Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!τα φωτας σας παρακαλω πολυ!

την Δευτερα παρελαβα την πρωτη μου ιντερνετικη αγορα απο tesco,ολα καλα και ολα τελεια!!!το ερωτημα μου ειναι το εξης...σημερα μου εστειλαν αυτο το μαιλ..

refund confirmation - *********

Hi DESPOINA

We can now confirm a refund of £10.00 has been credited to your account. Please allow at least 5 working days for your refund to appear.

Once again thank you for shopping with us and we look forward to your visiting our site again soon.

The Clothing at Tesco team.

Τι σημαινει κοριτσια???εκανα καμια πατατα..?καθως ηταν η πρωτη μου αγορα??

σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

ααααα ξεχασα να σας γραψω οτι το πακετο μου ηταν λιγακι σκισμενο.εστειλα λοιπον mail για να τους ενημερωσω οτι παρελαβα οτι ολα καλα και οτι ενημερωτικα ηταν λιγο σκισμενο το δεμα που μου το εφερε η κουριερ..απλα για να το ξερουν..αλλα ευτυχως ολα ηταν ενταξει τα πραγματα και ηταν ολα μεσα χωρις να λειπει κατι!!

μολις τωρα που σας εγραφα το προηγουμενο μηνυμα μου ηρθε και αλλο mail..και μαλλον αυτο θα εννοουν,ε κοριτσια,για το δεμα?αλλα αυτο με τα λεφτα δεν το καταλαβαινω..οποια μπορει ας με βοηθησει!!

Dear Despoina,

Thank you for taking the time to let us know your order has arrived and you are happy with it.

I am sorry to hear that the parcel was damaged and I'm pleased to hear it hadn't affected the items. As a gesture for any disappointment this may have caused you I have refunded your delivery charge to your payment card for you now and this will show in your account within the next 3-5 working days.

I do hope this information helps. In the meantime, if you have any further queries please don't hesitate to contact me again.

Kind regards

Susan Campbell

Clothing Customer Services

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! :) και εγω κατι τετοιο φανταστηκα αφου εστειλαν και το δευτερο μαιλ καταλαβα αυτο...ναναι κατι αλλο??

Μιά εξαίρετη χειρονομία να σου επιστρέψουν 10λίρες για το ''σοκ'' του σκισμένου πακέτου !!!

η αληθεια ειναι οτι κανω πρωτη φορα παραγγελια και ειχα πολυ αγχος..ποτε θα ερθουν,εαν τα εκανα ολα σωστα και φυσικα ναρθουν ολα ενταξει και να μας κανουν!! :) :) ευτυχως ολα ηταν πολυ ομορφα,περιποιημενα το καθε ρουχο σε συσκευασια,μας εκαναν σαν νουμερο απλα οταν μου το παρεδωσε ο κουριερ..ο οποιος δεν ξερω για ποιο λογω το κρατουσε αναποδα..δηλαδη την σκισμενη και ανοιγμενη πλευρα απο κατω..με αποτελεσμα να το βαλω μεσα στο σπιτι και μολις το αναποδογυρισα παραλιγο να βγουν και τα πραγματα εξω..εγω εστειλα το μαιλ σαν ενημερωση γιαυτους,για να ξερουν τι γινεται..ξαφνιαστηκα ευχαριστα λοιπον με το μαιλ-απαντηση τους..δεν το περιμενα κατι τετοιο.πολυ σωστοι επαγγελματιες και σιγουρα οπως τους απαντησα τωρα με μαιλ μου θα ξανα ψωνισω!!!θελετε να σας βαλω 2λινκ απο αυτα που πηρα?? :)

Μιά εξαίρετη χειρονομία να σου επιστρέψουν 10λίρες για το ''σοκ'' του σκισμένου πακέτου !!!

καλε ναι, και γω εντυπωσιαστηκα, μπραβο τους!!!!!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

πολυ σωστοι επαγγελματιες και σιγουρα οπως τους απαντησα τωρα με μαιλ μου θα ξανα ψωνισω!!!θελετε να σας βαλω 2λινκ απο αυτα που πηρα?? :)

Ειναι όπως τα λες. Επαγγελματίες που δεν τους ενδιαφέρει να ψωνίσεις μονο μια φορά. Θελουν να είσαι ευχαριστημένη και να ξαναψωνίσεις. Γιατί γι 'αυτούς η κίνηση αυτή μπορεί να οτυς αποφέρει εν καιρώ πολύ μεγαλύτερο κέρδος.

