Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Μελια βγάλε φωτογραφία το χαρτάκι με τα στοιχεία σου να το έχεις. Και αν έχεις και ένα αυθεντικό του άμαζον ακόμα καλύτερα. Ο υπεύθυνος του τοπικού υποκαταστήματος σίγουρα ξερει τι γίνεται. Δεν νομίζω ότι είσαι η μόνη που έχει κανει παράπονα.

Οσες φορές έχω παρει κατι από αμαζόν το μονο που κανουν είναι να γράφουν στα ελτα το ονομά μου στο πλάι με μεγαλα γραμματα για να το βρίσκουν όταν ψάχνουν έτσι όπως τα στοιβάζουν.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπέλες και χρόνια πολλά!(εδώ στην Κερκυρα γιορτάζουν όλοι σήμερα)

Εχει πάρει κάποια κοπέλα όρθια ηλεκτρική σκούπα σαν αυτές;

Εχουμε πολλά επίπεδα και δεν αντέχω άλλο να ανεβοκατεβάζω στους ορόφους την σκούπα.

Ψάχνω για ελαφριά και "καλορουφήχτρα" (:D)

Α, και οικονιμική φυσικά...(γι'αυτό και στο ψαχτήρι έβαλα το πολύ μέχρι 100λίρες)

Ήρθε ειδοποίηση και πήγε σήμερα ο αρραβωνιαστικός μου και παρέλαβε. Ξαναέκανε παράπονα, έψαξε να βρει υπεύθυνο αλλά τίποτα! Έτσι έρχονται λένε και μάλιστα έβαλαν και τις φωνές! Εμ κλέβουν, εμ παραβιάζουν, βγαίνουν και από πάνω!!!!!!

Καταλαβα!!Καταγγελια αμεσως!!

Αν ειναι δυνατον!!:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα καλλυντικα απο fragrance direct ειναι γνησια;Ειναι δυνατον τοσο τεραστια διαφορα στις τιμες;

Μετά από κάποιο διάστημα αγορών στο ιντερνετ εγώ άρχιζα να αναρωτιέμαι γιατί εδώ πληρώνουμε τα πάντα πολύ πιο ακριβά. Στο fragrance direct είναι γνήσια, αλλά δεν υπάρχουν συνήθως όλα τα χρώματα και επιπλέον χρεώνεσαι με κόστος αποστολής 2 λίρες για απλό δέμα και 3 για συστημένο, οπότε αν δεις κάποια σκιά με 2-3 λίρες αυτόματα πρέπει να πληρώσεις το διπλάσιο. Οσον αφορά τα καταστήματα με τα καλλυντικά πολυτελείας στην Ελλάδα, σχεδόν το κάθε σταντ έχει δική του πωλήτρια, οπότε αυτόματα το κόστος μεταφέρεται στο προιόν.

καλησπέρα κορίτσια, τα φώτα σας λίγο, παρήγγειλα κάτι από το ioffer , όλα καλά αλλά μου το χρέωσε διπλά απ ό,τι είδα.Μπορεί το λάθος να είναι δικό μου όταν μου έστειλε invoice.Νομίζω μου το εστειλε δυο φορές και γω απάντησα.Το θέμα είναι ότι παρέλαβα ενα αντικείμενο, του στέλνω email και επικοινώνησα μαζί του αλλά εδώ και 2 μέρες δεν μου απαντά.

καλησπέρα κορίτσια, τα φώτα σας λίγο, παρήγγειλα κάτι από το ioffer , όλα καλά αλλά μου το χρέωσε διπλά απ ό,τι είδα.Μπορεί το λάθος να είναι δικό μου όταν μου έστειλε invoice.Νομίζω μου το εστειλε δυο φορές και γω απάντησα.Το θέμα είναι ότι παρέλαβα ενα αντικείμενο, του στέλνω email και επικοινώνησα μαζί του αλλά εδώ και 2 μέρες δεν μου απαντά.

Αυτος στο χρέωσε, εσυ το πληρωσες δυο φορές;

Διαφημίσεις

Μα να έχει το amazon mp3 sony και να το στέλνει σε ένα με δύο μήνες???

Δείτε τιμή: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0070JTBTU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Τι μου προτείνετε να πάρω για δώρο στη βαφτιστήρα του άντρα μου; Πάει έκτη δημοτικού.

Αυτό , αυτό ή αυτό

Δε μοιάζουν βέβαια κ πολύ μεταξύ τους αλλά δε ξέρω αν αξίζει να δώσω πολλά επειδή είναι μικρή κ μπορεί να το χαλάσει..

Καμιά άλλη ιδέα για άλλο mp3 or mp4 οικονομικό?

Επίσης, κατά πόσο συμφέρει αυτή η προσφορά? Είναι δυνατόν να δίνουν τέτοια έκπτωση? Μήπως είναι πολυυυυ παλιά μοντέλα? Μου άρεσε αυτό των 9' αλλά να μην είναι πατάτα..

Ρωτάω γιατί αυτό το τσαντάκι που το έχει προσφορά 10 ευρώ, το είχα βρει στο ebay με λιγότερο από 5 αλλά δεν έφτασε ποτέ.. (χαμένο δέμα..)

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Αυτος στο χρέωσε, εσυ το πληρωσες δυο φορές;

Απ ότι είδα στον αναλυτικό μου το πλήρωσα δυο φορές.Όταν έκανα check out, δεν είχα τόσα χρήματα στην κάρτα οπότε δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.Αφού εβαλα το ποσό στην κάρτα, ξαναέκανα την παραγγελία οπότε πρεπει να μου ξαναέστειλε invoice...Το θέμα είναι ότι κατάλαβε ότι πρόκειται για την ιδια παραγγελία γιατί δεν παρέλαβα άλλο δεμα από τον ίδιο και η διαφορά των συναλλαγων ήταν μια μέρα.

Μετά από κάποιο διάστημα αγορών στο ιντερνετ εγώ άρχιζα να αναρωτιέμαι γιατί εδώ πληρώνουμε τα πάντα πολύ πιο ακριβά. Στο fragrance direct είναι γνήσια, αλλά δεν υπάρχουν συνήθως όλα τα χρώματα και επιπλέον χρεώνεσαι με κόστος αποστολής 2 λίρες για απλό δέμα και 3 για συστημένο, οπότε αν δεις κάποια σκιά με 2-3 λίρες αυτόματα πρέπει να πληρώσεις το διπλάσιο. Οσον αφορά τα καταστήματα με τα καλλυντικά πολυτελείας στην Ελλάδα, σχεδόν το κάθε σταντ έχει δική του πωλήτρια, οπότε αυτόματα το κόστος μεταφέρεται στο προιόν.

Πανω που ελεγα οτι δεν καταλαβα καλα ειδα το μνμ σου.Μα καλα χρεωνουν 2 λιρες το καθε αντικειμενο μεταφορικα;Αν παρω δηλαδη 10 πραγματα ακομα κι αν κανουν 10 λιρες ολα μαζι,θα πληρωσω 20 μεταφορικα;Tragic!

Τι να τις κανω ετσι τις χαμηλες τιμες;Μονο για αρωματα συμφερει...

Eαν το διαβασα καλα λεει πανω απο 60λιρες δεν πρεπει να εχει μεταφορικα..μπορεις να κανεις παραγγελια μαζι με μια φιλη σου και να μην πληρωσεις μεταφορικα!ειναι μια λυση και αυτη! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...