Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Βρε κορίτσια κανά site με υπολογιστές ξέρουμε; Με έχει πρήξει ο αδελφός μου να πάρει ένα tablet pc. Μην με ρωτήσετε τί είναι αυτό. Δεν έχω ιδέα.

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-dual-core-android-4-1-jelly-bean-tablet-pc-32gb-white.html

Ξέρουμε κανά κατάστημα στην Αγγλία να ψάξω;

Eπίσης κινητό από amazon έχει πάρει καμία;

Την Παρασκευή παρήγγειλα αυτό. Δες τιμή και στο amazon!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

εχει αγορασει κανεις ebook???

εχετε αποψη? αξιζει λετε? δεν ξερω τι ποικιλια σε τιτλους μπορει να εχουμε εδω στην ελλαδα και ποσο και πως θα εξελιχθει ολο αυτο...:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα!

εχει αγορασει κανεις ebook???

εχετε αποψη? αξιζει λετε? δεν ξερω τι ποικιλια σε τιτλους μπορει να εχουμε εδω στην ελλαδα και ποσο και πως θα εξελιχθει ολο αυτο...:rolleyes:

Εγώ το έψαξα γιατί λόγω δουλειάς παίρνω πολλά βιβλία και ένα ebook reader θα με σύμφερε... Από όσα είδα το kindle του αμαζον είναι το καλύτερο σε σχέση ποιότητας και τιμής. Πολύ καλή ποιότητα καλά χαρακτηριστικά και ειδικά το paperwhite είναι πάρα πολύ καλό!

Το θέμα στη χώρα μας είναι τα ηλεκτρονικά βιβλία...μπορείς να "κατεβάσεις" διάφορα δωρεάν από κάποιες σελίδες αλλά αν πεις να αγοράσεις πραγματικά θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο από οικονομικής απόψεως...ένα κανονικό βιβλίο μπορεί να έχει 17 ευρώ κ το ebook να έχει 14-15 ευρώ. Διαφορά δηλαδή μηδέν!Χώρια που δεν υπάρχουν όλα τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

Στην Αγγλία ας πούμε όλα τα ebooks είναι στην τιμή των 5 λιρών μαξ και εκεί συμφέρει αλλά εδώ...πρέπει ή να ψάξεις πολύ στο ίντερνετ για να βρεις φρι ή να δώσεις λίιιιιιγο λιγότερα χρήματα από ένα κανονικά βιβλίο.

VmC1p2.png

Για βοηθήστε βρε παιδιά γιατί με έπιασαν αδιάβαστη! Φίλη παράγγειλε από πωλητή στο άμαζον ένα καρεκλάκι φαγητού. Δεν έχει φτάσει στην αναμενόμενη ημερομηνία και ανησυχεί. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα φτάσει ώστε να ανησυχήσω ή όχι. Της έγραψαν ότι έφυγε με dpd αλλά χωρίς αριθμό. Βρήκα ότι συνεργάζεται με acs ΠΙΘΑΝΟΝ, αλλά είναι δυνατόν αν δεν έχει αριθμό;

Ερωτήσεις:

1. Ξερετε πως φθάνει δέμα που στάλθηκε με dpd, δηλ. κούριερ ή απλό ταχυδρομείο;

2. Ποια είναι η διαδικασία, πρώτα επικοινωνεί με άμαζον ή με πωλητή για να το αναζητήσει; Εγραψε στον πωλητή που δεν της απάντησε όμως, εγώ της είπα να γράψει στο άμαζον.

Ευχαριστώ πολύ!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Eχεις ψωνίσει ποτέ από εδώ;

2-3 φορές.Το είχα βρει από την λίστα που είχε το kalamaraki.

Είναι άψογοι.Από εκεί είχα πάρει και αυτό για τον άντρα μου (που έχει netbook και δεν εχει dvd-r)και είναι σούπερ (γιατί είναι usb, δεν χρειάζεται τροφοδοτικό και αθόρυβο!).

Επίσης, είχα πάρει και αυτό για δώρο αλλά μου άρεσε τόσο που τελικά το κρατησα.

Anyway,είναι αξιόπιστο.

Καλησπέρα!Μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το φόρουμ και γενικά από ιντερνετικές αγορές λόγω τρελλών υποχρεώσεων ξαναμπαίνω δυναμικά!!:P Αλλά έχω πρόβλημα με το πευπαλ.Πήγα να κάνω μια αγορά το απόγευμα απο ebayκαι όταν με ανακατεύθυνε στο πευπαλ μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: Your account access is limited και μου έδινε οδηγίες πως να το επαναφέρω.Ολα οκ αλλά το τελευταίο βήμα μου ζητάει να στείλω ταυτότητα.....τι είναι όλα αυτά.Να πω πως έχω να ψωνίσω με πευπαλ από 21/9/12.Σας έχει συμβεί;Τι πρέπει να κάνω;

Θα έλεγα ότι ίσως επειδή έχεις καιρό να κάνεις συναλλαγή, τσεκάρουν την ταυτότητα του χρήστη που προσπαθεί να κάνει συναλλαγή, δηλαδή εσένα, μετά από καιρό.

