Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα φωτα σας

θελώ να αγοράσω από ebay.co uk ενα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ παιχνίδι (με χει φάει ο μεγάλος!!)

http://www.ebay.co.uk/itm/PLAYMOBIL-HUGE-DINOSAUR-48cm-/110983957257?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item19d728cb09#shId

πέρα από την τιμή αγορας και το κόστος για postage, θα επιβαρυνθω και με άλλα (π.χ μπάινουν τελωνιακά γιατί ειναι απο αγγλία;; μπαινει φπα εξτρα;;;;

Κορίτσια τα φωτα σας

θελώ να αγοράσω από ebay.co uk ενα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ παιχνίδι (με χει φάει ο μεγάλος!!)

http://www.ebay.co.uk/itm/PLAYMOBIL-HUGE-DINOSAUR-48cm-/110983957257?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item19d728cb09#shId

πέρα από την τιμή αγορας και το κόστος για postage, θα επιβαρυνθω και με άλλα (π.χ μπάινουν τελωνιακά γιατί ειναι απο αγγλία;; μπαινει φπα εξτρα;;;;

Όχι. Μόνο τιμή και μεταφορικά.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Κοριτσια εχω εκνευριστει με το εξης,που μου συνεβει για δευτερη φορα και δεν θεωρω υπευθυνο το αμαζον.

εσπασε το αμαζον μια παραγγελια στα τρια(το ενα προιον που το πηρα εις διπλουν το χωρισε στα δυο!!!ελεος και αυτο το αμαζον).τελος παντων δινει delivery estimate για το καθε dispatch ξεχωριστα και ετσι ολα λεγανε 11 δεκεμβρη και μετα,και ολα ειχαν no tracking information,οποτε υπεθεσα χαρτακι και ελτα οπως συνηθως.

σημερα μου στελνει mail το αμαζον οτι η μια απο τις τρεις παραγγελιες μου ειναι undelivarable και τους εχει επιστραφει και θα μου γινει αμεσα refund και αν το ξαναθελω το προιον να το ξαναπαραγγειλω.(δεν με συμφερει πια γιατι εχει ανεβει τωρα 3 λιρες.)το θεμα ειναι οτι τωρα στο μεηλ που στειλανε φανηκε οτι ειχε παραδοθει με dhl.δεν εχουν αφησει ουτε χαρτακι μη παραδοτεου,ουτε και ηρθε κανεις,μιας και λογω της μικρης παντα ειναι καποιος σπιτι και θα ανοιγανε.πολυ γρηγορα παντως τους το επιστρεψανε,χωρις να αφησουν ενα χαρτακι οτι περασαν?(αν και κουδουνι δεν ακουστηκε)

ειναι η δευτερα φορα που συμβαινει αυτο και βγαινω χαμενη γιατι και πρεπει να το ξαναπαραγγειλω και να ξαναπεριμενω και να το χρεωθω ακριβοτερα.

dhl ειναι τα κουριερ των ελτα?

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

To Charles Clinkard μου έστειλε μνμ για εκπτώσεις στα παιδικά up to 50%.

Παρήγγειλα ήδη αυτα http://www.charlesclinkard.co.uk/boys-c15/prewalker-c40/clarks-cruiser-crew-boys-prewalkers-p11495!!!Και έχουν 6λίρες μεταφορικά μόνο.Πήρα το 5 νούμερο (φοράμε το 21) ελπίζω να μην είναι τεράστια!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Κοριτσια εχω εκνευριστει με το εξης,που μου συνεβει για δευτερη φορα και δεν θεωρω υπευθυνο το αμαζον.

εσπασε το αμαζον μια παραγγελια στα τρια(το ενα προιον που το πηρα εις διπλουν το χωρισε στα δυο!!!ελεος και αυτο το αμαζον).τελος παντων δινει delivery estimate για το καθε dispatch ξεχωριστα και ετσι ολα λεγανε 11 δεκεμβρη και μετα,και ολα ειχαν no tracking information,οποτε υπεθεσα χαρτακι και ελτα οπως συνηθως.

σημερα μου στελνει mail το αμαζον οτι η μια απο τις τρεις παραγγελιες μου ειναι undelivarable και τους εχει επιστραφει και θα μου γινει αμεσα refund και αν το ξαναθελω το προιον να το ξαναπαραγγειλω.(δεν με συμφερει πια γιατι εχει ανεβει τωρα 3 λιρες.)το θεμα ειναι οτι τωρα στο μεηλ που στειλανε φανηκε οτι ειχε παραδοθει με dhl.δεν εχουν αφησει ουτε χαρτακι μη παραδοτεου,ουτε και ηρθε κανεις,μιας και λογω της μικρης παντα ειναι καποιος σπιτι και θα ανοιγανε.πολυ γρηγορα παντως τους το επιστρεψανε,χωρις να αφησουν ενα χαρτακι οτι περασαν?(αν και κουδουνι δεν ακουστηκε)

ειναι η δευτερα φορα που συμβαινει αυτο και βγαινω χαμενη γιατι και πρεπει να το ξαναπαραγγειλω και να ξαναπεριμενω και να το χρεωθω ακριβοτερα.

Όχι το κούριερ των Ελτα είναι το πόρτα-πόρτα, αν είχαν έρθει και δεν σε είχαν βρει θα είχαν αφήσει χαρτί.

