Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τέλεια είναι, καλούς διπλασιασμούς! ❤️❤️❤️ 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

τι έχετε να μου προτείνετε από μίξερ με κάδο??

Ξετρελάθηκα με αυτό, αλλά πολλά τα ???!!!

Εγώ έχω αυτό και το χρησιμοποιώ πάααααρα πολύ.Φτιάχνουμε πολύ συχνά και με τα παιδιά ζύμες και γλυκά. Πιστεύω πως ο ανοξείδωτος κάδος είναι που αξίζει.Το συγκεκριμένο κάνει πολύ καλή δουλειά.

Μια φίλη το πήρε πρόσφατα από μαγαζί ιντερνετικό που βρήκε στο skroutz.Θυμάμαι η (οικονομική) διαφορά ήταν πολύ μικρή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιντερνετικα κοριτσια καλησπέρα!

θελω να αγοράσω κατι με δημοπρασια απο ebay.co.uk με paypal αλλά δεν στελνει ελλάδα (μονο αγγλία).

Η αδερφή μου μένει αγγλία, οπότε θα μπορουσα να αλλάξω την διευθυνση μου στο paypal και να βάλω της αδερφής μου - και αν με το καλό κερδισω την δημοπρασία και πληρωσω τον πωλητη να ξαναλλάξω την διευθυνση στο paypal και να βάλω την δική μου πάλι στην Ελλάδα;;;

υπάρχει πρόβλημα με το παραπάνω;;;;;;;

ιντερνετικα κοριτσια καλησπέρα!

θελω να αγοράσω κατι με δημοπρασια απο ebay.co.uk με paypal αλλά δεν στελνει ελλάδα (μονο αγγλία).

Η αδερφή μου μένει αγγλία, οπότε θα μπορουσα να αλλάξω την διευθυνση μου στο paypal και να βάλω της αδερφής μου - και αν με το καλό κερδισω την δημοπρασία και πληρωσω τον πωλητη να ξαναλλάξω την διευθυνση στο paypal και να βάλω την δική μου πάλι στην Ελλάδα;;;

υπάρχει πρόβλημα με το παραπάνω;;;;;;;

Κανένα πρόβλημα. Θα κανείς την αγγλική διεύθυνση primary θα κανείς τη δουλειά σου και όταν τελειώσεις θα ξανακάνεις primary την ελληνική.

Edit

Τώρα πρόσεξα ότι θέλεις να αλλάξεις διεύθυνση στο PayPal. Δεν χρειάζεται η δουλειά σου γίνετε και με αυτό που σου λέω στο ebay.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.

Ήθελα να σου πω ότι αλλάζοντας την primary address στο ebay ειναι η διεύθυνση αποστολής. Όταν πληρώσεις στο PayPal θα δεις που θα σου βγάλει αυτή τη διεύθυνση ότι θα σου στείλει το προϊόν. Αφού τελειώσεις και με τη πληρωμή τότε θα ξαναλλαξεις διεύθυνση.

Δεν ξέρω αν γίνετε μέσω PayPal.

q1kup2.pngza5op2.png

Καποια κοπελα ειχε παρει ενα εξαρτημα που το βαζεις στις ζωνες του παιδικου καθισματος αυτοκινητου και δεν μπορει να τις βγαλει το παιδι.Κατι σαν ασφαλεια.Δεν μπορω να βρω το ποστ.Θυμαται καμια;

chest clip

αν και θα το προτεινα μονο για αναποδα καθισματακια

dJzIp2.png Fysmp3.png

Θυμάμαι πως κάποια στιγμή κάποια κορίτσια πήραν αυτό το μπουφάν http://www.ebay.co.uk/itm/New-Lady-Women-Thicken-Warm-Winter-Coat-Hood-Parka-Overcoat-Long-Jacket-Outwear-/140898326644?pt=US_CSA_WC_Outerwear&var=&hash=item20ce31d874

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι ζεστό ή είναι "ψεύτικο"? Από τη φωτογραφία φαίνεται σούπερ και σε συνδιασμό με την τιμή απλά δεν υπάρχει...