Αν τα μνμτα αυτά είναι από το paypal.com, δεν πιστεύω ότι έχεις θέμα.

Ας πεί και κάποια πιο έμπειρη την γνώμη της.

Για βοηθήστε βρε παιδιά γιατί με έπιασαν αδιάβαστη! Φίλη παράγγειλε από πωλητή στο άμαζον ένα καρεκλάκι φαγητού. Δεν έχει φτάσει στην αναμενόμενη ημερομηνία και ανησυχεί. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα φτάσει ώστε να ανησυχήσω ή όχι. Της έγραψαν ότι έφυγε με dpd αλλά χωρίς αριθμό. Βρήκα ότι συνεργάζεται με acs ΠΙΘΑΝΟΝ, αλλά είναι δυνατόν αν δεν έχει αριθμό;

Ερωτήσεις:

1. Ξερετε πως φθάνει δέμα που στάλθηκε με dpd, δηλ. κούριερ ή απλό ταχυδρομείο;

2. Ποια είναι η διαδικασία, πρώτα επικοινωνεί με άμαζον ή με πωλητή για να το αναζητήσει; Εγραψε στον πωλητή που δεν της απάντησε όμως, εγώ της είπα να γράψει στο άμαζον.

Ευχαριστώ πολύ!

Το www.dpd.co.uk έίναι κούριερ. Με αυτό το κούριερ μου παραδίδει ο Άγγλος ξάδερφος εδώ και κάποιους μήνες. Μου δίνουν πάντα τράκινγκ νάμπερ και παρακολουθώ την πορεία της αποστολής. Δεν θυμάμαι να σου πω ποιά εταιρεία μου παραδίδει εδώ, με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι είναι η ACS.

Αν έχει προσπαθήσει να μιλήσει με τον πωλητή και δεν υπάρχει ανταπόκριση, ας μιλήσει με το ΑΜΑΖΟΝ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Το www.dpd.co.uk έίναι κούριερ. Με αυτό το κούριερ μου παραδίδει ο Άγγλος ξάδερφος εδώ και κάποιους μήνες. Μου δίνουν πάντα τράκινγκ νάμπερ και παρακολουθώ την πορεία της αποστολής. Δεν θυμάμαι να σου πω ποιά εταιρεία μου παραδίδει εδώ, με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι είναι η ACS.

Αν έχει προσπαθήσει να μιλήσει με τον πωλητή και δεν υπάρχει ανταπόκριση, ας μιλήσει με το ΑΜΑΖΟΝ.

Ευχαριστώ πολύ, τελικά της απάντησε ο πωλητής και της έδωσε τον αριθμό, αυτό ήταν το περίεργο, που δεν είχε αριθμό! Θα της το πω για την ACS, ευχαριστώ και πάλι!

a0Nsp3.png

καλημερα!!!κοριτσια θελω μια μικρη επαναληψη γιατι δεν προφταινω να ψαξω!ξερω οτι τα εχετε ηδη γραψει. Θελει ο αδερφος μου να ψωνισει οικονομικα ανδρικα ρουχα casual. Εχετε να προτεινετε site κ να μου πειτε μεταφορικα για να του προτεινω!!σας ευχαριστω!!!!

3otVp2.png

2-3 φορές.Το είχα βρει από την λίστα που είχε το kalamaraki.

Είναι άψογοι.Από εκεί είχα πάρει και αυτό για τον άντρα μου (που έχει netbook και δεν εχει dvd-r)και είναι σούπερ (γιατί είναι usb, δεν χρειάζεται τροφοδοτικό και αθόρυβο!).

Επίσης, είχα πάρει και αυτό για δώρο αλλά μου άρεσε τόσο που τελικά το κρατησα.

Anyway,είναι αξιόπιστο.

Τhanks :P

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

τι έχετε να μου προτείνετε από μίξερ με κάδο??

Ξετρελάθηκα με αυτό, αλλά πολλά τα ???!!!

Εχω ενα παρομοιο πιο παλιο μοντελο. Φοβερο μιξερ αλλα δεν νομιζω να κανει ποτε αποσβεση στα χρηματα του. Αν το χρησιμοποιεις συχνα και φτιαχνεις γλυκα ζυμες κλπ ειναι σουπερ. Διαφορετικα και ενα απλο μιξερ καινει δουλεια.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...