Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

πάντως εγώ που είχα αγοράσει ενα antivirus απο black friday, όπως καταλαβαίνεις με απλό ελτά, μια χαρά μου ήρθε στην ώρα του, νομίζω και μια μέρα νωρίτερα. Και κάτι που ήταν πιο ογκώδες, όπως αναφέρεις και εσύ, μου ήρθε πάρα πολύ γρήγορα με κούριερ. Μάλλον στα ελτά θα έλεγα ότι οφείλεται η καθυστέρηση. Μου έλεγαν οι κοπέλες στα ελτά, όταν πήγα να πάρω άλλα δεματάκια που μου έχουν στείλει κοπέλες από το πάρεντς, ότι έχουν πήξει στα δέματα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το έχουμε ξαναπει βεβαια για το αμαζον και τα ελτα.Εδώ και αρκετό καιρό αργούν αρκετά από τα ελτα τις παραδόσεις (για 1002 λόγους).Δεν φταίει το άμαζον.Τουλάχιστον 1 εβδομάδα μετά την ημερομηνία που μας δίνει το αμαζον γίνεται η παράδοση.

Εγώ πήρα από άμαζον εκτυπωτη και εφυγε με κούριερ και ουτε το tracking number μου ανοίγει και η ημερομηνία παράδοσης είναι 1,5 εβδομάδα μετά.

Υπομονή χρειάζεται.Νομίζω πως για τα χριστουγεννα δεν θα πρεπει να παραγγειλουμε τωρα (αν θελουμε να τα εχουμε):(

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν

Κοριτσια εχω εκνευριστει με το εξης,που μου συνεβει για δευτερη φορα και δεν θεωρω υπευθυνο το αμαζον.

εσπασε το αμαζον μια παραγγελια στα τρια(το ενα προιον που το πηρα εις διπλουν το χωρισε στα δυο!!!ελεος και αυτο το αμαζον).τελος παντων δινει delivery estimate για το καθε dispatch ξεχωριστα και ετσι ολα λεγανε 11 δεκεμβρη και μετα,και ολα ειχαν no tracking information,οποτε υπεθεσα χαρτακι και ελτα οπως συνηθως.

σημερα μου στελνει mail το αμαζον οτι η μια απο τις τρεις παραγγελιες μου ειναι undelivarable και τους εχει επιστραφει και θα μου γινει αμεσα refund και αν το ξαναθελω το προιον να το ξαναπαραγγειλω.(δεν με συμφερει πια γιατι εχει ανεβει τωρα 3 λιρες.)το θεμα ειναι οτι τωρα στο μεηλ που στειλανε φανηκε οτι ειχε παραδοθει με dhl.δεν εχουν αφησει ουτε χαρτακι μη παραδοτεου,ουτε και ηρθε κανεις,μιας και λογω της μικρης παντα ειναι καποιος σπιτι και θα ανοιγανε.πολυ γρηγορα παντως τους το επιστρεψανε,χωρις να αφησουν ενα χαρτακι οτι περασαν?(αν και κουδουνι δεν ακουστηκε)

ειναι η δευτερα φορα που συμβαινει αυτο και βγαινω χαμενη γιατι και πρεπει να το ξαναπαραγγειλω και να ξαναπεριμενω και να το χρεωθω ακριβοτερα.

dhl ειναι τα κουριερ των ελτα?

το αμαζον χρησιμοποιεί τους κάτωθι νελιβεράδες στην Ελλάδα

ups = courier

dhl courier = έρχονται στην Ελλάδα με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΕΛΤΑ και έχει tracking No

dhl post (δηλαδή τα γερμανικά ταχυδρομεία που έχουν αγοραστεί από την dhl) = με ΕΛΤΑ στην Ελλάδα χωρίς τρακινγκ νο

royal mail (ΑΓΓΛΙΚΑ ταχυδρομεία)= ΕΛΤΑ στην Ελλάδα χωρίς τρακινγκ

αν λοιπόν στο μειλ που σου στείλαν κατά την επιστροφή έγραφε απλά dhl χωρίς τακινγκ τότε τα πράγματα σου ήρθαν στην Ελλάδα πράγματι με ΕΛΤΑ απλά και γύρισαν πίσω