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Mήπως κατά τύχη έχει πάρει κανείς/καμιά αυτό ή αυτής της εταιρείας προϊόντα;

Το πήρε μια φίλη και είναι ευχαριστημένη αλλά μαζεύω γνώμες.

Δεν άντεχει άλλο η μπουμπου μας στο 9-18kg.Παρόλο που είναι 22 μηνών,δεν χωράει σε αυτό που έχουμε και άρχισε να κάνει εμετούς γιατί ζορίζεται.

Πως σας φαίνεται εντέλει;και ρωτώ γιατί υπαρχει μια σχετική εμπειρία εδώ μέσα:D

κατ αρχας ηθελα να σας ευχαριστησω για τα φωτα που μου δωσατε και με κανατε ινυερνετ μανιακ.Σας διαβαζα χρονια αλλα φοβομουνα να το τολμησω. Τωρα ομως ποιος με πιανει .Ηθελα να προσθεσω οτι αγορασα απο το http://www.sbj.de/ και παρολο που δυσκολευθηκα λιγο στην επικοινωνια ηρθαν ολα αψογα και στην ωρα τους οποτε ισως να βοηθηθει καποιος. Επισης ηθελα να ρωτησω μηπως καποια μαμα εχει παρει για την κορη της αυτες 41pqDzZazML._SS45_.jpg413yA6CknLL._SS45_.jpg41QCRzj0i9L._SS45_.jpg31auMvtREnL._SS45_.jpg41bS%2BFVTlcL._SS45_.jpg512avaqWeiL._SS45_.jpg41wvOaSuuaL._SS45_.jpg

Roll over image to zoom in

Share your own customer images

Umi Kids Ballari Waterproof Boot

απο το αμαζον.Ειναι αληθεια τοσο ζεστες που ιδρωνει το ποδι της και μουσκευουν η τρεχει κατι αλλο? και η τριτη ερωτηση (πηρα φορα ) οι εκπτωσεις στο αμαζον ποτε αρχιζουν και αξιζει να τις περιμενουμε? Σας ζαλισα αλλα αν καποια ξερει...Ευχαριστω και παλι

Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα την βοήθεια σας με το amazon που είσαστε expert! Έχω βάλει στο καλάθι μου δυο κομματια που είναι Eligible for free super sale delivery και Dispatced From and sold by amazon (και τα δυο). Το πρόβλημα μου είναι όταν πάω να προχωρήσω την παραγγελία μου δεν μου δίνει την δυνατότητα και επιλογή super save delivery αλλα με υποχρεώνει για express delivery (1-2 days). Επιλέγω να γίνει group η παραγγελία μου και στο τέλος μου βγάζει κάτι 128 λίρες μεταφορικά. Τι λάθος κάνω; Συγνώμη αν υπάρχει απάντηση αλλα δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τις απαντήσεις που έγιναν. Ευχαριστω πολυ.

Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα την βοήθεια σας με το amazon που είσαστε expert! Έχω βάλει στο καλάθι μου δυο κομματια που είναι Eligible for free super sale delivery και Dispatced From and sold by amazon (και τα δυο). Το πρόβλημα μου είναι όταν πάω να προχωρήσω την παραγγελία μου δεν μου δίνει την δυνατότητα και επιλογή super save delivery αλλα με υποχρεώνει για express delivery (1-2 days). Επιλέγω να γίνει group η παραγγελία μου και στο τέλος μου βγάζει κάτι 128 λίρες μεταφορικά. Τι λάθος κάνω; Συγνώμη αν υπάρχει απάντηση αλλα δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τις απαντήσεις που έγιναν. Ευχαριστω πολυ.

Μήπως είναι βαριά ?

Βάλε λινκς από τα πράγματα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλησπέρα Flora, εάν δεν έχεις πρόβλημα δώσε μας τα προιόντα να το τσεκάρουμε. Πάντως χρόνια ψωνίζω από άμαζον δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...