Από ποιοτητα πως ήταν τα ρούχα; Το σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Γεια σας ,

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας ,σχετικά με ioffer.com το τελευταίο εξάμηνο έχω κάνει αρκετές αγορές από το εν λόγω site , γνωρίζοντας τα περί μη αυθεντικότητας κ.α , που έχω διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς . Έχω κάνει πολλές αγορές , εκ μέρους φίλων και αρκετές δικές μου και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, θα τολμήσω να πω.

Παπούτσια , τσάντες , πόλο μπλουζάκια κ.α.

Επίσης να αναφέρω πως η επικοινωνία είναι κάπως ,ακαταλαβίστικη την πρώτη φορά ειδικά αλλά σιγά - σιγά εξοικειώθηκα. Η αποστολή δε ταχύτατη και η συσκευασία καλή. Την πρώτη φορά , πήγα να τρελαθώ βέβαια...μου ήρθε ένα δέμα από μαύρη χοντρή σακούλα τόσο σφιχτά τυλιγμένη , που μετά βίας νόμιζε κανείς ότι θα χωρούσαν 2 μπλουζάκια το πολύ. Και εγώ είχα παραγγείλει 12 κομμάτια:::( Και από όλα αυτά μόνο τα 2 κομμάτια ήταν δικά μου, καταλαβαίνετε τον πανικό μου...) Ανοίγοντας το δέμα με βαριά καρδιά , διαπίστωσα ότι ήταν και τα 12 κομμάτια. Τι χαρά !!!

Η αποστολή των παραγγελιών δεν ξεπερνούσε τις 15 μέρες , συστημένο στα ΕΛΤΑ και κάποιες με ACS.

Τελευταία παραγγελία μου, εκ μέρους ενός φίλου 2 μπλουζάκια πόλο HACKETT και PAUL & SHARK 7/11 και ακόμη δεν έχω παραλάβει , η αποστολή έγινε με airmail και αναφέρει 25-35 μέρες παράδοση , όπως καταλαβαίνεται είμαι στα όρια ...

Επικοινωνώντας με τον πωλητή μου ζητάει λίγο χρόνο ακόμη αλλά πολύ φοβάμαι μήπως χάσω το δικαίωμα να ανοίξω case στο paypal , εσείς τι με συμβουλεύεται να κάνω ; δεδομένου ότι έχω πληρώσει μέσω paypal και πάντα αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ.

<< airmail 25 - 35 days arrive , please wait few days , i think will arrive soon>>

Στα μηνύματα μου απαντά συνεχώς έτσι....τι θα πρέπει να του γράψω ώστε να τον πιέσω λιγάκι ; επίσης να αναφέρω ότι το τρακινγκ που μου έχει δώσει δεν μπορώ να το εντοπίσω , του το αναφέρω και το παίζει ( Άκουσον - άκουσον ) Κινέζος!!!

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και όλες αυτές τις αναφορές , απλά είπα να το αναλύσω λιγάκι, μήπως βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου και άλλα μέλη που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγοράσουν από το εν λόγω site.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη ,χρειάζεται λίγο προσοχή στις αξιολογήσεις των πωλητών , εγώ ψωνίζω μόνο από αυτούς που έχουν 100% και δέχονται paypal , έχει ενδιαφέροντα κομμάτια , θα τα χαρακτήριζα πιστές αντιγραφές με πιο τρανταχτό παράδειγμα κάτι μπότες ugg και κάποια μπλουζάκια Hackett & Ralph Lauren . Επίσης τα dolce & gabbanna ρολογάκια , πολύ καλά σε σχέση με την τιμή, με μικροδιαφορές που μονάχα ένα έμπειρο μάτι μπορεί να καταλάβει. Αυτά προς κάθε ενδιαφερόμενο...

Σας ευχαριστώ και ζητώ ταπεινά συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα μου.

Γεια σας ,

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας ,σχετικά με ioffer.com το τελευταίο εξάμηνο έχω κάνει αρκετές αγορές από το εν λόγω site , γνωρίζοντας τα περί μη αυθεντικότητας κ.α , που έχω διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς . Έχω κάνει πολλές αγορές , εκ μέρους φίλων και αρκετές δικές μου και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, θα τολμήσω να πω.

Παπούτσια , τσάντες , πόλο μπλουζάκια κ.α.