Και σε εμένα το ίδιο έγινε πριν λίγες μέρες αλλά το δέμα είχε σταλεί με απλό ταχυδρομείο και είπαν ότι τους γύρισε πίσω undeliverable. Ευτυχώς επειδή είχε περάσει το delivery date είχα στείλει μήνυμα ότι δεν το έλαβα και μου το είχαν ξαναστείλει αλλά τί μπέρδεμα έγινε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λαμβάνω συνέχεια δέματα χωρίς πρόβλημα.

Πιό παλιά πάλι με απλό ταχυδρομείο μου είπαν ότι το έστειλαν και τους γύρισε undeliverable σε 5 μέρες ενώ ξέρω ότι στα Ελτα το κρατάνε για 15! Βέβαια τότε ο seller δεν ήταν το Amazon οπότε πιστεύω ότι δεν το είχαν και δεν το έστειλαν καν γιατί αποκλείεται να ήρθε και να γύρισε πίσω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα..τρέχα-γύρευε :|

jxhyp3.png

:evil: δεν ξερω τι κανουν αυτοι στην dhl :evil::evil::evil:

εμενα την αλλη φορα ηρ8ε ο κουριερ, ουτε καν μου χτυπησε και μου αφησε χαρτακι να παω να το παραλαβω εγω. και τους πηρα και τους κατσαδιασα κανονικα, και την εβαλα αυτη στο τηλεφωνικο κεντρο να τον παρει τηλεφωνο στο κινητο να μου το φερει την ιδια μερα γιατι εφευγα για μυτιληνη. Ημουν ηδη φορτωμενη απιστευτα με ενα αλλο σκηνικο που μου ειχε κανει η dhl για αποστολη κουριερ στον αδερφο μου, που ο κουριερ του το αφησε στην εισοδο της πολυκατοικιας (ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Εγω παντως οσες φορες παρελαβα με κουριερ ελτα εμεινα πολυ ευχαριστημενη, και μια δυο μερες πριν την προβλεπομενη ημερομηνια μου ηρθαν και μου τα ανεβασαν πανω στο σπιτι και ολα. Ισως να ετυχες στην περιπτωση.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγω παντως οσες φορες παρελαβα με κουριερ ελτα εμεινα πολυ ευχαριστημενη, και μια δυο μερες πριν την προβλεπομενη ημερομηνια μου ηρθαν και μου τα ανεβασαν πανω στο σπιτι και ολα. Ισως να ετυχες στην περιπτωση.

η dhl δεν ειναι κουριερ ελτα, ειναι αλλη εταιρεια, (σαν την asc και την speedex)

απο το κουριερ ελτα και γω ευχαριστημηνη ειμαι, ποτε δεν εχω αντiμετωπισει καποιο προβλημα!

dhl είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία. Όταν το άμαζον λέει ότι στέλνει με dhl στέλνει με ταχυδρομείο και συνήθως χωρίς τράκινγκ νάμπερ. Αν είναι ογκώδες, το φέρνουν οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

dhl είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία. Όταν το άμαζον λέει ότι στέλνει με dhl στέλνει με ταχυδρομείο και συνήθως χωρίς τράκινγκ νάμπερ. Αν είναι ογκώδες, το φέρνουν οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

ναι, αλλα εχει υποκαταστημα και στην αθηνα, στον αλιμο (δεν ξερω αν εχει και καπου αλλου) και οταν ερχεται με dhl και οχι με ελτα σου αφηνουν αυτο το τεραστιο κιτρινο χαρτακι της dhl..

Εγω μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τις παραλαβες του αμαζον και με dhl και με πορτα πορτα.Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι αυτη τη φορα παρηγγειλα ενα ακριβο ρολοι και το στελνουν χωρις τρακινγκ ναμπερ.Αυτο τι σημαινει οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο και να περιμενω χαρτακι;

Εγω μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τις παραλαβες του αμαζον και με dhl και με πορτα πορτα.Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι αυτη τη φορα παρηγγειλα ενα ακριβο ρολοι και το στελνουν χωρις τρακινγκ ναμπερ.Αυτο τι σημαινει οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο και να περιμενω χαρτακι;

Ακριβώς, με απλό ταχυδρομειο.

Αν το πακετάκι είναι λίγο μεγάλο, τότε θα σου αφησουν ειδοποιητήριο. Αν όχι, μπορεί να το έχει και ο ταχυδρόμος μαζί του και να το αφήσει στο γραμματοκιβώτιο.

Τα έχω δεί και τα δύο σκηνικά.

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι.

Ότι αγόρασα από το black Friday του ΑΜΑΖΟΝ και έφυγε με κούριερ, έφτασε μια χαρά στην ώρα του.

Οτι αγόρασα και έφυγε με απλή αποστολή, αγνοείται. Εχω στείλει μνμτα στο ΑΜΑΖΟΝ για την καθυστέρηση και μου ζήτησαν το κλασικό, να περιμένω δηλαδή ακόμα μια εβδομάδα. Ωστόσο ειναι η πρώτη φορά που καθυστερουν τόσο πολύ τόσες παραγγελίες.

Να το αποδώσω στα ΕΛΤΑ ? Αν και πέρσυ τις ίδιες μέρες παράγγειλα και ήρθαν ολα έγκαιρα.

Ανησυχώ γιατί όλα είναι χριστουγενιάτικα δώρα και αν δεν έρθουν εν τέλει, πρέπει να ψάξω να βρω άλλα, οικονομικά.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...