Το ότι γύρισαν πίσω χωρίς να σε ενημερώσει κάποιος δεν έχει να κάνει πάντα με το ότι δεν σε βρήκαν στο σπίτι τα κουριερ ή ότι τα ελτα δεν αφήσαν κάποιο χαρτάκι

μου έχει τύχει να επιστρέψει κάτι πίσω στο αμαζον γιατί απλά κατά την εκτύπωση της ετικέτας που έγραφε το όνομα μου διεύθυνση κλπ είχε χαλάσει ...μπλόκάρει.... κάτι τές πάντων, ο εκτυπωτής και δεν φαινόταν τα στοιχεία μου όποτε έτσι όπως ήρθε στο Ελλάδα γύρισε πίσω και μάλιστα γρηγορότερα από ότι θα περίμενα γιατί απλά δεν έφτασε ποτέ από το κέντρο διαλογής στο κατάστημα παράδοσης ;)

smaco αυτό που λές για το τρακινγκ που δεν σου ανοίγει ή είναι πολύ νωρίς ακόμα η αν το βάλεις στην σελίδα track and trace της dhl και όχι του αμαζον θα σου ανοίξει

όλα τα υπόλοιπα, για την ποιότητα των κουριερ και των Ελτά δεν θα τα σχολιάσω, απλά να πω ότι έτσι όπως σε όλες τις δουλειές, υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους με όσο περισσότερη αξιοπρέπεια μπορούν και κάποιοι άλλοι όχι, έτσι είναι και σε αυτόν τον κλάδο

KbLyp3.png 4AByp3.png

το αμαζον χρησιμοποιεί τους κάτωθι νελιβεράδες στην Ελλάδα

ups = courier

dhl courier = έρχονται στην Ελλάδα με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΕΛΤΑ και έχει tracking No

dhl post (δηλαδή τα γερμανικά ταχυδρομεία που έχουν αγοραστεί από την dhl) = με ΕΛΤΑ στην Ελλάδα χωρίς τρακινγκ νο

royal mail (ΑΓΓΛΙΚΑ ταχυδρομεία)= ΕΛΤΑ στην Ελλάδα χωρίς τρακινγκ

αν λοιπόν στο μειλ που σου στείλαν κατά την επιστροφή έγραφε απλά dhl χωρίς τακινγκ τότε τα πράγματα σου ήρθαν στην Ελλάδα πράγματι με ΕΛΤΑ απλά και γύρισαν πίσω

Το ότι γύρισαν πίσω χωρίς να σε ενημερώσει κάποιος δεν έχει να κάνει πάντα με το ότι δεν σε βρήκαν στο σπίτι τα κουριερ ή ότι τα ελτα δεν αφήσαν κάποιο χαρτάκι

μου έχει τύχει να επιστρέψει κάτι πίσω στο αμαζον γιατί απλά κατά την εκτύπωση της ετικέτας που έγραφε το όνομα μου διεύθυνση κλπ είχε χαλάσει ...μπλόκάρει.... κάτι τές πάντων, ο εκτυπωτής και δεν φαινόταν τα στοιχεία μου όποτε έτσι όπως ήρθε στο Ελλάδα γύρισε πίσω και μάλιστα γρηγορότερα από ότι θα περίμενα γιατί απλά δεν έφτασε ποτέ από το κέντρο διαλογής στο κατάστημα παράδοσης ;)

smaco αυτό που λές για το τρακινγκ που δεν σου ανοίγει ή είναι πολύ νωρίς ακόμα η αν το βάλεις στην σελίδα track and trace της dhl και όχι του αμαζον θα σου ανοίξει

όλα τα υπόλοιπα, για την ποιότητα των κουριερ και των Ελτά δεν θα τα σχολιάσω, απλά να πω ότι έτσι όπως σε όλες τις δουλειές, υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους με όσο περισσότερη αξιοπρέπεια μπορούν και κάποιοι άλλοι όχι, έτσι είναι και σε αυτόν τον κλάδο

Ευχαριστω για την απάντηση access.μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη γιατί είχαν dispatch date 3/12 και delivery estimate 13/12,και το μεηλ απτο αμαζον οτι τους είχε ήδη επιστραφεί ήταν στις 5/12.πολυ γρηγορη επιστροφή,οπότε μάλλον δεν πρόλαβε να φτάσει κάν στο κέντρο διαλογής όπως λες.

