Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το εστειλαν Δευτερα και Παρασκευη μου ηρθε χαρτακι. Ηρθε πολυ γρηγορα για απλο ταχυδρομειο πιο νωρις απο την ημερομηνια που μου ειχαν δωσει.

Μελια να κανεις γραπτα παραπονα. Αν οχι για τη μηχανη που δεν μπορεις να το αποδειξεις για τα μαχαιροπιρουνα σιγουρα. Δεν μπορει να ερχεται ανοιγμενο κ ξανακολλημενο.

Πού να κάνω παράπονα? Δεν ήξερα πως μπορώ να κάνω κάτι γραπτά! Υπάρχει κάποιο χαρτί του ταχυδρομείου που μπορώ να συμπληρώσω???? Στο ταχυδρομείο έκανα παράπονα προφορικώς αλλά φυσικά δεν έφταιγε κανείς!!!!!! Πήρα κάτι ανάποδες.....!!!!! Πάλι καλά που δεν τους άρεσε το σετ που πήρα γιατί θα το έψαχνα και αυτό!

VmC1p2.png

Πού να κάνω παράπονα? Δεν ήξερα πως μπορώ να κάνω κάτι γραπτά! Υπάρχει κάποιο χαρτί του ταχυδρομείου που μπορώ να συμπληρώσω???? Στο ταχυδρομείο έκανα παράπονα προφορικώς αλλά φυσικά δεν έφταιγε κανείς!!!!!! Πήρα κάτι ανάποδες.....!!!!! Πάλι καλά που δεν τους άρεσε το σετ που πήρα γιατί θα το έψαχνα και αυτό!

Μπορείς να γράψεις σε email παράπονα εδώ. Καποια στιγμή θα αρχίσουν να τους δίνουν σημασία. Ειδικά αν μαζευτούν αρκετά και για συγκεκριμένα καταστήματα.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Μπορείς να γράψεις σε email παράπονα εδώ. Καποια στιγμή θα αρχίσουν να τους δίνουν σημασία. Ειδικά αν μαζευτούν αρκετά και για συγκεκριμένα καταστήματα.

Ιδέα δεν είχα γι' αυτό! Πάω να συντάξω το μέιλ! Ευχαριστώ πολύ!:D

VmC1p2.png

Κορίτσια δίνουν σημασία. Τουλάχιστον όταν εγώ έκανα παράπονα επειδή ο ταχυδρόμος περνούσε μία φορά στις 10 μέρες και αν, με αποτέλεσμα να μαζεύονται λογαριασμοί και ειδοποιητήρια και να τρέχουμε να προλάβουμε μη λήξουν. Προσπάθησα να μιλήσω στον υπεύθυνο του ταχυδρομίου αλλά μου έδινε δικαιολογίες, οπότε έκανα καταγγελία στο site των Ελτα (με ψεύτικο όνομα και διεύθυνση όμως :oops:) Πέρασε περίπου ένα δεκαπενθήμερο και ο ταχυδρόμος τώρα περνάει 2-3 φορές την εβδομάδα! :D

jxhyp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δίνουν σημασία. Τουλάχιστον όταν εγώ έκανα παράπονα επειδή ο ταχυδρόμος περνούσε μία φορά στις 10 μέρες και αν, με αποτέλεσμα να μαζεύονται λογαριασμοί και ειδοποιητήρια και να τρέχουμε να προλάβουμε μη λήξουν. Προσπάθησα να μιλήσω στον υπεύθυνο του ταχυδρομίου αλλά μου έδινε δικαιολογίες, οπότε έκανα καταγγελία στο site των Ελτα (με ψεύτικο όνομα και διεύθυνση όμως :oops:) Πέρασε περίπου ένα δεκαπενθήμερο και ο ταχυδρόμος τώρα περνάει 2-3 φορές την εβδομάδα! :D

Το ειχα γραψει και παλαιότερα:μην τους χαρίζεστε!!!ο λογος που μερικοι παίρνουν αέρα ειναι το γεγονός οτι δεν γινονται καταγελίες. Οταν ειχα βρει ανοιχτα 3/3 δέματα απο Αμαζον έκανα καταγγελια και με πήρε εκτος απο τον διευθυντη του καταστηματος, ο γενικος !!! όλως περιέργως πριν την καταγγελια τα δέματα άνοιγαν μόνα τους και μετα την καταγγελία έρχονταν κανονικά κλειστά και στην ώρα τους! Και όχι άνωνυμες καταγγελίες...επώνυμες. Γιατι, τι έχεις να φοβηθείς;;;να ξερουν απο ποιον την έφαγαν και να κόψουν τις μαγκιές. Οπως τους ειχα πει..."εγω μπορεί να ειχα παραγγείλει ένα ερωτικό αξεσουάρ...ήταν ανάγκη να το μάθει όλη η πόλη;;;"

