Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Eγω ψωνίζω κυρίως από εδώ, το δικό σου το έχει 6.12

http://www.pharmacy4u.gr/physiomer-kid-p-6408.html

και το δεύτερο 6.02

http://www.pharmacy4u.gr/physiomer-bebe-p-6402.html

δωρεάν μεταφορικά από 29 ευρώ, έχει διάφορα πιο φθηνά, πχ. την sudocrem, bepanthol, otrisalin, em eukal καραμέλες για το λαιμό, και το σιρόπι του κορρέ (αυτά ψώνισα πρόσφατα γι' αυτό τα έχω πρόχειρα)

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγω ψωνίζω κυρίως από εδώ, το δικό σου το έχει 6.12

http://www.pharmacy4u.gr/physiomer-kid-p-6408.html

και το δεύτερο 6.02

http://www.pharmacy4u.gr/physiomer-bebe-p-6402.html

δωρεάν μεταφορικά από 29 ευρώ, έχει διάφορα πιο φθηνά, πχ. την sudocrem, bepanthol, otrisalin, em eukal καραμέλες για το λαιμό, και το σιρόπι του κορρέ (αυτά ψώνισα πρόσφατα γι' αυτό τα έχω πρόχειρα)

Από εδώ δεν ξαναψωνίζω γιατί μου είχαν στείλει κάτι λάθος και δεν μου το αντικατέστησαν ποτέ....είχα χάσει 15? έτσι για το τίποτα....

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Εγώ τα ξέρω λίγο διαφορετικά τα πράγματα... Ότι ωτίτιδες παθαίνουν επειδή αι μύξαι πάνε στα αυτιά όταν δεν καθαρίζεται σωστά η μύτη... Εγώ πραγματικά πλέον παίρνω τους ορούς με τις κούτες.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ναι, δίκιο έχεις συμφωνώ. Απλά η δικιά μου δεν εμφανίζει σχεδόν ποτέ συνάχι, όλο μένει μέσα και την πατάμε...

Οπότε κάθε μέρα ρίχνω ορό για να είμαι σίγουρη.

Απλά δεν πρέπει να ρίχνουμε με πίεση τον ορό για να μη γίνει ζημιά στο τύμπανο όχι για την ωτίτιδα...

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Από εδώ δεν ξαναψωνίζω γιατί μου είχαν στείλει κάτι λάθος και δεν μου το αντικατέστησαν ποτέ....είχα χάσει 15? έτσι για το τίποτα....

κρίμα, ελπίζω να μην μου τύχει τίποτα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

ραβ περσυ τετοιο καιρο επαθα για πρωτη φορα ιγμοριτιδα να πα να μου φυγει ο εγκεφαλος

πηρα για μενα φυσιομερ σπρει πευκο και με τη μια λες και τα ισιωσε μεσα μου (πηρα και αντιβιωση μεν αλλα αυτο εκανε τρελλη δουλεια και το εχω σε μεγαλες αναγκες γιατι κατα τα αλλα το σιχαινομαι)

δεν ξερω εαν θα σε βοηθησω με αυτο που θα σου πω..εμεις χρησιμοποιουμε frezymar normal της frezyderm..δυστυχως ο ορος δεν μας εκανε τιποτα.απο τοτε που μας εδωσε ο παιδιατρος αυτο το σπρει σωθηκαμε πραγματικα.κανει και για μεγαλους..εχει και baby εαν δεν κανω λαθος για μωρακια.ελπιζω να σε βοηθησα σε κατι. :)

Ιντερνετικες διανοιες την καλησπερα μου!μια βοηθεια παρακαλω του τι πρεπει να κανω.Μεσα στα ολα που πηρα απ το amazon στην τελευταια παραγγελια πηρα κ κατι σανδαλια 4,5λιρες.αυτα που ηρθαν δεν ειναι σανδαλια αλλα σαγιοναρες.τους στελνω mail το εξηγω,κ μου λενε να τα επιστρεψω κ θα μου κανουν refund.συμφερει?

κ επιπλεον στο πρωτο mail μου ειπαν οτι ο κωδικος ταιριαζει με την φωτο κ οτι ειναι σωστα κ οταν τους ειπα αν θελουν να βγαλω φωτο να τους το στειλω να δουν οτι δεν ειναι ιδια μου ειπαν οτι ολα οσα εχουν στην αποθηκη τους δεν ταιριαζουν με την φωτο κ οτι αν θελω μπορω να το βρω απο αλλους πωλητες!

Ιντερνετικες διανοιες την καλησπερα μου!μια βοηθεια παρακαλω του τι πρεπει να κανω.Μεσα στα ολα που πηρα απ το amazon στην τελευταια παραγγελια πηρα κ κατι σανδαλια 4,5λιρες.αυτα που ηρθαν δεν ειναι σανδαλια αλλα σαγιοναρες.τους στελνω mail το εξηγω,κ μου λενε να τα επιστρεψω κ θα μου κανουν refund.συμφερει?