Επίσης να αναφέρω πως η επικοινωνία είναι κάπως ,ακαταλαβίστικη την πρώτη φορά ειδικά αλλά σιγά - σιγά εξοικειώθηκα. Η αποστολή δε ταχύτατη και η συσκευασία καλή. Την πρώτη φορά , πήγα να τρελαθώ βέβαια...μου ήρθε ένα δέμα από μαύρη χοντρή σακούλα τόσο σφιχτά τυλιγμένη , που μετά βίας νόμιζε κανείς ότι θα χωρούσαν 2 μπλουζάκια το πολύ. Και εγώ είχα παραγγείλει 12 κομμάτια:::( Και από όλα αυτά μόνο τα 2 κομμάτια ήταν δικά μου, καταλαβαίνετε τον πανικό μου...) Ανοίγοντας το δέμα με βαριά καρδιά , διαπίστωσα ότι ήταν και τα 12 κομμάτια. Τι χαρά !!!

Η αποστολή των παραγγελιών δεν ξεπερνούσε τις 15 μέρες , συστημένο στα ΕΛΤΑ και κάποιες με ACS.

Τελευταία παραγγελία μου, εκ μέρους ενός φίλου 2 μπλουζάκια πόλο HACKETT και PAUL & SHARK 7/11 και ακόμη δεν έχω παραλάβει , η αποστολή έγινε με airmail και αναφέρει 25-35 μέρες παράδοση , όπως καταλαβαίνεται είμαι στα όρια ...

Επικοινωνώντας με τον πωλητή μου ζητάει λίγο χρόνο ακόμη αλλά πολύ φοβάμαι μήπως χάσω το δικαίωμα να ανοίξω case στο paypal , εσείς τι με συμβουλεύεται να κάνω ; δεδομένου ότι έχω πληρώσει μέσω paypal και πάντα αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ.

<< airmail 25 - 35 days arrive , please wait few days , i think will arrive soon>>

Στα μηνύματα μου απαντά συνεχώς έτσι....τι θα πρέπει να του γράψω ώστε να τον πιέσω λιγάκι ; επίσης να αναφέρω ότι το τρακινγκ που μου έχει δώσει δεν μπορώ να το εντοπίσω , του το αναφέρω και το παίζει ( Άκουσον - άκουσον ) Κινέζος!!!

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και όλες αυτές τις αναφορές , απλά είπα να το αναλύσω λιγάκι, μήπως βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου και άλλα μέλη που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγοράσουν από το εν λόγω site.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη ,χρειάζεται λίγο προσοχή στις αξιολογήσεις των πωλητών , εγώ ψωνίζω μόνο από αυτούς που έχουν 100% και δέχονται paypal , έχει ενδιαφέροντα κομμάτια , θα τα χαρακτήριζα πιστές αντιγραφές με πιο τρανταχτό παράδειγμα κάτι μπότες ugg και κάποια μπλουζάκια Hackett & Ralph Lauren . Επίσης τα dolce & gabbanna ρολογάκια , πολύ καλά σε σχέση με την τιμή, με μικροδιαφορές που μονάχα ένα έμπειρο μάτι μπορεί να καταλάβει. Αυτά προς κάθε ενδιαφερόμενο...

Σας ευχαριστώ και ζητώ ταπεινά συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα μου.

Η τελευταια μου παραγγελια απο τι ιοφερ δεν ηρθε ποτε....στις 35 μερες ανοιξα κεις στο πειπαλ και μου εκαναν αμεσως refund....

ελπιζω να βοηθησα.....

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

κορίτσια καλά τα γράψατε όλα για το ioffer εγώ τι μπορώ να κάνω στην περίπτωσή μου?Μπορώ να απευθυνθω στο paypal?

Αν δεν έχει περάσει το 45μερο από την μέρα που τον πλήρωσες, άνοιξε κέις στο πέιπαλ.

Ειδοποίησε τον πωλητή οτι αυτό σκοπευεις να κάνεις. Αν τα πράγματα έρθουν 2 φορές, ειδοποίησε τον πάλι.

Γενικά το κάνω αυτό οταν πλησιαζει η παρέλευση του 45μερου και δεν έχω παραλάβει.

BOftp3.png PzWNp3.png

Μα να έχει το amazon mp3 sony και να το στέλνει σε ένα με δύο μήνες???

Δείτε τιμή: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0070JTBTU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Τι μου προτείνετε να πάρω για δώρο στη βαφτιστήρα του άντρα μου; Πάει έκτη δημοτικού.

Αυτό , αυτό ή αυτό

Δε μοιάζουν βέβαια κ πολύ μεταξύ τους αλλά δε ξέρω αν αξίζει να δώσω πολλά επειδή είναι μικρή κ μπορεί να το χαλάσει..

Καμιά άλλη ιδέα για άλλο mp3 or mp4 οικονομικό?

καλημερα

intenso γνωμη μου μην παρεις,τα archos ειναι συμπαθητικα.και τα philips ειναι τα γνωστα..δες και στο πλαισιο τα δικα του...

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players.htm?page=2

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...