Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εχει τύχει σε καμία κοπέλα να παραγγείλει από mandco και να μη παραλάβει; Εχουν φύγει από τις 19/11 και συνήθως σε μία βδομάδα είναι εδώ....δε μου απαντάνε και στα μυνήματά μου και έχω αγχωθεί.....

Καλημέρα!

Εχει τύχει σε καμία κοπέλα να παραγγείλει από mandco και να μη παραλάβει; Εχουν φύγει από τις 19/11 και συνήθως σε μία βδομάδα είναι εδώ....δε μου απαντάνε και στα μυνήματά μου και έχω αγχωθεί.....

εμενα την τελευταια φορα εκανε 20 μερες να ρθει... :?

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

σε μενα Μαριτακι! πανε δυο χρονια τωρα..χαθηκε η αποστολη και μου επεστρεψαν τα λεφτα..

α τώρα που το λες θυμάμαι που το έλεγες....πρώτη φορά ρε γμτ δεν έχουν έρθει και τα ήθελα τα ρούχα....ελπίζω τουλάχιστον να μου απαντήσουν και να μου επιστρέψουν τα χρήματα!

Διαφημίσεις

ενώ τις προηγούμενες φορές σου ερχόταν νωρίτερα; εμένα πάντα μία βδομάδα έκανε

αλλες δυο φορες που ειχα παραγγειλει πιο πριν εκανε περιπου δεκα μερες, αυτη την φορα νομιζα οτι δεν 8α φτασει ποτε το δεμα!!!!!!! (βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι ειχα πετυχει την προσφορα που ειχε για λιγες μερες δωρεαν μεταφορικα, αλλα δεν νομιζω να εφταιγε αυτο..)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλημέρα!

Και μενα παντα 15 μερες κανουν ακριβως.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

maanton μηπως ειναι αυτο το καταστημα που ψωνισες τα παιδικα ρουχα?

http://maikospaidikarouxa.gr/

Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, τώρα το είδα. Λοιπόν, σαν όνομα δεν μου θυμίζει κάτι, αλλά βλέποντας το στο χάρτη που έχει στο site, μάλλον αυτό είναι.

Τι κρίμα για τους Έλληνες επαγγελματιες.. Να μην σηκώνουν ηλεκτρονικό κατάστημα... Ουκ ολίγες οι φορές που έχω ψωνίσει εκτός Ελλάδος, όχι γιατί είναι καλύτερη η τιμή, αλλά επειδή γλυτώνω την με ποδαροδρομο έρευνα αγοράς και την εξυπηρέτηση του να έρθει το προϊόν στην πόρτα μου. Οι περισσότερες από εμάς πλέον, είμαστε εργαζόμενες, τρέχουμε και δεν φτάνουμε όλη μέρα

AMl8p2.png s30Tp2.png

Βρε κορίτσια ψάχνω εδώ και καιρό να βρω φθηνό physiomer spray για τη μύτη των μικρών μου αλλά κάτω από 7,00? αδύνατον να βρω...

Μήπως ξέρετε που να βρω έστω και άλλης εταιρίας;

Αυτό χρησιμοποιούμε

http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=5317

και αυτό:

http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=850

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

κοριτσάκι για κοίτα εδώ, δεν είμαι σίγουρη αν είναι αυτό που ψάχνεις

http://www.healthzone.gr/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&q=physiomer&cid=0&x=0&y=0&sort_by=price&sort_order=asc

έχω πάρει και από εδώ αλλά με τα μεταφορικά 2? το ίδιο βγαίνει...:(

Είδα και στο apo-rot.de αλλά δεν έχει κάτι τέτοιο....άμαζον ακριβά επίσης....που να δω αλλού;

Μήπως αμερική σε κανένα σάιτ αφού θα είναι μικρή η αξία δεν θα έχει και τελωνείο, αλλά μεταφορικά πολλά λογικά...

δεν ξέρω που αλλού να δω....:cry:

Έχουμε ξεπαραδιαστεί με αυτό το συνάχι πια....

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, τι διαφορά έχει απ τον φυσιολογικό ορό; Εγώ με ορο 500μλ και 2 σύριγγες των 5 μλ περνάω τουλάχιστον 3 μέρες. Και όχι απλές ημέρες. Ημέρες άρρωστες... Τα παραπάνω δεν ξεπερνούν το 1,50 ευρώ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δεν έχει διαφορά, αλλά με φοβέριξε ο ΩΡΛ γιατί παθαίνει ωτίτιδες η μεγάλη και μου είπε ότι πρέπει στα παιδιά κάτω των 8ετών να μη ρίχνουμε έτσι με πίεση γιατί μπορεί να κάνει ζημιά στο τύμπανο...ενώ αυτό έχει στάνταρ δόσεις και δεν εξαρτάται από το πόσο πιέζω εγώ..

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...