Θα ζητήσεις να σου καλύψουν φυσικά τα ταχυδρομικά για Ελλάδα (το επισημαίνεις παρόλο που το βλέπουν!) αφου είναι δικό τους λάθος (πράγμα το οποίο θα επαναλάβεις). Επειδή ήταν τόσο φθηνά θα σου πουν να κρατήσεις το ζευγάρι πιθανόν και θα σου δώσουν πίσω τα χρήματά σου. Δεν πληρώνεις εσύ τα μεταφορικά για δικό τους λάθος!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, τι διαφορά έχει απ τον φυσιολογικό ορό; Εγώ με ορο 500μλ και 2 σύριγγες των 5 μλ περνάω τουλάχιστον 3 μέρες. Και όχι απλές ημέρες. Ημέρες άρρωστες... Τα παραπάνω δεν ξεπερνούν το 1,50 ευρώ...
και εγω αυτο που λεει η Ραβ χρησιμοποιω;)

Κι εγώ το ίδιο με τα κορίτσια ;)

Δεν έχει διαφορά, αλλά με φοβέριξε ο ΩΡΛ γιατί παθαίνει ωτίτιδες η μεγάλη και μου είπε ότι πρέπει στα παιδιά κάτω των 8ετών να μη ρίχνουμε έτσι με πίεση γιατί μπορεί να κάνει ζημιά στο τύμπανο...ενώ αυτό έχει στάνταρ δόσεις και δεν εξαρτάται από το πόσο πιέζω εγώ..

Λοιπόν αν το παιδί είναι όρθιο μπροστά στο νηπτηρα κ το κεφάλι να είναι ελαφρώς σκυμμένο μπροστά και ΟΧΙ στο πλάι...με όση δύναμη να ρίξεις τον ορό δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στο τύμπανο..αντίθετως βγαίνει όλο από το άλλο ρουθούνι παρασύροντας και ότι άλλο εχει η μύτη....

Δε συνηθίζω να προτείνω "γιατροσόφια" αλλά το συγκεκριμένο μου το χαν δείξει στο "Αγία Σοφία" όταν είχαμε νοσηλευτεί με ωτίτιδα...

Κι εγώ το ίδιο με τα κορίτσια ;)

Λοιπόν αν το παιδί είναι όρθιο μπροστά στο νηπτηρα κ το κεφάλι να είναι ελαφρώς σκυμμένο μπροστά και ΟΧΙ στο πλάι...με όση δύναμη να ρίξεις τον ορό δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στο τύμπανο..αντίθετως βγαίνει όλο από το άλλο ρουθούνι παρασύροντας και ότι άλλο εχει η μύτη....

Δε συνηθίζω να προτείνω "γιατροσόφια" αλλά το συγκεκριμένο μου το χαν δείξει στο "Αγία Σοφία" όταν είχαμε νοσηλευτεί με ωτίτιδα...

Αχ βρε κορίτσια συμφωνώ και με αυτά που μου λέτε αλλά οι δικές μου είναι πολύ μικρές 2,5 και ούτε 1,5 χρονών και δεν θέλουν με τίποτα τον ορό....με το ζόρι τον βάζουμε ξαπλωμένες...2 άτομα τις παλεύουμε....δεν υπάρχει πρόβλημα να σταθούν όρθιες για να το κάνουμε....:(

Οπότε γιαυτό είμαστε σε αυτή τη λύση προς το παρόν...

Αυτό που μου λες το κάνω εγώ σε μπουκώματα για μένα και είναι ο πιο σωστός τρόπος όντως, αλλά για τις μικρές μου που είναι ατίθασες και δεν κάθονται που να το παλέψω....

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Στο γιο μου οταν επαθε ωτίτιδα ηταν 2,5 χρ και καταλάβαινε κ συνεργαζόταν, στη μικρή για να μην πάθουμε τα ίδια, από μωρό μηνών όταν είχε μπούκωμα-μύξες την κράταγε ο μπαμπας όρθια στην αγκαλια του με το πρόσωπο μπροστά, το 1 χέρι αγκάλιαζε τα χέρια της και το άλλο το κούτελο..

Η ξαπλωτή θέση πάντως έχει θέμα όντως, μπορεί να πάει στα αυτιά ο ορός αλλά και οι μύξες :rolleyes:

Η μεγάλη μου είναι πολύ πολύ ζόρικη σχεδόν σε όλα....οπότε δεν παίζει με τίποτα!

Η μικρή ίσως έτσι κάτι να γίνει...θα το προσπαθήσω μιας και είναι λίγο πιο συνεργάσιμη...ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

επιτελους παρελαβα μαντκοοοοοοο!

17-11 παραγγελια

21-11 τα εστειλαν

4-12 φτασαν...

ενα 20ημερο βαρια βαρια... δε μου πολυαρεσει αυτο....

ομως τα ρουχαλακια πολυ ομορφα!!!! αν και τα τοπ που πηρα λεγαν οτι δε μπαινουν στεγνωτηριο κ με χαλασε αυτο.... το ιδιο κ τα μαλλινα φορεματακια που πηρα αλλα αυτο το ηξερα....

οσο για τα μεγεθη καλα που τα πηρα 4-5!!!!! το 3-4 και το 4-5 ενα εκατοστο να πω διαφορα.... δεν αξιζε να παιρνα 3-4...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...