Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

επιτελους παρελαβα μαντκοοοοοοο!

17-11 παραγγελια

21-11 τα εστειλαν

4-12 φτασαν...

ενα 20ημερο βαρια βαρια... δε μου πολυαρεσει αυτο....

ομως τα ρουχαλακια πολυ ομορφα!!!! αν και τα τοπ που πηρα λεγαν οτι δε μπαινουν στεγνωτηριο κ με χαλασε αυτο.... το ιδιο κ τα μαλλινα φορεματακια που πηρα αλλα αυτο το ηξερα....

οσο για τα μεγεθη καλα που τα πηρα 4-5!!!!! το 3-4 και το 4-5 ενα εκατοστο να πω διαφορα.... δεν αξιζε να παιρνα 3-4...

καλοφόρετα :D

για τα μάλλινα εντάξει δεν μπαίνουν στεγνωτήριο αλλά ότι μπλουζάκι έχω πάρει από εκεί (παιδικό) μια χαρά τα έχω βάλει στο στεγνωτήριο και ας γράφει όχι η ετικέτα, τίποτα δεν έπαθαν

θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις ένα μπλουζάκι πρώτα να δεις το αποτέλεσμα αν και πόσο θα μικρύνει, και μετά αποφασίζεις αν θα τα βάζεις ή όχι :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλοφόρετα :D

για τα μάλλινα εντάξει δεν μπαίνουν στεγνωτήριο αλλά ότι μπλουζάκι έχω πάρει από εκεί (παιδικό) μια χαρά τα έχω βάλει στο στεγνωτήριο και ας γράφει όχι η ετικέτα, τίποτα δεν έπαθαν

θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις ένα μπλουζάκι πρώτα να δεις το αποτέλεσμα αν και πόσο θα μικρύνει, και μετά αποφασίζεις αν θα τα βάζεις ή όχι :D

βασικα σχεδον ολα εχουν χρυσοσκονη κ τα φοβαμαι... ισως τα βαλω γυρισμενα μεσα-εξω... οχι δηλαδη μη μπουν... τι λες?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

επιτελους παρελαβα μαντκοοοοοοο!

17-11 παραγγελια

21-11 τα εστειλαν

4-12 φτασαν...

ενα 20ημερο βαρια βαρια... δε μου πολυαρεσει αυτο....

ομως τα ρουχαλακια πολυ ομορφα!!!! αν και τα τοπ που πηρα λεγαν οτι δε μπαινουν στεγνωτηριο κ με χαλασε αυτο.... το ιδιο κ τα μαλλινα φορεματακια που πηρα αλλα αυτο το ηξερα....

οσο για τα μεγεθη καλα που τα πηρα 4-5!!!!! το 3-4 και το 4-5 ενα εκατοστο να πω διαφορα.... δεν αξιζε να παιρνα 3-4...

υπάρχει ακόμα ελπίδα δηλαδή.....ουφ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια

το amazon δεν περνει paypal?Ειχα αγορασει το ελαφρυ μας καροτσι απο εκει και τωρα θελω ενα παιχνιδι και οταν παω να πληρωσω δεν μου βγαζει επιλογη το paypal?

Να ειχα πληρωσει με προπληρωμενη και να μη το θυμαμαι?

Ευχαριστω

http://www.bookdepository.co.uk/help/topic/HelpId/27/Countries-we-ship-to-with-free-delivery#helpContent

για οσους αγαπουν το βιβλιο βρηκα αυτο..δεν ξερω εαν το εχετε ξανα αναφερει αυτο το site..εαν ναι ok!εχει παρααα πολλααα βιβλια και το σημαντικο??

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!! ;)

Αν ενδιαφερεται καμία για σκαμπο νομίζω ότι είναι καλή τιμούλα και τα στέλνει κανονικότατα!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001882QHI/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια

το amazon δεν περνει paypal?Ειχα αγορασει το ελαφρυ μας καροτσι απο εκει και τωρα θελω ενα παιχνιδι και οταν παω να πληρωσω δεν μου βγαζει επιλογη το paypal?

Να ειχα πληρωσει με προπληρωμενη και να μη το θυμαμαι?

Ευχαριστω

είχες πληρώσει με την προπληρωμένη και δεν το θυμάσαι ......το αμαζον δεν είχε ποτέ και δεν θα έχει ποτέ paypal ;)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Εχει 20% εκπτωση το γερμανικό javari μέχρι 9/12 με τον κωδικό PRESALES

http://www.javari.de/f/gutscheinaktion-nov2012/ref=pe_146671_33258711_pe_10qwQ3/?

Τα sales από πότε να τα περιμένουμε, μετά τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά;

Τα sales από πότε να τα περιμένουμε, μετά τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά;

Δεν είμαι σιγουρη :confused:

Σχετικά με μύτες που λέγατε πήρα το Nasaline της Νικομα για το σύζυγο και σωθήκαμε! Υπάρχει και το junior για παιδιά 4 εως 12. Κάνει ακριβώς την δουλειά που περιγράφετε πιο πίσω με τον ορό και τις σύριγγες αλλά νομίζω είναι πιο αποτελεσματικό αφού εφαρμόζει πολύ καλά στη μύτη.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Σήμερα μου ήρθε ένα μεγάλο δέμα από Amazon με κούριερ Πόρτα-Πόρτα των Ελτά. Το Amazon έδινε μέρα παράδοσης τη Δευτέρα. Συμπτωματικά εκείνη την ώρα ήρθε η μαμά μου και ανέβηκε με τον κούριερ στο άσανσερ και τον ρώτησε πώς και καθυστέρησε το πακέτο (δεν είναι καμμία τρομερή καθυστέρηση αλλά μέχρι τώρα πάντα έπεφταν μέσα στις ημερομηνίες). Της είπε λοιπόν ότι έχουν μαζευτεί πάρα πολλά δέμματα και έρχονται συνέχεια και άλλα λόγω Χριστουγέννων, όμως επειδή έχουν γίνει μειώσεις προσωπικού έχουν μείνει πίσω στις παραδόσεις και αποκλείεται να τα προλάβουν όλα μέσα στα χρονοδιαγράμματα.

Σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη επειδή μου φάνηκε λογικό για να το έχετε υπόψη σας - μπορεί βέβαια να ήταν και απλά δικαιολογία ποιός ξέρει..:rolleyes:

jxhyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...