι τόσο που να στριμώχνεται το παιδί, αλλά και 9 μηνων να βγάζει τα χερια του, μου κανει μεγάλη εντύπωση.

Αν μπορείς πάντως, απόφυγε τα chest clip.

Ειχα παρει κι εγώ, αλλά μετά από συζητηση με τα πιτσιρικια μου ("πρεπει να ειμαστε ασφαλείς, γι αυτό φοραμε τη ζωνη", "και η μαμα φοράει τη δική της ζωνη και ο μπαμπας επίσης" κλπ κλπ σταματησα να τους το βαζω -και τα εχω και τα δυο σε αναποδα καθισματακια-, οκ το δικό σου ειναι μικρό ακομα για να το πιασεις στο μπλα μπλα).

Εναλλακτικά ειχα παρει και αυτό: http://5pointplus.com/ , θεωρητικά καλό φαινεται, αλλα στην πράξη το βρηκα λίγο αβολο. Ειναι σαν γιλεκακι που εφαρμόζει στη ζωνη.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Το παρκά ο κινεζούλης το κατέβασε στις 6 λίρες και έχει πουλήσει 332 κομμάτια!!!!!!!!!!!!!!! Πλέον φαίνεται πως είναι απάτη...

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Lady-Women-Thicken-Warm-Winter-Coat-Hood-Parka-Overcoat-Long-Jacket-Outwear-/140898326644?pt=US_CSA_WC_Outerwear&var=&hash=item20ce31d874

VmC1p2.png

κορίτσια γεια σας,

Σήμερα έκανα μια παραγγελία αξίας 450 ευρώ,από http://www.sportsdirect.com/

μερικά κομμάτια δικά μου και τα περισσότερα για λογαριασμό φίλων.....

πηγαίνοντας στο λογαριασμό μου, στο παυπαλ είδα πως με έχει χρεώσει, περίπου 20 ευρώ παραπάνω από την παραγγελία μου , συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών.

Μήπως ξέρετε γιατί;;; Η αλήθεια είναι πως σε όλες μου τις αγορές παλιότερα από το jjbsports.com προέκυπτε μια μικρή διαφορά σε σχέση με την ενδεικτική τιμή της ισοτιμίας, της τάξεως των 3-4 ευρώ. Όμως τώρα είναι μεγάλη η διαφορά.

Dec 19, 2012 Order To Sportsdirect.com Completed ... -£366.89 GBP

Dec 19, 2012 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details ?470.02 EUR

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...