Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ετσι δεν συμφερει..μου βγαινει 268 ευρω και εδω το βρισκω από 265 στο χαλανδρι..

Πριν από λίγοκαιρό πηρα και το δικό μας καθισματάκι και αυτο που διαλεξες ηταν ενα απο αυτα που μου αρεσαν. Δεν εχει καμμια σχεση το ΦΠΑ στα καθισματακια στο AMAZON η επιπλεον διαφορα είναι ότι για καποιο λογο τα britax τα στελνει με priority shipping και τα πληρώνεις χρυσαφι. Καταλήξαμε για ακόμα μια φορα στο mytoys.de με μεταφορικά 15€ για ότι και να παρεις....

Καμία δεν είχε πρόβλημα με το mytoys.de? Προσπαθώ απ την Παρασκευή να βγάλω άκρη μαζί τους. Μου έστειλαν λάθος κάθισμα αυτοκινήτου και φυσικά ζητάνε να το επιστρέψω και να μου επιστρέψουν τα μεταφορικά και τα χρήματα για το κάθισμα ΑΦΟΥ παραλάβουν. Έπειτα να κάνω νέα παραγγελία χωρίς μεταφορικά.

Με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ μου ζητάνε 58 ευρώ να το στείλουν Γερμανία. Τώρα τους ρώτησα αν σκοπεύουν να καλύψουν αυτά τα έξοδα. Λες και έχουμε 60 ευρώ τώρα να δώσουμε στο ταχυδρομείο...

Να κάνω αναφορά στο paypal? Μιλάμε είμαι έξαλλη που με βάζουν σε τέτοια ταλαιπωρία.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ραβ δεν υπαρχει περιπτωση να το κρατησεις δηλαδη? λαθος χρωμα μοντελο?

μια φορα που δε μου ειχαν βαλει κατι τα βρηκα στο τηλ αλλα δε χρειαστηκε ποτε να γυρισω κατι και δη τοσο μεγαλο

Διαφημίσεις

Δεν είναι απλά λάθος χρώμα, είναι λάθος μοντέλο. Αν ήταν isofix θα το κρατούσα. Δε με χαλάει το χρώμα, με χαλάει ότι δεν είναι isofix. Γιατί αν ήταν να αγοράσω μη isofix θα αγόραζα britax με 35 ευρώ απ το άμαζον και όχι με 110 απ το mytoys... Δυστυχώς!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Περιμένω να μου απαντήσουν... Κρίμα, πολύ κρίμα... Ταλαιπωρούμαι για δικό τους λάθος. Και όλοι μπορούμε να φανταστούμε πόσο θα κάνουν να παραλάβουν, πόσο να έρθει το σωστό (αν έρθει το σωστό) και πόσες μέρες θα κάνουν να φανούν τα χρήματα ώστε να κάνω εκ νέου παραγγελία... Το παιδί ήδη δε χωράει στο κάθισμά του.

YqE6p2.png

IqItp3.png

εγω ειχα παρει μια τηλεοραση απο το αμαζον, που ηταν ελαττωματικη και την επεστρεψα, πληρωσα 50 ευρω ταχυδρομικα και μου τα επεστρεψαν μολις την παρελαβαν σε 10 μερες περιπου. φανταζομαι οτι το ιδιο θα ισχυει και για το mytoys.

hello!!!!!!!!!!!!!

καμια ιδεα για φορεματα για παρανυφακια?????? θελουμε ιβουαρ με ροζ ανοιχτο κ να χει μπολικα νουμερα (χρειαζομαστε 6-9, 9-12 κ 3-4 ετων!!!)

ξεψαχνιζω το εβαυ προς στιγμην!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Οι κοπέλες που έχουν κανατούλες brita μήπως μπορούν να μου πουν αν αυτά τα φίλτρα κάνουν σε όλες;(λογικά ναι αλλά....)

Είναι καλή τιμή;

σε άλλα 'πακετάκια' που έχει ας πουμε με 4 τις δίνει 2 λίρες πιο φτηνά.

Ευχαριστώ

μπορει να μου εξηγησει καποια πως βρισκω προιοντα με εκπτωση οπως εβαλε η agtog? πχ εγω θελω να δω οσα εχουν 40% εκπτωση.... τι κανω?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μπορει να μου εξηγησει καποια πως βρισκω προιοντα με εκπτωση οπως εβαλε η agtog? πχ εγω θελω να δω οσα εχουν 40% εκπτωση.... τι κανω?

http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=swm_xmas_grphc?ie=UTF8&node=350613011&pf_rd_p=347112527&pf_rd_s=nav-sitewide-msg&pf_rd_t=4201&pf_rd_i=navbar-4201&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=17TE20EMX8J9JES7DE7C

Καλησπέρα!

Οι κοπέλες που έχουν κανατούλες brita μήπως μπορούν να μου πουν αν αυτά τα φίλτρα κάνουν σε όλες;(λογικά ναι αλλά....)

Είναι καλή τιμή;

Ευχαριστώ

Κι εγώ που τα παρήγγειλα πριν λίγο καιρό την ίδια απορία είχα ;) . Εμένα μου έκαναν μιά χαρα στην κανάτα μου και πήρα αυτή την προσφορά που έβαλες αλλά τότε ήταν μία λίρα ακριβότερη, συμφέρει πολύ (βγαίνει περίπου 3,33ευρώ το ένα φίλτρο) καμμία σχέση με τις τιμές εδώ.

jxhyp3.png

Καλησπέρα!

Είναι καλή τιμή;

Ευχαριστώ

Κι εγώ που τα παρήγγειλα πριν λίγο καιρό την ίδια απορία είχα ;) . Εμένα μου έκαναν μιά χαρα στην κανάτα μου και πήρα αυτή την προσφορά που έβαλες αλλά τότε ήταν μία λίρα ακριβότερη, συμφέρει πολύ (βγαίνει περίπου 3,33ευρώ το ένα φίλτρο) καμμία σχέση με τις τιμές εδώ.

Μια χαρά ταιριάζουν!! 2 εξάδες πήρα πριν 1 μήνα!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...