Ιδέα δεν είχα γι' αυτό! Πάω να συντάξω το μέιλ! Ευχαριστώ πολύ!:D

Φυσικά και θα τους στείλεις μαιλ και θα αναφέρεις όλα τα γεγονότα όπως έχουν με πραγματικά στοιχεία εννοείται...και θα δεις που θα ΄τρέχουν και δε θα φτάνουν:evil::evil:κι αλλες κοπέλες που έκαναν καταγγελίες είδαν αποτέλεσμα μετά:rolleyes:

πρέπει να το πάς μέχρι το τσεκ αουτ, να βάλεις κ τα στοιχεια της πιστωτικής κ 1 βήμα πριν την ολοκλήρωση θα το δεις....βεβαια δεν ξέρω αν αξίζει τα χρήματα κ τη διαδικασια να ψωνίσεις από πωλητη...δες το

Διαφημίσεις

Σήμερα μου ήρθε και άλλο δέμα ανοιχτό!!!! Και μάλιστα με τα στοιχεία μου πειραγμένα σε χαρτί που δεν είναι του άμαζον!!!!!!! Θα τρελαθώ ρε κορίτσια! Αν ανοίξουν και τη φωτογραφική θα την πάρουν και αυτή ξανά δεν υπάρχει περίπτωση!!!

Είμαι να τους σκοτώσω! Αν είναι δυνατόν! Σήμερα θα ενημερώσω και το άμαζον και θα ξαναστείλω δεύτερο μέιλ, αεί στο καλό με τους ανεκδιήγητους που έμπλεξα!!!

VmC1p2.png

Έστειλες μειλ στα κεντρικά των ελτα; Θα έχεις άμεση απάντηση απ τους προισταμένους της περιοχής σου. Εγώ ετοιμάζομαι να τους στείλω τώρα γιατί δεν είναι δυνατόν ο ταχυδρόμος να περνάει κάθε 15 μέρες λες και είμαστε κανα χωριό...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έστειλες μειλ στα κεντρικά των ελτα; Θα έχεις άμεση απάντηση απ τους προισταμένους της περιοχής σου. Εγώ ετοιμάζομαι να τους στείλω τώρα γιατί δεν είναι δυνατόν ο ταχυδρόμος να περνάει κάθε 15 μέρες λες και είμαστε κανα χωριό...

Έστειλα και τώρα στέλνω και δεύτερο! Αχ αν μου ξανακλέψουν τη φωτογραφική θα πάω και θα κάνω μεγάλη φασαρία!!! Στα κανάλια θα τους βγάλω!

VmC1p2.png

Σήμερα μου ήρθε και άλλο δέμα ανοιχτό!!!! Και μάλιστα με τα στοιχεία μου πειραγμένα σε χαρτί που δεν είναι του άμαζον!!!!!!! Θα τρελαθώ ρε κορίτσια! Αν ανοίξουν και τη φωτογραφική θα την πάρουν και αυτή ξανά δεν υπάρχει περίπτωση!!!

Είμαι να τους σκοτώσω! Αν είναι δυνατόν! Σήμερα θα ενημερώσω και το άμαζον και θα ξαναστείλω δεύτερο μέιλ, αεί στο καλό με τους ανεκδιήγητους που έμπλεξα!!!

Τι εννοεις μου ηρθε?

Στο εφεραν σπιτι ή πηγες και το πηρες εσυ?

Δεν το ανεφερες στον υπαλληλο που σου παρεδωσε το δεμα?

Τι εννοεις μου ηρθε?

Στο εφεραν σπιτι ή πηγες και το πηρες εσυ?

Δεν το ανεφερες στον υπαλληλο που σου παρεδωσε το δεμα?

Ήρθε ειδοποίηση και πήγε σήμερα ο αρραβωνιαστικός μου και παρέλαβε. Ξαναέκανε παράπονα, έψαξε να βρει υπεύθυνο αλλά τίποτα! Έτσι έρχονται λένε και μάλιστα έβαλαν και τις φωνές! Εμ κλέβουν, εμ παραβιάζουν, βγαίνουν και από πάνω!!!!!!

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...