Με το καλο το μπεμπε!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

ενα στικερ γυρισε αυτοματα πισω στο αμαζον, τους εξηγησα τι εγινε και οτι δε φερω καμια ευθυνη

ξαναεκανα παραγγελια κανονικα (10λιρες) και μου 0 το ποσο παραγγελιας και το εστειλαν ξανα φρι εννοειται

μονο θεματακι με το ποσο των 10 που εμεινε δεσμευμενο για αρκετο καιρο αλλα τεσπα και αυτο επιλυθηκε με τη παρελευση του χρονου

Δυστυχώς, δεν μου δείχνει το tracking number. Εχω μόνο τον αριθμό παραγγελίας του άμαζον.Θα περιμένω να φτάσει η ημερομηνία που μου έδωσε το άμαζον για την ώρα.

Σ' ευχαριστώ πάντως.

Διαφημίσεις

Εγω μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τις παραλαβες του αμαζον και με dhl και με πορτα πορτα.Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι αυτη τη φορα παρηγγειλα ενα ακριβο ρολοι και το στελνουν χωρις τρακινγκ ναμπερ.Αυτο τι σημαινει οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο και να περιμενω χαρτακι;

και εγω πηρα ενα ρολοι. ηρθε κανονικα, με απλο ταχυδρομειο. το ειχαν βαλει σε ενα κουτι που μεσα χωραγε 3 ρολογια κ πηγα και το πηρα απο το ταχυδρομειο αφου το ειχαν καταχωρησει ως ογκώδες.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Δυστυχώς, δεν μου δείχνει το tracking number. Εχω μόνο τον αριθμό παραγγελίας του άμαζον.Θα περιμένω να φτάσει η ημερομηνία που μου έδωσε το άμαζον για την ώρα.

Σ' ευχαριστώ πάντως.

Το tracking number μπορεις να το δεις και στο μειλ που σου έστειλαν όταν τα προϊόντα έγιναν dispatched , ή μπορεις να το δεις και στο αμαζον σε κάθε παραγγελία σου εκεί που λέει order details.

Πάντως προσωπικά προτιμώ να ελέγχω την κατάσταση της παραγγελίας στο σαιτ της dhl ή της ups αν εχουν σταλεί με αυτην, γιατί παρατήρησα ότι το αμαζον καθυστερεί να ενημερωθεί.

kGUSp3.png aMgOp3.png

και εγω πηρα ενα ρολοι. ηρθε κανονικα, με απλο ταχυδρομειο. το ειχαν βαλει σε ενα κουτι που μεσα χωραγε 3 ρολογια κ πηγα και το πηρα απο το ταχυδρομειο αφου το ειχαν καταχωρησει ως ογκώδες.

joan σε ποσες μερες περιπου σου ηρθε θυμασαι;

Εγώ κορίτσια από άμαζον δεν παρέλαβα ακόμη τη φωτογραφική που είχε delivery estimate 27/11. Επικοινώνησα με το αμαζον και μου έστειλαν νέα ενώ παράλληλα μου εξήγησαν τί θα κάνω αν παραλάβω τελικά και τις δύο.

Το έχω σίγουρο πλέον πως κάποιος την έκλεψε γιατί την Παρασκευή παρέλαβα κάτι μαχαιροπίρουνα πάλι από άμαζον σε ανοιχτή συσκευασία τσαπατσούλικα κλεισμένα με διάφανη ταινία και το κουτί από τα μαχαιροπίρουνα σκισμένο (αν και πλαστικό) σε σημείο που φαινόταν πως κάποιος τα έβγαλε από τη θέση τους και τα ξαναέβαλε. Πρώτη φορά μου έτυχε να πάρω δέμα από άμαζον ανοιχτό πράγμα που σημαίνει πως σε όλα βάζουν χέρι μερικοί στα ΕΛΤΑ...

VmC1p2.png

joan σε ποσες μερες περιπου σου ηρθε θυμασαι;

Το εστειλαν Δευτερα και Παρασκευη μου ηρθε χαρτακι. Ηρθε πολυ γρηγορα για απλο ταχυδρομειο πιο νωρις απο την ημερομηνια που μου ειχαν δωσει.

Μελια να κανεις γραπτα παραπονα. Αν οχι για τη μηχανη που δεν μπορεις να το αποδειξεις για τα μαχαιροπιρουνα σιγουρα. Δεν μπορει να ερχεται ανοιγμενο κ ξανακολλημενο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...